Dodaj do ulubionych

Wierny jak Polak

IP: 80.50.180.* 03.07.06, 10:27
W kategorii "obłuda", mielibyśmy wynik w oklicach 62.

_
Złoto,
Obserwuj wątek
    • sabbatha Skok w bok - bzdura 03.07.06, 10:58
      fajnie. 52 procent mowi ze mialo skok w bok, a jednoczesnie 64 procent mowi ze
      nigdy nie zdradzilo swojej partnerki. Roznica taka dlaczego? Moze dlatego ze
      pytanie bylo o partnerki a nie partnerow?;))) Ale bzdura;]
      • 13monique_n Re: Skok w bok - bzdura 03.07.06, 11:03
        No bo my wszystko robimy na ponad 100% - Śliczne :DDDDDD
        • Gość: .. Re: Skok w bok - bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:16
          nie wpotkałam jeszcze mężczyzny, który by nie zdradził- no może mój brat.
          Moj mąż i męzowie kolezanek TAK. Niektórzy tak się zapędzili, że teraz
          mieszkają gdzie indziej, dzieci cierpia najgorzej.

Niskie istoty myślące p....
          • camel_3d a twoj bratz czemu nie? 03.07.06, 11:53
            100% impotent?

Gość portalu: .. napisał(a):

> nie wpotkałam jeszcze mężczyzny, który by nie zdradził- no może mój brat.
            > Moj mąż i męzowie kolezanek TAK. Niektórzy tak się zapędzili, że teraz
            > mieszkają gdzie indziej, dzieci cierpia najgorzej.
            >
            > Niskie istoty myślące p....
            • Gość: Piotr Zdradzajacy maja wziecie - wierni NIE IP: *.centertel.pl 03.07.06, 15:57
              A nie zastanowilo Was, ze Ci zdradzajacy wciaz maja kogo poderwac i maja
              wielkie powodzenie? Tak wiele dziewczyn pisze, ze marzy o wiernym,
              odpowiedzialnym facecie a gardzi macho-podrywaczami... Tylko, ze fakty sa
              dokladnie odwrotne: podrywacze sa rozchwytywani a Ci normalni zostaja pod
              sciana.
          • matheus.baere Re: Skok w bok - bzdura 03.07.06, 14:20
            W takim razie wypada Ci tylko współczuć.

Ja znam kilku wiernych mężów; myślę, że pozostaną w tej roli aż do końca.
      • camel_3d sabbatha...analfabetyzm wtorny?? 03.07.06, 11:52
        sabbatha napisała:

> fajnie. 52 procent mowi ze mialo skok w bok, a jednoczesnie 64 procent mowi ze
        > nigdy nie zdradzilo swojej partnerki. Roznica taka dlaczego? Moze dlatego ze
        > pytanie bylo o partnerki a nie partnerow?;))) Ale bzdura;]

jednorazowa przygoda (tak to nazwano w teksie) to nie to samo c skok w bok., To
        po porstu pojscie z kims do lozka po imprezie czy gdziekolwiek na jedna noc i
        do widzenia. I to w momencie kiedy sie jest "wolnym"...

Zdrada to skok w bok z chwili kiedy jestesmy z kims razem..
    • kr.mary1 Re: Wierny jak Polak 03.07.06, 11:51
      Bzdura! wszyscy Polacy mniej lub wiecej zdradzaja.Znalam kiedys faceta,ktory
      mial bole glowy,jesli sobie codziennie dupy nie znalazl
      • Gość: Michal Polki to zelazne dziewice. IP: *.centertel.pl 03.07.06, 15:59
        A ja mam 26 lat i jestem prawiczkiem, bo zadna Polska dziewczyna nie chce sie
        umawiac na seks - liczy sie tylko Wielka Milosc. Wiec konsekwentnie - skoro
        zadna jak dotad sie we mnie nie zakochala, to nie mialem "tego" z kim zrobic.
        Zdrady, skoki w bok - to mity. Polki to zelazne dziewice, chca sie ZAKOCHAC a
        nie uprawiac sex.
    • camel_3d kategoria: brud, pot, sandaly i skarpety 03.07.06, 11:54
      bylibysmy w czlowce swiatowej. moze tylko Bialorus by nas wyprzedzila:)
      • Gość: resztka Re: kategoria: brud, pot, sandaly i skarpety IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.07.06, 13:20
        a odwal sie od skarpet i sandalow, moge ew. dyskutoweac czy skarpety powinny byc
        biale ;) czy nie... sandaly zaklada sie dla komfortu "termicznego" stopy a
        skarpety zeby piasek nie wlazil.
        w kategorii ktera sugerujesz to by policianci z Austrarii wygrali - to element
        ich stroju sluzbowego

PS
        nie mam sandalow i nie zamierzam ich nosic (buialych skarpet tez)

:)
    • ricofederico Ja nie zdradzam mojej dziewczyny.... i co? 03.07.06, 12:24
      Raz w zyciu zdradzilem owczesna poloweczke ale gowniarz 19 - letni raczej nie
      mysli. Moze to troche nie na czasie ale ja kocham moja dziewczyne a milosc to
      bycie odpowiedzialnym za swoje czyny bo zawsze dotycza drugiej osoby. Poza tym
      zdrada = koniec zaufania, wiec koniec tez milosci... Chyba ze komus nie zalezy
      bo milosc jest dzis niemodna:)
    • Gość: FreakyMisfit Re: Wierny jak Polak IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 03.07.06, 12:41
      Nic dziwnego, przeca tylu katolików jest w społeczeństwie :)
      • Gość: mispercepcja Re: Wierny jak Polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:59
        Jasne
        A świstak siedzi... bo łasiczka była nieletnia

www.rockthecasbah.blox.pl
        • Gość: Engel Re: Wierny jak Polak IP: *.centertel.pl 03.07.06, 16:00
          a swistak peka ze smiechu... polka i seks... hahahah to pasuje jak wol do
          karety...
    • obywatelpiszczyk Re: Wierny jak Polak 03.07.06, 13:43
      ...ci-pa jak polak.
    • tppiotr Re: Wierny jak Polak 03.07.06, 15:05
      Ja tylko z jedną.
      • Gość: Ted Re: Wierny jak Polak IP: 80.55.191.* 03.07.06, 18:53
        > Ja tylko z jedną.

Ja: wiek 31, 6 kobiet w zyciu. Zdrad - 0.

To tak srednio chyba. Z Ronaldo i Cafu nie mam szans ;-)
    • dog_in_the_fog Re: Wierny jak Polak 03.07.06, 15:06
      Czasami zamiast "dog in the fog" wypiję Perłę.
    • daniel40 Re: Raczej kłamliwy jak Polak:) 04.07.06, 21:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka