Dodaj do ulubionych

jestem szczęśliwa

22.05.01, 20:27
i chciałabym, żeby każdy kto również jest happy podpisał się tu. Fajnie będzie
tu spojrzeć i zobaczyć cały tłum ludzi, którym dobrze jest na świecie. Mam
nadzieje, że to będzie tłum :)))))
Pozdrawiam - Hobbi
Obserwuj wątek
    • tomciob Re: jestem szczęśliwa 23.05.01, 07:26
      Dopisuję się ukradkiem.
      • Gość: majja a ja zadowolona z zycia. IP: *.*.*.* 23.05.01, 09:56
        Nareszcie ktos z wesola inicjatywa:-)
        Bo ostatnio tutaj tylko jesienne smutki i dialogi w formie monologow:)))
    • mario2 Re: jestem szczęśliwa 23.05.01, 10:22
      wpisuje sie calym swoim jestestwem
    • Gość: m. A co, zakochalas sie? IP: 195.94.213.* 23.05.01, 11:40
      • Gość: Luna Re: Jestem (trochę) szczęśliwa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 11:57
        Nie tylko miłość jest żródłem szczęścia. Ja się cieszę, że w końcu zima poszła
        sobie gdzieś daleko i pozwoliła przyrodzie rozkwitnąć.
        • mario2 Re: Jestem (trochę) szczęśliwa 23.05.01, 12:23
          tzw. milosc jest przewaznie zrodlem nieszczesc!
          • Gość: majja Re: Jestem (trochę) szczęśliwa IP: *.*.*.* 23.05.01, 13:21
            Ha..ha..ha.. założeniem Hobbita było aby ten wątek był pełen radości...
            a tu dopiero siódmy post i już zaczynamy mówić o nieszczęściach...

Hej, ludzie - słońce świeci, mamy po dwie ręce dwie nogi, głowę na karku coś w tej głowie na pewno
            też, wnioskuję że nie chodzimy głodni bo stać nas na połączenia z internetem albo pracujemy...

Czy zawsze musimy być z czegoś niezadowoleni???

Są chwile smutku i chwile radości jest czas na wszystko na wszystko jest czas...
            ale z waszych postów ciągle smutek się wylewa....

Jestem zasmutkowana tym, że jesteście zasmutkowani:-)

Głowy do góry
            jest pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A nawet jak jest źle to jest aż tak źle, że teraz będzie już tylko lepiej
            albo wcale nie jest tak źle jak nam się wydaje.

pozdrawia majja, która się smucić nie lubi ale będąc tylko człowiekiem smucić jej się zdarza.
            • mario2 Re: Jestem (trochę) szczęśliwa 23.05.01, 13:22
              Przepraszam oczywiscie masz racje.
            • Gość: meir18 Re: Jestem (trochę) szczęśliwa IP: *.wspa.lublin.pl 23.05.01, 13:57
              Gość portalu: majja napisał(a):

> Ha..ha..ha.. założeniem Hobbita było aby ten wątek był pełen radości...
              > a tu dopiero siódmy post i już zaczynamy mówić o nieszczęściach...
              >
              > Hej, ludzie - słońce świeci, mamy po dwie ręce dwie nogi, głowę na karku coś w
              > tej głowie na pewno
              > też, wnioskuję że nie chodzimy głodni bo stać nas na połączenia z internetem al
              > bo pracujemy...
              >
              > Czy zawsze musimy być z czegoś niezadowoleni???
              >
              > Są chwile smutku i chwile radości jest czas na wszystko na wszystko jest czas..
              > .
              > ale z waszych postów ciągle smutek się wylewa....
              >
              > Jestem zasmutkowana tym, że jesteście zasmutkowani:-)
              >
              > Głowy do góry
              > jest pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              >
              > A nawet jak jest źle to jest aż tak źle, że teraz będzie już tylko lepiej
              > albo wcale nie jest tak źle jak nam się wydaje.
              >
              > pozdrawia majja, która się smucić nie lubi ale będąc tylko człowiekiem smucić j
              > ej się zdarza.
              Ja też cieszę się z tego wszystkiego.Najważniejsze to myśleć pozytywnie nawet o
              rzeczach przykrych a jeśli myślimy w ten sposób o rzeczach przyjemnych to dopiero
              jest coś.Pięknie jest poczuć że uczestniczysz we własnym życiu z przyjemnością a
              nie z obowiązku.Ja to czuję i życzę tego wszystkim ;)
              Pozdrawiam.

