cezar8 19.09.05, 11:52 poniewaz kupilam wczoraj ostatnie bilety na Angel Tour - DEPECHE MODE. Ide na koncert 22.lutego.A w marcu planuje powtorzyc w Katowicach. Ale suuuuuuuuuppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cezar8 Re: Jestem dzisiaj sczesliwa 19.09.05, 12:00 od wczoraj jestem w transie. Pomimo, ze widzialam ich juz na zywo to w dalszym ciagu chce wiecej i wiecej. Moja muzyczna milosc z dziecinstwa. I tak to trwa do dzisiaj!! Nie moge sie doczekac!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Jestem dzisiaj sczesliwa 19.09.05, 12:04 ja też lubiłam....bo teraz już dawno nie słuchałam...i nawet nie wiem, czy nadal cos nagrywaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: Jestem dzisiaj sczesliwa 19.09.05, 12:12 na nowa plytke czekam od 3 lat. Nie slyszalam jej jeszcze bo nie moge jej znalezc w sklepach! Radio gra jedna pioseneczke a to dla mnie malo :-( Ale w lutym ..... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Jestem dzisiaj sczesliwa 19.09.05, 12:25 jak znajdziesz płytę i ja przesłuchasz...zrecenzuj ją na łamach nudy... Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: Jestem dzisiaj sczesliwa 19.09.05, 12:29 ma sie rozumiec!! Juz dzisiaj moge zalozyc, ze dla mnie bedzie pierwsza klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: Jestem dzisiaj sczesliwa 21.10.05, 15:02 No i kupilam ja dzisiaj! Nawet z DVD! Moge sluchac i ogladac! Klimat bez zmian czasami nawet slychac klimat z poczatkowego istnienia grupy! Po jednym przesluchaniu ciezko mi zrecenzowac ja! Wiem, ze utwor, ktorym promowali plyte tz.Precious jest dla mnie fantastyczny! Przypominam, ze wkrotce przylatuje !! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: To juz w srode! 19.02.06, 22:38 ale się musiałaś wyczekać ps ucałuj dave'a Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: To juz w srode! 19.02.06, 22:41 pinkpanther napisała: > ale się musiałaś wyczekać > ps ucałuj dave'a Maz mi zabronil :-)) Nie dam sie, rzuce sie mu na szyje! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: To juz w srode! 19.02.06, 22:43 Przynajmniej jakiś biustonosz mu rzuć na scenę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: To juz w srode! 19.02.06, 22:43 mrug napisał: > Przynajmniej jakiś biustonosz mu rzuć na scenę...;) i misia i numer telefonu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: To juz w srode! 19.02.06, 22:46 Koniecznie! Druga taka okazja może się nie zdarzyć!;) Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 To juz dzisiaj 22.02.06, 15:12 laduje baterie do aparatu i za pol godziny wyjazd, zeby znalezc miejsce na parkingu!! Ciaou Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: To juz dzisiaj 22.02.06, 15:25 Chyba Ci już zazdroszczę, miłej zabawy życzę ;). Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 I juz po 23.02.06, 15:00 bylo super! Publicznosc rozspiewana i rozkolysana, duzo ludzi po 40 a nawet spokojnie po 55! REWELACJA! Mysle o powtorce w czerwcu w Wawie! Mnostwo starych hiciorow np. Personal Jesus, Home, Policy of Truth, Everything counts, World in my eyes, Enjoy the silence, A question of Lust - to na bis, I feel You, Walking in my shoes, Behind the wheel, Never Let Me down again, Just can't get enough i inne. A z nowej oczywiscie ukochany Precious, Damage people, John the Revelator, A pain that I'm used to sufer well, I want it all. 2,5 godziny czadu! I nawet na telebimie zauwazylam szalik z napisem POLSKA! To sie nazywa solidarnosc!! Koncert wart kazdych pieniedzy! Przy wiekszosci utworow cala sala spiewala z Davidem a podczas Behind the wheel lapki w gorze i machanie w lewo, w prawo! Ale sie rozpisalam sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: I juz po 23.02.06, 15:23 To super, że jesteś zadowolona i szczęśliwa ;). Odpowiedz Link Zgłoś