Gość: iGrek IP: 80.50.180.* 03.07.06, 10:27 W kategorii "obłuda", mielibyśmy wynik w oklicach 62. _ Złoto, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabbatha Skok w bok - bzdura 03.07.06, 10:58 fajnie. 52 procent mowi ze mialo skok w bok, a jednoczesnie 64 procent mowi ze nigdy nie zdradzilo swojej partnerki. Roznica taka dlaczego? Moze dlatego ze pytanie bylo o partnerki a nie partnerow?;))) Ale bzdura;] Odpowiedz Link Zgłoś
13monique_n Re: Skok w bok - bzdura 03.07.06, 11:03 No bo my wszystko robimy na ponad 100% - Śliczne :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Skok w bok - bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:16 nie wpotkałam jeszcze mężczyzny, który by nie zdradził- no może mój brat. Moj mąż i męzowie kolezanek TAK. Niektórzy tak się zapędzili, że teraz mieszkają gdzie indziej, dzieci cierpia najgorzej. Niskie istoty myślące p.... Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d a twoj bratz czemu nie? 03.07.06, 11:53 100% impotent? Gość portalu: .. napisał(a): > nie wpotkałam jeszcze mężczyzny, który by nie zdradził- no może mój brat. > Moj mąż i męzowie kolezanek TAK. Niektórzy tak się zapędzili, że teraz > mieszkają gdzie indziej, dzieci cierpia najgorzej. > > Niskie istoty myślące p.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Zdradzajacy maja wziecie - wierni NIE IP: *.centertel.pl 03.07.06, 15:57 A nie zastanowilo Was, ze Ci zdradzajacy wciaz maja kogo poderwac i maja wielkie powodzenie? Tak wiele dziewczyn pisze, ze marzy o wiernym, odpowiedzialnym facecie a gardzi macho-podrywaczami... Tylko, ze fakty sa dokladnie odwrotne: podrywacze sa rozchwytywani a Ci normalni zostaja pod sciana. Odpowiedz Link Zgłoś
matheus.baere Re: Skok w bok - bzdura 03.07.06, 14:20 W takim razie wypada Ci tylko współczuć. Ja znam kilku wiernych mężów; myślę, że pozostaną w tej roli aż do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d sabbatha...analfabetyzm wtorny?? 03.07.06, 11:52 sabbatha napisała: > fajnie. 52 procent mowi ze mialo skok w bok, a jednoczesnie 64 procent mowi ze > nigdy nie zdradzilo swojej partnerki. Roznica taka dlaczego? Moze dlatego ze > pytanie bylo o partnerki a nie partnerow?;))) Ale bzdura;] jednorazowa przygoda (tak to nazwano w teksie) to nie to samo c skok w bok., To po porstu pojscie z kims do lozka po imprezie czy gdziekolwiek na jedna noc i do widzenia. I to w momencie kiedy sie jest "wolnym"... Zdrada to skok w bok z chwili kiedy jestesmy z kims razem.. Odpowiedz Link Zgłoś
kr.mary1 Re: Wierny jak Polak 03.07.06, 11:51 Bzdura! wszyscy Polacy mniej lub wiecej zdradzaja.Znalam kiedys faceta,ktory mial bole glowy,jesli sobie codziennie dupy nie znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Polki to zelazne dziewice. IP: *.centertel.pl 03.07.06, 15:59 A ja mam 26 lat i jestem prawiczkiem, bo zadna Polska dziewczyna nie chce sie umawiac na seks - liczy sie tylko Wielka Milosc. Wiec konsekwentnie - skoro zadna jak dotad sie we mnie nie zakochala, to nie mialem "tego" z kim zrobic. Zdrady, skoki w bok - to mity. Polki to zelazne dziewice, chca sie ZAKOCHAC a nie uprawiac sex. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d kategoria: brud, pot, sandaly i skarpety 03.07.06, 11:54 bylibysmy w czlowce swiatowej. moze tylko Bialorus by nas wyprzedzila:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resztka Re: kategoria: brud, pot, sandaly i skarpety IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.07.06, 13:20 a odwal sie od skarpet i sandalow, moge ew. dyskutoweac czy skarpety powinny byc biale ;) czy nie... sandaly zaklada sie dla komfortu "termicznego" stopy a skarpety zeby piasek nie wlazil. w kategorii ktera sugerujesz to by policianci z Austrarii wygrali - to element ich stroju sluzbowego PS nie mam sandalow i nie zamierzam ich nosic (buialych skarpet tez) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ricofederico Ja nie zdradzam mojej dziewczyny.... i co? 03.07.06, 12:24 Raz w zyciu zdradzilem owczesna poloweczke ale gowniarz 19 - letni raczej nie mysli. Moze to troche nie na czasie ale ja kocham moja dziewczyne a milosc to bycie odpowiedzialnym za swoje czyny bo zawsze dotycza drugiej osoby. Poza tym zdrada = koniec zaufania, wiec koniec tez milosci... Chyba ze komus nie zalezy bo milosc jest dzis niemodna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Wierny jak Polak IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 03.07.06, 12:41 Nic dziwnego, przeca tylu katolików jest w społeczeństwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mispercepcja Re: Wierny jak Polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:59 Jasne A świstak siedzi... bo łasiczka była nieletnia www.rockthecasbah.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Engel Re: Wierny jak Polak IP: *.centertel.pl 03.07.06, 16:00 a swistak peka ze smiechu... polka i seks... hahahah to pasuje jak wol do karety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Wierny jak Polak IP: 80.55.191.* 03.07.06, 18:53 > Ja tylko z jedną. Ja: wiek 31, 6 kobiet w zyciu. Zdrad - 0. To tak srednio chyba. Z Ronaldo i Cafu nie mam szans ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dog_in_the_fog Re: Wierny jak Polak 03.07.06, 15:06 Czasami zamiast "dog in the fog" wypiję Perłę. Odpowiedz Link Zgłoś