• Gość: M. a potraficie byc NAPRAWDE szczesliwe SOLO????? IP: 195.94.213.* 23.05.01, 15:27
                • mario2 Re: a potraficie byc NAPRAWDE szczesliwe SOLO????? 23.05.01, 15:38
                  Solo jestem od kilku lat. I tak naprawde dopiero teraz jestem szczesliwy
                  • Gość: majja Re: a potraficie byc NAPRAWDE szczesliwe SOLO????? IP: *.*.*.* 23.05.01, 16:28
                    Wydaje mi się, że bycie szczęśliwym zależy głownie ode mnie. Jeżeli sama z sobą nie będę
                    szczęśliwa to z nikim nie będę. I tyle. Gdzieś przeczytałam, usłyszałam, wpadło mi w uszy, że najpierw
                    trzeba siebie pokochać a później o sobie zapomnieć. Coś w tym jest.
                    • mario2 Re: a potraficie byc NAPRAWDE szczesliwe SOLO????? 23.05.01, 16:51
                      to brzmi jak wezwanie do narcyzmu
                      • Gość: majja Re: a potraficie byc NAPRAWDE szczesliwe SOLO????? IP: *.*.*.* 23.05.01, 16:59
                        mario2 napisał(a):

> to brzmi jak wezwanie do narcyzmu

hmm, źle to odebrałeś.
                        ;-)
                        • mario2 Re: a potraficie byc NAPRAWDE szczesliwe SOLO????? 23.05.01, 17:24
                          Mam nadzieje, bo juz sie podlamalem!
                          • Gość: majja Re: a potraficie byc NAPRAWDE szczesliwe SOLO????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 18:16
                            Muszę to wyjaśniać?:)
                            • mariposa a czasami sam siebie nie oszukujesz-do mario 24.05.01, 11:39
                              moze raczej nie jestes nieszczesliwy z tego powodu, ze jestes sam. ale czy
                              jestesvnaprawde SZCZESLIWY?????
                              • mario2 Re: a czasami sam siebie nie oszukujesz-do mario 25.05.01, 10:10
                                Chyba jestem- brak mi tylko definicji szczescia
                            • mario2 Re: a potraficie byc NAPRAWDE szczesliwe SOLO????? 25.05.01, 10:11
                              Nie musisz, ale gdybys chciala....!
              • hobbit Re: Jestem bardzo szczęśliwa 24.05.01, 17:44
                Dziękuję, dziękuję, dziękuję...!!!! Jesteście wspaniali z tą
                szczęśliwością!! :)))))
                Jest naprawdę fantastycznie! Morda mi się śmieje od ucha do ucha :))))))
                • mariposa Z czego Ty sie wlasciwie tak cieszysz?????? 25.05.01, 09:30
                  Nie widzisz, co dzieje sie wokol Ciebie?
                  • Gość: Ania Re: Z czego Ty sie wlasciwie tak cieszysz?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 09:46
                    Widzę, ale (przynajmniej ja) tym bardziej jestem szczęśliwa, że nic złego nie
                    dzieje się ze mną i we mnie. Przyjmuję życie i świat, każdy dzień taki, jakim
                    jest i jestem szczęśliwa. Życie jest krótkie, szkoda czasu na bycie
                    nieszczęśliwym, jeśli nie trzeba. Nienawidzę wyszukiwania przeszkód, strapień
                    i problemów (może dlatego, że jestem blondynką ???) - na to zawsze przyjdzie
                    czas - jestem zdrowa i oddycham pełną piersią - i to jest szczęście!!!
                  • Gość: Ala Optymiście wszystkich krajów łączcie się! Do mariposa. IP: *.wardynski.com.pl 08.06.01, 16:52
                    mariposa napisał(a):

> Nie widzisz, co dzieje sie wokol Ciebie?

To zależy, w którą stronę spojrzeć. Lepiej nie doszukiwać się zła, samo nas
                    dopadnie.

• Gość: Clia Re: Jestem bardzo szczęśliwa IP: *.cu.com.pl 05.06.01, 15:43
                  BARDZO, BARDZO, BARDZO SZCZEŚLIWA!!!
                  Mam ochotę na dobrą komedię po południu
    • hobbit Re: jestem szczęśliwa 25.05.01, 18:45
      Widzę co się dzieje w koło mnie, ale mimo to jestem szczęśliwa. Nie mogę się
      przecież przejmować wszystkimi głodującymi i nie może mi być żal wszystkich
      bezdomnyfch. Gdybym spróbowała złączyć się z nimi w bólu, pozostałoby mi chyba
      tylko jedno wyjście - zastrzelić się z nadmiaru tego smutku. I nie uważam się
      za gruboskórną panią nosorożec z tego powodu.
      Staram się cieszyć tym co mam. Choć nie mam tak wiele. Ale to drobiazgi czynią
      życie pięknym i dlatego staram się je dostrzegać. I dlatego jestem
      szczęśliwa :)) No i może dlatego też, że słońce świeci... :)))
      • Gość: MEL Re: jestem szczęśliwa IP: *.bytom-miechowice.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 18:40
        WOISNA, SŁONCE, PRZYJACIELE, NOWE SANDALY, CZEGO CHCIEC WIECEJ :-)
        POPROSTU ZYC NIE UMIERAC :-)))
        • hobbit Re: jestem szczęśliwa 04.06.01, 21:37
          Gość portalu: MEL napisał(a):

> WOISNA, SŁONCE, PRZYJACIELE, NOWE SANDALY, CZEGO CHCIEC WIECEJ :-)
          > POPROSTU ZYC NIE UMIERAC :-)))

NO WŁAŚNIE!!!!! :)))))
    • gepe Re: jestem szczęśliwa 05.06.01, 19:23
      Wpisuję sie do klubu, z Żoną i synkiem. :-)
      A wiecie, że są na świecie ludzie, którzy cierpią różne straszne, niedobre, czarne rzeczy... i
      też potrafią byc szczęsliwi? Szczęście nie zawsze = przyjemność.
      Pozdrawiam - gepe
      • Gość: Ania Re: jestem szczęśliwa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 08:18
        Wiem, i to jest dla mnie fenomen, przed którym chylę czoła. Od takich ludzi
        uczę się własnego człowieczeństwa.
        • Gość: Mikey Re: jestem szczęśliwa IP: 65.166.183.* 07.06.01, 10:22
          Zycie jest brutalne, ale jest rowniez piekne, zupelnie jak dziewczyny. Kocham
          je!!! (i zycie i dziewczyny, :))
          • hobbit Re: jestem szczęśliwa 09.06.01, 13:14
            czasem człowiek dopiero wtedy docenia życie i jego piękno, kiedy niewiele
            innych rzeczy mu zostało.
            I to naprawdę jest piękne, że czasem wieje wiatr i pada deszcz, że grzmią
            pioruny i jest źle. Bo potem będzie lepiej. I będzie można docenić słońce,
            błękit nieba i zieleń trawy. I silne ramię swego Ktosia :)
            Pozdrawiam
            I dziękuję za podpisanie się pod manifestem szczęśliwości :))
            Hobbit
            • Gość: Dzidek Re: jestem szczęśliwa Do Sary IP: 212.191.70.* 09.06.01, 18:41
              A dlaczego Ciebie Saro jeszcze tutaj nie ma? Czyzbys
              czekala az Cie uszczesliwie ?
    • Gość: SPSa Jestem szczesliwa IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
      dawno dawno temu, kiedy bylam w podstawowce bodajze, kazdy licytowal sie na pewnym kursie
      iloscia problemow. a to z matma,a to z polskim,z rodzicami etc. mnie jakos wiekszosc rzeczy
      przychodzilo w tamtych pieknych czasach bez trudu,wiec znalazlam sie w kropce. imie,klasa,hobby. i
      powiedzialam: "nie mam zadnych problemow. jestem po prostu szczesliwa"
      hmm.. do konca kursu patrzono na mnie jakos poblazliwiej. takie male dziecko..
    • Gość: andrzej Re: jestem szczęśliwa IP: 212.160.137.* 10.07.01, 12:04
      Witam w klubie zadowolonych. Mam nadzieję, że jesteście szczęśliwi nie z faktu
      posiadania (kogoś bądź czegoś) ale z faktu bycia sobą. Nieszczęsliwi - porady
      emocjonalno - praktyczne - andi@interbit.pl
    • Gość: los Re: jestem szczęśliwa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 23:55
      Plus jeszcze cdwie szczesliwe osoby(co prawda na dopalaczach)
    • Gość: brutuska Re: jestem szczęśliwa IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 10:05
      xxx

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka