Dodaj do ulubionych

doniesienia z kuchni

31.07.06, 09:35
[...] mają także dobry cukier waniliowy pakowany po 3 - cena taka sama jak w
plusie a tańszy,
Obserwuj wątek
    • brezly Re: doniesienia z kuchni 31.07.06, 09:40
      :-)))
      Czesc Jagutta:-)
      • czarnajagoda Re: doniesienia z kuchni 31.07.06, 09:47
        helou B-Y :))
    • czarnajagoda Re: doniesienia z kuchni 31.07.06, 09:51
      dalej z tego samego wątku (czyli co kto w Lidlu kupuje)

Chlebek chrupki, serek bazyliowo-pomidorowy do sera, napoje, zwłaszcza icetea
      • brezly Re: doniesienia z kuchni 31.07.06, 09:56
        Mnie porusza natomiast "Centralne biuro ds. wizerunku Polski".
        • czarnajagoda Re: doniesienia z kuchni 31.07.06, 09:56
          o, a gdzie się takowe znajduje???
          • brezly Re: doniesienia z kuchni 31.07.06, 10:12
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3517340.html
            • czarnajagoda Re: doniesienia z kuchni 31.07.06, 10:48
              znaczysie robi nam się PRL PiS
    • czarnajagoda Re: doniesienia z kuchni 31.07.06, 10:50
      a to już nie tyle dla amatorów zagadek logicznych, co dla miłośników pięknej
      polszczyzny

Ja w lidlu kupuę i raczej nienażekam

• drzejms-buond Re: doniesienia z kuchni 01.08.06, 15:11
        ja nie qpuję i tesz nie nażżżekam
        • przedczlap Re: doniesienia z kuchni 02.08.06, 15:58
          Merytorycznie do Brezlego, zatrudnili by jednego Bartoszewskiego i nie trzeba by
          bylo calego 'Centralnego' tyle ze on pewnie nie po linii;)
          • brezly Re: doniesienia z kuchni 02.08.06, 16:01
            Dzien dobry, kol. Przedczlap. Co sprowadza w nasze skormne progi.
            Bartoszewskiego nie zatrudnia bo odzyskali MSZ dla polskiej racji stanu przecie.
            • przedczlap Re: doniesienia z kuchni 02.08.06, 16:08
              Ale na stanowisku MSZ zatrudniac sekretarke?
    • przedczlap Re: doniesienia z kuchni 02.08.06, 16:03
      Przepraszam, nowe konto to ja olo53 poprawiam sie
      Przedczlap
      • przedczlap Re: doniesienia z kuchni 02.08.06, 16:06
        Jak Ci sie jeszcze chce powiedz jak to robisz ze tak szybko reagujesz, dla mnie
        zadziwiajace?
        • brezly Re: doniesienia z kuchni 02.08.06, 16:07
          Wlasnie se dorwalem w nowej pracy do komputera co ma dostep. Ja bede mial
          dopiero jutro.
          • przedczlap Re: doniesienia z kuchni 02.08.06, 16:12
            Sekretarka ministrem MSZ?
    • brezly Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 15.08.06, 11:46
      tinyurl.com/peo8s
      • demonicznyduet Chyba raczej: niezbędne /nt 15.08.06, 13:08
        Tak jak to:
        tinyurl.com/qdgnl
        Uwaga! Pingwin mówi w języku niemieckim.
        Hande hoch.
        • brezly Re: Chyba raczej: niezbędne /nt 15.08.06, 14:18
          To jest bron masowego razenia :-))
      • zielonamysz Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 15.08.06, 17:23
        Cudne to i natychmiast nabywam!!!!!!!!!!!!!!
        • vaud Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 15.08.06, 18:28
          A nie bylo tez takiego ustrojstwa, co jak sie otwieralo lodowke w nocy,
          wrzeszczalo: "Czego tu szukasz gruba swinio?!!!" ?
          • brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 15.08.06, 18:30
            vaud napisała:

> A nie bylo tez takiego ustrojstwa, co jak sie otwieralo lodowke w nocy,
            > wrzeszczalo: "Czego tu szukasz gruba swinio?!!!" ?

Na przemian po niemiecku i po ukrainsku.
            • vaud Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 15.08.06, 23:07
              obawiam sie, ze po angielsku, bo to tubylczy wynalazek pono byl.
              • brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 08:03
                Ale pwenie gdzie indzeij robiony, przecie :-)
                • istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 10:48
                  Znaczy by gadał w języku, że tak powiem, mało w Europie znanym? Cieng ziang
                  geng, gruba świnio!
                  • brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 11:16
                    A, dzis roznopanstwowosc nie jest zadnym problemem. Inna sprawa ze jakby to bylo
                    robione przez automatycznego tluamcza robione to mogloby wyjsci ciekawie. Np.
                    -Dla czym tu ty spogladasz duzy zwierze hodowlane, ty?
                    • istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 12:14
                      Co są tu wygląd tłuszcz świnia?

Przypomniał mi się "ironiczny luz" na metce mojego sweterka, rozszyfrujesz?:)
                      • brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 13:17
                        "Iron cool"? :-))

Aha, w PRL jedna centrala handlu zagraniczengo podobno kiedys na jakie targi
                        zawiozla do Francji nawozy sztuczne, ktore jako "merde synthetique" sprzedawac
                        chciala.
                        • istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 13:31
                          brezly napisał:

> "Iron cool"? :-))

Wzrusza mnie to od lat, sweterek już mole zjadli ale metkę mam w szkatule ze
                          skarbami:)

A "merde synthetique" się kupuje w sklepie z tzw "sśmiesznymi rzeczami" -
                          strasznie smutne i przygnębiające miejsce.
                          • brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 13:41
                            istna napisała:

> A "merde synthetique" się kupuje w sklepie z tzw "sśmiesznymi rzeczami" -
                            > strasznie smutne i przygnębiające miejsce.

Fakt. Na podobnej zasadzie mnie (przynajmniej niektore) horrory do lez
                            rozsmieszaja. (Pamietasz rysunek Larsona "Psycho III", kiedys nadawalem, Gdzies
                            Tam?).

Kiedys "Nowy Pompon" donosil 'ze film "Pazury Cezara" otrzymal na nagrode na
                            Festiwalu Filmow Strasznych. '
                            • istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:05
                              Strasznie depresyjny film. Mam wrażliwą psychikę i nie mogę go oglądać, gdyż to
                              budzi we mnie chęć zakończenia żywota here&now.
                              • brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:15
                                Mowisz o filmie "Pazury Cezara"?
                                • istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:23
                                  No już nie powtarzaj tego w kółko, bo mi się łzy zaperliły na różanym liczku.
                                  • brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:29
                                    Czasem trzeba dzielnym. Nierzadko w kinie.
                                    Chcesz czy nie chcesz, masz!
                                    www.funpic.hu/en.picview.php?id=7001&c=10&s=dd&p=10
                                    • istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:36
                                      W tym nie ma NIC zabawnego. W każdej kolejnej części dowolnego filmu zgrozy
                                      stosuję się coraz więcej zgrozy, jest to powszechna praktyka i, że tak powiem,
                                      element sztuki filmania zgrozy.
                                      Dżejson z "piątku 13" w cz. 11 (bodaj) atakuje w kosmosie, choć zaczynał w
                                      skromnych domkach campingowych.
                                      • brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:40
                                        Tak jak musialo dosc do tego ze "Muppety jada Hollywood"? Ten sam mechanizm?
                                        • istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:44
                                          Nie jestem pewna, to o czym mówisz to raczej zjawisko w rodzaju "jankesa na
                                          dworze króla artura" - przezabawne zderzenie charakterów, kultur, czy czegośtam,
                                          dające pretekst do licznych bawiących nas do łez gagów.
                                          • brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:48
                                            >przezabawne zderzenie charakterów, kultur, czy czegośtam
                                            > ,
                                            > dające pretekst do licznych bawiących nas do łez gagów.

Aha, to mi przypomian ze musze wreszcie obejrzec "Alien vs Predator", o!
                                            • istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:51
                                              Od razu widać, że nie mieszkasz w Polsce;>
                                              • brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:52
                                                Aha, czemu? :-)

Widzialas to? To powiedz kto wygral!
                                                • istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 14:59
                                                  Bo tu takie aljenywersuspredatory to nawet na trzylatkach nie robią wrażenia.
                                                  Niestety nie widziałam, ale j.w.
                                                  • brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 15:00
                                                    > Bo tu takie aljenywersuspredatory to nawet na trzylatkach nie robią wrażenia.

Nie pozwalac wiadmosci w TV ogladac !
                                                  • istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 15:02
                                                    Szum informacyjny wdziera się każdym uchem;>
                                                  • istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 15:03
                                                    O, zakręciliśmy:)
                                                  • brezly Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 15:12
                                                    Najpierw swinie, potem o kinie.
                                                  • istna Re: Potrzebne w kuchni (crossforumuje ja tu) 16.08.06, 15:39
                                                    Dziej się dziej wąteczku...
    • brezly Aha, 17.08.06, 14:53
      No, tak. Przegladam ci ja katalog z wyposazeniem laboratoryjnym. W dziale
      "Präparation", w poddziale "ogrzewanie", w podpoddziale "Woda i powietrze" co
      otwiera oferte? Maszynki do kawy i kochery. No, tak. Wszystko jasne.
      • viki2lav Re: Aha, 17.08.06, 15:31
        bez kawy ani rusz, fizjologiczna jest jak sol! cos o tym wiem
        • viki2lav Re: Aha, 17.08.06, 15:33
          czekaj, czekaj, to wy az do laboratorium by kawe stworzyc ganiacie. nobliwe,
          to, godne i sprawiedliwe, zwlaszcza jesli mieszanka przednia.
          • brezly Re: Aha, 17.08.06, 15:39
            E, nie, u nas to prosciej.
            Ale ukladacz katalogu wie swoje o zyciu.
    • brezly bruk wolowy 18.08.06, 12:02
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10102&w=47046252

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka