Gość: sprytny_rolnik IP: *.net136.okay.pl 28.12.05, 14:49 pierwszy! star trek byl dobry, ale ja che zeby przywrocili przystanek alaska !! zadam wrecz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sprytny_rolnik Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.net136.okay.pl 28.12.05, 14:50 pierwszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz A Firefly i Battelstar Galactica ??? IP: *.europe.hp.net 30.12.05, 13:51 Star Trek - rowniez TNG zaczynajuz nieco tracic myszka. Jak dla mnie rewelacja to nowe seriale Sci-Fi takie jak Firefly lub Battlestar Galactica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.instytutksiazki.pl / *.instytutksiazki.pl 28.12.05, 14:51 Ja też chce "Star treka" w polskiej TV!!!!!!! Fajnie by bylo jakby puścli Enterprise, chociaz TNG tez bym nie pogardziła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojteq Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:14 Ba je też chce Star Treka tylko że Voyager bo na tv4 przerwali emisje w połowie serii :( Odpowiedz Link Zgłoś
zdunman Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" 28.12.05, 16:08 www.torrentspy.com są tu wszystkie odcinki star treka jakie sie kiedykolwiek pojawiły! Polecam też nową serie Battlestar Galactica, świetna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cylon Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.aster.pl 28.12.05, 20:57 > Polecam też nową serie Battlestar Galactica, świetna! Od 6 stycznia maja ja puszczac w TVP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onyx_70 Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" 31.12.05, 19:34 Zgadza się na TVP1 6 stycznia o 22:25!! BRAAAWOOOO!!:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
typson Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" 28.12.05, 15:33 ja tam wole TNG ;) a poki co polecam Farscape - mistrzostwo swiata Odpowiedz Link Zgłoś
alfred73 TNG - rządzi 28.12.05, 16:28 mam namiar na ładnie docięte wszystkie serie i skrojone do nich napisy ;) TVP niestety raczy nas tylko badziewiami zamiast dać porządne kino bez durnej przemocy Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" 29.12.05, 08:30 Gość portalu: ania napisał(a): > Ja też chce "Star treka" w polskiej TV!!!!!!! Fajnie by bylo jakby puścli > Enterprise, chociaz TNG tez bym nie pogardziła:) ENT leci w polskim AXN w każdy poniedziałek (powtórki w soboty), już druga seria... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirrth Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:57 Tylko nie enterprise... zeszli na takie psy że niżej już się chyba nie da.. Najlepsze serie to voyager i DS9 Odpowiedz Link Zgłoś
bankotravel Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" 28.12.05, 15:32 Fajnie by było aby polska TV pupliczna puściła od początku wszystkie części w/w serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracovian Prawie wszystkie serie Star Treka sa super, ale... IP: *.asm.bellsouth.net 28.12.05, 15:45 "Battlestar Galactica" to moj nowy ulubiony "polityczny" serial scifi: www.scifi.com/battlestar/ P.S. Ostatnia seria Enterprise (z Bakula w roli kapitana) byla niestety calkowicie do duszy - szkoda, ze na tym sie Star Trek zakonczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
ecto Re: Prawie wszystkie serie Star Treka sa super, a 28.12.05, 15:50 www.time.com/time/arts/article/0,8599,1141640,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boro Re: Prawie wszystkie serie Star Treka sa super, a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:00 A ja bym byl za tym aby do Battlestar Galactica, oczywiscie tej z 2004/2005 roku, dorzucili jeszcze Stargate SG-1 wszystkie sezony i Stargate Atlantis, no i Star trek oczywiscie. Serie TNG Voyager i Deep Space Nine. Wtedy by bylo co ogladac w TV :D Odpowiedz Link Zgłoś
horrible.young.girl Re: Prawie wszystkie serie Star Treka sa super, a 28.12.05, 16:05 Star Trek-to ci którzy mieli czerwone koszule i umierali zaraz po wyjściu na ląd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.P Re: Prawie wszystkie serie Star Treka sa super, a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:12 Coś ci się pomyliło. Powinnaś podpisywać się chyba :-). To nie było o łodzi podwodnej <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: 151.44.38.* 28.12.05, 16:11 Przetestowano 1000 telewidzow i krzycza: Brytyjczycy chca tego czy tamtego!!!! Absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg wawa jak ja lubie produkty polskiej edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:29 Sigh. Niedouczona, weź sobie książce o statystyce i poczytaj sobie o próbie z populacji. Dla własnego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
alfred73 absurd? a sondaże wyborcze, jak nazwiesz? 28.12.05, 16:32 fakt że czasem naginane i te 5% w jedną czy drugą strone to duża różnica, ale w tym wypadku same zjawisko coś znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
satans_cock Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" 28.12.05, 20:48 Nie Brytyjczycy tylko widzowie BBC. Cos sie chyba komus pomylilo. Star Trek jest w permanentnej ramowce Sky One, Buffy tez tam powtarzaja co jakis czas. Friends leci na CH4 i E4. Fawlty Towers powtarzaja na UKTV Gold, Blakes's 7 na Sci-Fi Channel, gdzie niedawno tez byl Babylon 5. Stargate SG-1 we wszystkich swych nudnych wcieleniach rowniez leci do usrania w ramowce Sky One. Seinfeld zas powtarzaja co jaks czas na Paramaount. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 28.12.05, 16:38 Nie jestem miłośnikiem takich seriali, ale nie mam też nic przeciwko. Tylko jak wy wygracie z "M jak mdłości" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trelemorele Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: 62.189.241.* 28.12.05, 16:50 hmmm... no to chyba wyniki tych badan znano juz dawno, bo od jakiegos czasu leci Voyager od samego poczatku, SG leci(lub lecialo) non stop na C4 w weekend'y, SG: Atlantis od conajmniej 4 miesiacy na tym samym kanale i seria ST, ktorej nie moge zidentyfikowac... ;) A w zeszlym roku ogladalem nawet piersza serie ST. Wszystko w UK oczywiscie. A w PL ogladalem dawno temu Enterprise i Voyager'a na CT1 i CT2(czeska telewizja okolo 24:00)oraz na Nova przez jakis czas. W sumie w ten sposob nauczylem sie czeskiego ;) przynajmniej w jego Federacyjnej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
leminkainen Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" 28.12.05, 20:15 tak Star Trek po czesku z tamtąd pochodzi kilka pięknych cytatów które zapadły mi w pamięć : " ja ne sluze zlu JA SEM ZLOO!" Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Według telewizji czeskiej ostatnie słowa ... 28.12.05, 23:40 skazanego Tookie Williamsa brzmiały: "Ne ubivajte me pane Terminatore" i były skierowane do Gubernatora Kaliforni .... Odpowiedz Link Zgłoś
patman Znam lepszy cytat ;) ;) ;) 29.12.05, 23:33 My jsme Borg. Odpor je marny, budete analovani... "Analovani" to już ja wymyśliłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbiciel B5 Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 17:57 Z tej listy życzył bym sobie Babylon 5. Niestety jest słabo znany w PL bo leciał tylko w nieistniejącej TV Wisła a potem w TVN'nie o bardzo głupich godzinach. A serial jest naprawdę genialny o wiele lepszy od ST (subiektywna ocena). Od sezonu 2-5 jest wspaniała ciągłość fabularna niespotykana nigdzie indziej w takim stopniu (w serialach SF). Naprawdę chciałbym przypomnieć sobie jeszcze raz ten wspaniały i genialny serial serial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.chello.pl 28.12.05, 23:18 popieram swietna seria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trelemorele Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: 62.189.241.* 29.12.05, 12:55 doskonala. tylko sie jakos urwala dziwnie w PL :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnnyD Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.e-pwn.pl 28.12.05, 18:03 Podpis pod zdjęciem jest błędny bo Patrick Stewart grał w The next generation w latach 1987-1994. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Babol przy zdjeciu.. ble IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 28.12.05, 20:39 Patrick Stewart gral kapitana Picarda w "Star Trek: The Next Generation" a nie "Star Trek"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atryda Ja chce Joela Fleishmana:) IP: *.acn.waw.pl 28.12.05, 20:51 przystanek Alaska!!!!!!!! dlaczego nikt tego nie wydal na DVD ??? ludzie taka kasa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Patrick Stewart w serialu ?Star Trek? z 1996 r. IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 28.12.05, 21:53 Serial Star Trek TNG krecony byl w latach 1987-1994 :P W 1996 to byl film Star Trek 8: FC. Ale to zdjecie jest z serialu, a nie z filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 A ja chcę Koziołka Matołka na dobranockę!!! 29.12.05, 00:59 To najlepszy serial w historii telewizji światowej.Ajeszcze lepiej Jacek i Agatka-takie piłeczki ping-pongowe gadające do siebie z ok 1963 roku ,miałem 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: A ja chcę Koziołka Matołka na dobranockę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 02:25 Wszystkie te seriale się powtarzały oprócz wysłużonej już drużyny "A". Ja chciałem właśnie jej powrotu :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inż. Mruwnica Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 02:57 > ale ja che zeby przywrocili przystanek alaska !! Rolnicze! Przeca leciał niedawno na TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Jesli b.chcesz, to nic prostszego>>> IP: 209.183.20.* 29.12.05, 04:44 Mozesz zamowic sobie dvd: www.amazon.com/gp/product/B00062RCBW/qid=1135827663/sr=1-16/ref=sr_1_16/103-4623414-0355841?s=dvd&v=glance&n=130 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Star Treka My tez chcemy star treka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 08:28 My tez chcemy star treka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi TWIN PEAKS! IP: 80.50.53.* 29.12.05, 09:07 Dziwi mnie, że nikt tutaj nie wymienił najbardziej kultowego serialu - Miasteczko Twin Peaks! Telewizja ściemnia już od 7 lat, wtedy była ostatnia emisja tego dzieła. Ale Mac Gyvery i Zbuntowane Anioły lecą na okrągło! Odpowiedz Link Zgłoś
k_r_m Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" 29.12.05, 09:20 szkoda, że nasze telewizje nigdy nie kochały tego serialu, zazwyczaj jak juz był to w godzinach około południowych kiedy prawie nikt tego nie mógł ogladać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeronimo Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.eia.pl 29.12.05, 09:23 A ja też chcę Star Treka film był super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiotio "Star Treka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:29 na pamfleka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:31 ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n,n, Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:34 bmbnm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fghdfgh Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: 202.58.86.* 29.12.05, 11:36 fghfdghdfhdfgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.05, 13:45 a ja polecam zdecydowanie Stargate Atlantis, Stargate SG-1 ale 8 i 9 serię, bo akcja zdecydowanie przyspieszyła i jeszcze Invasion, Surface no i The 4400:))) A Battle Ship Galactica w nowym wydaniu to rzeczywiście niesamowity serial:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelgkar To mile zaskakujace, ze tyle osob na forum lubi... 29.12.05, 15:58 Star Treka. Wydawalo mi sie zawsze, ze Polacy sa niechetni nastatwieni wobec pomyslu Roddenberyego. Najlepszym tego dowodem jest, ze np. Star Trek Deep Space Nine mial w Polsce wyemitowane zaledwie 5 sezonow, kiedy najlepsze sa 7 i 8. Podobnie rwano emisje koncowych sezonow Nastepnego Pokolenia. A przeciez jest to serial, ktory obok elementow czysto rozrywkowych zacheca do nauki, poznawania wspolczesnych teorii astrofizycznych czy szacunku dla innosci. Ale w Polsce najpopularniejsza jest szmira ,,M jak milosc". No coz co kraj to obyczaj! Odpowiedz Link Zgłoś
onyx_70 Re: To mile zaskakujace, ze tyle osob na forum lu 31.12.05, 19:29 niestety, obydwa seriale miały niską oglądalność i dlatego zaprzestano ich emisji;((( Moim zdaniem to także wina Polsatu, który nieumiejętnie reklamował (prawie w cale) oba seriale, godziny nadawania też były żałosne. No DS9 leciał nawet w prime-timie, ale na Polsacie2 o duużo mniejszym zasięgu:((( Odpowiedz Link Zgłoś