columba 19.09.05, 23:15 ...tylko reklama...tylko...komerc.... ......bardzo...bardzo ...mi przykro.... ...smutno.. pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mosteczek2 Re: ...a..fe!!!!! 20.09.05, 00:56 Ale to nikt z nas - akurat. My niszowi i niekomercyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
gumista Re: ...a..fe!!!!! 20.09.05, 09:49 zaraz wywale reklame i bedzie po klopocie. Nikt z nas takimi bzdurami sie nie zajmuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
auto-da-fe Re: ...a..fe!!!!! 23.09.05, 19:08 A ja czasami tajczi poćwiczę, porelaksuję się. No sam pomysł na zdjęcia z ćwiczeń fizycznych w gumie jest... SZAŁOWY (???) Pozdrawiam Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
columba Re: ...a..fe!!!!! 24.09.05, 00:47 ..wierzę...mam nadzieję...oczekuję... pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
columba Re: ...a..fe!!!!! 11.10.05, 00:32 Proszę Szanownego Pana ! Pan mniepo prostu "wzięłeś i nie zrozumiałeś !!!" ...przez szacunek do Waści...ja se nigdy tak na luzie , ja se gumy robiłem i robiem w skupieniu ogromnym i w szacunku dla techniki , dla gumistów , dla siebie..... Piotr szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
family_man Re: ...a..fe!!!!! 23.12.05, 14:11 .... a fuuu... tylko krytyka i sarkazm... ... faktycznie smutno... Saludos F_M Odpowiedz Link Zgłoś