Dodaj do ulubionych

Jestem dzisiaj sczesliwa

19.09.05, 11:52
poniewaz kupilam wczoraj ostatnie bilety na Angel Tour - DEPECHE MODE. Ide na
koncert 22.lutego.A w marcu planuje powtorzyc w Katowicach. Ale
suuuuuuuuuppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!! :-))
Obserwuj wątek
    • columbia Re: Jestem dzisiaj sczesliwa 19.09.05, 11:55
      ..łał...
      • cezar8 Re: Jestem dzisiaj sczesliwa 19.09.05, 12:00
        od wczoraj jestem w transie. Pomimo, ze widzialam ich juz na zywo to w dalszym
        ciagu chce wiecej i wiecej. Moja muzyczna milosc z dziecinstwa. I tak to trwa
        do dzisiaj!! Nie moge sie doczekac!!
        • columbia Re: Jestem dzisiaj sczesliwa 19.09.05, 12:04
          ja też lubiłam....bo teraz już dawno nie słuchałam...i nawet nie wiem, czy
          nadal cos nagrywaja....
          • cezar8 Re: Jestem dzisiaj sczesliwa 19.09.05, 12:12
            na nowa plytke czekam od 3 lat. Nie slyszalam jej jeszcze bo nie moge jej
            znalezc w sklepach! Radio gra jedna pioseneczke a to dla mnie malo :-( Ale w
            lutym .....
            • columbia Re: Jestem dzisiaj sczesliwa 19.09.05, 12:25
              jak znajdziesz płytę i ja przesłuchasz...zrecenzuj ją na łamach nudy...
              • cezar8 Re: Jestem dzisiaj sczesliwa 19.09.05, 12:29
                ma sie rozumiec!! Juz dzisiaj moge zalozyc, ze dla mnie bedzie pierwsza klasa!
                • columbia Re: Jestem dzisiaj sczesliwa 19.09.05, 12:34
                  ..no to czekam....
                  • cezar8 Re: Jestem dzisiaj sczesliwa 21.10.05, 15:02
                    No i kupilam ja dzisiaj! Nawet z DVD! Moge sluchac i ogladac! Klimat bez zmian
                    czasami nawet slychac klimat z poczatkowego istnienia grupy! Po jednym
                    przesluchaniu ciezko mi zrecenzowac ja! Wiem, ze utwor, ktorym promowali plyte
                    tz.Precious jest dla mnie fantastyczny! Przypominam, ze wkrotce przylatuje !!
                    :-))
                    • columbia Re: Jestem dzisiaj sczesliwa 24.10.05, 19:39
                      czekamy, czekamy : )
                      • cezar8 Re: Jestem dzisiaj sczesliwa 24.10.05, 22:23
                        oj ja tez czekam!
                        • cezar8 To juz w srode! 19.02.06, 22:37
                          Znowu odliczam :-))
                          • mrug Re: To juz w srode! 19.02.06, 22:38
                            Fajnie Ci.;)
                          • pinkpanther Re: To juz w srode! 19.02.06, 22:38
                            ale się musiałaś wyczekać
                            ps ucałuj dave'a
                            • cezar8 Re: To juz w srode! 19.02.06, 22:41
                              pinkpanther napisała:

> ale się musiałaś wyczekać
                              > ps ucałuj dave'a

Maz mi zabronil :-)) Nie dam sie, rzuce sie mu na szyje!
                              • mrug Re: To juz w srode! 19.02.06, 22:43
                                Przynajmniej jakiś biustonosz mu rzuć na scenę...;)
                                • pinkpanther Re: To juz w srode! 19.02.06, 22:43
                                  i figi!
                                • cezar8 Re: To juz w srode! 19.02.06, 22:43
                                  mrug napisał:

> Przynajmniej jakiś biustonosz mu rzuć na scenę...;)
                                  i misia i numer telefonu :-))
                                  • mrug Re: To juz w srode! 19.02.06, 22:46
                                    Koniecznie!
                                    Druga taka okazja może się nie zdarzyć!;)
                                    • cezar8 jeszcze kilka godzinek 22.02.06, 01:00
                                      no moze kilkanascie! Yupii
                                      • cezar8 To juz dzisiaj 22.02.06, 15:12
                                        laduje baterie do aparatu i za pol godziny wyjazd, zeby znalezc miejsce na
                                        parkingu!! Ciaou
                                        • roborobi Re: To juz dzisiaj 22.02.06, 15:25
                                          Chyba Ci już zazdroszczę, miłej zabawy życzę ;).
                                          • cezar8 I juz po 23.02.06, 15:00
                                            bylo super! Publicznosc rozspiewana i rozkolysana, duzo ludzi po 40 a nawet
                                            spokojnie po 55! REWELACJA! Mysle o powtorce w czerwcu w Wawie! Mnostwo starych
                                            hiciorow np. Personal Jesus, Home, Policy of Truth, Everything counts, World in
                                            my eyes, Enjoy the silence, A question of Lust - to na bis, I feel You, Walking
                                            in my shoes, Behind the wheel, Never Let Me down again, Just can't get enough i
                                            inne. A z nowej oczywiscie ukochany Precious, Damage people, John the
                                            Revelator, A pain that I'm used to sufer well, I want it all. 2,5 godziny
                                            czadu! I nawet na telebimie zauwazylam szalik z napisem POLSKA! To sie nazywa
                                            solidarnosc!! Koncert wart kazdych pieniedzy! Przy wiekszosci utworow cala sala
                                            spiewala z Davidem a podczas Behind the wheel lapki w gorze i machanie w lewo,
                                            w prawo! Ale sie rozpisalam sorry!
                                            • roborobi Re: I juz po 23.02.06, 15:23
                                              To super, że jesteś zadowolona i szczęśliwa ;).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka