monami5 18.05.06, 09:57 Oj Martyna, Martyna...... :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bleeee Wojciechowska na Mount Evereście IP: 212.160.172.* 18.05.06, 09:57 Ale ona jest paskudna, wygląda jak rozdeptana żaba!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.services.e2bn.org 18.05.06, 11:28 Czytam ten tekst bedac w Wielkiej Brytanii i powiem Wam tylko ze z dala od kraju widac wyrazniej jakimi ludzmi sa Polacy (nawet nie wiem czy warto pisac przez duze P)jestescie cholernie zazdrosni o sukces innych czy chocby spelnianie ludzkich marzen nie umiecie spojrzec na to z boku i powiedziec ta dziewczyna robi to co chce!!!Czy jest Wam zal ze Wy nie macie na to odwagi?Czy nie umiecie sie cieszyc z cudzego szczescia?Jest mi bardzo przykro i strasznie wstyd za Was!!!Za takich Polakow!! Mnie rozpiera wielka olbrzymia radosc i duma ze Martyna jest taka wspaniala dziewczyna Polka osoba ktora idzie prosto do celu ale nie rani innych ludzi zlosliwosciami.. Martynko tylko tak dalej !Wracaj do nas cala i zdrowa! Serdecznie Cie pozdrawiam Jestes WSPANILA!Brak mi slow! Ps.Nie wiem czy wiecie ze jako 20-laka walczyla z rakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.ists.pl / *.ists.pl 18.05.06, 11:38 a moze nie zawistny narod tylko niektorzy pamietaja ze 3 osoby zginely zeby ona tam mogla wejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu.miu Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:05 to nie byli szerpowie z Martyny ekspedycji tluku! Poczytaj sobie dziennik gazeta jak i inne serwisy zamiescily bledne informacje www.mounteverest.pl/index.php?page=dziennik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sfendziocha Skoro się taki nie narodził co by jej dogodził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:26 to nosi te babe to tu to tam he he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.ists.pl / *.ists.pl 18.05.06, 14:19 o tlukiem jestem :) i zla gazeta zawinila znowu :) beee gazeta, Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Wojciechowska na Mount Evereście 04.06.06, 15:16 Bez względu na to, w jakiej wyprawie giną szerpowie, to jest ich praca. Ryzykują życiem i wiedzą o tym doskonale. Powinieneś pamiętać, że gdyby nie te wyprawy, przymieraliby głodem. Odpowiedz Link Zgłoś
bielinka Re: Wojciechowska na Mount Evereście 18.05.06, 11:47 Gość portalu: ama napisał(a): > Ps.Nie wiem czy wiecie ze jako 20-laka walczyla z rakiem? Czułam że coś takiego musiało być w jej zyciu. Ludziom z takimi doświadczeniami bardziej chce sie zyc. Widze to na przykładach kilku koleżanek z podobnymi sytuacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Wojciechowska na Mount Evereście 18.05.06, 11:56 Niby racja, ale kim ona właściwie jest, żeby tak o niej w mediach ciągle? Nie tylko o niej zresztą. Ona jest po prostu znana z bycia znaną. A wejście na Everest, to dzisiaj pryszcz, wyprawę turystyczną można sobie wykupić. Po co więc ludzi takimi pustymi informacjami bombardować? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_rakieta Re: Wojciechowska na Mount Evereście 18.05.06, 13:05 skoro wejscie to pryszcz, to wejdz, prosze bardzo, wtedy przeczytamy o tobie w gazecie. a co do martyny, to ja ja podziwiam. no, ale w Polsce mezczyzni wola laski pokroju magdy molek: glupiutkie i slodziutkie, a nie niezalezne, madre kobiety z charakterem jak Martyna. nie rozumiem tez co do tego wszystkiego ma data urodzin wojtyly? polacy sa juz tak porabani, ze kazda date z zycia wojtyly dopasuja tak, zeby cos im sie skladalo jako wydarzenie ku czci. -- www.euromason.blox.pl Nieregularnik masońsko-pogański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokosa Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.olsztyn.net.pl 18.05.06, 13:17 > skoro wejscie to pryszcz, to wejdz, prosze bardzo, wtedy przeczytamy o tobie w > gazecie. a co do martyny, to ja ja podziwiam. ale dla mnie zjedzenie gowna to też pryszcz, ale tego nie robię. nie bardzo widze sensu wlazenia po trupach w gory. tak samo jak nie widze sensu jedzenia gowna. moze innym sprawia to przyjemnosc, ale to juz ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Wojciechowska na Mount Evereście 18.05.06, 13:41 Gdyby mnie to kręciło i miałbym na to kasę, to pewnie bym poszedł. A że tak nie jest, nie idę. Ale czy mam rozumieć, że moja nieobecność na Evereście bardziej uwiarygodnia "wyczyn" Wojciechowskiej? A skąd wywiodłaś wniosek, jakie lubię kobiety? Na to już doprawdy nie mam żadnej koncepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzzewsi Wojciechowska - gdzie diabeł nie może 20.05.06, 00:26 kobieta_rakieta napisała: > wola laski pokroju magdy molek: glupiutkie i > slodziutkie, a nie niezalezne, madre kobiety z charakterem jak Martyna. > Widzę, że koobieta-rakieta ma na Martynkę ochotę. A Magda Mołeka dała Ci kosza? Bo rozumiem, że znasz ją bardzo dobrze, skoro piszesz, że taka głupia. Ja nie znam ani jednej ani drugiej. Jednego jestem natomiast pewny. Skoro wlazł tam ostatnio 75 letni japończyk, to przy takiej ekipie i takim szmalu jaki ma TVN wlazłby tam nawet Gosiewski. Nie jest to żaden wyczyn, tylko wycieczka za firmowe pieniądze po to, żeby w TVN mieli o czym pogadać po prognozie pogody. Nie mam nic do pani Martyny - chce łązić po górach - niech łazi. Ale co tu podziwiać ? Gdyby szła w góry ratować zagubione dziecko - to bym podziwiał, ale leźć tylko po to żeby wleźć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mensanka Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.range86-139.btcentralplus.com 20.05.06, 20:23 Mój cudo mąż prawdziwy POLSKI CHŁOP (mój niby własny od kilkudziesięciu lat) powiedział, że cżłonkostwo w MENSA każdy może kupić, bo ja wysłałam składkę członkowską. Martysiu, Twoje zdjęcie, ja stara baba, dałam mojej młodziutkiej ślicznej córce z prośbą, by brała z Ciebie przykład, może nie koniecznie w sprawie Szczytu Świata, ale choćby w sprawie adoptowanego żółwika i listu do rodziców-dziadków od "wnusia". Jesteś cudna z Twoimi komentarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.ists.pl / *.ists.pl 18.05.06, 12:40 <<Polka osoba ktora idzie prosto do celu ale nie rani innych >> przypomne - operator i 3 szerpow ostatnio - nie zyja a to ze miala raka - ciesze sie, ze pokonala chorobe ale czy to znaczy ze teraz wszystko jej wolno?! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Wojciechowska na Mount Evereście 18.05.06, 12:42 Co to znaczy że jej wolno? Przez nią ci ludzie zginęli? Zepchnęła ich w przepaść? Ludzie, myślcie, zanim coś napiszecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.ists.pl / *.ists.pl 18.05.06, 12:48 no wiesz ze przez nia i przez innych bogatych idiotow ktorzy sobie kupuja takie wyprawy, sa nieprzygotowani i pozniej mowia ze gory zdobywaja. a ze ludzie przy tym gina? kto by tam biednych tubylcow liczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbarring Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 18.05.06, 13:27 > no wiesz ze przez nia i przez innych bogatych idiotow ktorzy sobie kupuja takie > wyprawy, sa nieprzygotowani i pozniej mowia ze gory zdobywaja. a ze ludzie przy > tym gina? kto by tam biednych tubylcow liczyl... a jak w czasie zwiedzania zamku w Malborku przewodnikowi spadnie na głowę kawałek dachówki, przez co zleci facet do fosy zabijając się na amen - to wina turystów! taaak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki [...] IP: 195.205.147.* 18.05.06, 11:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark wygląda jak rozdeptana żaba!... 18.05.06, 11:38 Co racja to racja! Gość portalu: bleeee napisał(a): > Ale ona jest paskudna, wygląda jak rozdeptana żaba!... Odpowiedz Link Zgłoś
london_calling [...] 18.05.06, 13:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
london_calling paranoiczna gazeta 18.05.06, 13:34 a przepraszam batdzo dlaczego moj post został usuniety? bo napisałam że osoba od tego kretyńskiego komentarza (że martyna jest brzydka) zapewne jest miss/misterem świata? pogieło was? to raczej tamtego posta powinnscie usunąć! paranoiczna gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: paranoiczna gazeta 18.05.06, 13:37 london_calling napisał: > a przepraszam batdzo dlaczego moj post został usuniety? > bo napisałam że osoba od tego kretyńskiego komentarza (że martyna jest > brzydka) > > zapewne jest miss/misterem świata? > pogieło was? ■ Nie, nie dlatego. Dlatego, że obrażałeś innych. > to raczej tamtego posta powinnscie usunąć! > paranoiczna gazeta. ■ Gazeta nie ma nic z tym wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
london_calling Re: paranoiczna gazeta 18.05.06, 13:55 a ten człowiek co wyzywa martyne to nie obraża??????? może by tak jego post usunąć co mądralo? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: paranoiczna gazeta 18.05.06, 13:56 Martyna Wojciechowska jest osobą publicznie znaną, więc z tej racji narażona jest na tzw. krytykę. Odpowiedz Link Zgłoś
minia1000 Re: paranoiczna gazeta 18.05.06, 13:57 hahaha. ubawiłam się!! a ten co wyzywa martynę w tytule to co? nie obraża? puknij sie w głowę 'obronco ucisnionych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: 217.153.63.* 18.05.06, 10:01 Gratulacje!!! Wierzyłam, że się uda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melancia Re: Wojciechowska na Mount Evereście 18.05.06, 10:13 o cholera, ale news buahaha, mam pytanie do tych panow co z nia byli- Jak Wy cholera ja tam wniesliscie, przeciez ona wazy dobre 100 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha [...] IP: 212.160.172.* 18.05.06, 10:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: .1.* / *.army.mil.pl 18.05.06, 10:28 zawsze wiedziałam , że Polacy to zawistny naród i nie umieją docenić innych. nie lepiej się cieszyć że jej się udało???? czy wszyscy forumowicze umieją tylko krytykować? żal mi was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c3p0 Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.chello.pl 18.05.06, 10:43 i vice versa Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Agrecha, brud i smród... (w komentarzach) 18.05.06, 10:29 Czy już nie można, tak po prostu, cieszyć się z czyjegoś sukcesu, który tak naprawdę jest również sukcesem naszego biednego, zawistnego narodu. Gratulacje Martynko, wracaj szczęśliwie _ Pies na kaczki Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark A co nas ona obchodzi ??? Private media ??? 18.05.06, 11:37 A co nas ona obchodzi ??? Private media ??? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: A co nas ona obchodzi ??? Private media ??? 18.05.06, 11:46 Widocznie Cię obchodzi, skoro przeczytałaś ten artykuł i co więcej, skomentowałaś go... Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: A co nas ona obchodzi ??? Private media ??? 18.05.06, 12:01 Może po prostu kogoś zaciekawiło i zdumiało, z jakiego to niby powodu jesteśmy informowani o wycieczce turystycznej pracownicy telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: A co nas ona obchodzi ??? Private media ??? 18.05.06, 12:13 Przebrzmiała licha "gwiazdeczka" i rozbierana dziewczyna Playboy'a... psycholognistykutas napisała: > Może po prostu kogoś zaciekawiło i zdumiało, z jakiego to niby powodu jesteśmy > informowani o wycieczce turystycznej pracownicy telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: A co nas ona obchodzi ??? Private media ??? 18.05.06, 12:12 Zawiesiłam oko na durnym tytule... yavorius napisał: > Widocznie Cię obchodzi, skoro przeczytałaś ten artykuł i co więcej, > skomentowałaś go... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek [...] IP: *.acn.waw.pl 03.06.06, 16:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ascasc [...] 18.05.06, 11:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c3p0 Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.chello.pl 18.05.06, 10:43 A co się miało nie udać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.vemco.pl 18.05.06, 10:33 Dziewczyna wyszła z poważnego wypadku z duzym bagażem obciążenia psychicznego (zginął operator) i sporymi problemami zdrowotnymi. Wygrzebała się z tego samozaparciem i ciężką pracą nad swoja rehabilitacją. Trzeba mieć dużo wiary w siebie, samozaparcia, dyscypliny wewnetrznej żeby po tym wszystkim wyznaczyć sobie taki cel i go zrealizować. Nawet jeżeli wchodząc na Everest Szerpa niesie za tobą twój sprzęt - jest to wyzwanie dla organizmu i psychiki (mieli trochę problemów po drodze). Autorom durnych komentarzy powyżej pewno brakuje tego wszystkiego co jest potrzebne do realizownia ambitnych celów i piszą tak z zazdrości albo z powodu totalnego skretynienia. Życzę im powrotu do normalności dla ich własnego dobra (może zrobią cos sensownego ze soba i swoim życiem). A tak poza tym to nie sądzę, żeby M.Wojciechowska ważyła 100 kg - wyglądała zawsze na wysportowaną i szczupła dziewczynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bloody_rabbit Apropos Szerpów... IP: *.cft.edu.pl 18.05.06, 10:39 to na ilu trupach się skończyło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c3p0 Re: Apropos Szerpów... IP: *.chello.pl 18.05.06, 10:41 Szerpowie się nie liczą. Kto by tam jakichś szerpów liczył. Martyna spełniła marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bielinka Podziwiam. 18.05.06, 10:41 Ja tam jej nigdy nie lubiłam, ale teraz ją podziwiam. To jest naprawde wyczyn. Inna sprawa ze nie rozumiem ludzi, którzy podejmują takie wyzwania - bo ja nie potrzebuję tyle adrenaliny. NIemniej na pewno nie wazy 100 kg (nawet ja jeszcze tyle nie wazę, a wygladam :-)) i trzeba być sprawiedliwym - to co zrobiła łatwe nie jest. Tym bardziej ze z tego co wiem to pare powaznych problemów mieli. Brawo Pani Wojciechowska! A teraz wracaj zywa, bo pewnie masz jakąs rodzinę, która umiera ze strachu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c3p0 Re: Podziwiam. IP: *.chello.pl 18.05.06, 10:44 A jest coś w twoim świecie w innych kolorach niż czarny i biały? Odpowiedz Link Zgłoś
bielinka Re: Podziwiam. 18.05.06, 11:02 Gość portalu: c3p0 napisał(a): > A jest coś w twoim świecie w innych kolorach niż czarny i biały? Mnóstwo rzeczy ... Ale nie rozumim, co masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cb Re: Podziwiam. IP: 195.205.163.* 18.05.06, 10:48 Martyna jestes trzecia Polka na Everescie, Dziwnie to troche brzmi: Wanda Rutkiewicz, Anna Czerwinska, osoby dla ktorych pasja zycia byly i sa gory wysokie i Martyna z wielkiego brata... Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Podziwiam. 18.05.06, 12:06 No jasneee... Znani z bycia znanymi nie mogą mieć zwykłych marzeń. Oni muszą mieć marzenia niebosiężne. Skoro to było marzenie jej życia, to niby dlaczego nie zrobiła niczego, by zostać himalaistką po prostu? No, chociaż w Alpach się powspinać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.atman.pl / *.atman.pl 18.05.06, 10:46 moje wielkie gratulacje dla Martyny i całej ekipy, podziwiam WAS, śledziłam wyprawę każdego dnia wiem, że to niezdrowe, ale zazdroszczę Wam tego, że po zejściu z Góry Gór macie szansę przewartościować wszystko od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bbb Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.elpos.net 18.05.06, 11:59 Popieram, popieram!Niektorzy po prostu czuja sie swietnie krytykując innych, a proponije przefiltrowac nieco wlasne zycie i osiagniecia A ponadto wystarczy tez zrozumiec ze jedni realizuja sie bedąc lekarzem czy adwokatem, a inni wspinając sie np na Mount Everest,wiec nie wlaźmy z butami niczyje pasje Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Wojciechowska na Mount Evereście 18.05.06, 12:08 I ona tej pasji właśnie tak cuś wedle trzydziestki dostała? To pasjonujące, taką pasję załapać. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Wojciechowska na Mount Evereście 18.05.06, 12:03 Dobrze. Ale co kogo interesuje, że pracownica telewizji wykupiła sobie komercyjną wycieczkę na Everest?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojoj Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 18.05.06, 10:44 dobrze ze juz nia wnieslio na gore bo by wywiadow nie bylo ups a tak to sie dobrze skonczylo i juz moze zasiadac do studia i opowiadac jak to jej dupsko zmarzlo, tez mi osiag dzis to komercyjna wyprawa kada dupe tam zaniesie za sianko odpowiednie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cornishon Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.chello.pl 18.05.06, 10:48 a to, ze z powodu przerosnietych ambicji Martynki (i TVN ) zginelo kilku ludzi podczas tej komercyjnej wyprawy to nic? Grunt ze Martynka sie cieszy jaka to z niej dzielna kobieta i... madra tez i... sliczna. Ciekawe co sie bedzie dzialo jak chlopaki zaczna opowiadac co wyprawiala podczas ekspedycji :) Powtorka z Paryz-Dakar? Martynko-zenajdo idz na drutach porobic albo inne robotki reczne realizuj wieczorami. Dokonania jakie ona ma na koncie, to przy takim wsparciu technicznym pewnie 90% ludozerki jest wstanie osiagnac, a teraz cudem chyba wciagneli ja na szczyt - stad pewie czekali na Sherpow z innej ekipy zeby ja wniesli :)) "Gratulacje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.atman.pl / *.atman.pl 18.05.06, 10:51 Gość portalu: cornishon napisał(a): > a to, ze z powodu przerosnietych ambicji Martynki (i TVN ) zginelo kilku ludzi > podczas tej komercyjnej > wyprawy to nic? Grunt ze Martynka sie cieszy jaka to z niej dzielna kobieta i.. > . madra tez i... sliczna. > Ciekawe co sie bedzie dzialo jak chlopaki zaczna opowiadac co wyprawiala podcza > s ekspedycji :) > Powtorka z Paryz-Dakar? Martynko-zenajdo idz na drutach porobic albo inne robot > ki reczne realizuj > wieczorami. Dokonania jakie ona ma na koncie, to przy takim wsparciu techniczny > m pewnie 90% > ludozerki jest wstanie osiagnac, a teraz cudem chyba wciagneli ja na szczyt - s > tad pewie czekali na > Sherpow z innej ekipy zeby ja wniesli :)) "Gratulacje" cornishon, z Krupówek piszesz? wejdz chodz raz na Rysy a zaczniesz inaczej gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cornishon Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.chello.pl 18.05.06, 11:06 nie misiaczku, bylem w Himalayach i w Nepalu i w Indiach. Jeszcze jakies pytania? EOT bo widze ze na fana Martynki trafilem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek i wacek Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: 212.160.172.* 18.05.06, 10:51 Też mi wyczyn! Jakby tam wlazła całkiem goła i bez żadnych linek to by był wyczyn wtedy może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca owoców Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.06, 10:52 No co, melony ma w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzoza wyczyn a niezmacona radosc "M" po smierci Szerpow IP: *.man.poznan.pl 18.05.06, 11:04 witam forumowiczow! ;) nie wiem czy wejscie/wciagniecie na Everest jest wyczynem czy nie przy tak komercyjnej wyprawie, ale rozwalil mnie spokojny i radosny ton pani "M", podczas laczenie w TVN24 zaraz po wypadku Szerpow. mowila o pogodzie, jakby nic sie nie stalo... czyzby reakcja spowodowana rzadkim powietrzem? - podobno piloci po dekompresji tez odczuwaja przesadny optymizm Po tym "laczeniu" utwierdzilem sie ze pani "M" jest kobieta bez skrupulow... A czy weszla na Everest czy ja wniesli... jakie to ma znaczenie. Ludzie gor i tak pewnie patrza na to z przymruzeniem oka. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Wojciechowska na Mount Evereście 18.05.06, 11:05 Udałą się ją w końcu wnieść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Wojciechowska na Mount Evereście 18.05.06, 11:06 A moze mi ktos wyjasnic co maja 86 urodziny JP II do wejscia na szczyt Mt. Everestu przez Martyne ? Bo mi jakos sens umyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: datownik jakich 86-tych urodzin JP II ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.06, 11:08 co juz tak ciezko zapamietac ze KArol Wojtyla urodzil sie 20.V.1920 roku ? douczcie zanim sie na cos powolacie! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius No nie bardzo 18.05.06, 11:49 pl.wikipedia.org/wiki/Jan_Pawe%C5%82_II tvp.pl/992,2003100758254.strona itp. itd... Doucz się zanim kogoś skrytykujesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepewny Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:09 Znając wczesniejsze "dokonania" Martyny (Rajd Paryż - Dakar przeleciany w helikopterze a przedstawiony w TVN jako "przejechany", "ekstremalne" przygody w różnych zakatkach świata z 5* hotelem poza kadrem... itd) nie jestem wcale pewien czy faktycznie "weszła". Cóż, prawdę znaja Ci którzy tam są. Odmrożenia muszą boleć (to nieodłączna część takiej przygody) i na urodzie się odbic. Pokaż ręce Martyno... Jeżeli prawdą jest ta informacja a nie kolejnym "sukcesem medialnym" Martyny i TVN to składam serdeczne gratulcje i jestem pełen podziwu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purysta Re:Gratulacje dla ekipy!!! IP: *.waw.tgc.pl / 217.96.126.* 18.05.06, 11:25 Macie Berbeka, nie Berbera. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Brawo Martyna ! 18.05.06, 11:34 Ta dziewczyna na pewno weszła by jeszcze wyżej, gdyby była taka możliwość techniczna. Martyna jest śliczna i warta grzechu. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Brawo Martyna ! 18.05.06, 12:13 "Martyna jest śliczna i warta grzechu." Taaa... Szczególnie bez szpachli i refelektorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IJ najważniejsza informacja jest w pierwszym zdaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:44 To nie wydarzyło się w roku 2006, tylko w roku 86 od narodzin JP2. Czyżby nastąpiła zmiana kalendarza w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: najważniejsza informacja jest w pierwszym zda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:09 Tam zaraz zmiana kalendarza... Po prostu JP2 powszechnie znany jest jako wybitny i święty himalaista. Zdobywca wielu ośmiotysięczników, więc, co się czepia? Odwołanie w pełni uzasadnione... Ale o czym mowa, większość wcale nie widzi problemu. Gdzie mi ...a żyć przyszło?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin a co to za różnica? IP: *.chello.pl 18.05.06, 12:22 czy bedziemy liczyć daty od Chrystusa, czy od JPII? Jeden i drugi reprezentują religię, więc szczerze mówiąc, dla mnie, ateisty, nie ma większej różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Wojciechowska na Mount Evereście 18.05.06, 11:51 Łolaboga! Jakież osiagnięcie. Turyści tam dzisiaj wchodzą o ile się nie mylę. Żeby było, że pierwsza, koledzy dziennikarze wymyślili specjalną kategorię "najmłodsza Polka". Równie dobrze mogli napisać "pierwsza polska dziennikarka", a jakbym tak ja kiedyś wszedł, to napiszą "pierwszy upierdliwy zgryźliwiec". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 18.05.06, 11:57 A mnie zawsze zastanawiało, kto jej sponsoruje te wycieczki? Ja też chętnie pojechałbym sobie w jakieś egzotyczne miejsca świata, ale kasiory jakby brak :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmiel Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: 193.29.207.* 18.05.06, 12:02 A ja po prostu gratuluję całej ekipie. Zawiść i szukanie dziury w całym to specjalność dużej części Polaków. Wkurza mnie to niemiłosiernie. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa zaszczytowała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:01 ..i ma satysfakcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawełek 10 lat Martyna ma cycki jak Mont ewerest IP: *.chello.pl 18.05.06, 12:09 super super wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymartynaaaaaaa a ile osób przez nią * z g i n e ło * ???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:12 Ręce ma splamione krwią --- religiapokoju.blox.pl/2006/05/Syria-Damaszek.html Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Za dużo 18.05.06, 12:14 Za dużo Gość portalu: antymartynaaaaaaa napisał(a): > Ręce ma splamione krwią > > --- > religiapokoju.blox.pl/2006/05/Syria-Damaszek.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika green BRAVO! wojciechowska wciagnieta na everest!!!!!! IP: *.kl.amwaw.edu.pl 18.05.06, 12:16 ciekawe jak sie "zdobywa" everest po trupach? zgineli ludzie żeby nieprzygotowana do wspinaczki medialna panienka mogla sobie ustawic na biurku fotke i opowiadac w vivie i gali jak to jej sie smutno zrobilo z tego powodu. jak temat troche zlagodnieje i sie zapomni to go odgrzeje pokazujac w playboyu cycki na tle himalajow. zalosne. szkoda gazeto ze sie zajmujesz takimi "newsami" ....zamiast je tylko skomentowac tak jak na to zasluguja .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cus Re: BRAVO! wojciechowska wciagnieta na everest!!! IP: 12.148.8.* 18.05.06, 13:00 Gość portalu: monika green napisał(a): > ciekawe jak sie "zdobywa" everest po trupach? zgineli ludzie żeby > nieprzygotowana do wspinaczki medialna panienka mogla sobie ustawic na biurku > fotke i opowiadac w vivie i gali jak to jej sie smutno zrobilo z tego powodu A moze napiszesz ilu ludzi musialo zginac, zebys mogla sobie swobodnie wypisywac takie glupoty. Krytykowac, krytykowac kazdego i za wszystko, bo kazdy kto nie jest mna jest glupi i robi glupstwa... Martynko, oba kciuki w gore !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Dobrze powiedziane. IP: *.icpnet.pl 18.05.06, 13:47 Zwłaszcza z tymi cyckami. Odpowiedz Link Zgłoś