Dodaj do ulubionych

Mandaryna kontra CKM

• Gość: MarioSzczecin CKM schodzi na psy IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 16.08.05, 22:35
      publikując takie miernoty
      • Gość: mała mi Re: CKM schodzi na psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:16
        jak widzę teledyski mandaryny to mam wrażenie że ona ma 15 lat
        • Gość: bootsy Re: CKM schodzi na psy IP: *.241.81.adsl.skynet.be 17.08.05, 00:29
          Nie obrazaj pietnastolatek :P Nawet dla nas sluchanie tego to siara!!
          Mandaryna... Gheeeez... lepiej by bylo moze Sliwa?
    • Gość: Czytelnik Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:20
      Babo! A kogo to obchodzi, zrobiłaś sobie fotki za dużą kasę i jeszcze chcesz
      sobie zrobić dodatkową reklamę? Daj sobie spokój i przestań już "piać", bo
      spiewem tego nie można nazwać!
      • Gość: maciek Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.acn.waw.pl 16.08.05, 23:42
        Kochani! Czy ktos z Was widzial ten numer CKM-u? Ja widzialem. Nie ma tam nic o
        rozwodzie, Mandaryna wyglada jak dziwka, czyli normalnie. Ludzie kochani,
        naprawde mamy w naszym kraju wieksze problemy.
    • Gość: k.donald Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.05, 00:06
      Pismaki to w dużej części hieny i gów..jady. Często bardziej obrzydliwe niż
      politycy LPR-u.
    • Gość: aksza sama tego nie napisała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 00:08
      nie wierzę w to by to sama napisała, ale fakt racja jest po jej stronie
      • Gość: dark-whisperek Re: sama tego nie napisała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:07
        no wiesz... zazwyczaj samemu się nie pisze takich rzeczy tylko daje się
        mecensaom itp :/ ale napisane jest to w jej imieniu .....
    • Gość: RISPEKT Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.77.classcom.pl 17.08.05, 02:03

MANDARYNA TO KOLEJNA ŚCIEMA POLSKIEGO SHOW BIZNESU CIEKAWE CZY POMAGAŁA
      WIŚNIEWSKIEMU NAPISAC HYMN WYBORCZY DLA SLD?

TEN KTO SŁUCHA TAKIEGO GÓWNA NIECH SIĘ...
      PONOĆ SOPOT JUZ JEST POD NIĄ USTAWIONY.
      rispekt
    • Gość: braggy@gazeta.pl Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 17.08.05, 08:27
      Lepiej cycki pokaż!!!!
    • Gość: jagakomo Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.mtp.com.pl 17.08.05, 08:54
      Z całym szacunkiem do pani Mandaryny (mimo, iż spokojnie nie mogę posłuchać
      nawet 5 sekund jej utworów) list który Pani wysłała przeczy jakimkolwiek
      zasadom języka polskiego - po prostu koszmar (proszę zwrócić uwagę na
      rodzajniki, szczególnie w zdaniach złożonych). Wysyłając list do prasy, taka
      ignorancja językowa NIE UCHODZI - jasne i proste. Warto nad tym popracować.
      Osobiście smuci mnie to, iż coraz częściej zamiast muzyki słyszymy
      ogłuszające "bęc, bęc, bęc",ale to kwestia gustu. Taki rodzaj muzyki jaki
      prezentuje p. Wiśniewska nieco wypacza rodzime gusty. Dzięki "sile
      przekonywania" stacje radiowe grają taką sieczkę i niestety, prawie niczego w
      tym kraju nie można słuchać. A sama pani Mandaryna odcina kupony od
      popularności swojego partnera - wolno jej, to jej prawo. Chociaż osobiście
      radziłabym troszkę zmienić repertuar, zadbać o coś na prawdę "swojego", a jeśli
      już prezentować covery, to trochę lepsze i w lepszej aranżacji. Wszakże
      muzyka "dance" jak to pani Wiśniewska nazywa swoje produkcje ma różne źródła i
      może być całkiem fajna. Przede wszystkim jednak jako osoba w miarę publiczna
      radziłabym się zainteresować treścią i formą publikowanych wypowiedzi -
      ignorancja językowa po prostu nie przystoi chociażby ze względu na wiek i
      dwójkę dzieci.

jk
      • niki_1 Re: Mandaryna kontra CKM 17.08.05, 10:30
        popieram calkowicie
    • Gość: 3 Gorsze Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 09:04
      CKM ponieważ4 (trza)so pisać dla Ciezko Kapujących Mezczyzn...;)
      Pozdrawiam
    • Gość: matylda Re: Mandaryna kontra CKM IP: 217.17.41.* 17.08.05, 10:20
      ciekawe, kto Jej teksty pisze?

• Gość: terron Re: Mandaryna kontra CKM IP: 212.160.235.* 18.08.05, 14:57
      Gazety żyją kłamstwem szczególnie takie jak życie na gorąco i inne tego
      typu.Ludzi nie interesuje nudne szczęśliwe życie sław.Zazdroszczą im
      przeważnie.Kiedy coś zaczyna nie wychodzić to co innego .Nie wiem jak można
      ekscytować się cudzym życiem .Kazdy ma własne i powinien się nim zająć.
    • Gość: Mister Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.sn2.eutelia.it 22.08.05, 23:34
      Długo nie było słychać o Wiśniewskich, TVN przestał się interesować, więc czas
      zrobić jakiś syf, aby znów publika gadała... Niestety idiotami w tej całej
      zabawie są ludzie którzyw to wierzą i się podniecają takimi sprawami... Ja
      powiem tylko tyle, OLAĆ TO! ani nie zbiednieje ani nie zbogaceje... są
      ważniejsze problemy, wojna, bieda, głód w Afryce...
    • Gość: monika i kinga Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 15:06
      mandaryna jest fajna ale tez pusta pozwolila zrobic zdjecia do gazety ckm i oklamala swojego meza michal ma racje z zwiazkiem rozwodu
    • Gość: ADAMUS Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.lipno.sdi.tpnet.pl 28.08.05, 12:08
      Trudno Mandaryna, powinnaś sie raczej martwić tym jak nazywa sie kobiety, które
      rozbierają sie dla pieniędzy - "dziw....ne kobiety"
    • Gość: zakochany Re: Mandaryna kontra CKM IP: 62.69.196.* 31.08.05, 02:09
      Mandarynko aleeeeeeeeee bym cie zerżnął :))))) mmmmmmm..... :)
    • Gość: ochyda Re: Mandaryna kontra CKM IP: 213.76.128.* 31.08.05, 20:18
      a ja się cieszę z tych fotek, mało tego nawet je wytnę i postawię w barku żeby
      dzieci cukru nie brały przynajmniej przyda się na coś ta przereklamowana
      chirurgiczna mahloja. Kto wie może z czasem jej głos posłuży jako dźwięk w
      alarmach samochodowych - złodzieje drżyjcie. Ohyda w porównaniu para kotów przy
      śmietniku w marcą noc to wirtuozi
    • Gość: Wiśnia Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.crowley.pl 02.09.05, 14:32
      Dać jej piwo.
    • Gość: elka Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.hq.buligl.pl / *.buligl.pl 08.09.05, 08:14
      już od tej pogoni za forsa popie.... sie we łbach tym pseudo artystom.
    • Gość: Mani Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:35

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka