Dodaj do ulubionych

Brytyjczycy chcą "Star Treka"

IP: *.net136.okay.pl 28.12.05, 14:49
pierwszy!

star trek byl dobry, ale ja che zeby przywrocili przystanek alaska !! zadam wrecz :)
Obserwuj wątek
    • Gość: sprytny_rolnik Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.net136.okay.pl 28.12.05, 14:50
      pierwszy!
      • Gość: Janusz A Firefly i Battelstar Galactica ??? IP: *.europe.hp.net 30.12.05, 13:51

Star Trek - rowniez TNG zaczynajuz nieco tracic myszka.

Jak dla mnie rewelacja to nowe seriale Sci-Fi takie jak Firefly lub
        Battlestar Galactica.

• Gość: ania Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.instytutksiazki.pl / *.instytutksiazki.pl 28.12.05, 14:51
      Ja też chce "Star treka" w polskiej TV!!!!!!! Fajnie by bylo jakby puścli
      Enterprise, chociaz TNG tez bym nie pogardziła:)
      • Gość: Wojteq Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:14
        Ba je też chce Star Treka tylko że Voyager bo na tv4 przerwali emisje w połowie
        serii :(
        • zdunman Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" 28.12.05, 16:08
          www.torrentspy.com są tu wszystkie odcinki star treka jakie sie kiedykolwiek pojawiły!

Polecam też nową serie Battlestar Galactica, świetna!
          • Gość: cylon Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.aster.pl 28.12.05, 20:57
            > Polecam też nową serie Battlestar Galactica, świetna!

Od 6 stycznia maja ja puszczac w TVP!!!
            • onyx_70 Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" 31.12.05, 19:34
              Zgadza się na TVP1 6 stycznia o 22:25!! BRAAAWOOOO!!:))))))))))))
      • typson Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" 28.12.05, 15:33
        ja tam wole TNG ;)

a poki co polecam Farscape - mistrzostwo swiata
      • alfred73 TNG - rządzi 28.12.05, 16:28
        mam namiar na ładnie docięte wszystkie serie
        i skrojone do nich napisy ;)
        TVP niestety raczy nas tylko badziewiami
        zamiast dać porządne kino bez durnej przemocy
      • des4 Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" 29.12.05, 08:30
        Gość portalu: ania napisał(a):

> Ja też chce "Star treka" w polskiej TV!!!!!!! Fajnie by bylo jakby puścli
        > Enterprise, chociaz TNG tez bym nie pogardziła:)

ENT leci w polskim AXN w każdy poniedziałek (powtórki w soboty), już druga
        seria...
      • Gość: wirrth Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:57
        Tylko nie enterprise... zeszli na takie psy że niżej już się chyba nie da..
        Najlepsze serie to voyager i DS9
    • bankotravel Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" 28.12.05, 15:32
      Fajnie by było aby polska TV pupliczna puściła od początku wszystkie części w/w
      serialu.
    • Gość: cracovian Prawie wszystkie serie Star Treka sa super, ale... IP: *.asm.bellsouth.net 28.12.05, 15:45
      "Battlestar Galactica" to moj nowy ulubiony "polityczny" serial scifi:
      www.scifi.com/battlestar/
      P.S. Ostatnia seria Enterprise (z Bakula w roli kapitana) byla niestety
      calkowicie do duszy - szkoda, ze na tym sie Star Trek zakonczyl...
      • ecto Re: Prawie wszystkie serie Star Treka sa super, a 28.12.05, 15:50
        www.time.com/time/arts/article/0,8599,1141640,00.html
      • Gość: Boro Re: Prawie wszystkie serie Star Treka sa super, a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:00
        A ja bym byl za tym aby do Battlestar Galactica, oczywiscie tej z 2004/2005
        roku, dorzucili jeszcze Stargate SG-1 wszystkie sezony i Stargate Atlantis, no
        i Star trek oczywiscie. Serie TNG Voyager i Deep Space Nine. Wtedy by bylo co
        ogladac w TV :D
        • horrible.young.girl Re: Prawie wszystkie serie Star Treka sa super, a 28.12.05, 16:05
          Star Trek-to ci którzy mieli czerwone koszule i umierali zaraz po wyjściu na
          ląd?
          • Gość: K.P Re: Prawie wszystkie serie Star Treka sa super, a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:12
            Coś ci się pomyliło.
            Powinnaś podpisywać się chyba :-). To nie było o łodzi podwodnej <lol>
    • Gość: jolita Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: 151.44.38.* 28.12.05, 16:11
      Przetestowano 1000 telewidzow i krzycza: Brytyjczycy chca tego czy tamtego!!!!
      Absurd.
      • Gość: mg wawa jak ja lubie produkty polskiej edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:29
        Sigh.

