Dodaj do ulubionych

Blue Cafe szuka wokalistki

12.09.05, 11:05
Mandaryna szuka zespołu...

_
Pies, czyli kto?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Blue Cafe szuka wokalistki IP: 195.94.201.* 12.09.05, 11:06

Blue Cafe potwierdziło też, że do końca 2005 roku Okupnik pozostanie w
      koncertowym składzie zespołu, jednak trzecia płyta grupy zostanie już nagrana
      z nową wokalistką. Autorką tekstów na ten album będzie Okupnik, a na rynek
      krążek trafi wiosną 2006 roku. Zespół zdementował też informacje, jakoby nową....

i co dalej?
    • Gość: tege NIE BĘDZIE SKRZECZĄCEJ KOZY :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 12:09
      "Jestem koza, daję mleko"...

;]]]
      • Gość: majka57 Re: NIE BĘDZIE SKRZECZĄCEJ KOZY :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 15:53
        popieram!!!
        tta baba powinna dawno odejść!!!
        • Gość: Jas_Wedrowniczek2 Tatiana powodzenia! IP: *.prs.pl 13.09.05, 06:55
          Blue Cafe to jeden z niewielu zespołów pop w Polsce który miał własny styl.

Bez Tatiany to już nie będzie to samo.
          Trzymam kciuki za dalsze sukcesy Tatiany.

W odróznieniu od np. Mandaryny
          - Tatiana umie nieźne śpiewać ( i to własnym stylem ! )
          - umie też robić konferansjerkę.

PS: do malkontentów:
          Jesteście chyba ślepi i głusi...
          Macie typowo polską cechę, narzekać na wszystko i wszystkich...
    • Gość: paweł Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.edu.pl / 213.76.145.* 12.09.05, 12:42
      A ktoby chciał spiewać w tak beznadziejnym zespole???
    • Gość: e.oniegin Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:37
      Ach Tatiana! Okupisz Ty drogo tę decyzję!
      • Gość: Paula Szanowny Autorze Tego Artykułu, IP: 213.25.91.* 12.09.05, 14:28
        Chciałabym się dowiedzieć, kto to jest Okupnik? W całym artykule
        tylko "Okupnik" i "Okupnik". Można nie lubić pani Okupnik ale czy ona, na
        miłość boską, nie ma imienia?
    • Gość: dufek Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 12.09.05, 14:33
      Wydstąpili w szansie na sukces, naczelnik zespołu skapnął sie że jest masa
      woklaistek spiewających nie mniej profesjonalnie i pani O. podziękował...szkoda
      bo to był dobry zespół i paniO. tez miała ikrę ja byłem ich fanem , nawet
      jednego pirata kupiłem z ich muzyką...
    • Gość: cdu Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: 62.29.131.* 12.09.05, 15:14
      Kaczor Donald jest do wzięcia
    • Gość: ja Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.chello.pl 12.09.05, 15:21
      Mandaryna do Blue Cafe. Różnica tylko w kolorze włosów.
    • Gość: sa Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.rzeczpospolita.pl 12.09.05, 16:43
      CUUUUUDOWNIE!!!! Jaka bez sensu była ta okupnik!!! Fatalny śpiew, koszmarny brak choreografii,
      zakochana w sobie panienka
      • Gość: eva Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 18:39
        Skrzek ropuchy odchodzi? Co za szkoda? Chce myslec, ze ta kobieta umie normalnie
        spiewac, a to skrzeczenie to tylko chory pomysl kogos od marketingu. Ale mzoe
        jestem zbyt naiwna...
    • szfeniko Re: Blue Cafe szuka wokalistki 12.09.05, 19:38
      (...)zdementował też informacje, jakoby nową... ... wokalistką miaą zostać pani.... no jak myslicie kto?
      • doggod Re: Blue Cafe szuka wokalistki 12.09.05, 20:34
        ...pani Jadzia
      • Gość: kierownik Renata Beger ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.05, 21:58
    • Gość: Dosia Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.malnet.pl / 62.233.164.* 12.09.05, 19:39
      Ide! Na pewno wygram.

Tylko niech mi ktos powie jak mam nagrac to CD? Wynajac Blue Cafe, studio,
      nagrac i potem im to wyslac? ;)

Panowie z Blue Cafe pewnie uwazaja, ze wszyscy ludzie w domu maja wlasne studia
      nagraniowe... I generalnie latwizna nagrac swoj wystep. No chyba, ze a capella.
      Ale tego nie napisali.
    • beelukas Re: Blue Cafe szuka wokalistki 12.09.05, 20:17
      Jestem krową,daje mleko...
    • siury17 Re: Blue Cafe szuka wokalistki 12.09.05, 20:41
      Niech wezma mandaryne
    • Gość: Elektroda Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.piotrkow.net.pl 12.09.05, 21:52
      zatrudnijcie mandaryne
    • Gość: Mandaryna Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:33
      Jesus, Marija... Pewnie żebym zasipiewała a skrzeczeć to umiem, nie chwalonc
      sie, lepiej. A i mięsko mam na się nie gorsze od tej tam jakiejś tam Okupnik.
      Jezd tylko jeden maleńki kłopocik - magnet mi w studiu nawalił i nie wiem, czy
      się nagram.
    • Gość: Cmok A SUPER JOLA? Za pare tygodni bedzie bez pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:35
    • wycizana_lipka BLUE KAŁ FE! 13.09.05, 00:14
      Fuj, fuj!!!!
    • kbamm Shazza, MANDARYNA, DODA lub V. Villas !!!!!!!! 13.09.05, 08:02
    • Gość: Kris Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 08:58
      Czyli to już nie będzie Blue Cafe a trzeciorzędna kapela, która po prostu musi
      zarabiać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka