Dodaj do ulubionych

Sharon Stone woli młodszych

14.03.06, 16:34
nie wchodzi sie 2 razy do tego samego nagiego instynktu - Kochanie po co ci
to - juz niedlugo menopauza.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gościu Re: Sharon Stone woli młodszych IP: *.aig.pl 14.03.06, 16:42
      A ja ją podziwiam że w jej wieku jeszcze jej się chce. I grać w filmach i
      szukać młodszego męża. Jeżeli chodzi o filmy to powinna już zacząć grać matki
      (jak Kim Basinger) lub babki (jak Maryl Streep). Jeżeli chodzi o męża to cóż -
      samotna kobieta ma status niższy niż mężatka - cokolwiek by to znaczyło. A w
      ameryce wysoki status jest tym o co własnie chodzi.
      • Gość: wielbiciel Re: Sharon Stone woli młodszych IP: 83.142.201.* 14.03.06, 16:44
        Moze i Sharon sie starzeje, ale za to jak technika idzie do przodu! Zobaczycie,
        bedzie wygladac mlodziej niz w czesci pierwszej :)))
    • Gość: Niuniuś Może wybierze jakiegoś... IP: *.chello.pl 14.03.06, 17:31
      ... pietnastolatka;) Kobietom w okresie klimakterium różne pomysły do głowy
      przychodzą.Grunt to miłość za pieniądze... bo na co innego liczyć może. Biedna
      durna baba.
      • Gość: john dupa szaleje n/t IP: *.aster.pl 14.03.06, 17:34
        • Gość: recenzent Re: dupa szaleje n/t IP: *.sympatico.ca 14.03.06, 18:05
          glowa siwieje - dupa szaleje!
          stara, ale jara!
          • Gość: Cecylia Re: dupa szaleje n/t IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 14.03.06, 20:14
            recenzent, czy Ty wiesz za co Kain Abla zabił?.
    • Gość: zoltek he he, uwielbiam komentarze sfrustrowanych.... IP: *.ip.fastwebnet.it 14.03.06, 17:42
      nieatrakcyjnych bab, ktore pluja na Sharon, bo wiedza ze kazdy normalny facet
      wybralby Sharon zamiast nich
      • Gość: Ciekawski Re: he he, uwielbiam komentarze sfrustrowanych... IP: *.77.classcom.pl 15.03.06, 09:02
        Taaaak.... wprost marze o kobiecie 25 lat starszej ode mnie... bleeeeeee
    • Gość: obiektywny Re: Sharon Stone woli młodszych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 18:08
      W tym wieku nie ma wiekszego wyboru :)
    • Gość: kasia Re: Sharon Stone woli młodszych IP: 193.130.178.* 14.03.06, 18:59
      E tam ja uwazam ze jest swietna. I do tego nieglupia. A w Stanach wcale nie ma
      znaczenia czy sie jest zamezna czy nie wiec moze sobie pozwolic na
      niezobowiazujace zwiazki przynoszace duzo milych przezyc...
    • Gość: Piotrrr Re: Sharon Stone woli młodszych IP: *.krakow.pl 14.03.06, 18:59
      A widziałeś foty z filmu. Ta babka wygląda o niebo lepiej niż większość naszych dwudziestolatek często szczodrze obdarzonych oponami na brzuchu.....
      • Gość: Szynszyl Re: Sharon Stone woli młodszych IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.03.06, 23:58
        Szkoda mi Ciebie koles....ja widze same piekne 20 lat szczupłe i zadbane..a ty
        musisz miec wyjatkowo beznadziejne miasto........
      • Gość: Ciekawski Re: Sharon Stone woli młodszych IP: *.77.classcom.pl 15.03.06, 09:05
        Mam dla Ciebie rade: przyjrzyj sie zdjeciom wiekszosci gwiazd hollywoodu gdy te
        nie maja na sobie ciuchow za tysiace dolarow i warstwy tapety na twarzy. Takie
        maile czesto krazo po sieci, wiec z pewnoscia na cos sie natkniesz. Moze wowczas
        docenisz piekno prawdziwych kobiet a nie zatapetowanych i upstrokaconych
        amerykanek o wyjatkowo przecietnej urodzie.
    • Gość: kolo Od dawien dawna znana jest instytucja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 19:12
      o której chyba pani ta zapomniała. Czy ona nie patrzy na kalendarz? I do lustrea
      też nie? Czy ogląda swoje stare zmęczone życiem ciało?! A może wynajmuje jakichś
      obłąkańców którzy od rana wmawiają jej że jest piękna, fresh i w ogóle cool?
    • Gość: Cecylia Re: do mcgoo........... IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 14.03.06, 20:12
      Kto panu powiedział, że menopauza ma przeszkadzać w "woleniu " młodszych.Ja
      jestem 10 lat po manopauzie i lubię wyłącznie młodszych.
      Teoretycznie niestety, bo nie jestem w szaron.Niestety.
      Ja nawet uwielbiam pięknych młodych panów .
      • mniklas5 Re: bardzo sexy... 14.03.06, 20:43
        Sharone Stone jest bardzo interesujaca i sexy, dojrzalosc tylko jej dodaje i
        czyni bardziej atrakcyjna
        • Gość: Cecylia Re: bardzo sexy... IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 14.03.06, 21:02
          miniklas5; po Twoim piśmie widać, że jesteś sexi. Na dodatek wiesz co piszesz!
      • mcgoo Re: do Cecylia........... 22.03.06, 17:31
        no prosze jak widac nie przeszkadza .. ale bo to warto zawracac sobie glowe
        chlopcami ? jest tyle wspanialych rzeczy na swiecie
    • Gość: Zenek Re: Sharon Stone woli młodszych IP: *.range86-134.btcentralplus.com 14.03.06, 21:25
      "nie wchodzi sie 2 razy do tego samego nagiego instynktu" hehe, nie wchodzi się
      dwa razy w tę samą Sharon Stone...
    • Gość: gienek Dla mnie stara baby po 40-stce to też przeżytek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 21:46
      Wydaje mi się ,że zaraz po obiedzie zesra się w kuchni .
      • Gość: Cute Chick Biedne polskie smutaski IP: *.66.14.17.67.gte.net 14.03.06, 21:59
        Szkoda mi was - w tym swoim kaczolandzie wiecie i znacie tylko parchate mohery:)

takie piekne i wspaniale kobiety to mozecie jedynie na wielkim ekranie ogladac -
        glupie polaczki..
        • Gość: $$$$$ Tu chodzi o pieniadze IP: 139.48.209.* 14.03.06, 22:09
          Czy nie widzicie ze tu chodzi o reklame filmu ,bo Mrs.Stone potrzebuje waszych
          pieniedzy.
    • Gość: w14 Re: Sharon Stone woli młodszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 22:51
      ja jestem młodszy!!!! sharon!! tylko mnie kochaj...
      • Gość: talon Re: Sharon Stone woli młodszych IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.03.06, 00:01
        Piekna kobieta
        • Gość: Ciekawski Re: Sharon Stone woli młodszych IP: *.77.classcom.pl 15.03.06, 09:06
          Ale kto? Gośc: w14?
    • Gość: Krytk Re: Sharon Stone woli młodszych IP: *.it-net.pl 15.03.06, 01:11
      Phe gadać to sobie może.A ona to co w nieskończoność będzie sex bomba?Już się zaczyna próchno sypać a za parę lat żaden młodszy jej nie tknie hehehehehe.
    • Gość: Zei Re: Sharon Stone woli młodszych IP: *.hsd1.nj.comcast.net 15.03.06, 01:44
      Durny Ty. Co ma wspólnego menopauza z ochotą na seks. Nothing! Życie zaczyna SIĘ
      PO 50-TCE.
    • Gość: aszton Czepiacie sie! IP: *.aster.pl 15.03.06, 02:07
      Czepiacie sie! Mlodsza od niej o zaledwie 4 lata Demi Moore ma 16 lat mlodszego
      meza, wiec nadzieja jest. W ostatecznosci moze trafi na jakiegos zigolaka,
      ktory bedzie sie chcial na jej forse zalapac.
      A serio - niezaleznie od wieku jest piekna kobieta (choc dobrze, ze do scen
      rozbieranych ma dublerke), wiec na pewno stada facetow, w tym i mlodszych od
      niej, sie za nia uganiaja.
    • Gość: bimber ja jestem od niej mlodszy, IP: *.cg.shawcable.net 15.03.06, 04:22
      znaczy ona ma u mnie szanse, nie?
    • Gość: a Re: Sharon Stone woli młodszych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.06, 05:51
      Mam 31 lat i chetnie bym ja puknal :)
      • Gość: Stary [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 08:31
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: qwerty Re: Sharon Stone woli młodszych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 08:58
      oto jak dziala reklama - glugia plotka (zapewne wypuszczona przez specjaliste
      od marketingu) i informacja - "Najnowszy film Sharon Stone, "Nagi Instynkt 2",
      wejdzie na polskie ekrany w ostatnim tygodniu marca"
      a formumowicze komentują...
    • Gość: Mcgo Re: Sharon Stone woli młodszych IP: *.net138.okay.pl 15.03.06, 10:57
      No i co z tego ze menapauza,sa hormony moja zona od 38 roku je bierze i czuje
      sie Suuper nieprwada,ze mija apetyt na seks,wrecz odwrotnie i ja tez jestem
      mlodszy od zony az 7 lat Powodzenia Ci zycze -Robert
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka