sebmet A co na to polskie prawo?? 25.11.05, 15:46 Witam. A co o tym fakcie mówi polskie prawo. O ile dobrze się orientuje to chyba polskie prawo stanowi iż w pomieszczeniach urzędów państwowych powinno być godło państwowe, a co za tym idzie jest konieczność zdejmowania nakrycia głowy. Może jest to temat dla prokuratury. Polecam zastanowienie się nad tym tematem. Pozdrawiam Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dlaczego Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.abhsia.telus.net 25.11.05, 15:47 wysmiewac sie z nakryc glowy? Rozne grupy etniczne nosza rozne nakrycia, dlaczego akurat z nakryc glowy sie wysmiewac, np papiez nosi piuske... LusiaP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.lodz.agora.pl 25.11.05, 15:50 Jakoś kwestia tolerancji dla homoseksualistów nie jest już przez PiS-ducki postrzegana jako tolerancja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batiarlwowski Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 25.11.05, 16:19 Ludzie oszaleć można z tymi beretami!DZisiaj jest Dzień Bez Futra, 6 grudnia Dzień Bez Moherowego Beretu (przynajmniej w GW).Tylko ,że będzie smutno......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Bardzo praktyczne byłyby moherowe prezerwatywy. IP: *.devs.futuro.pl 25.11.05, 16:20 Nowe powiedzenie: zrobiony przez moherową prezerwatwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalton Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.bremultibank.com.pl 25.11.05, 16:23 powinien dziękować moherowym beretom a nie robić sobie szopkę!!!Dzieki moherowym beretom i rydzykowi jego kolesie są w sejmie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiakrew! Kazik pieprzy konwenanse IP: 217.153.26.* 25.11.05, 16:26 i za to go szanuję (Mleczko) ps I jak tu uwierzyć, że PiS tępi homiki _ Pies na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.udn.pl 25.11.05, 16:33 ale facet zle wychowany,bo tylko panie w pomieszczeniach moga byc w nakryciach glowy,brak kindersztuby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferror Może ktoś mu powie że te berety noszą Panie. IP: 217.97.177.* 25.11.05, 16:36 Tak to wychodzi, że członek PIS to tranzwestyta jakiś albo gej. Co na to rodzina. Kultura nakazuje aby panowie zdejmowali okrycie głowy w pomieszczeniach. Widocznie ten facet nie jest facetem albo jego podświadomość wypiera swoją męskość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.lodz.msk.pl 25.11.05, 16:43 Do tej pory w nakryciu głowy na obradach rady siedzieli jedynie żydzi. Być może pan Koralewski czuje jakieś związki z ludem Izraela? Odpowiedz Link Zgłoś
oko21 [...] 25.11.05, 16:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop postawa PO coraz bardziej mnie irytuje IP: *.com.pl 25.11.05, 16:55 obrazanie ludzi kojarzonych z mocherowymi beretami (czyli generalnie osob starszych mocno wierzacych) i nabijanie sie z nich PO nigdzie nie zaprowadzi. co oni chca przez to osiagnac ? przypodobac sie "inteligencji" ? kretynstwo Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert Re: postawa PO coraz bardziej mnie irytuje 25.11.05, 16:57 a co, maja sie przypodobac tym starym idiotkom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: postawa PO coraz bardziej mnie irytuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:29 A to sprytny Zyd obmierzly.Tearaz pod pretekstem ttolerancji,w bereciku moherowym.Mycka w miejscu publicznym jest niezbyt chetnie przez "prawdziwych polaczkow"widziana,wiec berecik.Tylko dlczego z polskimi barwami a nie z barwami Izraela lub portrecikiem >ojca-molojca swietego dyrektora<? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g1tzb1051 Re: postawa PO coraz bardziej mnie irytuje IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 25.11.05, 17:34 Pierwszy raz okreslenia 'mocherowe berety" uzyl Romek, reszta tylko podchwycila. g1tzb1051 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radyjosłuchawka Jakie obrażanie? Jakie obrażanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 16:31 Już go rzej wygl ąda tak ie na przy kład rady jo ma ryja cz y cóś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
makjuz Re: Moherowy beret podbija ratusz 25.11.05, 17:38 O właśnie! Śmiejcie się! Śmiejta się z PT (to "pt" na wszelki wypadek) Radnego. Z jednej strony już ma grzechów odpuszczenie u tego też PT dyrektora od Radia Maryja, z drugiej zaś jako właściciel sklepu woli na zimne dmuchać, bo pod rządami kaczek dziwaczek będzie miał szanse barchanowy interes rozkręcić, jak mu ten z elegancką siądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knipser Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:35 Kiedy ogladam ten moher a w nim te babska - dewoty - to wiem,ze będzie coś najgorszego - kiedy gębę otworzy giertych - to nic dobrego z tego nie wyniknie - kiedy słysze hasło radio mmmmaaaryja - to wiem że jestem w polsce albo w jakies tam rzeczpospolitej IV - czyli w ciemnogrodzie Babcie - ołmy koscielne - dalibyście swym wnukom to co dajecie do r.r albo sami coś dobrego zjedli Odpowiedz Link Zgłoś
bes6 Re: Moherowy beret podbija ratusz 25.11.05, 18:39 A od kiedy mocherowy beret ma antenkę. Tym od RM wszystko się porydzykowało.No ale czego można się spodziewać od becikotata Romcia Odpowiedz Link Zgłoś
slawkoju25 Re: Moherowy beret podbija ratusz 25.11.05, 18:44 Ale głąb !!! Miejsce w niebie murowane. Szkoda mi człowieka :( Odpowiedz Link Zgłoś
bronek25 Re: Moherowy beret podbija ratusz 25.11.05, 18:59 Siedzenie w pmieszczeniach z nakryciem głowy na niej toż to zwyczaj... braci starszych w wierze czyli... żydów! Co za plama panie radny! Stanie pan na komisji dyscyplinarnej wlasnej partii tj. PiS! Alez pan przegiął!"Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu" mawiał znajomy koleś, po piwie najczęściej!Może i pan kropnął jakąś lufkę dla kurażu przed sesją? Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil wrogowie beretów nietolerancyjni antysemici 25.11.05, 19:06 Prześledzilem dyskusje i jestem zszokowany! W wielu postach autorzy piszą że facet jest gejem albo Żydem i piszą to tak jakby uważali to za obelgę. Wstyd! Ale tak właśnie wyglądają poglądy wrogów katolicyzmu - za grosz miłości do bliżniego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.pool.mediaWays.net 25.11.05, 19:20 moHerowy. A w ogóle, to ta wełenka nazywała się za komuny (na Zgniłym Zachodzie, of course) "mohair". Kozie włosy, cy cóś. Proponuję powiedzonko: - " Czy to zimą, czy to w lecie - poznasz ciula po berecie". Nie jest to oryginalne, bo kursowało w latach 70-tych, nie wiem, jak szeroko, ale w moim środowisku (nieco dosadniej) jużci (:-))... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt popieramy moherowe berety, gazeta reprezentuje agr IP: *.acn.waw.pl 25.11.05, 19:27 popieramy moherowe berety, gazeta reprezentuje agresywnych lewaków. Odpowiedz Link Zgłoś
mjetker "...kwestia tolerancji..." 25.11.05, 19:53 cos podobnego. z obserwacji poczynionych w ostatnim czasie w naszej pieknej rp jedyne co moge stwierdzic to to ze tzw kwestia tolerancji to cos abstrakcyjnego dla politykow pis'u. facet sie wydurnil i wygladal pewnie na tym calym posiedzeniu jak klown. do tego nie przestrzega zasad dobrego wychowania ktore mowia ze mezczyzna w pomieszczeniu winien sciagnac nakrycie z glowy. bojkot dla poznania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdoland Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:55 Postępująca moheryzacja społeczeństwa przez Ojca Wielkiego Mohera przynosi efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek_14 Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 25.11.05, 19:57 W Sejmie jest przecierz Godło Państwowe! Jak można siedzieć w berecie w Jego obecności?! SKANDAL! Co za niekulturalny poseł! Odpowiedz Link Zgłoś
starfruit Re: Moherowy beret podbija ratusz 25.11.05, 21:06 A pod beretem!... Gładko i nie pofałdowane. Odpowiedz Link Zgłoś