czarnajagoda 14.09.05, 15:42 kto na gablotce taką kartkę powiesił i dlaczemu??? i dlaczemu nie po naszemu??? Sorry, kolektyw_dziewmasz has not enabled any public albums in their account. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: ossochozzzi??? 14.09.05, 15:47 Wisi wszystko, co bylo. Zadnych nowowsci. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: ossochozzzi??? 14.09.05, 15:47 Aha, bo sie trza na Jachu jako kolektyw najpierw wlogowac. Ja mam tak co drugi raz: klikam w Ulubione i ulegam defenestracji. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: ossochozzzi??? 14.09.05, 15:54 znaczy sugerujesz, że ja tez zdefenstrowana zostałam??? dobrze, że Wroc., to nie Praga, bo by co złego mogło z tego wyniknąć... w każdym razie spróbowałam wfenstrować się znów i ku mojemu zdziwieniu nikt już straży w oknach nie trzymał... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: ossochozzzi??? 14.09.05, 15:58 aha, wylogowana jestem zawsze jak tam wchodzę, tylko że tym razem nie widziałam tego czegoś w co się klika żeby się zalogować i to mię zdziwiło... przy drugim wejściu już było, ale dla odmiany jak się zalogowałam, to mój bardzo przyzwoity komputer poinformował mnie, ze tam mogą być nieprzyzwoite treści, więc prewencyjnie mi ich nie pokaże... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: ossochozzzi??? 14.09.05, 16:01 już jej czujniki wysiadły, bo tym razem wpuściła... ale czasem to mnie do własnych skrzynek mailowych nie chce dopuścić, sugerując, ze tam może być coś nieprzyzwoitego... jak potem wpuszcza, to nieodmiennie doznaję rozczarowania... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: ossochozzzi??? 14.09.05, 16:05 :) A poza tym, jak M-Z mowi: Jahu, chlop leniwy... Odpowiedz Link Zgłoś