at_work 12.09.05, 11:05 Mandaryna szuka zespołu... _ Pies, czyli kto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Blue Cafe szuka wokalistki IP: 195.94.201.* 12.09.05, 11:06 Blue Cafe potwierdziło też, że do końca 2005 roku Okupnik pozostanie w koncertowym składzie zespołu, jednak trzecia płyta grupy zostanie już nagrana z nową wokalistką. Autorką tekstów na ten album będzie Okupnik, a na rynek krążek trafi wiosną 2006 roku. Zespół zdementował też informacje, jakoby nową.... i co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tege NIE BĘDZIE SKRZECZĄCEJ KOZY :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 12:09 "Jestem koza, daję mleko"... ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka57 Re: NIE BĘDZIE SKRZECZĄCEJ KOZY :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 15:53 popieram!!! tta baba powinna dawno odejść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jas_Wedrowniczek2 Tatiana powodzenia! IP: *.prs.pl 13.09.05, 06:55 Blue Cafe to jeden z niewielu zespołów pop w Polsce który miał własny styl. Bez Tatiany to już nie będzie to samo. Trzymam kciuki za dalsze sukcesy Tatiany. W odróznieniu od np. Mandaryny - Tatiana umie nieźne śpiewać ( i to własnym stylem ! ) - umie też robić konferansjerkę. PS: do malkontentów: Jesteście chyba ślepi i głusi... Macie typowo polską cechę, narzekać na wszystko i wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.edu.pl / 213.76.145.* 12.09.05, 12:42 A ktoby chciał spiewać w tak beznadziejnym zespole??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.oniegin Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:37 Ach Tatiana! Okupisz Ty drogo tę decyzję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Szanowny Autorze Tego Artykułu, IP: 213.25.91.* 12.09.05, 14:28 Chciałabym się dowiedzieć, kto to jest Okupnik? W całym artykule tylko "Okupnik" i "Okupnik". Można nie lubić pani Okupnik ale czy ona, na miłość boską, nie ma imienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dufek Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 12.09.05, 14:33 Wydstąpili w szansie na sukces, naczelnik zespołu skapnął sie że jest masa woklaistek spiewających nie mniej profesjonalnie i pani O. podziękował...szkoda bo to był dobry zespół i paniO. tez miała ikrę ja byłem ich fanem , nawet jednego pirata kupiłem z ich muzyką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdu Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: 62.29.131.* 12.09.05, 15:14 Kaczor Donald jest do wzięcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.chello.pl 12.09.05, 15:21 Mandaryna do Blue Cafe. Różnica tylko w kolorze włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.rzeczpospolita.pl 12.09.05, 16:43 CUUUUUDOWNIE!!!! Jaka bez sensu była ta okupnik!!! Fatalny śpiew, koszmarny brak choreografii, zakochana w sobie panienka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 18:39 Skrzek ropuchy odchodzi? Co za szkoda? Chce myslec, ze ta kobieta umie normalnie spiewac, a to skrzeczenie to tylko chory pomysl kogos od marketingu. Ale mzoe jestem zbyt naiwna... Odpowiedz Link Zgłoś
szfeniko Re: Blue Cafe szuka wokalistki 12.09.05, 19:38 (...)zdementował też informacje, jakoby nową... ... wokalistką miaą zostać pani.... no jak myslicie kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.malnet.pl / 62.233.164.* 12.09.05, 19:39 Ide! Na pewno wygram. Tylko niech mi ktos powie jak mam nagrac to CD? Wynajac Blue Cafe, studio, nagrac i potem im to wyslac? ;) Panowie z Blue Cafe pewnie uwazaja, ze wszyscy ludzie w domu maja wlasne studia nagraniowe... I generalnie latwizna nagrac swoj wystep. No chyba, ze a capella. Ale tego nie napisali. Odpowiedz Link Zgłoś
beelukas Re: Blue Cafe szuka wokalistki 12.09.05, 20:17 Jestem krową,daje mleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektroda Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.piotrkow.net.pl 12.09.05, 21:52 zatrudnijcie mandaryne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandaryna Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:33 Jesus, Marija... Pewnie żebym zasipiewała a skrzeczeć to umiem, nie chwalonc sie, lepiej. A i mięsko mam na się nie gorsze od tej tam jakiejś tam Okupnik. Jezd tylko jeden maleńki kłopocik - magnet mi w studiu nawalił i nie wiem, czy się nagram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cmok A SUPER JOLA? Za pare tygodni bedzie bez pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Blue Cafe szuka wokalistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 08:58 Czyli to już nie będzie Blue Cafe a trzeciorzędna kapela, która po prostu musi zarabiać. Odpowiedz Link Zgłoś