Niedouczona, weź sobie książce o statystyce i poczytaj sobie o próbie z
        populacji. Dla własnego dobra.
      • alfred73 absurd? a sondaże wyborcze, jak nazwiesz? 28.12.05, 16:32
        fakt że czasem naginane i te 5% w jedną czy drugą strone to duża różnica,
        ale w tym wypadku same zjawisko coś znaczy
      • satans_cock Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" 28.12.05, 20:48
        Nie Brytyjczycy tylko widzowie BBC. Cos sie chyba komus pomylilo. Star Trek
        jest w permanentnej ramowce Sky One, Buffy tez tam powtarzaja co jakis czas.
        Friends leci na CH4 i E4. Fawlty Towers powtarzaja na UKTV Gold, Blakes's 7 na
        Sci-Fi Channel, gdzie niedawno tez byl Babylon 5. Stargate SG-1 we wszystkich
        swych nudnych wcieleniach rowniez leci do usrania w ramowce Sky One. Seinfeld
        zas powtarzaja co jaks czas na Paramaount.
    • Gość: FreakyMisfit Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 28.12.05, 16:38
      Nie jestem miłośnikiem takich seriali, ale nie mam też nic przeciwko. Tylko jak wy wygracie z "M jak mdłości" ??
      • Gość: trelemorele Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: 62.189.241.* 28.12.05, 16:50
        hmmm... no to chyba wyniki tych badan znano juz dawno, bo od jakiegos czasu
        leci Voyager od samego poczatku, SG leci(lub lecialo) non stop na C4 w
        weekend'y, SG: Atlantis od conajmniej 4 miesiacy na tym samym kanale i seria
        ST, ktorej nie moge zidentyfikowac... ;)
        A w zeszlym roku ogladalem nawet piersza serie ST.
        Wszystko w UK oczywiscie.
        A w PL ogladalem dawno temu Enterprise i Voyager'a na CT1 i CT2(czeska
        telewizja okolo 24:00)oraz na Nova przez jakis czas. W sumie w ten sposob
        nauczylem sie czeskiego ;) przynajmniej w jego Federacyjnej wersji.
        • leminkainen Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" 28.12.05, 20:15
          tak Star Trek po czesku z tamtąd pochodzi kilka pięknych cytatów które zapadły
          mi w pamięć : " ja ne sluze zlu JA SEM ZLOO!"
          • absurdello Według telewizji czeskiej ostatnie słowa ... 28.12.05, 23:40
            skazanego Tookie Williamsa brzmiały: "Ne ubivajte me pane Terminatore" i były
            skierowane do Gubernatora Kaliforni ....
          • patman Znam lepszy cytat ;) ;) ;) 29.12.05, 23:33
            My jsme Borg. Odpor je marny, budete analovani...

"Analovani" to już ja wymyśliłem ;)
    • Gość: Wielbiciel B5 Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 17:57
      Z tej listy życzył bym sobie Babylon 5. Niestety jest słabo znany w PL bo leciał
      tylko w nieistniejącej TV Wisła a potem w TVN'nie o bardzo głupich godzinach. A
      serial jest naprawdę genialny o wiele lepszy od ST (subiektywna ocena). Od
      sezonu 2-5 jest wspaniała ciągłość fabularna niespotykana nigdzie indziej w
      takim stopniu (w serialach SF).
      Naprawdę chciałbym przypomnieć sobie jeszcze raz ten wspaniały i genialny serial
      serial.
      • Gość: rob Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.chello.pl 28.12.05, 23:18
        popieram swietna seria
        • Gość: trelemorele Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: 62.189.241.* 29.12.05, 12:55
          doskonala. tylko sie jakos urwala dziwnie w PL :(
    • Gość: JohnnyD Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.e-pwn.pl 28.12.05, 18:03
      Podpis pod zdjęciem jest błędny bo Patrick Stewart grał w The next generation w
      latach 1987-1994.
    • Gość: Sarenka Babol przy zdjeciu.. ble IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 28.12.05, 20:39
      Patrick Stewart gral kapitana Picarda w "Star Trek: The Next Generation" a
      nie "Star Trek"...
    • Gość: Atryda Ja chce Joela Fleishmana:) IP: *.acn.waw.pl 28.12.05, 20:51
      przystanek Alaska!!!!!!!!
      dlaczego nikt tego nie wydal na DVD ???
      ludzie taka kasa!!
    • Gość: j Patrick Stewart w serialu ?Star Trek? z 1996 r. IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 28.12.05, 21:53
      Serial Star Trek TNG krecony byl w latach 1987-1994 :P
      W 1996 to byl film Star Trek 8: FC.
      Ale to zdjecie jest z serialu, a nie z filmu.
    • ezpa7z9 A ja chcę Koziołka Matołka na dobranockę!!! 29.12.05, 00:59
      To najlepszy serial w historii telewizji światowej.Ajeszcze lepiej Jacek i
      Agatka-takie piłeczki ping-pongowe gadające do siebie z ok 1963 roku ,miałem 5 lat
      • Gość: mk Re: A ja chcę Koziołka Matołka na dobranockę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 02:25
        Wszystkie te seriale się powtarzały oprócz wysłużonej już drużyny "A". Ja
        chciałem właśnie jej powrotu :):):):):)
    • Gość: inż. Mruwnica Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 02:57
      > ale ja che zeby przywrocili przystanek alaska !!

Rolnicze! Przeca leciał niedawno na TVN.
    • Gość: Q Jesli b.chcesz, to nic prostszego>>> IP: 209.183.20.* 29.12.05, 04:44
      Mozesz zamowic sobie dvd:
      www.amazon.com/gp/product/B00062RCBW/qid=1135827663/sr=1-16/ref=sr_1_16/103-4623414-0355841?s=dvd&v=glance&n=130

• Gość: fan Star Treka My tez chcemy star treka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 08:28
      My tez chcemy star treka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: obi TWIN PEAKS! IP: 80.50.53.* 29.12.05, 09:07
      Dziwi mnie, że nikt tutaj nie wymienił najbardziej kultowego serialu -
      Miasteczko Twin Peaks! Telewizja ściemnia już od 7 lat, wtedy była ostatnia
      emisja tego dzieła. Ale Mac Gyvery i Zbuntowane Anioły lecą na okrągło!
    • k_r_m Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" 29.12.05, 09:20
      szkoda, że nasze telewizje nigdy nie kochały tego serialu, zazwyczaj jak juz był
      to w godzinach około południowych kiedy prawie nikt tego nie mógł ogladać
    • Gość: jeronimo Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.eia.pl 29.12.05, 09:23
      A ja też chcę Star Treka film był super :)
    • Gość: tiotio "Star Treka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:29
      na pamfleka?
    • Gość: ???? Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:31
      ???????
    • Gość: n,n, Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:34
      bmbnm
    • Gość: fghdfgh Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: 202.58.86.* 29.12.05, 11:36
      fghfdghdfhdfgh
    • Gość: Tomcio Re: Brytyjczycy chcą "Star Treka" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.05, 13:45
      a ja polecam zdecydowanie Stargate Atlantis, Stargate SG-1 ale 8 i 9 serię, bo akcja
      zdecydowanie przyspieszyła i jeszcze Invasion, Surface no i The 4400:)))
      A Battle Ship Galactica w nowym wydaniu to rzeczywiście niesamowity serial:))
    • obywatelgkar To mile zaskakujace, ze tyle osob na forum lubi... 29.12.05, 15:58
      Star Treka. Wydawalo mi sie zawsze, ze Polacy sa niechetni nastatwieni wobec
      pomyslu Roddenberyego. Najlepszym tego dowodem jest, ze np. Star Trek Deep
      Space Nine mial w Polsce wyemitowane zaledwie 5 sezonow, kiedy najlepsze sa 7 i
      8. Podobnie rwano emisje koncowych sezonow Nastepnego Pokolenia. A przeciez
      jest to serial, ktory obok elementow czysto rozrywkowych zacheca do nauki,
      poznawania wspolczesnych teorii astrofizycznych czy szacunku dla innosci.
      Ale w Polsce najpopularniejsza jest szmira ,,M jak milosc". No coz co kraj to
      obyczaj!
      • onyx_70 Re: To mile zaskakujace, ze tyle osob na forum lu 31.12.05, 19:29
        niestety, obydwa seriale miały niską oglądalność i dlatego zaprzestano ich
        emisji;((( Moim zdaniem to także wina Polsatu, który nieumiejętnie reklamował
        (prawie w cale) oba seriale, godziny nadawania też były żałosne. No DS9 leciał
        nawet w prime-timie, ale na Polsacie2 o duużo mniejszym zasięgu:(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka