Gość: Jacek-t Ola zaprzecza wykorzystywaniu koneksji? IP: *.chello.pl 21.03.06, 19:18 Doprawdy panie Szopski? A niby w jaki sposób dostała sie do tego programu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Fenomen Oli K. IP: *.local.pl / *.crowley.pl 21.03.06, 19:20 ale bzdury!!!ja juz przestalam ogladac ten program -zreszta jak wiekszosc moich znajomych.od razu widac ze kwasniewska jest faworyzowana bo jak pewnie wiekszosc widzow zauwazylo, ze jest przynajmniej kilku uczstnikow ktorzy tancza znacznie lepiej!zawsze wydawalo mi sie ze w tym programie chodzi o ocenianie tego jak ktos tanczy anie innych rzeczy, no ale chyba sie pomylilam. dla mnie ewidentne jest to, ze kwasniewska dzieki udzialowi w tym programie chce zaistniec w mediach i robic kariere w showbiznesie, no bo wiadomo skonczyla studia - psychologie po ktorej jak wiadomo nie jest latwo o prace a jesli juz to za niezbyt duze pieniadze a juz napewno jest to stanowczo za malo dla kogos kto cale zycie oplywa w luksusach.poza tym nie wiem dlaczego widzowie mieliby ja szczegolnie lubic przeciez nie jest jakos szczegolnie sympatyczna, moim zdaniem jest wrecz pewna siebie i nadeta :/ ...dziwne za co sie ceni ludzi w tym kraju :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petronela Re: Fenomen Oli K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 20:34 Żenada, żenada, czy ta Ola to naprawdę wierzy że dostaje głosy za taniec, myślę że wierzy w to, tak jak Kwaśniewska wierzyła w to że Polacy chcą ją na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
andrexp Re: Fenomen Oli K. 21.03.06, 21:20 Dlaczego ma nie wierzyć - przecież tańczy bardzo dobrze - sam na nią głosuję, więc wcale mnie nie dziwi, że inni też tak głosują. Jej jive z Maserakiem to było mistrzostwo swiata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dąb Re: Fenomen Oli K. IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.03.06, 23:20 nie mogę zgodzić się z Twoją opinią.Jest mało obiektywna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur.d2 sympatyczna i inteligentna dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 20:58 nie oglądam tego programu, ale widziałem Olę w tvn (jakiś poranny program) i urzekła mnie swoim wdziękiem i naturalnością. Nie pozuję na gwiazdę i ma klasę w przeciwieństwie do mnóstwa innych panienek, które pozuja a klasy za grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matołek Re: Fenomen Oli K. IP: *.acn.waw.pl 21.03.06, 21:29 matolek ten doktor przeciez wystepuje w tym programie tylko dlatego ze ma na nazwisko kwasniewska cala ta teoria jest bezsensu w zwiazku z tym ale jelop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaorac prl [...] IP: *.hsd1.wa.comcast.net 21.03.06, 21:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milośnik GW Re: Fenomen Oli K. IP: *.range86-136.btcentralplus.com 21.03.06, 22:36 Jezeli nie przez pozycję rodziców to jak została 'gwiazdą' dziewczyna która choć sympatyczna to jednak niczego w życiu szczególnego nie zrobiła? To przecież wykorzystywanie 'układu' w najczystszej postaci. Tylko chyba w GW mozna przeczytac górnolotne bzdury że dziewczyna tańcząc w programie zaprzecza układom i chce cos sama osiągnąć. Super osiągnięcie! Dodatkow podparte autorytetem naukowym! Brakuje tu jeszcze tylko Kublika i biopaliw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwak Re: Fenomen Oli K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 23:07 zawsze bedą sie popierali a media są Stolcmana Odpowiedz Link Zgłoś
discover99 Re: Fenomen Oli K. 21.03.06, 23:20 Ola tak jak jej skompromitowany tatuś nie powinna się pokazywać publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swierszcz_k Re: Fenomen Oli K. IP: *.provider.pl 22.03.06, 15:39 Taaaaaaaak!!! Niech każdy odpowiada za błędy swoich rodziców, dziadków, pradziadków!!!...Gratuluję inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
stachenka Re: Fenomen Oli K. 22.03.06, 02:29 Jakoś nie mogę się pozbyć wrażenia, że ona ma nogi przeszczepione od Tiny Turner. Szczerzy i trzepocze rzęsami jak plastikowa lala. A przede wszystkim: skąd jakaś córka kogośtam w programie "Taniec z GWIAZDAMI"? Od kiedy to niby panna Kwaśniewska jest gwiazdą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm kolejne "fenomeny" Oli K. IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 22.03.06, 02:51 Latin Groove: Instruktorzy: Ola K pisze o sobie; - "w wieku lat siedmiu,(rozpoczelam) kursem tańca towarzyskiego, który po roku zaowocował mym pierwszym występem publicznym (dla rodziców..)," potem; - "po maturze rozpoczęłam naukę tańca funky pod okiem międzynarodowego autorytetu w tej dziedzinie - Alassana Wata. Romans z funky trwał lat sześć " (6 lat!) - "w 2003 roku, po powrocie z Sycylii, na której to po raz pierwszy zaznałam w nogach latynoskich rytmów." - "zapisałam się na kursy do niemal każdej warszawskiej szkoły salsy, a najdłużej miejsca zagrzałam w Salsa Libre, gdzie przeszłam wszystkie możliwe poziomy, aż zaliczając po raz czwarty poziom zaawansowany, zostałam zaproszona przez Basię i Słonia do współpracy w Latin Groove." - doskonaliłam swe umiejętności na rozlicznych warsztatach z zagranicznymi salsowymi znakomitościami aaaaaaa..... policzmy; 1 rok towarzyskiego + 6 lat funky + 3 lata salsy = 10 lat tanca. ( !?) Odpowiedz Link Zgłoś
kubaga Re: Fenomen Oli K. 22.03.06, 10:15 A czy oprócz Pani Anety Kręglickiej w ogóle jest tam jakaś gwiazda, albo była???!!! Nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryz Re: Fenomen Oli K. IP: 195.117.171.* 22.03.06, 06:56 co za fenomen niby sama chce do czegoś dojść przecież samo to że piszecie na jej temat już jej daje przewagę nad resztą młodzieży w jej wieku również mającej plany wykształcenie (PEŁNE) no ale brak im tego czegoś wiemy czego i natym właśnie ona opiera swoją przyszłość mając tzw.swoje pięć minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joas14 Re: Fenomen Oli K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 08:27 też troche tanczylam ,i sorry ale ta dziewczyna rusza sie jakby kij połknęła. Nie rozumiem dlaczego ma takie wysokie noty nic ciekawego sobą nie reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swierszcz_k Re: Fenomen Oli K. IP: *.provider.pl 22.03.06, 15:37 To chyba jednak mało tańczyłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taters Re: Fenomen Oli K. IP: *.gdynia.mm.pl 22.03.06, 08:29 U nas na imieninach to najpiękniejsza jest ciocia Kazia. A Marian mówi, że jego dzieci są śliczne. Gebels, gdyby miał takie media - ho ho do dzisiaj nie wiadomo byloby czy wojna się skończyła. Gratuluję poziomu ! Prymitywy górą ! Trzymac tak dalej to nikt nie bedzie włączać ani radia ani telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Fenomen Oli K. IP: *.uwoj.gorzow.pl / *.uwoj.gorzow.pl 22.03.06, 08:30 zapakowac do rakiety ole z jej dziwnymi rodzicami i dwie albo trzy maskotki systemu proponuje szmajdzinskiego, siwca i kalisza i wyslac ich na eksprolacje kosmosu-byle dalej. a tak poza tematem co wyklada "prof." kwasniewski na uniwersytecie w stanach?? kafelki...no chyba ze prowadzi fakultety jak wykorzystac mozliwosci wladzy do ulaskawiania kolesiow i nic nie robienia przez 10 lat. pozdro dla wlodka ilicza cimoszewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Fenomen Oli K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 08:36 a ja uwazam, że to miejsce zawdzęcza mamusi i tatusiowi siędzącym przed telewizorem i wysyłających smsy na córeczkę nie szczędząc ani grosza (przecież oszczędzać nie muszą). Nie wiem czemu ale nie znoszę tej panoszącej się dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Fenomen Oli K. 22.03.06, 08:55 Gość portalu: mimi napisał(a): > a ja uwazam, że to miejsce zawdzęcza mamusi i tatusiowi siędzącym przed > telewizorem i wysyłających smsy na córeczkę nie szczędząc ani grosza Jeśli nawet, to co z tego? Możesz wysyłać smsy na inną parę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Fenomen Oli K. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.06, 08:39 Wiec zaczne moze od tego ze trenowalam taniec towarzyski 9 lat wiec "jakieś" pojecie o tancu (technice) mam.Powiadam:P wiec ze Ola Kwasniewska wedłu mnie powinna odpasc teraz i zgadzam sie z przedmówca że noty ktore dostala sa zasługa Maseraka. Wydaje mi sie równiez ze duży wpływ na jej "2" pozycje w rankimgu tancerzy odgywa to ze jest córka rodziny prezydenckiej. Przyznam sie ze ostatnio nie moglam słuchac "słodzenia"-wypowiedzi sędziów. Szczególnie tych zawodowych, którzy sedziowali również i mnie na wielu turniejach,poniewaz wiem jak bardzo trzeba sobie zapracowac na takie pochwały. Jednym słowem uważam że Aleksandra Kwasniewska jest antytalentem jeżeli chodzi o taniec towazryski i uwazam że powinna odpasc razem z "miska" w najblizszych odcinkach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swierszcz_k Re: Fenomen Oli K. IP: *.provider.pl 22.03.06, 15:43 Skoro trenowałaś taniec towarzyski prze lat, to doskonale wiesz, że po kilku tygodniach treningu o technice tańca nie ma co mówić. Techniki to brakuje każdemu tancerzowi w tym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swierszcz_k Czepili się jak rzep psiego ogona... IP: *.provider.pl 22.03.06, 08:53 Ciekawe, jak w poprzedniej edycji Jakub Wesołowski tańczył na tyle beznadziejnie, że powinien odpaść na samym początku, to nikt nie doszukiwał się powodów, dla których zaszedł aż tak daleko. A tu nagle jak tylko pojawiła się córka byłego prezydenta, to zrobiła się afera, bo nazwisko, bo koneksje itd. Dla mnie Ola Kwaśniewska tańczy całkiem nieźle i nie podpisałabym się pod artykułem, że niby daleko jej do Joanny Koroniewskiej lub Joanny Jabłczyńskiej (bo od tej jest na pewno lepsza). Różnice w punktacji są na tyle niewielkie, że nie można mówić o tak dużym dystansie. Autor artykułu nie jest raczej ekspertem w dziedzinie tańca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika normą było na pewno dla jej rodziców... IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 22.03.06, 08:55 „postawa Oli, która zaprzecza wszystkiemu, co jest w Polce uznane za normę - czyli wykorzystywaniu koneksji” normą było na pewno dla jej rodziców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Fenomen Oli K. IP: 217.96.9.* 22.03.06, 09:05 Rzeczywiście, gdyby nazywała się Ola Iksińska byłaby tak samo popularna.... Żałosne to wszystko - TVN promuje ją jak może, chcąc trochę zapunktować, mierna tancerka dostała najlepszego partnera (ale nawet on nie potrafi z niej wykrzesac iskry), nawet jury w I programie pojechali z wazeliną (ale się powoli opamiętują).... Wcale nie jedzie na nazwisku..................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swierszcz_k Re: Fenomen Oli K. IP: *.provider.pl 22.03.06, 09:19 No tak...Pani Aga jest kolejnym ekspertem tańca na tym forum. Polacy to społeczeństwo zawodowych tancerzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubaga Re: Fenomen Oli K. 22.03.06, 09:44 Nieźle się orientuję jeśli chodzi o tańce towarzyskie. Pani Aleksandra w swoim pierwszym tańcu - cha cha - bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. tańczyła najlepiej spośród wszystkich uczestników. W następnych odcinkach nie było juz tak dobrze, ale...na litość boską - porównywanie Jej z Joanną Jabłczyńską jest grubą przesadą. Od Pani Jabłczyńskiej gorzej tańczył tylko nasz krajowy " hydraulik". Naprawdę byłam ogromnie rozczarowana. Kawał drewna ma w sobie więcej wdzięku i lepiej poruszałby się na parkiecie. Z całym szcunkiem dla Pani Jabłczyńskiej, którą lubię i uważam za osobę szalenie sympatyczną - niestety na parkiecie - koszmar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Fenomen Oli K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 09:44 jest cienka jak polsilver i wasze artykuły jej nie pomogą! wcale nie tęsknię za rodzicami Oli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zewa Re: Fenomen Oli K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 09:48 Nooooooooooooo, bez przesady, czy redakorzy artykulu nie widza w tej edycji lepszych tancerek ?????? I chyba nalezaloby wymienic JURY, bo zaczyna im brakowac obiektywizmu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszfeliks Wyborcza liże dupsko kwasowi jak zwykle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 10:25 Odpowiedz Link Zgłoś