Gość: Gryzoń IP: *.milczanska.net 11.01.06, 12:17 Ale głupie te golasy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: psiakrew! Naga prada? (tytuł) IP: 217.153.26.* 11.01.06, 12:22 Zaproście staff RM _ Rok Psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whatever ten Szylak sam ma paranoję IP: *.chello.pl 11.01.06, 12:31 najpierw mówi: "Oczywiście dla ludzi, którzy mają paranoję na punkcie nagości, wszystko jest nieprzyzwoite" a później: "A moment decyzji, żeby się rozebrać, może być dla pozujących wyzwalający" ciekawe jakim wyzwoleniem musi być w takim razie publiczne zrobienie kupy? Pijaczek odlewający się w centrum miasta, już nie degenerat - Wyzwolony Artysta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: ten Szylak sam ma paranoję IP: *.chello.pl 11.01.06, 19:32 TEN Szyłak ma na imię Aneta.To dobitnie dowodzi,jak czytasz teksty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daag golady IP: 213.17.224.* 11.01.06, 12:46 podpis pod zdjeciem traktuje o goladach... kto zacz owi osobnicy? jakies nowe plemie czy jak? a swoja droga ilez wysilku kosztuje artyste zrobienie takiego zdjecia. wybitnie zasmucilo mnie to, iz wybor miejsca trwa az rok... wielu potencjalnych goladow moze w tym czasie po prostu zejsc i to bez przyjemnosci obcowania z innymi goladami przed obiektywem artysty tunicka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vvoi Ładne projekty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 12:51 Ładne, spokojne są te projekty. Jakiś czas temu pisałem o jego pracy nieco innego rodzaju (bardziej klasyczne akty) na new-art.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk Kosciol nigdy na to nie pozwoli! 11.01.06, 13:23 Katolicy maja silne obawy przed nagoscia. dlatego Polki kochaja sie tylko po ciemku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_zmieszany Re: Kosciol nigdy na to nie pozwoli! IP: 217.153.174.* 11.01.06, 13:49 Ty tak nie uogólniaj z tymi Polkami...Kozaku :P Naprawdę wszystkie? I ani jednego wyjątku? Na powyższe zdjęcie golasów można popatrzeć jeszcze z bardziej "technicznego" punktu widzenia - czy to tak fajnie, jak kilkunastu sąsiadów przede mną wypnie na mnie goła d..pę? A kto zagwarantuje, że trafię na sąsiadów po kąpieli? Biorąc pod uwagę przynajmniej kilkanaście prób do zdjęcia może to być prawdziwie traumatyczne przeżycie :P Odpowiedz Link Zgłoś
looney1 Re: Kosciol nigdy na to nie pozwoli! 11.01.06, 17:38 Dobre zdjęcia obronią się same, nie potrzebna im otoczka piarowa. Ale zrobić dobre zdjęcie to niełatwa sprawa. -- gdzie rzeczowo i z kulturą porozmawiasz o zdjęciach? obiektywni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbieta Re: Na golasa w stoczni IP: *.pool876.interbusiness.it 11.01.06, 14:42 Wydaje mi sie ze ten autor ,ktòry wedlug mnie nie ma nic wspòlnego ze sztuka, szuka natchnienia na zdjeciach z obozòw koncentracyjnch,drugiej wojny swiatowej.Dziwiej sie tylko dlaczego on jest taki wazny w tym naszym, juz tak nieszczeliwym kontekscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Stuff wygląda jakby prosiaki uciekły z chlewa. IP: *.acn.waw.pl 11.01.06, 14:43 abc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: wygląda jakby prosiaki uciekły z chlewa. IP: *.chello.pl 11.01.06, 20:52 albo jak stosy mięcha Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Na golasa w stoczni 11.01.06, 15:32 to żadna prowokacja - to jest po prostu słabe. Nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydz smigly na golasa na JASNEJ GÓRZE... IP: *.atol.com.pl 11.01.06, 15:36 ...to by bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: IDIOTYZM IP: *.vemco.pl 11.01.06, 17:20 Proponuje najpierw obejrzec jego prace, a dopiero potem je tak, czy inaczej komentowac. Akurat praca zalaczona do artykulu jest, moim zdaniem, niezbyt ciekawa. Natomiast wiele jego projektow to po prostu ciekawe, dobre zdjecia. Absolutnie nie epatujace nagoscia a bardzo ciekawie interpretujace obecnosc czlowieka, takim jak jest, w otaczajacym nas swiecie. Ponizej link do jego strony www.spencertunick.com/links.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: Na golasa w stoczni IP: *.onlink.net 11.01.06, 18:22 Szylak zalosna nimfomanka a zdiecie 4ooo golasow wyglada jak wypas 4000 swin. Faktycznie "artyzm w najczystszej formie". Az sie zygac chce. Odpowiedz Link Zgłoś
qron a ja bym sie chetnie rozebral... 11.01.06, 19:33 ... dla takiego zdjecia, chocby dlatego, ze smiac mi sie chce z waszych komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ciekawy happening IP: *.hrl.com 11.01.06, 20:02 niegdys HBO pokazywal dokumentalny film o jego tzw instalacjach, mysle ze to doskonale przedstawia marzenia wiekszosci ludzi , byc nagim wsrod innych nagich, ciekawe ze robil to rowniez w Moskwie, fotografowal akty pojedynczych mezczyzn i kobiet , jedna z nich byla pani profesor z jakies moskiewskiej uczelni, co wiaze ludzie na calym swiecie to wlasnie poczucie wolnosci i rownosci. Wszyscy czuja sie tacy sami, czy bogaci czy biedni, ladni , brzydcy .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grover FOTO PRZED BRAMĄ RADIA MARYJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:31 To byłby dopiero hepening !! Odpowiedz Link Zgłoś
homosexualista2 w pierwszej chwili to pomyślalem ze to sa OWCE 11.01.06, 22:34 HAHAHAHAHAHHAA fajny pomysł na spedzanie wolnego czasu hahahhahahahahhahaha ale ja bym sie wstydził tak przed innymi łeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość,... Re: Na golasa w stoczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 08:30 Jeżeli Panią Szyłak tak bardzo fascynuje "golizna" ,to niech się wprosi do tego artysty za własne pieniądze,może jej też zrobi zdjęcie artystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawa Lepiej być szlachetnym niż para artystycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:23 Wolny czas można spędzać szlachetnie, dla dobra swojego i innych, nie krzywdząc nikogo. Ta sprawa pokazuje jak zwariowani potrafią byc artyści. Tacy najgłośniej krzyczą o potrzebie "wolności", mając na myśli tzw. luzactwo. Gdzie się podziała prawdziwa Sztuka (Piękno)? Mówię o artystach, bo ten, to jest krzykliwy zboczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aquam Re: Lepiej być szlachetnym niż para artystycznym IP: *.manc.cable.ntl.com 13.01.06, 17:51 jesli ty w nagim ludzkim ciele (obecnym w sztuce od tysiacleci!!!) nie dostrzegasz PIEKNA, tylko "zboczenie", to juz wole, bys sie wiecej na temat sztuki nie wypowiadal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Na golasa w stoczni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:29 Nie ma w tym najmniejszego sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloklo Jestem za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:16 bedzie mozna zobaczyc czy kto ma ten napletek czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Ganiać na golasa !!!!!!! IP: 82.177.191.* 08.05.07, 08:39 Ha ha, polatałbym trochę na golasa!!!!! Żona miałaby ubaw bo jest przeciwna takiemu postrzeganiu "sztuki" i uważa to za kicz - ale mnie to pasuje. Fajny klimat, zero szpanu (komórki, zegarki i cały ten cywilizacyjny szajs), same golasy - wszyscy "na jednej fali". Pisałbym się na taką imprezkę, choć do Gdańska mam kawałek drogi. Odpowiedz Link Zgłoś