millefiori Re: Haki, raki, termosy i liny 26.05.06, 14:51 Pani Anchanska, panie Brezly, hejheeeej! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Haki, raki, termosy i liny 26.05.06, 14:52 Sama na hali a tu tysiecznik kolejny..:( Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Haki, raki, termosy i liny 26.05.06, 17:52 A flage pani Milko dzierganą zatkła? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Haki, raki, termosy i liny 26.05.06, 21:29 Czy jak pani juz sie wdrapala to on tam byl? I co dalej?? ww6.tvp.pl/132,20060526347686.strona Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Haki, raki, termosy i liny 27.05.06, 01:01 Ale czy ktos wreszcie spotkal Yeti????? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Haki, raki, termosy i liny 27.05.06, 06:33 Eee... jak to sie szybko kaczki rozchodza. Dziennikarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Haki, raki, termosy i liny 27.05.06, 08:56 EE. Tzn ze pani pani Milko staneła na wiersycku a on ubrany?? Co za rozczarowanie.!! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Haki, raki, termosy i liny 27.05.06, 15:46 Kiedys widziałem w jakim TV grupę Szwedów pciuff obydwu, co goło skakali ze spadochronami. Tam wysoko dosc zimno przeraźliwie jest i było tak kurczliwie, dyndająco i chłodniczo. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Haki, raki, termosy i liny 27.05.06, 20:09 Panie Br ja w zyciu widziałam - w Chorwacji sobie plynelismy stateczkiem gdy obok nas przemknał facet na desce windsurfingowej goly jak go pan Bog stworzyl i tylko mu zagiel powiewal i jego mały. A to tylko byl przdsmak czekajacych nas atrakcji, za chwilkę nieduzą przeplynął obok nas stateczek zupelnie taki jak nasz - a na nim tłum płci obojga kompletnie saute. Jak jakies inferno. Dziecko mojej religijnej przyjaciolki omal za burte nie wypadlo tak sie zaciekawilo. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Haki, raki, termosy i liny 28.05.06, 13:18 przedrzeć się za tekst_ylną burtę do nagiej prawdy ;-) (czytać między wierszami? co poeta mial na myśli? wgryźć się w sens tekstu? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Haki, raki, termosy i liny 28.05.06, 20:07 Oj, pani Myszo, w warunkach plazowo-ciepłomorskich to zaden problem. Zarówno dac rade jak i zoczyć. Jak się nasza nieodłegla plażą chce przejsc z TM do T to trza przez tzw. FKK przejśc. Jakiej by pci człek nie był, wzrokowo nie uzyje. Na jotę pomnikowych pań, za to w bród niepomnikowych panów. Ale czesto ciekawe psy są, fakt. Ale tak spadochronem, to trza byc z tej luterskiej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Haki, raki, termosy i liny 28.05.06, 23:40 a to widzi pan nie pojelam dobrze o co biega. Ale to lutry przoduja wszedzie w swiecie w nagosci na plazach. Nawet jak warunkow nie majom. Ja moim synkom mowilam: patrzcie sie w lewo, nie na ta golą na skalce bo jak sie przyjrzycie to wam sie moze orientacja zmienic.Dzieci grzeczne, to i ocalaly i wszystko w porzadku Bogu dziekowac. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Haki, raki, termosy i liny 29.05.06, 07:28 Ano, tak to bywa :-)) Luterskosc jednak najbardyiej mnie zdumiala jakem jadac mimo Chamburka zoczyl Zaklad Pogrzebowy w ktorym w, ehem, Biurze Obslugi Klienta (?), wisial na scianie ladny, subtelny, estetyczny czarnobialy akt, w olowku bodaj. Ano, tiaaaa.... A z drugiej strony wszelakie Turki jednakowoz po tej stronie Pramatki G. lepiej sie czujo jak na katolickiem poludniu. Czlowiek jednak skomplikowany jest, dosyc. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Haki, raki, termosy i liny 30.05.06, 02:16 zielonamysz napisała: > Panie Br ja w zyciu widziałam - w Chorwacji sobie plynelismy stateczkiem gdy > obok nas przemknał facet na desce windsurfingowej goly jak go pan Bog stworzyl > i > tylko mu zagiel powiewal i jego mały. > A to tylko byl przdsmak czekajacych nas atrakcji, za chwilkę nieduzą przeplynął > obok nas stateczek zupelnie taki jak nasz - a na nim tłum płci obojga > kompletnie saute. > Jak jakies inferno. > Dziecko mojej religijnej przyjaciolki omal za burte nie wypadlo tak sie zacieka > wilo. -----> z po ile bilety do ty Chorwacji??? Bo juz mam piekny nowy szlafrok. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Haki, raki, termosy i liny 01.06.06, 21:37 No to trzeba powoli bazę zakładać , szpinak warzyć , termos pucować , czekan ostrzyć , linę naprężać , absolut chłodzić , takie tam rutynowe. K. Odpowiedz Link Zgłoś