czarnajagoda 31.07.06, 09:35 [...] mają także dobry cukier waniliowy pakowany po 3 - cena taka sama jak w plusie a tańszy, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: doniesienia z kuchni 31.07.06, 09:51 dalej z tego samego wątku (czyli co kto w Lidlu kupuje) Chlebek chrupki, serek bazyliowo-pomidorowy do sera, napoje, zwłaszcza icetea Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: doniesienia z kuchni 31.07.06, 09:56 Mnie porusza natomiast "Centralne biuro ds. wizerunku Polski". Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: doniesienia z kuchni 31.07.06, 09:56 o, a gdzie się takowe znajduje??? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: doniesienia z kuchni 31.07.06, 10:12 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3517340.html Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: doniesienia z kuchni 31.07.06, 10:48 znaczysie robi nam się PRL PiS Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: doniesienia z kuchni 31.07.06, 10:50 a to już nie tyle dla amatorów zagadek logicznych, co dla miłośników pięknej polszczyzny Ja w lidlu kupuę i raczej nienażekam Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: doniesienia z kuchni 01.08.06, 15:11 ja nie qpuję i tesz nie nażżżekam Odpowiedz Link Zgłoś
przedczlap Re: doniesienia z kuchni 02.08.06, 15:58 Merytorycznie do Brezlego, zatrudnili by jednego Bartoszewskiego i nie trzeba by bylo calego 'Centralnego' tyle ze on pewnie nie po linii;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: doniesienia z kuchni 02.08.06, 16:01 Dzien dobry, kol. Przedczlap. Co sprowadza w nasze skormne progi. Bartoszewskiego nie zatrudnia bo odzyskali MSZ dla polskiej racji stanu przecie. Odpowiedz Link Zgłoś
przedczlap Re: doniesienia z kuchni 02.08.06, 16:08 Ale na stanowisku MSZ zatrudniac sekretarke? Odpowiedz Link Zgłoś
przedczlap Re: doniesienia z kuchni 02.08.06, 16:03 Przepraszam, nowe konto to ja olo53 poprawiam sie Przedczlap Odpowiedz Link Zgłoś
przedczlap Re: doniesienia z kuchni 02.08.06, 16:06 Jak Ci sie jeszcze chce powiedz jak to robisz ze tak szybko reagujesz, dla mnie zadziwiajace? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: doniesienia z kuchni 02.08.06, 16:07 Wlasnie se dorwalem w nowej pracy do komputera co ma dostep. Ja bede mial dopiero jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 15.08.06, 11:46 tinyurl.com/peo8s Odpowiedz Link Zgłoś
demonicznyduet Chyba raczej: niezbędne /nt 15.08.06, 13:08 Tak jak to: tinyurl.com/qdgnl Uwaga! Pingwin mówi w języku niemieckim. Hande hoch. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Chyba raczej: niezbędne /nt 15.08.06, 14:18 To jest bron masowego razenia :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 15.08.06, 17:23 Cudne to i natychmiast nabywam!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 15.08.06, 18:28 A nie bylo tez takiego ustrojstwa, co jak sie otwieralo lodowke w nocy, wrzeszczalo: "Czego tu szukasz gruba swinio?!!!" ? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 15.08.06, 18:30 vaud napisała: > A nie bylo tez takiego ustrojstwa, co jak sie otwieralo lodowke w nocy, > wrzeszczalo: "Czego tu szukasz gruba swinio?!!!" ? Na przemian po niemiecku i po ukrainsku. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 15.08.06, 23:07 obawiam sie, ze po angielsku, bo to tubylczy wynalazek pono byl. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 08:03 Ale pwenie gdzie indzeij robiony, przecie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 10:48 Znaczy by gadał w języku, że tak powiem, mało w Europie znanym? Cieng ziang geng, gruba świnio! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 11:16 A, dzis roznopanstwowosc nie jest zadnym problemem. Inna sprawa ze jakby to bylo robione przez automatycznego tluamcza robione to mogloby wyjsci ciekawie. Np. -Dla czym tu ty spogladasz duzy zwierze hodowlane, ty? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 12:14 Co są tu wygląd tłuszcz świnia? Przypomniał mi się "ironiczny luz" na metce mojego sweterka, rozszyfrujesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 13:17 "Iron cool"? :-)) Aha, w PRL jedna centrala handlu zagraniczengo podobno kiedys na jakie targi zawiozla do Francji nawozy sztuczne, ktore jako "merde synthetique" sprzedawac chciala. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 13:31 brezly napisał: > "Iron cool"? :-)) Wzrusza mnie to od lat, sweterek już mole zjadli ale metkę mam w szkatule ze skarbami:) A "merde synthetique" się kupuje w sklepie z tzw "sśmiesznymi rzeczami" - strasznie smutne i przygnębiające miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 13:41 istna napisała: > A "merde synthetique" się kupuje w sklepie z tzw "sśmiesznymi rzeczami" - > strasznie smutne i przygnębiające miejsce. Fakt. Na podobnej zasadzie mnie (przynajmniej niektore) horrory do lez rozsmieszaja. (Pamietasz rysunek Larsona "Psycho III", kiedys nadawalem, Gdzies Tam?). Kiedys "Nowy Pompon" donosil 'ze film "Pazury Cezara" otrzymal na nagrode na Festiwalu Filmow Strasznych. ' Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:05 Strasznie depresyjny film. Mam wrażliwą psychikę i nie mogę go oglądać, gdyż to budzi we mnie chęć zakończenia żywota here&now. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:15 Mowisz o filmie "Pazury Cezara"? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:23 No już nie powtarzaj tego w kółko, bo mi się łzy zaperliły na różanym liczku. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:29 Czasem trzeba dzielnym. Nierzadko w kinie. Chcesz czy nie chcesz, masz! www.funpic.hu/en.picview.php?id=7001&c=10&s=dd&p=10 Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:36 W tym nie ma NIC zabawnego. W każdej kolejnej części dowolnego filmu zgrozy stosuję się coraz więcej zgrozy, jest to powszechna praktyka i, że tak powiem, element sztuki filmania zgrozy. Dżejson z "piątku 13" w cz. 11 (bodaj) atakuje w kosmosie, choć zaczynał w skromnych domkach campingowych. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:40 Tak jak musialo dosc do tego ze "Muppety jada Hollywood"? Ten sam mechanizm? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:44 Nie jestem pewna, to o czym mówisz to raczej zjawisko w rodzaju "jankesa na dworze króla artura" - przezabawne zderzenie charakterów, kultur, czy czegośtam, dające pretekst do licznych bawiących nas do łez gagów. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:48 >przezabawne zderzenie charakterów, kultur, czy czegośtam > , > dające pretekst do licznych bawiących nas do łez gagów. Aha, to mi przypomian ze musze wreszcie obejrzec "Alien vs Predator", o! Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:51 Od razu widać, że nie mieszkasz w Polsce;> Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:52 Aha, czemu? :-) Widzialas to? To powiedz kto wygral! Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:59 Bo tu takie aljenywersuspredatory to nawet na trzylatkach nie robią wrażenia. Niestety nie widziałam, ale j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 15:00 > Bo tu takie aljenywersuspredatory to nawet na trzylatkach nie robią wrażenia. Nie pozwalac wiadmosci w TV ogladac ! Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 15:02 Szum informacyjny wdziera się każdym uchem;> Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 15:03 O, zakręciliśmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 15:12 Najpierw swinie, potem o kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 15:39 Dziej się dziej wąteczku... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Aha, 17.08.06, 14:53 No, tak. Przegladam ci ja katalog z wyposazeniem laboratoryjnym. W dziale "Präparation", w poddziale "ogrzewanie", w podpoddziale "Woda i powietrze" co otwiera oferte? Maszynki do kawy i kochery. No, tak. Wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Aha, 17.08.06, 15:31 bez kawy ani rusz, fizjologiczna jest jak sol! cos o tym wiem Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Aha, 17.08.06, 15:33 czekaj, czekaj, to wy az do laboratorium by kawe stworzyc ganiacie. nobliwe, to, godne i sprawiedliwe, zwlaszcza jesli mieszanka przednia. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Aha, 17.08.06, 15:39 E, nie, u nas to prosciej. Ale ukladacz katalogu wie swoje o zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly bruk wolowy 18.08.06, 12:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10102&w=47046252 Odpowiedz Link Zgłoś