Dodaj do ulubionych

George jest zadowolony

IP: *.238.117.125.adsl.inetia.pl 07.12.04, 11:21
Milo bedzie zobaczyc kontynuacje TAKIEJ sagi, ale czy Ford nie jest juz
troszke... No wiecie?
Bardzo go lubie i mam nadzieje ze wszystko bedzie zgodne z planem i z
wymogami widzow.
Obserwuj wątek
    • Gość: julek Re: George jest zadowolony IP: *.if.pw.edu.pl 07.12.04, 12:07
      Dees, jak myslisz: "Indiana Jones i dom spokojnej starosci"?
      • Gość: Paramount Boy PRZECIEK IP: 20.138.20.* 07.12.04, 12:26
        Nic sie nie da zachowac w tajemnicy. Kto puscil farbe o czym bedzie IJ4?

• Gość: sumek Re: PRZECIEK IP: *.238.96.181.adsl.inetia.pl 07.12.04, 16:20
          to bylo wiadomo juz od x lat. Ze jesli bedzie nowy indiana jones to wlasnie o tym... Bo juz od dosyc dawna jest indiana jones 4 tylko w innej formie ;)
          • Gość: aaa WKONCU !!!!! TO BEDZIE FILM STULECIA !!!! IP: 81.210.69.* 08.12.04, 16:31
        • Gość: dok temat IJ4: The Nitro Rulez IP: *.szpital.zgora.pl 08.12.04, 19:51
          Motywem przewodnim bedzie transport nitrogliceryny w postaci tabletek 0,5mg
          podjezykowych na ktore skok bedzie robil Zły a dzielny Indy odbije i w ostatniej
          chwili przed dokonaniem sie zawalu serca przyjmie jedna pod jezyk i ucieknie
          przed zawalem serca...
      • Gość: jones z Indiany Re: George jest zadowolony IP: *.96.108.194.contactel.net 08.12.04, 22:32
        Raczej Indiana jones 20 lat później czyli romans Spielberga na peryferiach.Ten
        film mieli nakręcić przed 20 lety.To będzie chłam.
    • Gość: hansolo Tak jak Gwiezdne Wojny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 12:46
      Obawiam się, żeby nie było tak jak z kontynuacją Gwiezdnych Wojen. Jestem
      oddanym wielbicielem tych klasycznych i oczekiwałem wielkiego wydarzenia, a
      dostałem animowaną chałę dla bardzo, bardzo małych dzieci. W dobie komputerów
      wątpię, aby komuś chciało robić się filmy tak jak dawniej. Będzie kicha, na
      bank !
      • Gość: fagot Re: Tak jak Gwiezdne Wojny ? IP: *.acn.waw.pl 07.12.04, 14:50
        Rozczarowała Cię kontynuacja GW bo to kiszka dla małych dzieci, takich jakimi
        byliśmy oglądając pierwsze części GW. teraz inaczej postrzegasz film który poza
        technicznymi sztuczkami niczym nie odbiega od pierwszych odcinków sagi. To nie
        film jest inny tylko my jesteśmy starsi. Do pierwszych części masz stosunek
        sentymentalny i pamiętasz emocje jekie w Tobie budził a teraz ziewasz:)))) Mam
        nadzieję, że IJ4 będzie bawił jak poprzednie jego przygody
        • Gość: indiana Z dzinsowa Re: Tak jak Gwiezdne Wojny ? IP: *.96.108.194.contactel.net 08.12.04, 22:39
          Lubie dobre stosunki.Portman jest doobra.Indiana to już emeryt.Pozatym
          zdziwaczał na starość.Jak mógł się zakochać w tym chudym patyku ???
    • Gość: blq Re: George jest zadowolony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:35
      Podzielam obawy HanaSolo, hoc mam nadzieje ze w tym przypadku bedzie inaczej. W
      koncu jest bardzo wazny czynnik - sama osoba Harrisona Forda. Gwiezdne Wojny
      robione byly w kompletnie nowej obsadzie aktorskiej, wiec latwiej bylo wypaczyc
      ich charakter i klimat.

Poza tym Spielberg i Lucas to inteligentni ludzie. Mam nadzieje ucza sie na
      wlasnych bledach? W sumie czesc 1 GW byla zenujaca, cz2 juz nieco lepsza. Moze i
      cz3 juz bedzie na poziomie?

A swoja droga to nie kumam czegos... raz Spielberg jest producentem, Lucas
      rezyserem... a teraz role sie odwrocily? :)

• Gość: skykiller Re: George jest zadowolony IP: *.crowley.pl 07.12.04, 14:28
        podzielam Twoje zdanie - z grubsza. Faktycznie SW II były nieco lepsze od SW I,
        ale poprawa była nieznaczna, więc jeśli trzecia część miałaby być faktycznie na
        poziomie klasycznej trylogii, tym razem poprawa powinna być diametralna. A po
        pierwszym trailerze mam niestety co do tego poważne obawy...
        Lucas stracił nosa do scenariuszy, a za bardzo zawierzył efektom specjalnym.
        Obawiam się, że w przypadku IJ IV i Harrison Ford może nie pomóc, jak
        scenariusz będzie do dupy.
        A obawiam się, że może tak być, bo Franka Darabonta (Skazani na Shawshank)
        cenię znacznie wyżej niż tego kolesia od Terminalu, który był po prostu
        dramatycznie naiwny i głupi (i Tom Hanks nie miał szansy tego zmienić).
        To samo odnosi się do Spliberga jako reżysera, który ostatnio wyjeżdżał z
        takimi gniotami jak wspomniany Terminal czy Sztuczna Inteligencja (brrr!)
        Może być kiepsko, choc iskierka nadziei się tli... :)
      • Gość: skykiller Nadzieja niewielka, ale jest IP: *.crowley.pl 07.12.04, 14:35
        podzielam Twoje zdanie - z grubsza. SW II rzeczywiście były lepsze od SW I, ale
        poprawa była nieznaczna, więc jeśli SW III ma być rzeczywiście na poziomie
        zbliżonym do klasycznej trylogii, tym razem poprawa powinna być diametralna. A
        po pierwszym trailerze mam niestety co do tego spore obawy.
        Lucas stracił nosa do dobrych scenariuszy, a za bardzo zawierzył efektom
        specjalnym, które mają to do siebie, że z całego filmu starzeją się najszybciej.

W przypadku IJ IV nawet Ford może nie pomóc, jak scenariusz będzie do dupy. A
        może tak być, bo Franka Darabonta (Shawshank Redemption) cenię znacznie wyżej
        niż tego gościa, który napisał Terminal - tak dramatycznie naiwny i głupi, że
        nawet Tom Hanks nie pomógł.
        A i o Spielbergu jako rerzyserze niewiele dobrego można ostatnio powiedzieć,
        skoro wypuszcza takie gnioty jak wspomniany terminal czy Artificial Inteligence
        (brrr)
        Ale i tak dobrze, że za reżyserkę nie weźmie się sam Lucas, bo jaki byłby
        efektpokazują właśnie dwie pierwsze części Star Wars...

Ale i tak tli sie we mbnie iskierka nadziei, że będzie lepiej... :)
      • Gość: prod Re: George jest zadowolony IP: 62.29.137.* 08.12.04, 08:55
        Gość portalu: blq napisał(a):

> A swoja droga to nie kumam czegos... raz Spielberg jest producentem, Lucas
        > rezyserem... a teraz role sie odwrocily? :)

Otóż wyjaśniam:
        Lucas był producentem, a Spielberg reżyserem wszystkich części Indiany Jones
    • Gość: Budyń George Lucas i jego filmik IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.04, 14:47
      A premierę w 2003 roku zapowiadali na 2005 rok! Kłamcy, ale i tak ich lubię!!!
    • Gość: he, he i po co IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.04, 16:13
      było wydawać rok temu niepełną sagę?
    • Gość: szwet Re: George jest zadowolony IP: 83.248.51.* 08.12.04, 01:26
      Zgodny plan jest taki, ze Indiana jest czlowiekiem i czas sie go ima tak jak
      innych i przez to wlasnie jest pociagajacy.
    • Gość: r Ford posunie Natalie? Hardkorr! IP: *.rezist.com 08.12.04, 09:17
    • Gość: tequil Re: George jest zadowolony IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.12.04, 21:51
      "Indiana Jones w Domu Starców" :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka