Gość: ankam IP: *.chello.pl 31.08.05, 10:13 Struś Pędziwiatr... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiciu Re: Struś na moście Golden Gate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:33 Powinni wysłać za nim KOJOTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ska Re: Struś na moście Golden Gate IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.08.05, 10:34 mi to się wydaje, że jak ktos hamuje, to się nie leci na do tyłu, tylko do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Struś na moście Golden Gate IP: *.biol.uw.edu.pl 31.08.05, 11:45 He, he, atak terrorystyczny ;). Ciekawostka dla wszystkich - zwierzak z kreskówki, którego nazywamy strusiem pędziwiatrem, to tak naprawdę kukawka meksykańska, mająca ze strusiami niewiele wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiakość A ten na zdjęciu, to ma grypę? IP: 217.153.26.* 31.08.05, 13:16 No pewnie, że strusie powodują zawsze jakieś zamieszanie. Przecież to dzięki nim są największe jaja! ___________________ www.julunga.pl Love Farm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Struś na moście Golden Gate IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.08.05, 14:54 Chwała Bogu ,że nikt z przejeżdżających nie zajechałi nie uszkodził biednego ptaka. Na szczeście nie był to przebrany muzułmanin i nie mogł uchodzić za terrorystę , a tym samym ocalił łaścicieli aut na moście w przeciwieństwie jak to się stało u muzułmanow, ktorzy nie baczac na nic a mając na względzie terroryzm , który stał sie ich chlebem powszednim i którym żyją i z którego cieszą się nie baczac ,ze ich bliżni ponoszą śmierć radują się z takich numerów ... nie szkoda mi muzułmanow , sami zagotowali sobie los ciesząc się gdy jednocześnie nas ich prześladowania dotykają. Odpowiedz Link Zgłoś
kakusia1 Re: Struś na moście Golden Gate 31.08.05, 16:58 jak mozna podczas gwaltownego hamowania samochodu gdzie wszystko leci w przod, rozbic TYLNA szybe???. ameryka jest nieprawdopodobna. strusie sa anty grawitacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Struś na moście Golden Gate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:24 Chłopie, czemu się dziwisz, czy nie zauważyłeś że w tym durnym kraju wszystko jest inne niż gdzie indziej, a jak widać nawet grawitacja jest odwrotna Odpowiedz Link Zgłoś
eddiebeast6 Re: Struś na moście Golden Gate 01.09.05, 00:29 według Was siła bezwładności wynika z grawitacji? Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Einstein skoro samochod zahamowal to moje pytanie: IP: *.ppp.dion.ne.jp 31.08.05, 18:03 jak strus mogl wpasc na tylne drzwi??? zgodnie z zasada zachowania pedu strus powinien wpasc do szoferki. gratulacje dla autora artykulu. Odpowiedz Link Zgłoś
eddiebeast6 Re: skoro samochod zahamowal to moje pytanie: 01.09.05, 01:03 nasz Einstein tak się zafascynował fizyką kwantową ze zapomniał podstawowych zasad. siła bezwładnosci nie wynika z zasady zachowania pedu! gratulacje dla autora powyższego posta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dunder Re: Struś na moście Golden Gate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 07:01 Na tylne drzwi???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dunder Na tylne drzwi???!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 07:03 Jednego to ja nie rozumiem: jak struś mógł być rzucony na TYLNE drzwi (i w oddatku wybić w nich szybę) w trakcie hamowania? Przecież samochód nie jechał chyba na wstecznym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Struś na moście Golden Gate IP: *.chem.usu.edu 01.09.05, 07:13 Szukamy wszystkich Polakow, uciekinierow przed sluzba wojskowa w RP lub PRL ktorzy skonczyli wyzsze uczelnie ktorym Rosja przeszkadza w dampingu iformacji zebranych w PRL a skorelowanych z tajemnica poanstwowa RP przy pomocy globalne broni psychotropowej akustycznej. Bron ta daje wrazenie modulacji znieczysczenia akustycznego krzykiem, przede wszystkim wentylacji i ukladow chlodzacy. Nie mozemy ustalic przy pomocy posiadanej aparatury czy jest to bon akustyczna czy uszkodzenie mozgu nowego typu dajace takie wrazenie. Na bron trzeba "zaskoczyc" tzn wsluchiwac sie w dzieki otoczenia myslac o przeszlosci w PRL przez wiele dni lub tygodni. Wszystkich ktorzy mieli do czynienia z technologiami wojskowymi ostrzegam przed dlugotrwala kncentracja w bezczynnosci lub wsluchiwaniu sie w chalas miast lub klimatyzacji przy jednoczesnym mysleniu o przeszlsci w PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Struś na moście Golden Gate IP: *.chem.usu.edu 01.09.05, 07:16 Najwazniejsze zeby nie pomylic jej z jawnymi chalucynacjami akustycznymi przy chorobach psychicznych . Bez koncentracji sygnal wydaje sie ok dziesieciokronie slabszy niz brzeczenienie komara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Re: Struś na moście Golden Gate IP: *.lupus.pl 01.09.05, 09:24 Post studenta jest postem roku, jak dla mnie. Grisza Odpowiedz Link Zgłoś