zuchtstier 20.10.02, 18:03 Mojej pani zachciało się kandydowac do Rady Miejskiej. Miała dzisiaj spotkanie na osiedlu z wyborcami. Przez co dzisiaj nie mam obiadu. Zuchtstier głodny = Zuchtstier zły. Kobiety, nie macie się czym zajmować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kunce Re: Baby do garów IP: *.chello.pl 20.10.02, 18:37 to po co poszedłeś na spotkanie? wystarczyło żonę wysłać. Sam byś w tym czasie spokojnie objadek ugotował, do stołu nakrył, i czekał z zupka na gazie, kiedy rozpolitykowana (lokalnie) połowica przekroczyłaby próg domu. na przyszłość nie łaź za żoną po mieście, tylko pilnuj, żeby Ci z garczków nie wykipiało. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Baby do garów 20.10.02, 19:16 Rączki ma??? To niech se sam ugotuje. Korona z głowy nie spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misseriss Re: Baby do garów IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.10.02, 22:26 dokładnie..... faceci nie macie co robić? podobno jesteście najlepszymi kucharzami na świecie ale jak trzeba sie wysługiwać to wiecie do kogo miec pretensje że obiadu nie ma.... ------------- małżeństwo ogranicza kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier Re: Baby do garów 20.10.02, 23:01 miriam_73 napisała: > Rączki ma??? To niech se sam ugotuje. Korona z głowy nie spadnie. Od wieków od gotowania w domu były baby. Może i mężczyźni sa dobrymi kucharzami, ale to jako zawód, wtedy im dobrze płacą. A w domu baba niech gotuje a chłop to zjada. A co ja takiego zrobiłem, że teraz jestem pośmiewiskiem kolegó, że moja ślubna na wszystkich słupach w dzielnicy wisi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: Baby do garów IP: nat:* / 192.168.2.* 21.10.02, 00:39 Absolutnie się zgadzam. Nie miałabym nic przeciwko, żeby robić obiadki, siedzieć sobie w domciu i zajmować się haftowaniem inicjałów na gaciach zapracowanego mężusia. To się nazywa nowoczesny feminizm - nakłaniam do popierania nowej fali. Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier Re: Baby do garów 21.10.02, 11:16 Gość portalu: Aguś napisał(a): > Absolutnie się zgadzam. Nie miałabym nic przeciwko, żeby robić obiadki, > siedzieć sobie w domciu aguś, takiej mi kobity trzeba!! Gdzieś ty była jak ja moja brałem do ołtarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Baby do garów IP: *.ch.pw.edu.pl 25.10.02, 17:22 zuchtstier napisał: > A co ja takiego zrobiłem, że teraz jestem pośmiewiskiem kolegó, że moja ślubna > na wszystkich słupach w dzielnicy wisi? a ty jej sie przypadkiem nie pomagales wieszac na tych slupach?:) pocieszenie... jeszcze tylko do niedzieli na nich powisi... potem ja sciagna:) zerwa, zrzuca... idz sam ja pozdejmuj!!! NIKT nie bedzie Twojej slubnej ruszal!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bezprecedensowa_staruszka Re: Baby do garów 21.10.02, 11:23 zuchtstier napisał: > Mojej pani zachciało się kandydowac do Rady Miejskiej. Miała > dzisiaj spotkanie na osiedlu z wyborcami. Przez co dzisiaj nie mam obiadu. > Zuchtstier głodny = Zuchtstier zły. Kobiety, nie macie się czym zajmować? > Ech! Tyt męski szowinisto! Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier Re: Baby do garów 21.10.02, 11:33 bezprecedensowa_staruszka napisała: > Ech! Tyt męski szowinisto! Staruszka feministka? A zawsze miałem oparcie w swojej teściowej, też staruszka, ale mysli słusznie. Pozdrawiam teściową Zenobię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: ZUCHTSTIER IP: *.piscataway-12rh15rt.nj.dial-access.att.net 22.10.02, 01:17 Wiesz co Zuchtstier ?! Ty naprawde napisales : "Ja kocham swoja zone i jestem z niej cholernie dumny "!!!! Czy Ci ludzie nie umieja czytac ? Sorry ,ze zepsulam Ci swietna zabawe . Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier Re: ZUCHTSTIER 22.10.02, 10:23 Gość portalu: KATAHDIN napisał(a): > Wiesz co Zuchtstier ?! Ty naprawde napisales : > "Ja kocham swoja zone i jestem z niej cholernie dumny "!!!! > Sorry ,ze zepsulam Ci swietna zabawe . To nie zabawa, człowieku, tylko problem. A to zdanie padło pewnie w związku z innym wątkiem i dotyczyło jej wyglądu. Bo niezła babka jeszcze jest mimo 4 porodów. Tylko te ambicje przerośnięte.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: ZUCHTSTIER IP: *.piscataway-13rh15rt.nj.dial-access.att.net 23.10.02, 04:13 A co to za problem. ? Nasza kuchnia jest juz od dawna zamknieta ,a my sie swietnie bawimy . K. Odpowiedz Link Zgłoś