Dodaj do ulubionych

Wyścig Misztala z Rutkowskim

• Gość: ola Re: Wyścig Misztala z Rutkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 14:36
      Oj p.Misztal uważaj pan,bo się panu dobiorą do ....,zresztą wreszcie.Nie jest
      pan p.dr KUlczykiem,nie!
    • Gość: czytuje@gazeta.pl Re: Wyścig Misztala z Rutkowskim IP: *.server.ntli.net 21.03.06, 14:41
      nudzi sie panom??to zapraszam do mnie!!u mnie jest sporo do roboty a panowie
      sie przydadza.i prosze odstawic te bryki na parking bo nie beda wam
      potrzebne.rekawiczki na rece i sortowac zasrane przescieradla!!!!
    • Gość: Kuba Re: Wyścig Misztala z Rutkowskim IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 14:42
      Czas zastosować w stosunku do misztala metodę Chodorkowskiego.
    • Gość: bx Re: Wyścig Misztala z Rutkowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 14:43
      ale mają chłopaki małe fjutki
    • Gość: jańcio Re: Wyścig Misztala z Rutkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 14:47
      Wyścig 2 burakuf...
    • Gość: Jarek Re: Wyścig Misztala z Rutkowskim IP: *.ds3.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 21.03.06, 14:56
      porażka........brak słów
    • Gość: anonim Re: Wyścig Misztala z Rutkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 15:00
      a żeby sie zderzyli i obaj zdechli...
    • Gość: Per Vers Jesli ... IP: *.provider.pl / *.provider.pl 21.03.06, 15:17
      Pan Rutkowski ma BMW M6 to pan Misztal moze tylko pomarzyć o zwycięstwie ... :-)
      Stawiam dużego, zimnego Heinekena zwycięzcy ... :-)
    • Gość: borewicz Re: Wyścig Misztala z Rutkowskim IP: 212.185.43.* 21.03.06, 15:26
      jadąc wczoraj ulicami Łodzi (co za miasto) widziałem auto posła M. No cóż, ten
      facio sam je prowadzi! Gość mysli, że jak ma Maybacha i koszule ze spinkami to
      już coś znaczy. Znaczy tylko tyle, że ma duzo pieniedzy, a ostatnia sprawa w
      sądzie świadczy, że niezbyt uczciwie je zarobił. I czym tu się chwalić?

Były poseł R. to po prostu dramat. Zresztą, szkoda czasu na tych panów.
    • Gość: Cipeńka Re: Wyścig Misztala z Rutkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 15:42
      Wiem jak małe mają penisy.
      Zakompleksieni faceci .
      Tych 20 posłów też mają małe pitole i chcą odreagować.
    • Gość: a_n_d Re: Wyścig Misztala z Rutkowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 15:45
      Niech się ścigają "na czołowe" i który pierwszy wymięknie.
    • Gość: zygi Re: Wyścig Misztala z Rutkowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 15:55
      no i niech sie debile scigaja i rozbija na naszej pieknej autostradzie... pewnie
      na poczatku planowali scigac sie na wiekszym dystansie jednak trzeba bylo wziazc
      poprawke na to ile w polsce wybudowano autostrad i zredukowali dystans do 1km :D
      • Gość: mihu Polakom gratulujemy posłow IP: *.orange.pl 21.03.06, 16:02
    • Gość: Him Co za wies! Ale wyborcom SO i PiS to imponuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:10
      Co za wies! Ale wyborcom SO i PiS to imponuje, bo oni lubia igrzyska.
      • izabela8000 przecierz to gazeta wymyslila 22.03.06, 10:47
        z tego co wiem to wyscig wymyslila ktoras z łódzkich gazet i zaproponowala
        poslom, którzy sie zgodzili.
        • izabela8000 Re: przecierz to gazeta wymyslila 22.03.06, 10:53
          Misztal kontra Rutkowski Będzie ryk silników i dym palonych opon Dwaj silni
          faceci, dwa superszybkie auta. Poseł Piotr Misztal zmierzy się z detektywem
          Krzysztofem Rutkowskim w wyścigu zorganizowanym przez "Express Ilustrowany". O
          baj są sławni, mają pieniądze, wspaniałe wille, piękne kobiety u boku. Ale mają
          też ikrę. Każdy z nich zawsze chce być pierwszy. - Wchodzę w to - mówi
      • Gość: tomek Re: Co za wies! Ale wyborcom SO i PiS to imponuje IP: 83.14.79.* 22.03.06, 11:31
        panie misztal kup mi pan taką bryke tez bym sie poscigał niestety mam tylko
        tico to jak cos to daj pan znac mi na komóre jak pan mi juz zamówisz takiego
        maybacha będe czekał odpisz pan mi jakby co

• yavorius Re: Co za wies! Ale wyborcom SO i PiS to imponuje 22.03.06, 11:33
          Gość portalu: tomek napisał(a):
          > panie misztal kup mi pan taką bryke

A niby czemu miałby Ci kupić?
          • Gość: tomek Re: Co za wies! Ale wyborcom SO i PiS to imponuje IP: 83.14.79.* 22.03.06, 11:36
            bo go kochom:)))
    • Gość: tetetek Re: Wyścig Misztala z Rutkowskim IP: *.pcz.czest.pl 27.03.06, 14:22
      Bajka rosyjska, z morałem.
      Lis zaprosił zająca na przyjęcie. Zając tak się spił, że nie był w stanie dojść
      do własnej nory. Lis wrzuciła zająca na ogon i odwiózł go do jego domu. Po
      tygodniu zając zrewanżował sie lisowi, a ten także się spił. I co zrobił zając?
      Wyprowadził z garażu samochód i odwiózł lisa do jego domu.
      Morał: kto ma krótki ogon musi mieć samochód.
      Ps. o krótkości rozumu nie wspominam
    • bajlandia1 niech sie ścigają a policja odbierze prawka jazdy 28.03.06, 18:21
      byłby ubaw niezły
    • Gość: istam Re: Wyścig Misztala z Rutkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 23:01
      aplauz za szczerą ocenę sytuacji i psychologiczne podejście do sprawy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka