Dodaj do ulubionych

jak żyć?

IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 22:57
może to głupie ale nie potrafię sobie poradzic z życiem.Mam rodzinę-
teoretycznie.wszyscy sa dorośli-mają swoje życie .A ja? zawsze byłam do
dyspozycji wszystkich w domu-została pustka. Co dzień to
samo;praca,obiad,sprzątanie i przychodzi najgorsze-wieczór.Ile można czytac?nie
jestem fanką TV.Dobrze że mam komputer-czytam,szukam .... Nie mam wielu
znajomych-nigdy nie mialam na to czasu.Zresztą mieszkam w małym mieście -tu
życie płynie inaczej-nie ma miejsca na duchowe rozterki,na marzenia .Jest
szaro ,smutno i strasznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: jak żyć? IP: 9.67.96.* 12.07.01, 23:01

spojz na zycie bardziej optymistycznie
      pomysl nad zmiana kolejnosci wyonywanych zadan wprowadz troche haosu
      zobaczysz BEDZIE WESELEJ
      • Gość: julka Re: jak żyć? IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 23:48
        dzięki za wsparcie -haos to dla mniw rzecz nie do pojęcia-pewnie już jestem za
        stara.A swoje miasto wbrew pozorom lubię-to nie o to chodzi -raczej o stan
        mojego ducha
    • Gość: Mikey Re: jak żyć? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 23:08
      może słyszałaś tę piosenkę Animalsów co leci jakoś tak:
      "we gotta get out of this town
      even if it's the only thing we'd ever do"

wydostań się z tego miasteczka, jeśli go nie lubisz, :)
      • Gość: julka Re: jak żyć? IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 23:51
        ciągle mi chodzi po głowie kawałek piosenki Rynkowskiego"za młody na sen....: a
        moje miasteczko jest o.k. to pewnie ja mam wady
      • Gość: S Re: jak żyć? IP: 203.34.18.* 14.07.01, 01:38
        Gość portalu: Mikey napisał(a):

> może słyszałaś tę piosenkę Animalsów co leci jakoś tak:
        > "we gotta get out of this town
        > even if it's the only thing we'd ever do"
        >
        > wydostań się z tego miasteczka, jeśli go nie lubisz, :)

wlasciwie to w wolnym tlumaczeniu: "wydostan sie z tego miasteczka jesli nawet
        mialaby to byc jedyna rzecza jaka zrobisz (w calym twoim zyciu)"

• 12dkj Re: jak żyć? 13.07.01, 00:10
      ..."Wszystko sie moze zdarzyc..."
      weselej...
      a bedzie lepiej

pozdr
      • Gość: julka Re: jak żyć? IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 00:17
        miły jesteś .dobrze,że jest tylu optymistów -wtedy gubią się takie smutasy jak
        ja
        • 12dkj Re: jak żyć? 13.07.01, 02:46
          A mowilem zmien tok myslenia
          "smutasy nie maja sie zgubic" ale postarac sie zmienic

UŚMIECHNIJ SIĘ
          • Gość: jack Re: jak żyć? IP: *.tele2.pl 14.07.01, 14:04
            Co to znaczy "pewnie już
            jestem za stara"? Duchem czy
            wiekiem. Ile masz lat? Twoje
            pytanie, to zasadnicze
            pytanie o sens życia, na które
            nie znaleziono Dobrze, że
            jeszcze pytasz. Jak chcesz to
            napisz. Jack
            blanka@abc-e.pl
            • karl_der_berliner Re: jak żyć? 14.07.01, 15:35
              Prosze sprobowac myslec pozytywnie. Sukcesy i kleski rodza sie w psychice. Na
              calym swiecie sprzedaje sie miliony ksiazek na ten temat. Chyba nie bez powodu.
              Pozdrawiam
              • Gość: julka Re: jak żyć? IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 13:10
                najgorsze jest to ,że jestem świadoma bezsensu mojego problemu. Wokół pełno
                ludzi a ja ciągle jestem samotna-to nie znaczy że sama.Nie potrafię i to chyba
                jest najgorsze wytłumaczyć o co mi tak naprawdę chodzi.Chodzę,żyję,uśmiecham
                sięi nic z tego nie wynika.To chyba jest nie tylko mój problem ale boję sie o
                tym z kimkolwiek rozmawiać.Nie chcę wydac się śmieszna ,a może to coś innego...
                • Gość: anna Re: jak żyć? IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 13:23
                  moja droga
                  chyba nie ma na to odpowiedzi jednoznacznej
                  musisz zastanowic sie co jest dla ciebie tak naprawde wazne
                  co wywoluje usmiech na twojej twarzy, co dodaje ci energi,co jest twoja pasja.
                  widzisz ja tez mam ten problem wciaz szukam siebie.ale ostatnio znalazlam
                  spokoj duszy-podstawe na ktorej moge budowac.dalej ide z wiatrem alew e mnie
                  jest spokoj nie nie tworczy- bo tu niepokoj jest wskazany...dlatego szuakj dalej
                  i ja bede
                  moze to cel zycia ludzi wrazliwych
                  by nie stac w miejscu bo to zabija pozdrawiam serdecznie
                  anna
                • Gość: Jack Re: jak żyć? IP: *.tele2.pl 23.07.01, 20:10
                  Miła, odezwij się, gdzie
                  zniknęłaś.
                  Jack
                  • Gość: julka Re: jak żyć? IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 20:37
                    Nigdzie Ci nie zniknęłam,myślałam,że to raczej Ty zniknąłeś.Od dwóch dni cekam
                    na maila.Długo jeszcze każesz mi czekać ?
                    • Gość: julka Re: jak żyć? IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 22:40
                      Przecież żyję i czekam. odebrałam wiadomości-trzy . Możesz spokojnie napisać
                      bo trochę się martwiłam. I
                      • Gość: julka. Re: jak żyć? IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 23:06
                        Teraz ja czekam . Daj znać,że odebrałeś wiadomość -na forum.I
                        • Gość: anna Re: jak żyć?mam pytanie IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 09:52
                          julka,jack
                          po co odpowiadac na pytania
                          gdy odpowiedzi sa niezauwazane
                          ignorowanie dobrze wam idzie
                          anna
                          • Gość: id Re: jak żyć?mam pytanie IP: *.legnica.dialog.net.pl 24.07.01, 11:20
                            Gość portalu: anna napisał(a):

> julka,jack
                            > po co odpowiadac na pytania
                            > gdy odpowiedzi sa niezauwazane
                            > ignorowanie dobrze wam idzie
                            > anna

Może właśnie tak trzeba żyć ;-))
                            • Gość: Julka Re: jak żyć?mam pytanie do id IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 11:43
                              Dzięki za zainteresowanie.Nie bąadżz sarkastyczny -przecież mnie nie znasz i
                              nie wiesz co myslę ..Być może masz rację,ale to jest Twoja racja. J.
                              • iwonad Re: jak żyć?mam pytanie do id 24.07.01, 12:03
                                Gość portalu: Julka napisał(a):

> Dzięki za zainteresowanie.Nie bąadżz sarkastyczny -przecież mnie nie znasz i
                                > nie wiesz co myslę ..Być może masz rację,ale to jest Twoja racja. J.

Przepraszam za sarkazm. Też ostatnio zadaję sobie to samo pytanie "jak żyć".
                                Dochodzę do nieciekawych wniosków i niestety moja wypowiedź była taka a nie inna.

Śledzę Twój wątek od początku i cieszę się, że być może znalazłaś już ten sposób.

pozdrawiam serdecznie. iwona

• Gość: julka Re: Iwona IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 13:31
                                  Dzięki. ten problem dotyczy wielu osób tylko nie wszyscy mają odwagę mówić o
                                  tym głośno.Nie wiem czy znalazłam 100% sposób na moje problemy ale próbować
                                  trzeba inaczej pogubimy się całkiem . Cieszę się że nie odezwał się nikt kto ma
                                  zawsze na wszystkie pytania stawiane na forum receptę,a takich tu nie
                                  brak .życie nie jest czarne albo białe- jest wiele odcieni szarości .pozdr.
                                  Julka
                          • Gość: julka Re: jak żyć?mam pytanie IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 11:37
                            Miła Anno 1 Przeczytałam z uwagą Twoją odpowiedż. A jezeli chodzi o tą
                            prywatną wymianę zdań z J. -to była konieczność-awaria na łączach . A jeżeli tą
                            drogą znalazłam sposób na rozproszenie chmur czy to coś złego. Wszyscy szukamy
                            i ja być moze ten sposób znalazłam. pozdrawiam J.
                            • Gość: anna Re: jak żyć?mam pytanie IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 12:02
                              mila julko!
                              moze zareagowalam zbyt osobiscie
                              ale widzis zma podobny problem i milo by bylo z kims porozmawiac
                              pozdr anna
                              • Gość: julka Re: jak żyć?mam pytanie IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 13:25
                                Anno napisz -porozmawiwmy -julka1952@interia.pl .Pozdrawiam Julka
    • Gość: Ala Re: jak żyć? IP: *.wardynski.com.pl 30.07.01, 11:23
      "Lub coś robić
      kochaj kogoś
      żyj poważnie
      nie bądź gałganem"

Nie pamiętam dokładnie kto to napisał, chyba Lec.

Pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka