olo53 06.06.06, 01:04 Urodzinowe, wszystkiego co tam po dziewiarsku, przadz dali, i niech ci sie na hali wiedzie, zastanowimy sie co dali z tymi 6 moga byc egzorcyzmy ale to juz raczy Jagoda:) Najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 02:36 To ja też z życzeniami lecę i goździkiem i mydełkiem "Dla Ciebie":))) Mocno ściskam ! Kran Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 03:33 dziękuje Panie Olo!:-) Kraniku, ściskam mocniej :-) biore mydełko i goździka a zostawiam zagrychę poranno: eggs_or_czysta (ogórki kiszone so na parapecie za belami):) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 07:11 O!! Szubadko!!A ja liscik machlam do ciebie dzis nic nie wiedzacy ,ze tu takie sie kroją. Diabelska data wiec obudz w sobie diabelka i nie dawaj mu juz zasnac. Prosze = perfuma To Lubie, bedzie jak znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 07:40 Dlaczego ja nic nie wiem? :-(( No to lece pakowac prezent do golebnika i wszelakich wszelakich. Wlasniem wpellzl. Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 09:22 po sześćsetsześćdziesiątsześciokrotnie wszystkiego najnajnaj przypełzłam z goździekim i rajstopami w prezencie. A jeśli Pani paląca (bo zza dymu jakoś nigdy nie odróżniam palaczy) to jeszcze całą paczkę Carmenów dorzucić mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 10:21 To na Karmille to wszystko, alles? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 10:58 aha, albo tam, gdzie nie tylko ja mam klucze, ale to już Twoja wola Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 10:59 Czytalas to?:-)) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3396889.html Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 11:07 hyhy, "Na kogo konkretnie uważać? - Na osoby ubrane na czarno, w skórzanych kurtkach, z długimi włosami, tatuażami i kolczykami, bo tak mogą być ubrani sataniści" i jak ja mam uważać na takiego osobnika??? jak go widzę z daleka to na druga stronę ulicy przechodzić??? wtedy dopiero może mnie ktoś ubrany w biały garnitur potrącić białym mercedesem... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 11:09 Te skorzane kurtki mnie niepokoja. Jakie dwa lata temu 80% gosci na Pierwszej Komunii tak bylo ubrane :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 11:17 i nie zdewastowali kościoła??? nie pozjadali tych aniołeczków w białych sukienkach lub garniturkach??? a może to przebierańca byli??? a ciekawe że tametj pani nie niepokoją mężczyźni chodzący po ulicy w czarnych sukienkach... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 11:19 Jakis homosatanizm? Mysle ze jeszcze ich nie zauwazyla. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 11:29 a to w kościele i okolicach ta pani nie bywa??? a takie świętobliwe wrażenie sprawia... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 11:31 Ehem, na to nie wpadlem ze w te strone kierujesz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 11:57 a w te, w te... bo jak ktoś się dopatruje u wszystkich ubranych na czarno oznak satanizmu to jednak można to poprowadzić w kierunku absurdu... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 12:03 Sa umysly niepodatne na absurd. Po prostu nie maja opcji rozpoznawania absurdu. Jak widze te pania, to mam wrazenie ze najlepszym dowodem na jej zarzuty wobec tzw. Zdrowego Rozsadku (jak by go nie nazwac) ze on mianowicie "redukuje rzeczywistosc", wiec najlepszym dowodem jest ona sama, ta pani. Zaden Zdrowy Rozsadek nie wpadl by na to za ktos taki moze istniec. Zda mi sie to centralnym problemem przy analizie zdrzen w pl., niestety Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 14:19 wszystko zależy od tego ile taki Zdrowy Rozsądek przypadków mu przeczących już w życiu widział... im więcej, tym szerszy jest zakres jego tolerancji na odchylenia od normy, a z czasem wręcz pojawia się pytanie "co jest normą?" i drugie, "czy ja rzeczywiście jestem Zdrowy?" Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 14:50 Niby tak, ale nagle zdrowy rozsadek widzi ze nie jest norma, tylko odchyleniem i wtedy rzeczywiscie zaczyna byc zle. Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 15:09 jak ma farta spotykać wszelkie odchylenia w mniej więcej równych proporcjach, to raczej widzi, że nie ma norm, a on reprezentuje tylko jeden z możliwych punktów widzenia. Co dla odmiany grozi relatywizmem. A relatywny Zdrowy Rozsądek zaczyna trącić oksymoronem Ziędobry, P. Fiori Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 14:50 Pani Szubadowa, zdazywszy:)P.... najserdeczniej i najlepszego Obchodu, a tu w koszyku dla pani rodzynki i bukiet stokrotek z ogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 14:57 Cze cze cze, Fiori? Icoicoico? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 14:57 Obok zeznaje pokrotce:) zeby watku za mocno nie skrecac we wlasna prywate... Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 16:44 Szubadko!!! Happy,happy. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Pozdrowienia dla Szubaud 06.06.06, 23:24 veri hepi Pani Myszko:) Bardzo dziękuję Drogiemu Kolektywowi za życzenia, prezenty i goździki, co moglim to pożarlim a reszte zabralim :-) sie bardzo dzis wzruszyłam, to tego tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Pozdrowienia dla Szubaud 07.06.06, 06:17 Lacze sie - z poslizgiem- z ogolnou fetou ;-) Odpowiedz Link Zgłoś