Gość: MarioSzczecin CKM schodzi na psy IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 16.08.05, 22:35 publikując takie miernoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała mi Re: CKM schodzi na psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:16 jak widzę teledyski mandaryny to mam wrażenie że ona ma 15 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bootsy Re: CKM schodzi na psy IP: *.241.81.adsl.skynet.be 17.08.05, 00:29 Nie obrazaj pietnastolatek :P Nawet dla nas sluchanie tego to siara!! Mandaryna... Gheeeez... lepiej by bylo moze Sliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:20 Babo! A kogo to obchodzi, zrobiłaś sobie fotki za dużą kasę i jeszcze chcesz sobie zrobić dodatkową reklamę? Daj sobie spokój i przestań już "piać", bo spiewem tego nie można nazwać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.acn.waw.pl 16.08.05, 23:42 Kochani! Czy ktos z Was widzial ten numer CKM-u? Ja widzialem. Nie ma tam nic o rozwodzie, Mandaryna wyglada jak dziwka, czyli normalnie. Ludzie kochani, naprawde mamy w naszym kraju wieksze problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.donald Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.05, 00:06 Pismaki to w dużej części hieny i gów..jady. Często bardziej obrzydliwe niż politycy LPR-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksza sama tego nie napisała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 00:08 nie wierzę w to by to sama napisała, ale fakt racja jest po jej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark-whisperek Re: sama tego nie napisała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:07 no wiesz... zazwyczaj samemu się nie pisze takich rzeczy tylko daje się mecensaom itp :/ ale napisane jest to w jej imieniu ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RISPEKT Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.77.classcom.pl 17.08.05, 02:03 MANDARYNA TO KOLEJNA ŚCIEMA POLSKIEGO SHOW BIZNESU CIEKAWE CZY POMAGAŁA WIŚNIEWSKIEMU NAPISAC HYMN WYBORCZY DLA SLD? TEN KTO SŁUCHA TAKIEGO GÓWNA NIECH SIĘ... PONOĆ SOPOT JUZ JEST POD NIĄ USTAWIONY. rispekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braggy@gazeta.pl Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 17.08.05, 08:27 Lepiej cycki pokaż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagakomo Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.mtp.com.pl 17.08.05, 08:54 Z całym szacunkiem do pani Mandaryny (mimo, iż spokojnie nie mogę posłuchać nawet 5 sekund jej utworów) list który Pani wysłała przeczy jakimkolwiek zasadom języka polskiego - po prostu koszmar (proszę zwrócić uwagę na rodzajniki, szczególnie w zdaniach złożonych). Wysyłając list do prasy, taka ignorancja językowa NIE UCHODZI - jasne i proste. Warto nad tym popracować. Osobiście smuci mnie to, iż coraz częściej zamiast muzyki słyszymy ogłuszające "bęc, bęc, bęc",ale to kwestia gustu. Taki rodzaj muzyki jaki prezentuje p. Wiśniewska nieco wypacza rodzime gusty. Dzięki "sile przekonywania" stacje radiowe grają taką sieczkę i niestety, prawie niczego w tym kraju nie można słuchać. A sama pani Mandaryna odcina kupony od popularności swojego partnera - wolno jej, to jej prawo. Chociaż osobiście radziłabym troszkę zmienić repertuar, zadbać o coś na prawdę "swojego", a jeśli już prezentować covery, to trochę lepsze i w lepszej aranżacji. Wszakże muzyka "dance" jak to pani Wiśniewska nazywa swoje produkcje ma różne źródła i może być całkiem fajna. Przede wszystkim jednak jako osoba w miarę publiczna radziłabym się zainteresować treścią i formą publikowanych wypowiedzi - ignorancja językowa po prostu nie przystoi chociażby ze względu na wiek i dwójkę dzieci. jk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 Gorsze Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 09:04 CKM ponieważ4 (trza)so pisać dla Ciezko Kapujących Mezczyzn...;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: Mandaryna kontra CKM IP: 217.17.41.* 17.08.05, 10:20 ciekawe, kto Jej teksty pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terron Re: Mandaryna kontra CKM IP: 212.160.235.* 18.08.05, 14:57 Gazety żyją kłamstwem szczególnie takie jak życie na gorąco i inne tego typu.Ludzi nie interesuje nudne szczęśliwe życie sław.Zazdroszczą im przeważnie.Kiedy coś zaczyna nie wychodzić to co innego .Nie wiem jak można ekscytować się cudzym życiem .Kazdy ma własne i powinien się nim zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.sn2.eutelia.it 22.08.05, 23:34 Długo nie było słychać o Wiśniewskich, TVN przestał się interesować, więc czas zrobić jakiś syf, aby znów publika gadała... Niestety idiotami w tej całej zabawie są ludzie którzyw to wierzą i się podniecają takimi sprawami... Ja powiem tylko tyle, OLAĆ TO! ani nie zbiednieje ani nie zbogaceje... są ważniejsze problemy, wojna, bieda, głód w Afryce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika i kinga Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 15:06 mandaryna jest fajna ale tez pusta pozwolila zrobic zdjecia do gazety ckm i oklamala swojego meza michal ma racje z zwiazkiem rozwodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAMUS Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.lipno.sdi.tpnet.pl 28.08.05, 12:08 Trudno Mandaryna, powinnaś sie raczej martwić tym jak nazywa sie kobiety, które rozbierają sie dla pieniędzy - "dziw....ne kobiety" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochany Re: Mandaryna kontra CKM IP: 62.69.196.* 31.08.05, 02:09 Mandarynko aleeeeeeeeee bym cie zerżnął :))))) mmmmmmm..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochyda Re: Mandaryna kontra CKM IP: 213.76.128.* 31.08.05, 20:18 a ja się cieszę z tych fotek, mało tego nawet je wytnę i postawię w barku żeby dzieci cukru nie brały przynajmniej przyda się na coś ta przereklamowana chirurgiczna mahloja. Kto wie może z czasem jej głos posłuży jako dźwięk w alarmach samochodowych - złodzieje drżyjcie. Ohyda w porównaniu para kotów przy śmietniku w marcą noc to wirtuozi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiśnia Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.crowley.pl 02.09.05, 14:32 Dać jej piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Mandaryna kontra CKM IP: *.hq.buligl.pl / *.buligl.pl 08.09.05, 08:14 już od tej pogoni za forsa popie.... sie we łbach tym pseudo artystom. Odpowiedz Link Zgłoś