ralston 22.11.05, 18:25 Z dzisiejszej poczty: Kiedyś, żeby zobaczyć pośladki, trzeba było rozchylić majtki. Teraz, żeby zobaczyć majtki, trzeba rozchylić pośladki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Przemyślenia 22.11.05, 22:35 Zaraz z moralnością... Takie tam przemyślenia na temat tendencji w bieliźniarstwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Przemyślenia 23.11.05, 11:32 Te tendencje w bieliźniarstwie już zaczynają wygasać. Obecnie modne się stają majty zmarszczone przy nogawkach i w pasie. Takie bombiaste, przedwojenne :) Wyglądają bardzo nieporadnie i niewinnie. I na pewno są bardziej higieniczne niż stringi. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Przemyślenia 23.11.05, 01:32 > Kiedyś, żeby zobaczyć pośladki, trzeba było rozchylić majtki. Teraz, żeby > zobaczyć majtki, trzeba rozchylić pośladki... To mi przypomina stary, lingwisyczny dowod na teorie wzglednosc: Jesli ty mi wsadzisz palec w dupe, to ja mam palec w dupie i ty masz palec w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Przemyślenia 24.11.05, 13:07 autor...? ;) ormond napisał: > > > Kiedyś, żeby zobaczyć pośladki, trzeba było rozchylić majtki. Teraz, żeby > > > zobaczyć majtki, trzeba rozchylić pośladki... > > To mi przypomina stary, lingwisyczny dowod na teorie wzglednosc: > > Jesli ty mi wsadzisz palec w dupe, to ja mam palec w dupie i ty masz palec w du > pie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Przemyślenia 24.11.05, 13:13 czyli, nobel jeszcze przed nim ...;)! ormond napisał: > hgw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Przemyślenia 26.11.05, 11:22 ralston napisał: > Kiedyś, żeby zobaczyć pośladki, trzeba było rozchylić majtki. Teraz, żeby > zobaczyć majtki, trzeba rozchylić pośladki... Stringi powoli staja się już passe, tak jak odsłanianie coraz więcej połaci skóry. I dobrze, bo co to za przyjemność, gdy nie ma miejsca dla wyobraźni? Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Przemyślenia 26.11.05, 15:40 freewolf napisał: I dobrze, bo co to za przyjemność, gdy nie ma miejsca dla wyobraźni? hmm... przyjemność pryska, gdy się wyobraźnia zderzy z rzeczywistością ;) _________________________________________________ anet5 palców, zwykła dziewczyna z podlasia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Przemyślenia 27.11.05, 19:09 aanneett napisała: > hmm... przyjemność pryska, gdy się wyobraźnia zderzy z rzeczywistością ;) To wiele wyjaśnia, dlaczego większość ludzi zawsze zamyka oczy przy całowaniu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Przemyślenia 07.12.05, 11:25 awee napisała: > przemyśl lenia > i do roboty I tego mi właśnie chyba trzeba było na dziś. Dzięki Awee :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Przemyślenia 07.12.05, 11:43 awee napisała: > przemyśl lenia > i do roboty Polski len - I wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Przemyślenia 07.12.05, 12:08 ormond napisał: > > Polski len - > I wszystko jasne. To jak to ze lnem było? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Przemyślenia 07.12.05, 12:32 > > Polski len - > > I wszystko jasne. > > To jak to ze lnem było? Nie lnem, tylko leniem... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Przemyślenia 07.12.05, 19:21 a jak będzie przymiotnik? leniany, leniowy czy leniwy obrus? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jak działają stringi? 12.12.05, 09:40 Drogie te stringi. 19 i pół tysiąca dolarów... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Jak działają stringi? 12.12.05, 20:37 No jakby nie patrzeć ( a może zwłaszcza patrzeć ;), towar luksusowy... Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: Przemyślenia 13.12.05, 09:41 Miewacie złe przemyślenia? To nie ma być czarny humor i z góry przepraszam za niesmak. W Ciechanowcu na rondzie stoi tablica wskazująca, która z dróg prowadzi do Treblinki, a przy rondzie billboard z reklamą pieców na paliwo stałe. Odpowiedz Link Zgłoś