Dodaj do ulubionych

Ideał miss to faceci z PiS

21.08.06, 08:52
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: zaorac prl [...] IP: *.hsd1.wa.comcast.net 21.08.06, 08:54
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: milhaus piekny jak Gosiewski IP: 137.120.191.* 21.08.06, 10:30
        a nie jakis tam olejniczak
        • atomm Raczej nasza nowa miss jest piekna jak Gosiewski 21.08.06, 12:14
          Przeciez ideal piekna kobiecego byl w ukladzie od ponad 16 lat...
          teraz bedziemy miec nowy ideal...
          • iluminacja256 Re: Raczej nasza nowa miss jest piekna jak Gosiew 21.08.06, 14:02
            Z całym szcunkiem - pani wygląda jak Miss Brazyli, Wenezueli, Kolumbii, ale ni
            cholery jak Miss Polski... Może się czepaim, ale gdyby miss Polski byla
            Wietnamką to też trochę by mnie to zdzwiło;/
            • Gość: chip Perd....... kampani ciąg dalszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:13
              .
              • kszynka Re: Perd....... kampani ciąg dalszy 21.08.06, 14:16
                dlaczego niektórym wszystko się tylko z jednym kojarzy?
                (tu akurat z kampania wyborczą) ;-)
                • Gość: chip chyba masz rację, propozycja na miejscu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:20
                  kupuję bilet i wyjeżdżam
                  • Gość: polak idealny wysoki jak kaczynscy kulturalny jak lepper IP: *.eranet.pl 21.08.06, 18:12
                    i leb nie od parady jak giertych
                    • jimmyjazz Jaki kraj takie ideały. 21.08.06, 18:42
                      A pani misska to chyba sobie jaja robiła.
                      • Gość: kol@ Re: Jaki kraj takie ideały. IP: *.range217-42.btcentralplus.com 22.08.06, 14:52
                        PiSs Polonia 2006..
            • Gość: orion Bezprawie i Niesprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 09:45
              Myśle ,ze te wybory skończą się tym co zwykle , czyli nie przejdzie nawet
              pierwszej rundy w wyborach miss świata - bo tam juz wpływy PIS - BIN - czyli
              partii o nazwie - Bezprawie I Niesprawiedliwość nie siegaja.
              • dynamika Re: Bezprawie i Niesprawiedliwość 23.08.06, 16:37
                przciez to powinno byc karalne ...

i sie dziwic ze jak ogladam w TV wiadomosci polityczne to potem przez tydzien
                nie mam ochoty na seks
          • Gość: Asceta nie Esteta Re: Raczej nasza nowa miss jest piekna jak Gosiew IP: *.sympatico.ca 21.08.06, 23:45
            Ludzie o co Wam chodzi, w walce z ukladem najwazniejsza jest poprawnosc
            polityczna w kazdej dziedzinie.

Piekna miss uklad moglby uwiesc, wierna ale mierna i poprawna politycznie
            bedzie zawsze po "naszej" stronie i napewno bedzie jej do twarzy siedzac obok
            Gosia.
        • Gość: sledz w smietanie D czyli durna jak nowa miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:36
          o rany....co za K R E T Y N K A!!!!!!!!!!
        • Gość: Wuj Albert Re: piekny jak Gosiewski IP: *.kettering.edu / *.kettering.edu 21.08.06, 14:58
          Jeszcze mala sugestia dla Pani Marzeny: idealny facet powienien miec troche
          rozumu, ktorym moglby sie z pania Marzena podzielic.
          • Gość: elibre Re: piekny jak Gosiewski IP: *.server.ntli.net 21.08.06, 16:07
            nic do niej nie mam, powiewaja mi jej przekonania polityczne, ale powyzszy wpis
            jest genialny!! :D
        • nessuno Pier....olone politykierstwo. 21.08.06, 20:05
          kuwa,co za pokręcony kraj.Już nawet do wyborów missek się to łachmaństwo musi
          mieszać.Była masa pięknych dziewczyn,wybrali przeciętną.Osr.. i oszcz.. to
          wszystko,politykerów wszelkiej maści do uspienia.kuwa,co za syf.
        • doktorkupa Re: piekny jak Gosiewski 21.08.06, 21:02
          Nie musi być piękny wystarczy ,żeby był rodzinny jak Jarosław.
        • mark.parker Re: piekny jak Gosiewski 22.08.06, 05:00
          Za rozum przecież tego tytułu nie dają :)
        • Gość: Kinga Re: piekny jak Gosiewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 09:23
          A ja głupia myślałam że wystarczy dać d... komu trzeba, okazuje się że
          poprawność polityczna górą, na ale jak premier nie może.
        • a.k.traper Jaki pis taka miss 22.08.06, 11:20
          znam ładniejsze i mądrzejsze
    • matheus.baere Droga redakcjo! 21.08.06, 08:57
      Bardzo proszę o powstrzymanie się od mieszania polityki z Deserem - potem na
      forum błoto lata...
      • konread Re: Droga redakcjo! 21.08.06, 09:22
        Ta pani powinna w nagrodę oprócz korony smochodu i innych pierduł, dostać
        dodatkowo do łóżka Jarka wraz z kotem;)
        • zyta101 Re: Droga redakcjo! 21.08.06, 12:21
          Jarka? Moze kogos bardziej w swoim wieku. Jest kilku mlodzianow z LPR-u, ktorzy
          regularnie pojawiaja sie na listach misterow polityki.
          • Gość: chip Miss o końskiej twarzy, pasuje do koalicji... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:17
            ...
          • Gość: student Re: Droga redakcjo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:38
            Oj no nie wiem czy ci panowie z LPR są ....no nietego!
        • Gość: student Re: Droga redakcjo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:37
          To prawda-to byłaby" NAJWIęKSZA "nagroda no i "NAJCENNIEJSZA".Okropny wybór!A że
          jest pomocą stomatologiczną to widać.I znowu pokażemy się "z ładnej" strony na
          MIssWorld.
        • lipaca Re: Droga redakcjo! 21.08.06, 17:07
          FABULOS =D
          konread napisał:

> Ta pani powinna w nagrodę oprócz korony smochodu i innych pierduł, dostać
          > dodatkowo do łóżka Jarka wraz z kotem;)
    • Gość: KAROLA Ideał miss to faceci z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:03
      MASAAAAAAAKRAAAAAAAAAA!!!!!!!
      • Gość: -=oOo=- to jest miss na miarę możliwości pis. IP: *.klaudyny.waw.pl 21.08.06, 14:59
        jaki pis, taka miss.

możnaby pokazywać ją w janowie podlaskim.

przypomniał mi się dowcip:

przychodzi koń do dentysty i każe wyrwać sobie wszystkie górne zęby,
        - ale dlaczego? po co? - dziwi się dentysta.
        - żeby nikt nie mówił, że sośnicka jest do mnie podobna.
    • Gość: ret Re: Ideał miss to faceci z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:06
      Wysoki jak Jaro. Aktywny jak Lechu. Smukły jak Gosiu. Wierny jak Dorn. Prawdomówny jak Kurski. Szlachetny jak Wasserman. Konkretny jak Marcinkiewicz. Racjonalny jak Macierewicz.
    • Gość: ilekobietamalat Re: Ideał miss to faceci z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:09
      zawsze myslalam ze misski rozumkiem nie grzesza, a tu prosze, sie dziewczyna
      ustawila:>>
    • Gość: jerzy Ideał miss to faceci z PiS IP: *.54.186.218.eltronik.net.pl 21.08.06, 09:18
      Dudi spiewal: Nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak. Taka mloda a juz
      moherowa.
    • Gość: gwajak11 Re: Ideał miss to faceci z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:19
      dziwie sie tej komisji,ze tak dali sie nabrać ta miss urodą nie grzeszy a
      tupetem to i owszem,jest niebespieczna dla otoczenia.dlaczego koszerne wódki
      znikneły ze sklepów ,bo nam smakuje wyborowa.
    • Gość: konikoni Ładna (?) ale jaka głupia (!) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:22
      gdzie takie dziwoje rosna - jezeli ci z pisu sa idealni to ja dla niej bede
      chyba chodzacym po ziemi Bogiem
      • gwiezdny_kupiec Może głupia ale cwana, nowy człowiek, nowej IV RP 21.08.06, 09:35
        Trochę wstydu za to co napisała, ale tyułu Miss nikt jej nie odbierze. IV RP
        coraz bardziej przypomina PRL. Królestwo kapusiów, włazidup, kłamców ludzi bez
        honoru i jakichkolwiek zasad.
        • wissenwertes IV RP = PRL w najgorszych czasach. 21.08.06, 11:00
          Zapomniala dodac, ze jest wierzaca katoliczka, dziewica, je wieprzowine, nie
          jezdzi w niemieckich autach i na kartofle mowi ziemniaki.

"Jakie czasy taki premier, czy tez, jaki premier takie czasy?"
        • marcowsky Re: Może głupia ale cwana, nowy człowiek, nowej I 21.08.06, 11:47
          no to teraz miss pisu zostanie i kariera w IV RP przed nia otwarta!
          • Gość: Mick Re: Może głupia ale cwana, nowy człowiek, nowej I IP: 57.66.53.* 21.08.06, 11:54
            Jak tak lubi polityków PIS to niech wyjdzie za Premiera.
        • lucusia3 Re: Może głupia ale cwana, nowy człowiek, nowej I 21.08.06, 13:43
          Aż obrzydzenie bierze, gdy znowu jakieś biuro chcą wykosić, bo tam ktoś jest z PO. A oficjalnie mówią, w mediach, że chcą rozmowy o podziale wpływów w np. urzędzie miasta Warszawy. Ale ciemnota i tak nie widzi, nie słyszy i nie chce nawet próbowac myśleć.
          a mamy wreszcie pierwszą kołchoźniczkę, która będzie kochac wodzów narodu.
        • tinga1 "Piękne" kobiety na traktory!!! 21.08.06, 17:59
          czy to aby nie brzmi znajomo? Rechot historii jest coraz głośniejszy...
    • Gość: Piotrrr Jej komentarz mówi z zasadzie wszystko. IP: *.krakow.pl 21.08.06, 09:22
      I wymownie świadczy o inteligencji he, he,... miss
      • Gość: baba_dosc_stara Re: Jej komentarz mówi z zasadzie wszystko. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:27
        Może je do wywiadów na dragach wystawiają, albo się bidulka nauczyła na pamięć
        bez zrozumienia. Ja nie mam już wzięcia ze względu na wiek, ale wibrator jest
        znaczne przyjemnejszy od w/w panów.
      • Gość: bubel Re: Jej komentarz mówi z zasadzie wszystko. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:27
        Ta dziewczyna jest jest straszna. W Realu na ksie co druga ładniejsza od naszej
        Miss-Pisss. Gdzie te czasy kiedy wygrywały takie dziewczyny jak kręglicka, czy
        wachowicz. Czy ci ludzie oczu nie mają? Ani twarzy, ani figury, ani nawet
        odrobiny mózgu. W kwestionariuszu w pozycji hobby wpisała pewnie:
        swzydełkowanie i robienie na drutach moherowych beretów.
        • Gość: Piotrrr Re: Jej komentarz mówi z zasadzie wszystko. IP: *.krakow.pl 21.08.06, 14:31
          No cóż, pieknością to ona nie jest. Jeszcze pół biedy, jak się nie uśmiecha.
          Ale jak uśmiechnie się płną gębą to przypomina mi kobyłę (aż się nasuwa
          skojarzenie z pewnym politykiem.... ;-) BRRRR......
    • samoistny W "NIE" to przewidzieli :-) 21.08.06, 09:24
      Haha, Urban rządzi. W ostatnim numerze "NIE" wyprorokowali to bezbłędnie :D
      • pytong1 a co z Olejniczakiem? 21.08.06, 09:37
        ... jakoś zupełnie pominęliście, że ideałem piękna naszej Miss jest szef Waszej ulubionej parti...
    • Gość: kk ????????????????????????dekoronow ać natychmiast!!! IP: *.chello.pl 21.08.06, 09:32
      www.porysunki.blox.pl
    • Gość: Tomek Dziewczyna naprawdę z klasą IP: *.rzeszow158.tnp.pl 21.08.06, 09:35
      Trudno w tych czasach o takie kobiety: bardzo piękne i rozsądne.
      Pięknych idiotek niestety nie brakuje.
      • Gość: lexus Re: Wrogowie PIS-u na tym forum... IP: 194.181.197.* 21.08.06, 12:10
        ... są już w "siódmym niebie nienawiści" więc trudno wymagac od nich
        własnego zdania i racjonalizmu. Do tego posługują się prostackim
        i ordynarnym językiem, nie mowiąc o błędach gramatycznych...
        • tinga1 Ja też Cię kocham... ;-) 21.08.06, 17:55
          Ja też Cię kocham... ;-)
      • tinga1 Klasą? Konkrety! Chodzi o podstawówkę czy 21.08.06, 17:52
        też może aż o gimnazjum?
    • gazeta1233 Ale jaja 21.08.06, 09:41
      Teraz nawet żeby zostać miss, trzeba być w Jedynie Słusznej Partji! A swoją
      drogą, to bardzo pasuje urodą do braci Kaczyńskich i Lepera ;-)
      No... do obory paniusiu! A potem do kościoła! Cha, cha, cha!
      • Gość: maskazorro Re: Ale jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:22
        Jakby powiedział Jarek:
        Odzyskaliśmy urząd Miss Polonia!!!
        Teraz tylko prymas i papież nie są z PISu ale to się zmieni:)
    • Gość: iGrek I jeszcze charakter - czarny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.08.06, 09:50
      jak zawisza
    • Gość: markus No to wiadomo czemu wygrala IP: *.adsl.alicedsl.de 21.08.06, 09:54
      Chiolerny wdupowlaz .
      mogla jeszcze napisac ze uosobieniem prawdziwego faceta jest o.dyrektor .
    • Gość: Aa Ideał miss to faceci z PiS IP: *.chello.pl 21.08.06, 09:55
      Czy to dziewcze się nawąchało czegoś? Ja nawet jakby mnei naćpali, napili i nie
      wiadomo co jeszcze nie mogłabym powiedzieć takich bzdur .. po prostu przez
      gardło by mi nie przeszły. A już wiadomo czemu ona wygrała.
      No i niech ktoś udowodni, że w Polsce nie ma układów.
    • Gość: szpileczka Re: Ideał miss to faceci z PiS IP: *.w83-196.abo.wanadoo.fr 21.08.06, 09:57
      Wszystko to nic. Najgorsze, że jest brzydkaaaaaaaa !!! Z moherem na oczach
      wybierali?
    • Gość: ksks3 Ideał miss to faceci z PiS IP: 194.246.107.* 21.08.06, 09:58
      życzę jej za męża kogoś tak przystojnego jak Kaczyński !!!!!!!!!!
    • Gość: 13sw Mój ideał kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:00
      Uczciwa jak bracia Kaczyńscy, charyzmatyczna jak Marcinkiewicz, sprawiedliwa jak
      Ziobro, odważna jak Wassermann, nieugięta jak Dorn, bezkompromisowa jak
      Wildstein, opiekuńcza jak Religa i łatwowierna jak Miss Polonia.
    • Gość: Ja Re: Ideał miss to faceci z PiS IP: *.era.pl 21.08.06, 10:06
      A mówią, że to blondynki są głupie :).
    • Gość: PISior Ideał miss to faceci z PiS IP: *.icpnet.pl 21.08.06, 10:07
      "Przystojny jak Gosiewski"- powinno być. A nie jak Olejniczak.
    • Gość: tksl Re: Ideał miss to faceci z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:11
      woda sodowa do glowy uderzyla!!!
    • Gość: gość Re: Ideał miss to faceci z PiS IP: *.plus.com 21.08.06, 10:17
      Co za idi....
    • poginski Dlaczego zakłada się, że Miss musi być hetero? 21.08.06, 10:24
      Ideał mężczyzny w kwestionariuszu osobowym?! A gdyby była lesbijką, to co ma
      napisać?
      • Gość: prus Re: Dlaczego zakłada się, że Miss musi być hetero IP: 217.70.54.* 21.08.06, 14:29
        Tu chodzi o ideał mężczyzny. Jeszcze raz - ideał mężczyzny. Jakiegokolwiek. Niekoniecznie chłopaka/narzeczonego/męża/ojca. Jakiegokolwiek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka