Gość: MariuszWełna Kwacha Kacha IP: *.coig.com / *.coig.katowice.pl 15.05.06, 14:55 Pani psycholog to jej drugie imienie.... lol... jej tatowi się nie udało skończyć studjów to podkreślają jaką mają córke inteligentnom. Śmieszy mnie to, a tak naprawde to boleję nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanANETY Re: Rafał Mroczek wygrał "Taniec z gwiazdami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 14:57 Rafał - zazdroszczę Tobie takiej partnerki. Aneta - to jest to!!! Gdzie jesteście ludzie od medialnej rozrywki. Takiego diamentu nie można marnować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarnulka22* Re: Rafał Mroczek wygrał "Taniec z gwiazdami" IP: *.autocom.pl 15.05.06, 15:12 Kolejna zakochana para wygrywa, jakie to piękne i romantyczne no i jak to się cudnie sprzedaje. Kasia Cichopek sprzedała koledze po fachu patent na wygraną. Taniec tańcem ale czy to nie dziwne??... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Rafał Mroczek wygrał "Taniec z gwiazdami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 15:11 No ale "gwiazdy"te dwa Mroczki-taka moda na dwa razy?????????Mamy dziwne skłonności wyłaniania "gwiazd"z przypadku i beztaleńcie a potem "gwiazdy"nie mają roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mumiek Re: Rafał Mroczek wygrał "Taniec z gwiazdami" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 15:17 Ta Olka Kwaśniewska to ma problem bo tatusiek odstrasza wszystkich absztyfikantów. Uroda przemija nieubłaganie i z czasem pewnie wyjdzie z niej Kwacho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Oleńko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 15:32 głosowałam na Ciebie i kibicowałam od początku.Podoba mi się Twoja naturalnośc.A co do tańca-kobieca i uwodzicielska .Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frela Re: Oleńko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 15:36 A ja kibicowałam panu Wodeckiemu, taki lekki i nowoczesny. Ale nic z tego. Nie doszedł do finału Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Jak to nie doszedł? IP: 80.51.186.* 15.05.06, 15:47 Doszedł i miał orgazm śpiewając o tym, że jest czempionem! Bo jest! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frela A tak to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 16:24 Nie doszedł bo go pani damesa Tyszkiewicz dystynkcją i dystyngowaniem się pokonała. Ą, Ę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Ola i Mroczek byli lepsi ale cóż, to nazwisko.... IP: 213.42.2.* 15.05.06, 15:45 Odpowiedz Link Zgłoś
biserka79 Ola i tak stanowczo za daleko się "prześlizgnęła"! 15.05.06, 16:25 "W finale wzięły udział dwie bezsprzecznie najlepsze pary - powiedziała nam jurorka Iwona Pavlović. - Różnice między nimi były naprawdę minimalne" Że co??? Przecież gdyby nie świetny partner Kwaśniewskiej no i tatuś, to ona w życiu nie miałaby szans, żeby się znaleźć w finale! Biorąc pod uwagę jej uzdolnienia (?) taneczne, tak naprawdę nie stanowiła żadnej konkurencji dla fantastycznie poruszającego się Mroczka - jego taniec do "Black&White" to było naprawdę coś! W finale zamiast Kwaśniewskiej powinni sie znaleźć Jabłczyńska i Kiszka lub Razmus i Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milimetr gratulacje całej 4 IP: *.sggw.waw.pl 15.05.06, 16:29 Moim zdaniem wygrali lepsi, jednak na obie pary było miło patrzec tak wiec serdeczne gratulacje dla CAŁEJ CZWÓRKI!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;Teresa; Re: Rafał Mroczek wygrał "Taniec z gwiazdami" IP: *.kopnet.pl / 195.140.154.* 15.05.06, 16:30 Bardzo podobal mi sie wystep Oli Kwasniewskiej.Widac,ze jest bardzo ambitna i wklada duzo pracy jezeli ma okreslony cel.Zycze jej duzo szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: howMuch Ile kasy sypneli Kwaśniewscy Walterowi i TVN?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 16:54 za to żeby Oluś w parze zatańczyła z Mizerakiem, dostawała odpowednie pkt w jury, a wcześniej Joluś Kwasniewska z domu Kąty mogła miec własny program w stworzonym dla jej potrzeb kanale TVN style?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Ile kasy sypneli Kwaśniewscy Walterowi i TVN? IP: 62.111.139.* 15.05.06, 20:34 z Mizerakiem? nawet mu do piet nie dorastasz ... smieszny jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Rafał Mroczek wygrał "Taniec z gwiazdami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 17:10 Zdemolowana Starówka po finale programu „Taniec z gwiazdami”. Zniszczone 63 autobusy i dziewięć tramwajów. Miasto liczy straty po zamieszkach pseudokibiców Oli Kwaśniewskiej i Rafała Maseraka. Rajd pseudokibiców zaczął się po programie, czyli po godz. 22. O północy tłum opanował plac Zamkowy. Ze staromiejskich lokali uciekli w popłochu ostatni klienci. - To były zamieszki w argentyńskim wydaniu - pijana hołota, nad którą nikt nie panował. Dopiero przed godz. 2 rozruchy opanowali policjanci z oddziałów prewencji wyposażeni w hełmy, tarcze i pałki. Podczas demolowania starówki tłum krzyczał: Precz z Mroczkiem. Zarzucał też stronniczość w sędziowaniu. Pojawił się nawet zarzut, że sfałszowano wyniki głosowania telewidzów, którzy poprzez sms oddawali głos na ulubioną parę...... :) Alternatywna wersja hstorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Generał Hahahahahaha IP: 80.51.186.* 15.05.06, 17:18 Tak - tylko kibole mogliby krzyczeć "przecz z Mroczkiem" :) Normalni ludzie i tak wiedzą, że Rafał i Aneta byli i są najlepsi!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joten52 Re: Rafał Mroczek wygrał "Taniec z gwiazdami" 15.05.06, 17:24 Patrząc na gęby tych Mroczków, dostaję Po-Mroczkowatości Jasnej. Przyjrzyjcie sie tym obleśnym minom i uśmiechom. Te świńskoblond facjaty kojarzą się z jak najgorszymi wzorcami.Jeśli tak mają wyglądać idole naszych "młódek", to ja mocno przepraszam.Proszę zatrzymać ZIEMIĘ, ja wysiadam. Bo juz się omalże nie zrzygałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jot23 No to wysiadaj! IP: 80.51.186.* 15.05.06, 17:29 I nie zawracaj gitary! Odpowiedz Link Zgłoś
joten52 [...] 15.05.06, 17:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jot23 [...] IP: 80.51.186.* 15.05.06, 17:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
joten52 [...] 15.05.06, 17:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka2411 Re: Nie, nie "pedzio żem"! 15.05.06, 18:44 Mnie najbardziej zdziwila wypowiedz mamy-Pani Jolnty Tata rozejrzy sie za studiami doktoranckimi w USA Po pierwsze pewnie ona sama sie rozejrzy Po drugie -czy Patrioci powinni studiowac w USA ,gdzie poziom ksztalacenia jest bardzo niski/1oo razy spotkalam sie z takimi opiniami / Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: Rafał Mroczek wygrał "Taniec z gwiazdami" 15.05.06, 18:33 OLA BYŁA ŚWIETNA!, choć na początku było wyrażnie widać obciążenie psychiczne z powodu "prezydentówny". Mroczek ma poważne problemy z wyczuciem rytmu. Rozmus był o niebo lepszy - niestety nie należy do pokolenia "komórkowców" więc nie mógł liczyć na ich głosy. A Maserak - rewelacja!Choć w tej edycji zachowywał się całkiem inaczej niż w poprzednich. Za wszelką cenę starał się ukryć swoje emocjonalne zaangażowanie, a Ola udawała że nic nie widzi. I dobrze, zabrakło pożywki dla brukowców. A co do nauki tańca, to każdy aktor uczy się tańczyć, więc dlaczego dziennikarze wypominają to tylko Oli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisa Re: Rafał Mroczek wygrał "Taniec z gwiazdami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 18:50 gdyby mroczek byl z kwasniewska to nie byloby problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Rafał Mroczek wygrał "Taniec z gwiazdami" IP: *.chello.pl 15.05.06, 20:17 Szkoda tylko,że autor tekstu nie odróżnia Beaty Tyszkiewicz od Zbigniewa Wodeckiego.To właśnie on przyznał przecież jedyną "10" po pierwszym tańcu Mroczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anakonda Re: Rafał Mroczek wygrał "Taniec z gwiazdami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 08:05 I dobrze,że wygrał tańczył naprawdę pięknie i chociaż osobiście go nie lubię bo jest taki "mdły" ale to co zrobił było warte nagrody.Pani Ola nie bardzo wypadła w ostatnim tańcu , a żenujący był ten "czarny ogon wystający spod sukni.I myślę że to przyczyniło się do jej przegranej jak i niechwytliwy temat sentymentalnych wspomnień dawnej miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Rafał Mroczek wygrał "Taniec z gwiazdami" IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.05.06, 17:10 super,na nich głosowałam:) Odpowiedz Link Zgłoś