Dodaj do ulubionych

Wiśniewski dziękuje za głosy

• rochoe A ja dziękuje za włosy 20.05.06, 22:54
      zielone jak trawnik. Troche hygieny osobistej a sukces przeyjdzie sam.
    • Gość: krak Re: Wiśniewski dziękuje za głosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:49
      Wisniewski był b. dobry
    • grzegorz.gajowniczek skandal! 20.05.06, 23:51
      to oburzające że satanistyczny zespół wygrywa w katolickim kraju! polska dla
      polaków! zabić satanistów! co na to minister ziobro???co na to minister
      dorn????? co na to prezydent??????? co na to prezes pis-u????????????
      • alhor Behemoth za rok 21.05.06, 00:35
        Jest pierwsza ofiara na całopalenie. To już zesołom grającym pop hard rock w
        stylu lat 80-siątych zażuca się satanizm...
      • Gość: / [...] IP: *.promax.media.pl 21.05.06, 08:10
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Marc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:53
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Robert Re: Wiśniewski dziękuje za głosy IP: *.810-10-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 21.05.06, 00:20
      Smutny facet ten Wisniewski
    • Gość: RYSZARD KALISZ Wiśniewski przecież miał wygrać!!!!!! IP: 87.246.199.* 21.05.06, 00:34
      jakoś tej kwestii nikt nie raczył podnieść!
      • Gość: Erwin Re: Wiśniewski przecież miał wygrać!!!!!! IP: *.bel.vectranet.pl / 80.51.227.* 21.05.06, 00:54
        Jeśli wygralo Lordi (niestety wygrało) , to ja Ciebie Michale publicznie
        przepraszam, za to co pod adresem "ich troje " wcześniej powiedzialem.
        Fan
    • Gość: seb Re: Wiśniewski dziękuje za głosy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.05.06, 01:12
      Michał, zafarbuj sobie włosy na sraczkowaty kolor, to Cię wybiorą. Ta czerwień,
      albo zieleń to kicha. Taki geniusz muzyczny jak ty... i nikt się nie poznał na
      tobie, na tej badziwewiastej imprezie... ale kasa leci, co?
    • axermann To że że ten błazen nie przeszedł potwierdza tylko 21.05.06, 10:00
      BARDZO smutną tezę.Gdyby mogli głosować ludzie z Polski to
      buraczano-ziemniaczny przygłup wygrał by w cuglach-w końcu zawsze moze liczyć na
      dresowych przygłupów i ich opalone bure suczki.Ale do głosowania zostali
      dopuszczeni tylko widzowie z zagranicy-jak wiadomo w oststanich latach wyjechała
      masa młodych ludzi i to oni mogli być potenclanymi "wyborcami" wisniewskiego.
      Tylko że w znakomitej wiekszosci sa to ludzie kórzy prezentuja przynajmniej
      jakis minimalny smak muzyczny i pewien poziom ogólny który na szczęście nie
      pozwolił puścic w Europe Leppera naszej sceny muzycznej
      • Gość: Reijo Re: To że że ten błazen nie przeszedł potwierdza IP: *.telia.com 21.05.06, 13:46
        Wisniewski dostal w polfinale 70 punktow, Macedonia 77 pkt. (weszal do finalu).
        Wisnia dostal glosy przede wszystkim z Irlandi (7 pkt) Ukrainy (10 pkt)
        Bialorus, Litwa, Niemcy (6 pkt). Otoz na Wisnewskiego glosowali przede wszystkim
        Polacy za granica. Ale tak samo bylo z Macedonia.
        Na Macedonie glosowaly panstwa sasiedni i jugole : Serbia, Chorwacja,Slowacja,
        Bosnia, Turcja, Bulgaria. I nikt wiecej.
    • rysiazwei Re: Wiśniewski dziękuje za głosy 21.05.06, 10:23
      Ich Troje ( jak i cały ten festiwal )ŻENUJACY POZIOM.
    • Gość: Jaroooo Gó.., Wiocha, Lepperiada IP: *.spray.net.pl 21.05.06, 11:19
    • Gość: dziennikarz Re: Wiśniewski dziękuje za głosy IP: *.45-5-64736c14.cust.bredbandsbolaget.se 21.05.06, 12:04
      to byla po prostu KICHA!! wieniewski-caly ten festival to dno maxymalne!!!!nie
      lubie zwyciezcy-ale sa to absolutni profesjonalisci pod kazdym wzgledem wiec
      nikt z lokalnych gwiazdeczek krzyczenia wrzasku kupa lamp dookola cyrkiem na
      kolkach z playbacku nie mial szans-po za tym eurovizji nie nalezy traktowac
      powaznie jest to cyrk dla lokalnych piosenkarzy typu wlasnie wisniewski i jemu
      podobni-karola ze szwecji tez jest lokalnym krzykiem i wrzaskiem tego kraju
      wiec nie ma sie co przejmowac-na pewno w takiej eurowizji nigdy nie wystapi
      profesjonalna gwiada liczaca sie na swiatowym rynku ,uzycznym
    • Gość: seb kiedy bedzie nastepna Gorniak? IP: *.bredband.comhem.se 21.05.06, 14:41
      Ludzie, co to za szmaciane grupy wysylamy na Eurowizje? W tym roku jakis
      zielony blazen z banalnym wokalem, a reszta grupy nie skoordynowala swoich
      wokalow. Wszyscy jakby chcieli spiewac jak najglosniej, a nie jak najlepiej
      pasuje...W tamtym roku tez zesmy wyslali jakis amatorow bez muzycznego talentu.
      Ludzie, wybierzcie jakas MUZYKALNA grupe za rok, co???? W ostatnich latach to
      byl wstyd.
      • Gość: Inż_dźwieku Wystarczy, że mieli źle odsłuchy ustawione ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 21:02
        i nawet najlepsi się nie zsynchronizują na scenie !
    • Gość: danifilth86 Re: Wiśniewski dziękuje za włosy IP: *.crowley.pl 21.05.06, 16:08
      EHHH ZA ZIELONE WŁOSY KOLEGO NIEWYGRASZ !!!!!
    • Gość: xXx Re: Wiśniewski dziękuje za głosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 18:31
      Kolejny raz polacy pokazali, ze mysla iz zielone wlosy i milion kolczykow,
      pozwoli wygrac eurowizje. katastrofa poprostu katastrofa - chociaz zeby doszedl
      do finalu, ale gdziez tam po co ?
    • futomaki.pl Re: Wiśniewski dziękuje za głosy 21.05.06, 19:07
      Może następnym razem powinien pojechać ktoś, kto umie śpiewać?
    • Gość: waldas Wiśniewski - dziękujemy za dno !!! Buraku !!! IP: *.icpnet.pl 21.05.06, 19:08
    • Gość: krytyk Re: Wiśniewski dziękuje za głosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:18
      Lepiej żeby pan panie W. się nie odzywał na scenie... dla narodu lepiej!!!
      • Gość: zaragoza Re: Wiśniewski dziękuje za głosy IP: 155.210.235.* 21.05.06, 20:30
        Coż nawet ja, nie Polka, musiałam tłumaczyć się znajomym Hiszpanom, że nie
        wszyscy Polacy tego pana słuchaja i wielbiają. Nawet mi ulżyło, że nie przeszedł
        do finału, by nie tłumaczyć sie kolejny raz.
    • Gość: dąb Re: Wiśniewski dziękuje za głosy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 21.05.06, 21:39
      nie zauważyłem opinii Marionei
    • Gość: ktos Re: Wiśniewski dziękuje za głosy IP: *.centertel.pl 21.05.06, 22:19
      Rozumiem, ze tam jest hala ale zeby 2 razy wysylac taka sama to juz wiecej
      kiczu w kraju nie ma. Kto decyduje zeby wysylac ponownie takie dno. Troche
      samokrytyki.
    • Gość: astor Re: Wiśniewski dziękuje za głosy IP: *.t-mobile.sk 21.05.06, 22:36
      A mi sie tam podobalo. Bardzo ladna melodia... a poza tym fantastycznie sobie
      dobral kurteczke do wlosow.

Pozdrawiam Astor_Zdziwisz@yahoo.de
    • Gość: Alf Hard Rock Hallelujah !!! IP: *.cable.mindspring.com 21.05.06, 23:24
      Przecierz to jest kozacki numer. jesli ktokolwiek ma watpliwosci mozna tu
      zobaczyc i posluchac:
      video.google.com/videoplay?docid=-9182750246443326569&q=lordi
    • Gość: Przykro Re: Wiśniewski dziękuje za głosy IP: 203.185.255.* 22.05.06, 02:31
      Przyznaje szczerze nie lubie Wisniwskiego i jego pijackiego glosu ale moim
      skromnym zdaniem wcale nie wypadl tak zle. Piosenka jego byla OK. Dziwilam sie
      raczej ze inny fajans wszedl do finalu i trzeba przyznac ze to naprawde byl
      fajans okropny. Jakim wiec cudem stalo sie tak jak sie stalo. Wydaje mi sie ,
      ze Wisniewski nie jest lubiany i w ogole Polacy nie sa lubiani. Od i rezultat.
    • Gość: Kaśka Re: Wiśniewski dziękuje za głosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 07:08
      to był ich drugi raz i mam nadzieję że ostatni raz , ludzie ten zespół nie zrobi
      kariery ,przecierz mamy innych artystów którzy potrafią spiewać , a nie
      wydzierać się z ochrypłym głosem ,beznadzieja
      • Gość: Ja protestuje Re: Wiśniewski dziękuje za głosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:44
        Panie Wisniewski widze ze masz Pan poparcie i cenzura z Panem jest -a przeciez
        ja napisałem prawde -TO KOMUNA TAK NIE DZIALALA
        • yavorius Re: Wiśniewski dziękuje za głosy 22.05.06, 10:12
          Wyłącz Caps Lock, nie krzycz:)
    • Gość: marcia Re: Wiśniewski dziękuje za głosy IP: *.bakoma.pl / 217.153.111.* 22.05.06, 08:08
      A ja uważam że wcale nie dali z siebie wszystkiego, najgorzej wypadł według-
      mnie Michał(mimo mojeje dotychczasowej sympatii)chyba pogubił się w tekscie i
      nie śpiewał jednej zwrotki-nawet jak było to zamierzone to okropnie to
      wyglądało, ruch sceniczny też był bylejaki. Nie wyszło im, a mogło być tak
      pieknie gdyby bardziej było dopracowane-sama piosenka dawała nadzieję.
    • arahat1 zielony- rozpoczal sie czas szdzenia kartofli i 22.05.06, 08:13
      kazda para rak sie przyda - nawet z takim zielonym lbem....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka