Gość: BurgerJakNaZdjęciu Dlaczego burge podany nie wygląda jak reklamowany? IP: *.qc.sympatico.ca 26.10.05, 16:29 Dlaczego towar sprzedawany w Fast Foodach nie wygląda jak reklamowany? Dlaczego zamawiająć pulchną kanapkę z mielonym przełożoną warzywami w wysokości ok 20cm dostaję coś spłaszczonego, z listkiem sałaty, pólprzezroczystym plasterkiem pomidora. Gdyby rzeczywiście BigMac prezentował się tak jak burger na zdjęciu załączonym do tego artykułu, to chyba bym się stołował w McDonaldzie codziennie. I chyba gdyby zdjęcie np. BigMaca przedstwiało to, co się w rzeczywiście dostaje, to bym uwierzył w firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Dlaczego burge podany nie wygląda jak reklamo IP: *.sympatico.ca 26.10.05, 16:37 Dlaczego towar sprzedawany w Fast Foodach nie wygląda jak reklamowany? Ano dlatego ze ten z reklamowek jest w 100% sztuczny.Powinienes to wiedziec juz od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KALORIE Re: McDonald's ujawni prawdę IP: *.chello.pl 26.10.05, 17:32 DLACZEGO BIGMAC w POLSCE ma 480kcal a w USA 560kcal??? podobno wszedzie na swiecie BIGMAC jest taki sam......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sir Bober Re: McDonald's ujawni prawdę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.05, 17:36 A parę lat temu jakaś kobita źle się poczuła po żarciu w macu i pojechała do szpitala. Okazało się, że w pysznym koktajlu, który tam wypiła znaleziono składniki oraganiczne (czyt. sperma) :D Smacznego życzę xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akasha Re: McDonald's ujawni prawdę IP: *.net.autocom.pl 26.10.05, 17:50 ..urban legend. Zreszta sam koktajl zawiera zawsze "skladniki organiczne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszedltaki McDonald's ujawni prawdę IP: *.warszawa1.adecco.pl / *.adecco.pl 26.10.05, 18:18 Hmm Jak mam ochotę to jem w McDonald's jak nie mam to nie jem. Wogule to nie wiem o czym ten belkot wogule. Jakby nie było ważniejszych spraw. Parówki też czasami jem i ważywa. Tłusty nie jestem z kondycją nie mam problemu. Zajmijcie się może palaczami i alkocholikami. To bardziej destruktywne dla naszego narodu niz największe nawet kopyto krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jałmużna work service nie płaci pieniędzy_' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 18:02 Odpowiedz Link Zgłoś
s_kiraga Re: McDonald's ujawni prawdę 26.10.05, 18:06 Dlaczego wszyscy tak naskakują na McDonald'sa? Jeżeli Wam się nie podoba to po prostu go nie jedzcie. Ja nie jem. Bierzcie przykład z kuchni chińskiej, nie mówię o budkach. Ryż,ryby, świeże warzywa. Czy widzieliście grubego chińczyka? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszarata Bzdura 26.10.05, 19:02 Nie ma dziennej dopuszczalne ilości tłuszczu, jest tylko "sugerowana" (recommended). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: McDonald's ujawni prawdę IP: 81.219.217.* 26.10.05, 19:37 A ja pracuje w McDonald's już 4 miesiące - nie jestem wykorzystywany, wiem jak przygotowuje się jedzienie, sam w dalszym ciągu tam jadam, nie ważę 180 kg i nie mogę zrozumieć Państwa oburzenia... jak chcecie o tym pogadać o dowiedzieć się jak jest naprawde, zapraszam: gg 2727191 Pozdrawiam - WG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżudżuś Re: McDonald's ujawni prawdę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:37 Uważam że McDonald powinien to juz dawno zrobić, może wtedy ameryka wyglądała by inaczej!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baker Re: McDonald's ujawni prawdę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:47 ameryka nigdy nie będzie wygladac inaczej, bo tam miarą prawdy jest dolar. czy ją za to krytykować? świat to to napędza niestety... kupując bigmaka w stanach czy w polsce kupujesz to samo (nie mówię o kaloriach, bo to kwestia odżywiania krówek, tylko o smaku - bo chyba to jakoś smakuje, ne?). produkt to produkt, smak to smak. koncern przyzwyczaił klienta do tego właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigu Re: McDonald's ujawni prawdę IP: *.range86-136.btcentralplus.com 26.10.05, 19:52 no to sie pospieszyli, w anglii takie informacje podawane juz sa od ok 2 lat, na odwrotnej stronie "serwetki" na tace lest lista co ile ma kalorii i tluszczow i tak dalej, swoja droga to dziwne, ze ludziska to jedzą, ja niejem w mcdupie od 2 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoo Re: McDonald's ujawni prawdę 26.10.05, 19:54 To nie zdrowo ale kiedy jest się głodnum????????????????????? nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
iwoo mcdonald to załozyl hamik 26.10.05, 20:01 mielą zarcie od krow to jednym słowem świnstwo!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fafolot Re: McDonald's ujawni prawdę 26.10.05, 20:30 Byłem kierownikiem zmiany w Burger King. Ludziska słuczajcie... w cągu 20 sekund hambuerger z - 35 stopni mial + 71,3 stopni... to sama chemia !!!!! A na dodatek pracoenicy po wyjsiu z WC nie myli rąk !!!!!!!! JESLI KTOS JEST CIEKAWSZY PIKANTNIEJSZYCH SZCZEGÓŁÓW PEOSZĘ O MALILE NA PRIV> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca Kaczek Hello McWieprzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:47 żryjcie dalej polepszacze i konserwanty;po 40-stce interes już nie staje-kobita poszuka sobie sprawnego posuwacza,a na starość racysko lub wersja lajtowa- prostata.Życzę smacznego McDupki i na starość żebyscie nie jęczeli,że świat jest zły i niesprawiedliwy.Pzdr dla tych,którzy omijają wszystkie hamburgerownie z daleka.TYLKO WŁÓKNIARZ CKM. Odpowiedz Link Zgłoś
kaisy7 Re: Hello McWieprzki 27.10.05, 05:05 W McGlutach spotkajmy się ... Brawo Łowco Kaczek - dobrze powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
celia.roza5 Re: McDonald's ujawni prawdę 26.10.05, 21:14 kurczaki nie maja kopyt... Odpowiedz Link Zgłoś
krzszy1 Re: Byłem.... 26.10.05, 22:31 Byłem w McDonaldzie trzy razy ! Pierwszy raz ,ostani raz i o jeden raz za dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fh Re: Byłem.... IP: 87.207.251.* 27.10.05, 01:04 Powinni jeszcze w McDonaldzie (oraz w każdym sklepie mięsnym) informować ludzi jak ginie krowa czy świnia, którą żrą potem na talerzu. Najlepiej zaś żeby każdy osobiście takiemu zwierzęciu poderżnął gardło, spoglądając mu przy tym w oczy. Tymczasem mamy do czynienia z masą hipokrytów, która to "pieska nie skrzywdzi", ale schobowego wpieprzy w niedzielę z ochotą. Daj sobie spokój z mięsem na dwa tygodnie na początku. Inaczej zaczniesz patrzyć na świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yan kopyta IP: *.range86-135.btcentralplus.com 27.10.05, 01:19 Gdzie tam - "z kopytami"! Wrzucają je do wielkiego młynka razem z całą oborą i kupą gnoju na dodatek Odpowiedz Link Zgłoś
tehuana Re: kopyta 27.10.05, 08:33 Ludzie nie wierzcie nikomu i zacznijcie naukę gotowania ze świeżych i nieprzetworzonych produktów. I nie mówcie, ze nie macie czasu. Bo zupę można ugotować w godzinę, wieczorem i następnego dnia po powrocie z pracy mieć szybko coś ciepłego. Albo ryba - godzinka w piekarniku, a w tym czasie robimy surówkę. Pycha i zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel i ze sprzedwacy dla zabawy pluja do bulek? IP: 81.19.200.* 27.10.05, 08:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FK Czy ktos zmusza ludzi do jedzenia w McDonalds??? IP: 62.233.195.* 27.10.05, 09:02 A czy ktos nas zmusza do jedzenia w McDonaldach? Czy na chodniku stoi gosc i przystawia komus pistolet do glowy kazac mu zjesc hamburgera?! Wolny wybor. Amerykanie juz przesadzaja, musza sobie zdac sprawe ze maja nadwage nie przez wlascicieli restauracji, ale tylko i wylacznie przez samych siebie. Nie dajmy sie zwariowac, chyba ktos kto wchodzi do McDonalda nie spodziewa sie zjesc niskokalorycznej salatki czy zupki wspomagajacej odchudzanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: Czy ktos zmusza ludzi do jedzenia w McDonalds IP: 87.207.251.* 27.10.05, 09:18 Tak - masz zupełną rację. Wolny wybór. Do picia Coca-Coli, palenia Marlboro czy picia Nescafe też ludzi nikt nie zmusza. Te produkty zarówno same w sobie, jak i ich konkretne marki, są po prostu przez społeczeństwo suwerennie wybierane spośród tylu innych dostępnych mu sposobów na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: McDonald's ujawni prawdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 10:18 SKINNER? wiec jednak mc donald's to jedno wielkie archiwum X trzymać sie od tego badziewia jak najdalej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś