Dodaj do ulubionych

"Satisfaction" najlepsze u Stonesów

21.08.06, 08:47
Osobiście wolę Paint It Black, tej jednej piosenki Stonesów mogę słuchać bez
przerwy.
Obserwuj wątek
    • Gość: evrendalton Re: "Satisfaction" najlepsze u Stonesów IP: 213.77.26.* 21.08.06, 09:16
      Sympathy wymiata. Satisfaction przy niej jest cienkie jak dupa węża
      • Gość: asurbanipal Re: "Satisfaction" najlepsze u Stonesów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:53
        a ja lubie angie ;)
    • Gość: mj Re: "Satisfaction" najlepsze u Stonesów IP: 193.59.95.* 21.08.06, 09:55
      a aj lubię "Satisfaction" ale w wykonaniu Alien Sex Fiend
    • the_cause Re: "Satisfaction" najlepsze u Stonesów 21.08.06, 10:34
      Najlepsze są Gimme Shelter i Sympathy for the Devil.
      • Gość: wickedboy Re: "Satisfaction" najlepsze u Stonesów IP: *.lodz.msk.pl 21.08.06, 15:16
        Uwielbiam Satisfaction, ale wolę Sympathy, Dead Flowers, Ruby Tuesday czy choćby
        Brown Sugar. W zasadzie lubię wszystko Stonesów. Najnowsze Streets of Loe też
        bardzo dobre moim zdaniem.

Pozdrawiam.
        • Gość: ita20 Re: "Satisfaction" najlepsze u Stonesów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:29
          A ja najb lubie brown sugar,sweet virgina,honky tonk woman,start me up.A z tych
          nowszych(?)to love is strong.A w ogole to kto jeszcze dzis slucha stonesow??Ja
          mam wrazenie ze malo ludzi.
    • mcgoo Re: "Satisfaction" najlepsze u Stonesów 21.08.06, 15:40
      ja uwielbiam "malego pomocnika mamusi"
      a tak wogole to "Angie" jest chyba
      najfajniejsze no i "Out of control"
      i zawsze mnie rozwala "Because I used to love her, but it's all over now" jak
      jade samochodem to spiewam z nimi na cale gardlo :)
    • Gość: xhack Paint It Black, zgoda!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:15
      Potem Sympathy..
    • Gość: Stonesowiec 1. mothers little helper IP: *.system.szczecin.pl 21.08.06, 20:16
      2. paint it black
      3. angie
      4. sympathy

oto moja lista ;)

pozdrawiam wszystkich
    • temp_nick Re: "Satisfaction" najlepsze u Stonesów 14.04.07, 13:52
      'You can't always get what you want' z chórkiem dziecięcym w tle (pierwszy tego
      typu eksperyment w historii muzyki pop) oraz niezapomniana 'Lady Jane'
    • Gość: fanatyk Stonesów Re: "Satisfaction" najlepsze u Stonesów IP: *.brda.net 14.04.07, 15:33
      Worried About You!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka