Dodaj do ulubionych

Fenomen Oli K.

• Gość: Jacek-t Ola zaprzecza wykorzystywaniu koneksji? IP: *.chello.pl 21.03.06, 19:18
      Doprawdy panie Szopski? A niby w jaki sposób dostała sie do tego programu?
    • Gość: aaa Re: Fenomen Oli K. IP: *.local.pl / *.crowley.pl 21.03.06, 19:20
      ale bzdury!!!ja juz przestalam ogladac ten program -zreszta jak wiekszosc moich
      znajomych.od razu widac ze kwasniewska jest faworyzowana bo jak pewnie
      wiekszosc widzow zauwazylo, ze jest przynajmniej kilku uczstnikow ktorzy tancza
      znacznie lepiej!zawsze wydawalo mi sie ze w tym programie chodzi o ocenianie
      tego jak ktos tanczy anie innych rzeczy, no ale chyba sie pomylilam. dla mnie
      ewidentne jest to, ze kwasniewska dzieki udzialowi w tym programie chce
      zaistniec w mediach i robic kariere w showbiznesie, no bo wiadomo skonczyla
      studia - psychologie po ktorej jak wiadomo nie jest latwo o prace a jesli juz
      to za niezbyt duze pieniadze a juz napewno jest to stanowczo za malo dla kogos
      kto cale zycie oplywa w luksusach.poza tym nie wiem dlaczego widzowie mieliby
      ja szczegolnie lubic przeciez nie jest jakos szczegolnie sympatyczna, moim
      zdaniem jest wrecz pewna siebie i nadeta :/ ...dziwne za co sie ceni ludzi w
      tym kraju :/
    • Gość: petronela Re: Fenomen Oli K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 20:34
      Żenada, żenada, czy ta Ola to naprawdę wierzy że dostaje głosy za taniec, myślę
      że wierzy w to, tak jak Kwaśniewska wierzyła w to że Polacy chcą ją na
      prezydenta.
      • andrexp Re: Fenomen Oli K. 21.03.06, 21:20
        Dlaczego ma nie wierzyć - przecież tańczy bardzo dobrze - sam na nią głosuję,
        więc wcale mnie nie dziwi, że inni też tak głosują. Jej jive z Maserakiem to
        było mistrzostwo swiata:)
      • Gość: dąb Re: Fenomen Oli K. IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.03.06, 23:20
        nie mogę zgodzić się z Twoją opinią.Jest mało obiektywna.
    • Gość: artur.d2 sympatyczna i inteligentna dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 20:58
      nie oglądam tego programu, ale widziałem Olę w tvn (jakiś poranny program) i
      urzekła mnie swoim wdziękiem i naturalnością. Nie pozuję na gwiazdę i ma klasę
      w przeciwieństwie do mnóstwa innych panienek, które pozuja a klasy za grosz.
    • Gość: matołek Re: Fenomen Oli K. IP: *.acn.waw.pl 21.03.06, 21:29
      matolek ten doktor przeciez wystepuje w tym programie tylko dlatego ze ma na
      nazwisko kwasniewska cala ta teoria jest bezsensu w zwiazku z tym ale jelop
    • Gość: zaorac prl [...] IP: *.hsd1.wa.comcast.net 21.03.06, 21:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: milośnik GW Re: Fenomen Oli K. IP: *.range86-136.btcentralplus.com 21.03.06, 22:36
      Jezeli nie przez pozycję rodziców to jak została 'gwiazdą' dziewczyna która
      choć sympatyczna to jednak niczego w życiu szczególnego nie zrobiła? To
      przecież wykorzystywanie 'układu' w najczystszej postaci. Tylko chyba w GW
      mozna przeczytac górnolotne bzdury że dziewczyna tańcząc w programie zaprzecza
      układom i chce cos sama osiągnąć. Super osiągnięcie! Dodatkow podparte
      autorytetem naukowym! Brakuje tu jeszcze tylko Kublika i biopaliw!
    • firstman Re: Fenomen Oli K. 21.03.06, 22:47
      Co to jest "fen"?.
    • Gość: siwak Re: Fenomen Oli K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 23:07
      zawsze bedą sie popierali a media są Stolcmana
    • discover99 Re: Fenomen Oli K. 21.03.06, 23:20
      Ola tak jak jej skompromitowany tatuś nie powinna się pokazywać publicznie.
      • Gość: Swierszcz_k Re: Fenomen Oli K. IP: *.provider.pl 22.03.06, 15:39
        Taaaaaaaak!!! Niech każdy odpowiada za błędy swoich rodziców, dziadków,
        pradziadków!!!...Gratuluję inteligencji.
    • stachenka Re: Fenomen Oli K. 22.03.06, 02:29
      Jakoś nie mogę się pozbyć wrażenia, że ona ma nogi przeszczepione od Tiny Turner.
      Szczerzy i trzepocze rzęsami jak plastikowa lala.
      A przede wszystkim: skąd jakaś córka kogośtam w programie "Taniec z GWIAZDAMI"?
      Od kiedy to niby panna Kwaśniewska jest gwiazdą???
      • Gość: hm kolejne "fenomeny" Oli K. IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 22.03.06, 02:51
        Latin Groove: Instruktorzy:
        Ola K pisze o sobie;
        - "w wieku lat siedmiu,(rozpoczelam) kursem tańca towarzyskiego, który po roku
        zaowocował mym pierwszym występem publicznym (dla rodziców..),"
        potem;
        - "po maturze rozpoczęłam naukę tańca funky pod okiem międzynarodowego
        autorytetu w tej dziedzinie - Alassana Wata. Romans z funky trwał lat sześć "
        (6 lat!)
        - "w 2003 roku, po powrocie z Sycylii, na której to po raz pierwszy zaznałam w
        nogach latynoskich rytmów."
        - "zapisałam się na kursy do niemal każdej warszawskiej szkoły salsy, a
        najdłużej miejsca zagrzałam w Salsa Libre, gdzie przeszłam wszystkie możliwe
        poziomy, aż zaliczając po raz czwarty poziom zaawansowany, zostałam zaproszona
        przez Basię i Słonia do współpracy w Latin Groove." - doskonaliłam swe
        umiejętności na rozlicznych warsztatach z zagranicznymi salsowymi
        znakomitościami
        aaaaaaa.....
        policzmy; 1 rok towarzyskiego + 6 lat funky + 3 lata salsy = 10 lat tanca. ( !?)

• kubaga Re: Fenomen Oli K. 22.03.06, 10:15
        A czy oprócz Pani Anety Kręglickiej w ogóle jest tam jakaś gwiazda, albo
        była???!!! Nie !!!
    • Gość: kryz Re: Fenomen Oli K. IP: 195.117.171.* 22.03.06, 06:56
      co za fenomen niby sama chce do czegoś dojść przecież samo to że piszecie na
      jej temat już jej daje przewagę nad resztą młodzieży w jej wieku również
      mającej plany wykształcenie (PEŁNE) no ale brak im tego czegoś wiemy czego i
      natym właśnie ona opiera swoją przyszłość mając tzw.swoje pięć minut
    • Gość: joas14 Re: Fenomen Oli K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 08:27
      też troche tanczylam ,i sorry ale ta dziewczyna rusza sie jakby kij połknęła.
      Nie rozumiem dlaczego ma takie wysokie noty nic ciekawego sobą nie reprezentuje.
      • Gość: Swierszcz_k Re: Fenomen Oli K. IP: *.provider.pl 22.03.06, 15:37
        To chyba jednak mało tańczyłaś.
    • Gość: Taters Re: Fenomen Oli K. IP: *.gdynia.mm.pl 22.03.06, 08:29
      U nas na imieninach to najpiękniejsza jest ciocia Kazia.
      A Marian mówi, że jego dzieci są śliczne.
      Gebels, gdyby miał takie media - ho ho do dzisiaj nie wiadomo byloby
      czy wojna się skończyła. Gratuluję poziomu ! Prymitywy górą ! Trzymac tak
      dalej to nikt nie bedzie włączać ani radia ani telewizora.
    • Gość: stefan Re: Fenomen Oli K. IP: *.uwoj.gorzow.pl / *.uwoj.gorzow.pl 22.03.06, 08:30
      zapakowac do rakiety ole z jej dziwnymi rodzicami i dwie albo trzy maskotki systemu proponuje szmajdzinskiego, siwca i kalisza i wyslac ich na eksprolacje kosmosu-byle dalej. a tak poza tematem co wyklada "prof." kwasniewski na uniwersytecie w stanach?? kafelki...no chyba ze prowadzi fakultety jak wykorzystac mozliwosci wladzy do ulaskawiania kolesiow i nic nie robienia przez 10 lat.

pozdro dla wlodka ilicza cimoszewicza
    • Gość: mimi Re: Fenomen Oli K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 08:36
      a ja uwazam, że to miejsce zawdzęcza mamusi i tatusiowi siędzącym przed
      telewizorem i wysyłających smsy na córeczkę nie szczędząc ani grosza (przecież
      oszczędzać nie muszą). Nie wiem czemu ale nie znoszę tej panoszącej się
      dziewczynki.
      • yavorius Re: Fenomen Oli K. 22.03.06, 08:55
        Gość portalu: mimi napisał(a):
        > a ja uwazam, że to miejsce zawdzęcza mamusi i tatusiowi siędzącym przed
        > telewizorem i wysyłających smsy na córeczkę nie szczędząc ani grosza

Jeśli nawet, to co z tego? Możesz wysyłać smsy na inną parę.
    • Gość: Karolina Re: Fenomen Oli K. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.06, 08:39
      Wiec zaczne moze od tego ze trenowalam taniec towarzyski 9 lat wiec "jakieś"
      pojecie o tancu (technice) mam.Powiadam:P wiec ze Ola Kwasniewska wedłu mnie
      powinna odpasc teraz i zgadzam sie z przedmówca że noty ktore dostala sa
      zasługa Maseraka. Wydaje mi sie równiez ze duży wpływ na jej "2" pozycje w
      rankimgu tancerzy odgywa to ze jest córka rodziny prezydenckiej. Przyznam sie
      ze ostatnio nie moglam słuchac "słodzenia"-wypowiedzi sędziów. Szczególnie tych
      zawodowych, którzy sedziowali również i mnie na wielu turniejach,poniewaz wiem
      jak bardzo trzeba sobie zapracowac na takie pochwały.
      Jednym słowem uważam że Aleksandra Kwasniewska jest antytalentem jeżeli
      chodzi o taniec towazryski i uwazam że powinna odpasc razem z "miska" w
      najblizszych odcinkach!!
      • Gość: Swierszcz_k Re: Fenomen Oli K. IP: *.provider.pl 22.03.06, 15:43
        Skoro trenowałaś taniec towarzyski prze lat, to doskonale wiesz, że po kilku
        tygodniach treningu o technice tańca nie ma co mówić. Techniki to brakuje
        każdemu tancerzowi w tym programie.
    • Gość: Swierszcz_k Czepili się jak rzep psiego ogona... IP: *.provider.pl 22.03.06, 08:53
      Ciekawe, jak w poprzedniej edycji Jakub Wesołowski tańczył na tyle
      beznadziejnie, że powinien odpaść na samym początku, to nikt nie doszukiwał się
      powodów, dla których zaszedł aż tak daleko. A tu nagle jak tylko pojawiła się
      córka byłego prezydenta, to zrobiła się afera, bo nazwisko, bo koneksje itd. Dla
      mnie Ola Kwaśniewska tańczy całkiem nieźle i nie podpisałabym się pod artykułem,
      że niby daleko jej do Joanny Koroniewskiej lub Joanny Jabłczyńskiej (bo od tej
      jest na pewno lepsza). Różnice w punktacji są na tyle niewielkie, że nie można
      mówić o tak dużym dystansie. Autor artykułu nie jest raczej ekspertem w
      dziedzinie tańca.
    • Gość: Monika normą było na pewno dla jej rodziców... IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 22.03.06, 08:55
      „postawa Oli, która zaprzecza wszystkiemu, co jest w Polce uznane za normę -
      czyli wykorzystywaniu koneksji” normą było na pewno dla jej rodziców...
    • Gość: aga Re: Fenomen Oli K. IP: 217.96.9.* 22.03.06, 09:05
      Rzeczywiście, gdyby nazywała się Ola Iksińska byłaby tak samo popularna....
      Żałosne to wszystko - TVN promuje ją jak może, chcąc trochę zapunktować, mierna
      tancerka dostała najlepszego partnera (ale nawet on nie potrafi z niej
      wykrzesac iskry), nawet jury w I programie pojechali z wazeliną (ale się powoli
      opamiętują)....
      Wcale nie jedzie na nazwisku.....................
      • Gość: Swierszcz_k Re: Fenomen Oli K. IP: *.provider.pl 22.03.06, 09:19
        No tak...Pani Aga jest kolejnym ekspertem tańca na tym forum. Polacy to
        społeczeństwo zawodowych tancerzy!!!
    • kubaga Re: Fenomen Oli K. 22.03.06, 09:44
      Nieźle się orientuję jeśli chodzi o tańce towarzyskie. Pani Aleksandra w swoim
      pierwszym tańcu - cha cha - bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. tańczyła
      najlepiej spośród wszystkich uczestników. W następnych odcinkach nie było juz
      tak dobrze, ale...na litość boską - porównywanie Jej z Joanną Jabłczyńską jest
      grubą przesadą. Od Pani Jabłczyńskiej gorzej tańczył tylko nasz krajowy "
      hydraulik". Naprawdę byłam ogromnie rozczarowana. Kawał drewna ma w sobie
      więcej wdzięku i lepiej poruszałby się na parkiecie. Z całym szcunkiem dla Pani
      Jabłczyńskiej, którą lubię i uważam za osobę szalenie sympatyczną - niestety na
      parkiecie - koszmar!!!
    • Gość: kali Re: Fenomen Oli K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 09:44
      jest cienka jak polsilver i wasze artykuły jej nie pomogą! wcale nie tęsknię za
      rodzicami Oli!
    • hotrod404 oj drętwa jak mama?! 22.03.06, 09:46
      ;-)
    • Gość: zewa Re: Fenomen Oli K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 09:48
      Nooooooooooooo, bez przesady, czy redakorzy artykulu nie widza w tej edycji
      lepszych tancerek ?????? I chyba nalezaloby wymienic JURY, bo zaczyna im
      brakowac obiektywizmu.....
    • Gość: tomaszfeliks Wyborcza liże dupsko kwasowi jak zwykle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 10:25
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka