Dodaj do ulubionych

51 punktów karnych na raz

19.10.05, 17:14
Zabawa w rankingi, a tutaj idzi o życie ludzi na drodze...

_
Pies na kaczki.
Obserwuj wątek
    • Gość: che 51 punktów karnych na raz IP: *.zepter.com 19.10.05, 17:17
      odebrać motor, dać zakaz prowadzeniana 10 lat!!
    • at_work Ocho, cho, cho... policja na drodze 19.10.05, 17:24
      Jakieś wielkie manewry. Widać rozgrzewają się przed coroczną akcją "Zlicz"
      (punkty za mandaty).

_
      Pies na kaczki.
    • fuutott Re: 51 punktów karnych na raz 19.10.05, 17:25
      Dobrze że sie chłopaczek nierozbił na tym motorze w czasie pościgu. A jak by tak się rozbił to ciekawe czy była by nagonka na policje że niepotrzebnie go ścigali.
      --
      fuutott.net
      • koczisss Re: 51 punktów karnych na raz 20.10.05, 11:36
        Szkoda, ze się nie rozbił powinno być, jednego debila mniej na tym świecie by było!!!
    • Gość: korektor nie zatrzymanie się - napiszcie łącznie... IP: 217.168.133.* 19.10.05, 18:13
      • Gość: Paweł też mi korektor.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 00:29
      • alex-alexander Re: nie zatrzymanie się - napiszcie łącznie... 20.10.05, 09:13
        Komentarze "Miodka" nic nie wnosza do sedna sprawy.
      • Gość: LMB Żartujesz czy o drogę pytasz? IP: *.icpnet.pl 20.10.05, 10:16
        Byłem w każdym mieście wojewódzkim i sporej części powiatowych zachodniej
        polski. Zwiedziłem sporą część połączeń kolejowych. Znam wszystkie okoliczne
        dróżki dwu- i trzycyfrowe. Nie jestem przedstawicielem handlowym, tylko lubię
        zwiedzać. Jednak na wschodzie, za Wisłą byłem raz. Oczekujesz że będę wiedział
        gdzie jest Sandomierz? Fakt, słyszałem tę nazwę, ale rzadziej od np. Kazimierza
        Dolnego.

Czy Ty się orientujesz gdzie jest Tarnowo Podgórne czy gmina Czerwonak? To
        stamtąd pochodzą Twoje autobusy, papierosy, czekolada, chleb itd. Zapewne nie. A
        widzisz, ważniejsze to jest od Sandomierza.
    • Gość: ja Re: 51 punktów karnych na raz IP: *.gdynia.mm.pl 19.10.05, 19:05
      Wyjatkowy idiota - powinien uciec gdzies w polne drogi (skoro mial zakryte
      numery, bylby problem z namierzeniem kolesia). Chyba brakowalo kolejnej lufy.
      • Gość: do_ja Re: 51 punktów karnych na raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 19:11
        sadzac po kolesiu to jechal na jakims tzw. scigaczu a takim motorem trudno sie
        jezdzi po polnych drogach, kola mozna pogubic :P
    • Gość: cbr Re: 51 punktów karnych na raz IP: 82.160.22.* 19.10.05, 19:06
      ale wiracha , dzisiaj było tylko 6`C
    • Gość: michu Re: 51 punktów karnych na raz IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.05, 20:32
      "na motorze kawasaki jechał z bardzo dużą prędkością - 160, a może nawet 180
      km/godz"

Cos tu dziennikarzyna GW kreci
      Nie mozna wlepic komus mandatu, jesli nie jest to zarejestrowane.Takie sa
      przepisy. Moge jechac nawet 300,ale jak mnie nie zlapia na radar (nie skameruja
      lub cos podobnego) to nie moga "wlepic" mandatu "na oko"
      • Gość: N. Re: 51 punktów karnych na raz IP: 172.28.252.* 19.10.05, 23:19
        > Cos tu dziennikarzyna GW kreci

Chyba nie GW. Podpisne jest PAP - Polska Agencja Prasowa.
        • Gość: karol Re: 51 punktów karnych na raz IP: *.kontinuum.pl 20.10.05, 12:16
          nie ma to znaczenia, i tak GW jest winna wszystkich nieszczesc na swiecie o
          ktorych pisze...
    • Gość: głową! Warszawa (Mazowieckie) IP: *.ists.pl / *.ists.pl 19.10.05, 20:59
      Czy aby na pewno na łamach dziennika dla raczej wykształconej części Polaków
      potrzebujemy zaznaczać, że jedno z najstarszych miast w Polsce położone jest w
      takim a nie innym województwie? Pozdrawiam.
      • naphta Re: Warszawa (Mazowieckie) 20.10.05, 01:01
        Ja wiem, Ty wiesz. Będzie jeden, co nie wie, to się dowie :)
        Pozdrawiam
        Naphta
      • Gość: Emeryt Re: Warszawa (Mazowieckie) IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 10:15
        W wielu krajach stanowi to zasade,ze podaje sie nazwe miasta i zaraz po
        przecinku skrot lub nazwe prowincji w ktorej ono lezy.Nie wszyscy sa teacy
        zdolni jak Ty i nie zawsze wiedza,ze chodzi Ci o Warszawe,Mazowieckie.Jesli
        ktos napisze np.Mszana Dolna to gdzie ona lezy.Slyszalem ta nazwe,ale nie mam
        pojecia gdzie to jest.Widocznie jestem wyksztalcony inaczej.Wiem,ze my
        wszyscy,czyli 95% Polakow mieszkamy na prowincji i dlatago jestesmy lekko
        niedorozwinieci z punktu widzenia mieszkancow "stolycy".Pozdrawiam tych
        Warszawiakow,ktorzy jeszcze nie "zmadrzeli" inaczej.
        • koczisss Mieszkaniec Białegostoku (podlaskie), to dla tuman 20.10.05, 11:44
          ów, którzy uciekali z lekcji geografii!!!

Nikt tu nie mówi o jakimś Pcimiu Dolnym, ale o starym, nie małym polskim mieście, przynajmniej te powinno się rozpoznawać i mniej więcej lokalizować na mapie, przynajmniej wiedzieć gdzie szukać.
          Wczoraj słyszałem jak gość rozmawiał z kimś przez telefon i tłumaczył gdzie jest Białystok, bo biedaczynkarozmówczyni córeczka nie wiedziała, tłumaczył, że tam gdzie mazury, ale bardziwj w dół i w bok, obok Puszczy Białowieskiej.
          Teraz takich tumanów szkoła szkoli???
          Przecież to miasto wojewódzkie, jedno z 16, i o tym nie wiedzieć, to co ludzie robią na geografii???
    • Gość: Bolek Re: ale bzdury IP: *.sympatico.ca 19.10.05, 21:20
      jak to uciekal? jak to go scigali? jak to go zatrzymali?
      wcale nie uciekal,tak sobie poprostu jechal i o niczym nie wiedzial i poprostu
      sie w koncu zatrzymal,na kolejnej stacji benzynowej i tam mu zrobili zdjecie;
      w miedzyczasie jeden wadza dmuchnal w balonik i podal dlugopis drugiemu,ktory
      umial pisac i ktory mial wyzsze wyksztalcenie podstawowe;
      a przepisy sa po to,zeby je lamac; a policja ma prawo dawac mandaty,bo bonow na
      kire im nie daja;
      • Gość: www Re: ale bzdury IP: *.fn.pl 19.10.05, 23:49
        jednak to prawda Bolek ze glupich nie sieja tlyko sie rodza
        • Gość: DarioGEe Re: ale bzdury IP: *.neting.pl 20.10.05, 00:37
          Smutna prawda
        • Gość: Bolek Re: ale bzdury-do www i Dario GEe IP: *.sympatico.ca 20.10.05, 21:09
          i ja tak mysle,poniewaz: madry mysli,ze jest glupi - glupi mysli,ze jest madry;
          zanim cos napiszecie,to zastanowcie sie - ile to jest 0,3 promila alkoholu we
          krwi i czy w takim stanie,jest ktos w stanie jechac autem, a co dopiero
          motocyklem przez miasto,z predkosia 160-180 km/godz.?
          moj poprzedni post,to poprostu ironia - poniewaz nad aspektem calego tego
          artykulu,nie bede sie rozwodzil
    • Gość: Cykada Re: 51 punktów karnych na raz IP: *.onlink.net 20.10.05, 01:20
      no to nalezy zabrac prawo jazdy na 15 lat a przedmiot przestepstwa skonfiskowac.
    • Gość: uny Re: bezstresowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 07:15
      no to kolo teraz będzie śmigał bezstresowo. teraz nie mają mu już czego zabrać.
      • krzys23-1986 Re: bezstresowy 20.10.05, 09:18
        powinien dojść jeszcze zarzut usiłowania zabójstwa,bo jak by ktoś wszedł mu w
        tor jazdy to nie byłoby co zbierać...
        • Gość: trokin to co teraz mu 2 razy zabiora? IP: *.natpool.mwn.de 20.10.05, 11:25
          tzn zabiora, zrobi nowe i znowu zabiora ? czy wogole nie moze robic? jak to dziala?

Nie mowie o tym, ze za jazde po pijaku moze do wiezienia isc.
    • Gość: gość lubelak Re: 51 punktów karnych na raz IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.05, 12:00
      Ciekawy jest sposób liczenia punktów karnych przez naszycvh wspaniałych
      policjantów jednym 21 innym 24 a wybrańcy 51 punktów ale w naszym wpsaniałym
      kraju żadne odstepstwo od przyjętych norm i nienormalności nikogo albo mało
      kogo jest w stanie zaskoczyć!!!
    • 52b1 Re: 51 punktów karnych na raz 21.10.05, 10:01
      a ile punktow karnych powinien dostac posel samoobrony za swoje wyczyny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka