aanneett 13.11.05, 07:10 ... jesienną depresję? _________________________ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poziomk Re: czym zabić 13.11.05, 10:38 ja na ten przykład jadę na budowę.... wczoraj gapiłem się na płomień w kominq :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: czym zabić 13.11.05, 11:29 aanneett napisała: > ... jesienną depresję? > jak moozna zabic to, co nie istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: czym zabić 13.11.05, 19:42 ... niestety istnieje, żyje we mnie karmiąc swe/me depresyjne ciało czarnymi myślami ____________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: czym zabić 14.11.05, 06:35 aanneett napisała: > ... niestety istnieje, żyje we mnie karmiąc swe/me depresyjne ciało czarnymi > myślami > ...nie zabic. Oswoic. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyaniolek Re: czym zabić 13.11.05, 13:21 ... gorącą czekoladą, wyjściem do kina na fajny film, rozmową z przyjaciółmi, spacerem po parku, wciągającą książką.. .. czasami godzinami w pracy .. ale tego nie polecam (można później jechać autobusem, prawie zasypiając, trzymając się poręczy spać na stojąco i nie widzieć nic wokół) w. Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: czym zabić 13.11.05, 13:43 pracę jako stresującą albo wpędzającą w depresje należy porzucić, nareszcie będzie czas na czytanie książek Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: czym zabić 14.11.05, 08:31 nie zrozum mnie zle : odkad mam dzieciatko nie mam czasu na depresje:) nie ma czasu prawie na nic poza nim. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: czym zabić 14.11.05, 12:01 Praca...Nie za duzo, by miec czas na refleksje i nie za malo by nie popasc w depresje. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: czym zabić 14.11.05, 13:51 Slajdy z podróży letnich i czerwone wino do wspomnień... Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: czym zabić 14.11.05, 15:06 czerwone wino.... dwa, magiczne slowa, ralstonie.... ralston napisał: > Slajdy z podróży letnich i czerwone wino do wspomnień... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: czym zabić 16.11.05, 19:31 aanneett napisała: > ... jesienną depresję? Miłym, czarującym, przystojnym, inteligentnym dżentelmenem. Ewentualnie pokazem slajdów z Kuby, który Chatka urządzi, prawda, Chatko? :) Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: czym zabić 18.11.05, 18:28 może przystojnym i czarującym Kubańczykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett ... zimową niemoc? 18.11.05, 17:36 ____________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ... zimową niemoc? 18.11.05, 23:35 Haftem. Na początek proponuję wyszycie hasła: Jak się robi, to się zrobi. Na mnie działa. Ja się zajęłam przygotowaniami do Gwiazdki. Robię świąteczne przetwory (nigdy nie robiłam), szyję obrus i serwetki (nigdy nie miałam czasu)... W planie mam jeszcze zrobienie szopki bożonarodzeniowej z oświetleniem elektrycznym, upieczenie pierniczków witrażowych, wykonanie własnoręcznie dekoracji świątecznej oraz prezentów. Zaraz założę wątek na temat przepisów na świąteczne potrawy. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: ... zimową niemoc? 26.11.05, 11:32 Habi i wolny czas? To brzmi jakby wyrzucili Cię z pracy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: ... zimową niemoc? 19.11.05, 11:17 ormond napisał: > Nic nie zabijac. Oswoic, oswoic. polubić? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: ... zimową niemoc? 19.11.05, 11:38 juliettamasina napisała: > ormond napisał: > > > Nic nie zabijac. Oswoic, oswoic. > > polubić? > poznac? Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: ... zimową niemoc? 19.11.05, 14:47 posmakowac ?.... ormond napisał: > juliettamasina napisała: > > > ormond napisał: > > > > > Nic nie zabijac. Oswoic, oswoic. > > > > polubić? > > > poznac? Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: ... zimową niemoc? 19.11.05, 15:00 zabić, zabić, zabić! ____________________ Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: ... zimową niemoc? 19.11.05, 15:08 zimowa niemoc...? migrene... ? co za okrutny kraj... ;) ? aanneett napisała: > zabić, zabić, zabić! > ____________________ Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: ... zimową niemoc? 19.11.05, 15:12 bogo2 napisał: > zimowa niemoc...? migrene... ? co za okrutny kraj... ;) ? ... to nie kraj, to ludzie. _____________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: ... zimową niemoc? 19.11.05, 15:23 absolutne i kategoryczne nie... aanneett napisała: > bogo2 napisał: > > > zimowa niemoc...? migrene... ? co za okrutny kraj... ;) ? > > ... to nie kraj, to ludzie. > _____________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: ... zimową niemoc? 26.11.05, 11:31 aanneett napisała: > zabić, zabić, zabić! > ____________________ Łyżwy, narty, sanki. Dobre, grzane wino z odrobinką suszonych listków herbacianych i cukrem trzcinowym lub miodem i kot lub książka na kolanach. A jak już się naprawdę nudzisz, to możesz za mnie napisać kilka projektów, bo ja już nie wyrabiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: ... zimową niemoc? 26.11.05, 15:37 freewolf napisał: > A jak już się naprawdę nudzisz, to możesz za mnie napisać kilka projektów, bo > ja już nie wyrabiam. :) mogłabym kilka projektów zrobić (z arch. wnętrz:P), ale ta niemoc twórcza... ;) _________________________________________________ anet5 palców, zwykła dziewczyna z podlasia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: ... zimową niemoc? 27.11.05, 19:10 aanneett napisała: > mogłabym kilka projektów zrobić (z arch. wnętrz:P), ale ta niemoc > twórcza... ;) A z architektury komputerów? Zaprojektujesz jakiś fantazyjny układ scalony? :) Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: czym zabić 27.11.05, 19:59 gorącym grzańcem galicyjskim :-)) działa! Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: czym zabić 28.11.05, 14:39 ralston napisał: > A owo cóż za cudo? Cudo pachnące goździkami w litrowej flaszce umieszczone i cuda przedziwne czyniące :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: czym zabić 29.11.05, 22:22 ... takiego czegoś mi trzeba;) _________________________________________________ anet5 palców, zwykła dziewczyna z podlasia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Fajnym filmem 30.11.05, 00:04 Wlasnie kupilam sobie w edycji Viva Kino film tworcow "Sprzedawcow" i "Dogmy" - "W pogoni za Amy". Dwoch kumpli robi wspolnie komiksy. Ich przyjazn legnie w gruzach, gdy w pojawi sie tajemnicza Amy. Oczywiscie jak zwykle pojawiaja sie tez Jay i Bob - dealerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Fajnym filmem 30.11.05, 06:00 Zaraz zaraz piszesz tak jakby w tym filmie chodzilo o sex, drugs i komiksy! A to najmniej amerykanski film o milosci jaki znam. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Fajnym filmem 30.11.05, 20:52 chatka_ napisała: > Zaraz zaraz piszesz tak jakby w tym filmie chodzilo o sex, drugs i komiksy! A > to najmniej amerykanski film o milosci jaki znam. Wiesz, ja tradycyjnie podpuszczam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: czym zabić 30.11.06, 18:30 Wątek znowu aktualny, to trochę odkurzam i wyciągam do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: czym zabić 30.11.06, 19:27 trochę jeszcze się kurzy www.youtube.com/watch?v=3Vx3VaTKyg4&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: czym zabić 01.12.06, 00:02 aanneett napisała: > ... jesienną depresję? > to smutne, co roku powraca :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: czym zabić 04.12.07, 12:25 Brak światła dziennego coraz bardziej mnie przygnębia. Chyba sobie wezmę z dzień urlopu, żeby w ciągu dnia po prostu po lesie pochodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: czym zabić 04.12.07, 22:52 a co to za starocie wyciągasz? niech oddejdą w pokoju wiecznym. ament. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: czym zabić 04.12.07, 23:08 Niektóre starocie za rok jak znalazł. Jak ozdoby choinkowe... Odpowiedz Link Zgłoś