Dodaj do ulubionych

Hit na lato

30.06.06, 17:38
Nie Gnarls & Barkley tylko Gnarls Barkley...
Obserwuj wątek
    • leszek.zory Re: Hit na lato 30.06.06, 17:53
      właśnie, poprawcie to
      • frant3 Re: Hit na lato 30.06.06, 18:53
        The Jet Set: "Just Call Me" i "How Many People".

--
        Frant - humor, satyra, krytyka
        • Gość: McCuskey Re: Hit na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:21
          A moim zdaniem będzie to "kocham Cię kochana, moja bejbe, przyjadę do ciebie, a
          ty mnie zrobisz w bambuko", czy jakoś tak, tylko po angielsku. Ale fachowcy od
          muzyki chodnikowej wiedzą lepiej.
          • Gość: migota Re: Hit na lato IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 01.07.06, 15:01
            po angielsku ale spiewane przez Włocha na spółe z Ruskimi
      • xply GIERKI a nie lalki w telewizji! 30.06.06, 20:49
        Hit na lato to zimne piwo i niezłe gierki, a nie rozerbana lala w TV :-P
        Xgame.blox.pl - XXX czy gierki?
    • Gość: Vanillana Re: Hit na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:52
      Ja uważam, że hit na lato powinien być wesoły, łatwo wpadać w ucho i taki, przy
      którym zapominałoby się o wszystkim. Ma porywać do tańca każdą naszą kończynę
      nawet jeśli leżymy na gorącym piachu w Sopocie:P Myślę, że piosenka np. Boba
      Sinclair'a "World Hold On" nie jest odpowiednia, tak samo jak piosenka Nelly
      Furtado czy Gosi Andrzejewicz. Przy takich piosenkach łatwiej jest
      się "zamulać" niż rozweselać i tańczyć. Natomiast piosenka Chello lub Shakiry
      bezkonkurencyjnie (wg mnie) powinny królować w rakingu takim jak "Hity na
      lato". Takie jest przynajmniej moje zdanie:)
    • Gość: emigrant Hit lata to : "Urodziłem sie w Polsce i gnije" n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:30
      • Gość: dropit dziadostwo IP: *.adsl.alicedsl.de 30.06.06, 21:35
        to co graja polskie stacje jest nadal kompletne dno i zacofanie.
        dobrze ze jest internet przynajmniej mozna sobie sciagnac troche nowosci aby nie
        sluchac tej przestarzalej papki sprzed pol roku.
        bob sinclair byl hitem zima tego roku w dyskotekach
    • Gość: ja Re: Hit na lato IP: *.gdynia.mm.pl 30.06.06, 21:58
      "Chello - ''Cha cha'''
      Nelly Furtado - ''Maneater''
      Bob Sinclair - ''World Hold On''
      M Brothers - ''Trebles''
      Shakira - ''Hips Don't Lie''
      Beatfreakz - ''Somebody Watchin' Me''
      Activ - ''Visez''
      Gnaris & Barkley - ''Crazy''
      Ewelina Flinta - ''Bliżej''
      Gosia Andrzejewicz - ''Pozwól być''
      Eugenia Vlasova - ''Wind Of Hope''
      Helena Paparizou - ''Mambo''
      Jazzamore - ''Space Cowboys''"

Kurka, nie znam niczego z tej listy "przebojow". Same nazwy podpowiadaja mi
      instynktownie, ze syf byc to musi nad syfy. Tfu.
    • Gość: :) CheLo przez jedno L !!! IP: 195.245.213.* 01.07.06, 02:01
      j.w.
      • Gość: Gucio Hity na lato IP: *.qc.sympatico.ca 01.07.06, 02:47
        Ale badziewie leci w Polsce.. Tylko Shakira i Hips Don't Lie (feat. Wyclef
        Jean) jest hitem na lato, reszte mozna splukac piaskiem i osuszyc piwem.
    • Gość: antyk Re: Hit na lato IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.06, 07:16
      Nic nie jest w stanie przebić Mieczysława Fogga.
      Tango Milonga będzie słychać w każdej miejscowości wczasowej.
    • Gość: Mario Hit na lato 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:03
      Z przykrością stwierdzam, że ci Państwo nie znają się za muzyce opinie: Kasi
      Burzyńskiej (MTV), Małgorzaty Halber (TV Viva), Sebastiana Korsaka (Trójka) są
      delikatnie mówiąc śmieszne, nie wiem co ci ludzie robią w świecie muzyki, my
      mówimy o hicie na lato 2006 ! Najbliżej byli Marcin Bisiorek i Adam Czerwiński (
      choć wolałbym przeczytać opinię Darka Maciborka) , ale też absolutnie nie
      trafili z propozycją na hit na lato 2006. Piosenki które zrobią w tym roku
      największą furorę w wakacje to : Akcent – Jokero, Paris Hilton- Stars Are Blind,
      VELVET - Rock Down To (Electric Avenue), September – Satellites, Sylver - Lay
      All Your Love On Me. Wiem że jesteście ambitni ale to jest HIT NA WAKACJE !!!
      • Gość: Mario Hit na lato 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 15:39
        Wczoraj (sobota 1 lipca) ktoś mnie przekonał – HIT LATO 2006 to Kalwi & Remi –
        Explosion !! !! !!
    • Gość: pacal MTV zatrudnia ludzi niepełnosprawnych umysłowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:05
      "Moim jedynym i największym kandydatem na przebój tego lata jest Nelly Furtado i
      piosenka "Maneater". Przede wszystkim jest to naprawdę fajnie zrobiony teledysk."

To doprawdy najważniejsze w piosence - dobry teledysk...
      • Gość: pacal czy mają status zakładu pracy chronionej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:06
        i obniżone podatki?
    • Gość: One night in Paris Re: Hit na lato IP: *.olsztyn.mm.pl 01.07.06, 13:17
      hit wakacji to....
      PARIS HILTON - STARS ARE BLIND!!!!!
      • Gość: cougnight Re: Hit na lato IP: *.icpnet.pl 01.07.06, 13:23
        Paris Hilton? Przeż ta "gościara" nic kompletnie nie umie. Ani piękna, ani głos
        ładny, teledysk też dno, ... nie wiem co kompletnie może się podobać w tym.
        Jedyne czego ona dowodzi, to to iż duże pieniądze robią jeszcze większe
        pieniądze, a to że ona nawet nie zna znaczenia słowa talent, to nic nie znaczy.
        • Gość: Jun Re: Paris? IP: *.acn.waw.pl 01.07.06, 14:14
          Hiltonówna ti iditka, która zrobiła szum (?) dzięki filmowi (?) "Jedna noc z
          Paris" gdzie się pi*przy ze swoim chłopakiem. Nie ma za grosz talentu, cho by
          bardzo chciała, zabłysnac w Hollywood, nie tylko przez ten filmik i że jest
          dziedziczką fortuny Hiltonów.
          Dla mnie hitami jest Shakira (Szakierra Szakierra ;D) i Furtando.
      • Gość: ah Re: Hit na lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 01:35
        Gość portalu: One night in Paris napisał(a):

> hit wakacji to....
        > PARIS HILTON - STARS ARE BLIND!!!!!

Ein punkt für dich!
        Sie pajace niy znajom. A Paris Hilton zbiere laury.
    • Gość: divak2 Re: Hit na lato IP: 194.146.219.* 01.07.06, 14:49
      Hit a lato? Proszę bardzo:
      "Wiązaka pieśni bojowych" Lecha Jaerki:
      tiutiaputia.com/krasnal.htm
      :)
    • horrible.young.girl Re: Hit na lato 01.07.06, 15:40
      Pewnie że Chelo i Shakira. Paris nie jest zbyt ożywiająca, żeby zasłużyć na
      miano letniego przeboju, a "Maneater" słucham już od jakiegoś czasu, więc w
      moim przypadku też odpada.
      A pewnie i tak plaże zawojują jakieś boysbandy z Bałkanów, znając życie.
    • Gość: NiceLady Re: Hit na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 16:57
      Hm. Wydaje mi się że może być Shakira ablo Sylver czy też Kalwi i Remi...
      • Gość: rob83 Re: Hit na lato IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.06, 17:53
        Zauważyłem, że wielu tramwajarzy (i tramwajarek) pali w trakcie jazdy
        papierosy. Najczęściej są to papierosy niskiej jakości. Okropnie śmierdzą.
        A kabina motorniczego nie jest szczelna.

Czy palenie w tramwaju jest zgodne z przepisami?

• Gość: jergor Sierocki chyba raczej QUEENS!!! to twoje dziełko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:53
      Zgromadził dziewczynki, przyuczył i wysłał na estradę aby mu i tej jego agencji
      kasę zrobiły więc to chyba niegodne promować Chello?
      • Gość: Grzechu Re: Sierocki chyba raczej QUEENS!!! to twoje dzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:52
        Dla mnie zdecydowanymi faworytami sa Nelly Furtado i Chelo. "Hips don't lie" to
        juz troche stara piosenka i watpie, ze sie utrzyma w czolowych miejscach listy
        przebojow jeszcze przez lipiec i sierpien.
    • Gość: Inka Re: Hit na lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:47
      Gosia Andrzejewicz... Matko jaka ta piosenka jest denna!! Ani melodii ani
      słów... Zupełnie o niczym...
      • Gość: Grzechy Re: Hit na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 18:53
        Aha, jeszcze jedno. Swietne jest tez "Mas Que Nada" w wykonaniu Sergio Mendesa i
        The Black Eyed Peas.
    • Gość: Adolf Nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 23:06
      Wg mnie hitem lata powinno być wszędobylskie "Explosion" Kalwi & Remi , ta piosenka prześladuje mnie jak Blue dabudidauda,crazy frog,o-zone,ich troje i inne badziewie
      • Gość: cougnight Re: Nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn IP: *.icpnet.pl 01.07.06, 23:53
        Hit i może być stary, ale wiesz ile to już ma? Aż się dziwię że jest tak
        promowane w polskich stacjach "wideoklipowych" ale skoro się podoba ludziom to
        niech nadają.
        • Gość: rob83 Re: Nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.06, 00:06
          To fakt, że autobusy często się już sypią i są brudne,
          to fakt, że bilety są drogie,
          ale mnie najbardziej wkurzają palący (w autobusie lub tramwaju) kierowcy -
          częsty widok na pętli tramwajowej w godzinach rannych.
          Dlatego wyjechalem z Polski

• elfhelm tylko Shakira z Wycleafem :) 02.07.06, 00:48
      • Gość: leo Re: tylko Shakira z Wycleafem :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 05:45
        Nie zdziwię się, jeżeli kolejnym "hitem" okrzyknięte będzie następne bezguście
        i badziewie typu "Baśka". Decyzja o staniu się przebojem zapada przeważnie
        jeszcze przed sezonem na szczeblu agencji promocyjnych i jest wykładnią sum
        wyłożonych na promocję przez możnych (spokrewnionych) sponsorów. Napompowane
        kariery różnych Wllków, Patrycji itp są tego dowodem. I niech mi tu nikt nie
        wmawia wyjątkowości i utalentowania takich ansambli jak np Sistars bo to też
        twór komercji promocyjnej. Nie będę "klaskać na dwa" a ich śpiew jakoś na mnie
        kolorami z samogłosek nie emanuje. Nasza społeczna kondycja skazuje nas na
        zalew kolejnej muzyki typu disco-polo. Ale czego można się spodziewać w kraju,
        gdzie sprzedaż 10 tys płyt stanowi o medialnej potędze?
        • Gość: ham i prostak Re: tylko Shakira z Wycleafem :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 10:54
          dlatego Behemoth sprzedaje tu 100 000 hehe. a w stanach dwa razy tyle...
    • Gość: ham i prostak Death Metal Rulezz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 10:42
      Dla mnie hitem na lato jest ostatni album Zyklon i Satyricon ];>.

To tak na oderwanie od wypacykowanych anorektycznych blondi i wyżelowanych
      chłopaczków bez jaj serwowanych przez sierote od lat.
    • more.words shakira !! 02.07.06, 12:16
      a ja uważąm że "hitem na lato"; będzie już nie taki nowy kawałek

Shakira ft Wyclef Jean- Hips Don't Lie

dlaczego -> bo po prostu powtórzy sukces La torturr`y z zeszłego roku ;)
      ciepy wakacyjny utworek...
      latynoskie rytmy kojarza sie z ciepłem, wakacjami, piaskiem, morzem, hiszpanską
      fiestą ;) porywa do tanca ;)

dlatego uwazam ze to najlepsza z propozycji na wakacyjny hit ;)
    • zewszad_i_znikad Re: Hit na lato 02.07.06, 12:58
      Mainstreamowej muzyki już prawie się nie da słuchać... sztuczne potwornie,
      wszystkie piosenki takie same... Mam swoje własne hity na lato, choć część z
      nich to utwory sprzed 40 lat. ;)
      • Gość: Gość :) Re: Hit na lato IP: *.chello.pl 02.07.06, 18:38
        "Akcent – Jokero, Paris Hilton- Stars Are Blind,
        VELVET - Rock Down To (Electric Avenue), September – Satellites, Sylver - Lay
        All Your Love On Me. Wiem że jesteście ambitni ale to jest HIT NA WAKACJE !!! "

Zgadzam się.
        • Gość: bzdecikk Re: Hit na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 19:00
          'Hips Don't Lie'-Dirty Dancing 2
    • Gość: reksio Re: Hit na lato - SYLVER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:44
      Lay All Your Love On Me - Sylver to będzie hit tego lata, zresztą już jest
      numerem 1 na rmf fm i planeta fm od paru notowań
      • Gość: Mario : Hit na lato - SYLVER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:10
        Znasz się na rzeczy , dodam tylko , ze Lay All Your Love On Me był to także już
        nr 1 na RMF MAXXX
    • Gość: Niteczka27 Re: Hit na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:44
      Chello cha cha
    • Gość: hu j Hit na lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 16:10
      h uje brotka mial byc slub
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka