Dodaj do ulubionych

Moherowy beret podbija ratusz

• sebmet A co na to polskie prawo?? 25.11.05, 15:46
      Witam.
      A co o tym fakcie mówi polskie prawo. O ile dobrze się orientuje to chyba
      polskie prawo stanowi iż w pomieszczeniach urzędów państwowych powinno być
      godło państwowe, a co za tym idzie jest konieczność zdejmowania nakrycia głowy.
      Może jest to temat dla prokuratury.
      Polecam zastanowienie się nad tym tematem.
      Pozdrawiam
      Sebastian
    • Gość: Dlaczego Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.abhsia.telus.net 25.11.05, 15:47
      wysmiewac sie z nakryc glowy? Rozne grupy etniczne nosza rozne nakrycia,
      dlaczego akurat z nakryc glowy sie wysmiewac, np papiez nosi piuske... LusiaP
    • Gość: ironlord Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.lodz.agora.pl 25.11.05, 15:50
      Jakoś kwestia tolerancji dla homoseksualistów nie jest już przez PiS-ducki
      postrzegana jako tolerancja
    • polska444 A co podbija mycka? 25.11.05, 15:59
    • Gość: batiarlwowski Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 25.11.05, 16:19
      Ludzie oszaleć można z tymi beretami!DZisiaj jest Dzień Bez Futra, 6
      grudnia Dzień Bez Moherowego Beretu (przynajmniej w GW).Tylko ,że będzie
      smutno.........
    • Gość: he he he Bardzo praktyczne byłyby moherowe prezerwatywy. IP: *.devs.futuro.pl 25.11.05, 16:20
      Nowe powiedzenie: zrobiony przez moherową prezerwatwę.
    • Gość: dalton Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.bremultibank.com.pl 25.11.05, 16:23
      powinien dziękować moherowym beretom a nie robić sobie szopkę!!!Dzieki
      moherowym beretom i rydzykowi jego kolesie są w sejmie!!!
    • Gość: psiakrew! Kazik pieprzy konwenanse IP: 217.153.26.* 25.11.05, 16:26
      i za to go szanuję (Mleczko)

ps
      I jak tu uwierzyć, że PiS tępi homiki

_
      Pies na kaczki.

• Gość: kiki Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.udn.pl 25.11.05, 16:33
      ale facet zle wychowany,bo tylko panie w pomieszczeniach moga byc w nakryciach
      glowy,brak kindersztuby.
    • Gość: ferror Może ktoś mu powie że te berety noszą Panie. IP: 217.97.177.* 25.11.05, 16:36
      Tak to wychodzi, że członek PIS to tranzwestyta jakiś albo gej. Co na to
      rodzina. Kultura nakazuje aby panowie zdejmowali okrycie głowy w
      pomieszczeniach. Widocznie ten facet nie jest facetem albo jego podświadomość
      wypiera swoją męskość...
    • Gość: barnaba Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.lodz.msk.pl 25.11.05, 16:43
      Do tej pory w nakryciu głowy na obradach rady siedzieli jedynie żydzi. Być może
      pan Koralewski czuje jakieś związki z ludem Izraela?
    • oko21 [...] 25.11.05, 16:50
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: pop postawa PO coraz bardziej mnie irytuje IP: *.com.pl 25.11.05, 16:55
      obrazanie ludzi kojarzonych z mocherowymi beretami (czyli generalnie osob
      starszych mocno wierzacych) i nabijanie sie z nich PO nigdzie nie zaprowadzi.
      co oni chca przez to osiagnac ? przypodobac sie "inteligencji" ? kretynstwo
      • princealbert Re: postawa PO coraz bardziej mnie irytuje 25.11.05, 16:57
        a co, maja sie przypodobac tym starym idiotkom?
        • Gość: miki Re: postawa PO coraz bardziej mnie irytuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:29
          A to sprytny Zyd obmierzly.Tearaz pod pretekstem ttolerancji,w bereciku
          moherowym.Mycka w miejscu publicznym jest niezbyt chetnie przez "prawdziwych
          polaczkow"widziana,wiec berecik.Tylko dlczego z polskimi barwami a nie z
          barwami Izraela lub portrecikiem >ojca-molojca swietego dyrektora<?
      • Gość: g1tzb1051 Re: postawa PO coraz bardziej mnie irytuje IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 25.11.05, 17:34
        Pierwszy raz okreslenia 'mocherowe berety" uzyl Romek,
        reszta tylko podchwycila.
        g1tzb1051
      • Gość: Radyjosłuchawka Jakie obrażanie? Jakie obrażanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 16:31
        Już go rzej wygl ąda tak ie na przy kład rady jo ma ryja cz y cóś :)))
    • makjuz Re: Moherowy beret podbija ratusz 25.11.05, 17:38
      O właśnie! Śmiejcie się! Śmiejta się z PT (to "pt" na wszelki wypadek)
      Radnego. Z jednej strony już ma grzechów odpuszczenie u tego też PT dyrektora
      od Radia Maryja, z drugiej zaś jako właściciel sklepu woli na zimne dmuchać,
      bo pod rządami kaczek dziwaczek będzie miał szanse barchanowy interes
      rozkręcić, jak mu ten z elegancką siądzie.
    • Gość: knipser Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:35
      Kiedy ogladam ten moher a w nim te babska - dewoty - to wiem,ze będzie coś
      najgorszego - kiedy gębę otworzy giertych - to nic dobrego z tego nie wyniknie -
      kiedy słysze hasło radio mmmmaaaryja - to wiem że jestem w polsce albo w
      jakies tam rzeczpospolitej IV - czyli w ciemnogrodzie
      Babcie - ołmy koscielne - dalibyście swym wnukom to co dajecie do r.r albo sami
      coś dobrego zjedli
    • bes6 Re: Moherowy beret podbija ratusz 25.11.05, 18:39
      A od kiedy mocherowy beret ma antenkę. Tym od RM wszystko się porydzykowało.No
      ale czego można się spodziewać od becikotata Romcia
    • slawkoju25 Re: Moherowy beret podbija ratusz 25.11.05, 18:44
      Ale głąb !!! Miejsce w niebie murowane. Szkoda mi człowieka :(
    • bronek25 Re: Moherowy beret podbija ratusz 25.11.05, 18:59
      Siedzenie w pmieszczeniach z nakryciem głowy na niej toż to zwyczaj... braci
      starszych w wierze czyli... żydów! Co za plama panie radny! Stanie pan na
      komisji dyscyplinarnej wlasnej partii tj. PiS! Alez pan przegiął!"Nadgorliwość
      jest gorsza od faszyzmu" mawiał znajomy koleś, po piwie najczęściej!Może i pan
      kropnął jakąś lufkę dla kurażu przed sesją?
    • w11mil wrogowie beretów nietolerancyjni antysemici 25.11.05, 19:06
      Prześledzilem dyskusje i jestem zszokowany! W wielu postach autorzy piszą że
      facet jest gejem albo Żydem i piszą to tak jakby uważali to za obelgę.
      Wstyd! Ale tak właśnie wyglądają poglądy wrogów katolicyzmu - za grosz miłości
      do bliżniego!
    • Gość: miro Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.pool.mediaWays.net 25.11.05, 19:20
      moHerowy. A w ogóle, to ta wełenka nazywała się za komuny (na Zgniłym Zachodzie,
      of course) "mohair". Kozie włosy, cy cóś.
      Proponuję powiedzonko: - " Czy to zimą, czy to w lecie - poznasz ciula po
      berecie". Nie jest to oryginalne, bo kursowało w latach 70-tych, nie wiem, jak
      szeroko, ale w moim środowisku (nieco dosadniej) jużci (:-))...
    • Gość: zgrzyt popieramy moherowe berety, gazeta reprezentuje agr IP: *.acn.waw.pl 25.11.05, 19:27
      popieramy moherowe berety, gazeta reprezentuje agresywnych lewaków.
    • mjetker "...kwestia tolerancji..." 25.11.05, 19:53
      cos podobnego. z obserwacji poczynionych w ostatnim czasie w naszej pieknej rp
      jedyne co moge stwierdzic to to ze tzw kwestia tolerancji to cos abstrakcyjnego
      dla politykow pis'u. facet sie wydurnil i wygladal pewnie na tym calym
      posiedzeniu jak klown. do tego nie przestrzega zasad dobrego wychowania ktore
      mowia ze mezczyzna w pomieszczeniu winien sciagnac nakrycie z glowy.
      bojkot dla poznania. pozdrawiam
    • Gość: magdoland Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:55
      Postępująca moheryzacja społeczeństwa przez Ojca Wielkiego Mohera przynosi
      efekty.
    • Gość: bartek_14 Re: Moherowy beret podbija ratusz IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 25.11.05, 19:57
      W Sejmie jest przecierz Godło Państwowe! Jak można siedzieć w berecie w Jego
      obecności?! SKANDAL! Co za niekulturalny poseł!
    • starfruit Re: Moherowy beret podbija ratusz 25.11.05, 21:06
      A pod beretem!...
      Gładko i nie pofałdowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka