Dodaj do ulubionych

jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów

IP: 217.153.69.* 04.11.01, 12:20
kocham pożerać czekoladę. szukam innych pobratymców, którzy również zajadaja
się tym cudeńkiem... wasze preferencje i doznania rozkoszy...poz,mać
Obserwuj wątek
    • Gość: Aina Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 13:58
      hej, witam w klubie!

Preferuję czekoladę gorzką (wedel), mam zamiar dorwać czekoladę Lindt z 99%
      kakao (tylko nie wiem gdzie to cudo można dostać) - to dopiero musi być jazda!
      Kakao też jest niczego sobie.
      Mniejsza z tym , że to tuczące hobby - jest proste, a cieszy - potem człowiek
      wygląda tak: :-))))
      Pozdrawiam innych pożeraczy!
      • Gość: kroppo LINDT 99% IP: *.peerte.com.pl 01.02.02, 10:52
        Jadłem niedawno tą czekoladę. Jestem amatorem mlecznych, więc moje
        rozczarowanie widać właśnie z tego sie wzięło; ale ta 99% była tak cholernie
        gorzka i drażniaco wręcz zatykająca, twarda i strasznie trudno mięknąca w
        twarzy, ze nie mam pojęcia, za co mozna ją lubić :-)))
      • Gość: maestro Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 10.10.65.* 03.02.02, 20:48
        Uwielbiam czekolade !!! Najbardziej gorzka !!! Nie wyobrazam sobie zycia bez jedzenia czekolady , bez
        rozkoszowania sie jej smakiem..... Czekolada jest dobra na wszystko: na glod , na stres , na polepszenie
        nastroju... a co najwazniejsze
      • Gość: kotek Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.02.02, 01:20
        mój kotek pożera każdą ilość każdej czekolady
        a wygląda tak ________________________________
    • Gość: Sasza Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 213.25.169.* 04.11.01, 22:04
      Witam, witam!
      Właśnie siedząc przy forum zjadłem całą grubą tabliczkę czekolady.
      Czekolada to jest to, czego zabraknąć nie może. Zżerałem już potworne ilości
      będąc dzieckiem i do tej pory mi to nie minęło. Mój rekord to cztery tabliczki
      w ciagu jednego wieczora (chyba w tamtym roku). Teraz w sklepach czekolada jest
      taka, śmaka i owaka. Przed '89 moja mama jeździła na Węgry i stamtąd przywoziła
      czekolady, które później chowała w szafie, w maszynie do szycia, szafce z
      butami, segmencie, łóżku itp. skrytkach. Ale próżny jej wysiłek. Pochłaniając z
      jednej skrytki przechodziłem do drugiej. O konsekwencjach zaczynałem myśleć
      kiedy zostawała się już tylko jedna. Raz dostałem porządny opierdol, bo zjadłem
      dwie z trzech czekolad (z NRD!)schowanych w szafie, a zakupionych przez mamę na
      drobny prezent jakiemuś dziecku znajomej, które miało komunię. Pamiętam też
      wypasioną czekoladę z Jugosławii z ryżem, a był to rok bodajże '87. Ludzie!
      Dałbym się zarżnąć wtedy za tę czekoladę!
      Będąc z harcerzami na wakacjach w NRD też nieźle sobie podjadłem. Były tam
      takie automaty z przezroczystymi szyfladkami i w każdej z nich były słodycze,
      które w Polsce zdobywało sie cudem. Przy każdej szufladce był przycisk.
      Wystarczyło wrzucić 1 markę i słodycze twoje. Ale wykumałem że złotówka również
      pasuje, więc czyściliśmy dokładnie takie automaty do ostaniej czekolady i
      cukierka. W końcu byliśmy bratnimi narodami!:))
      Preferuję czekolady mleczne. Naturalne mi nie smakują, a czekolady z nadzieniem
      typu truskawka, jabłko, czy jagoda uwazam za niodpowiedzialne wybryki.
      Pozdrawiam!
      • Gość: Kasia Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 10.144.73.* 05.11.01, 14:45
        A ja Wam zazdroszcze, bo mam na czekolade uczulenie...
        • Gość: Andrzej Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.unl.edu 05.11.01, 19:47
          Co sie dzieje z Wami po "secie" czekolady ? Czy zmienia sie wasz nastroj,
          jestescie odurzeni czy cos takiego ? czy mozna sie zaprawic czekolada ?
          Andrzej.
          • Gość: Wojtek Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.stacje.agora.pl 06.11.01, 23:14
            Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Co sie dzieje z Wami po "secie" czekolady ? Czy
            zmienia
            sie wasz nastroj,
            > jestescie odurzeni czy cos takiego ? czy mozna sie
            zaprawic czekolada ?

Zaprawić nie, osiąga się raczej stan ogólnie błogiego
            zrelaksowania. Z wyrozumiałością spogląda się na
            bliskich, nabiera się ufności w sprawie przyszłości,
            ogólny luzik.

• Gość: Andrzej Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.unl.edu 07.11.01, 15:11
              A ile trzeba w siebie wrzucic tego raju ? I jaki to skladnik tak dziala ?
              Pozdro, Andrzej.
              • Gość: razdwa Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 20:50
                Właśnie przed sekunda wrąbałęm Milkę jugurtową.
                Pyszności!
              • nasionko Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 07.11.01, 22:54
                Andrzej ty nie pytaj tylko spróbuj!
                P.S. Najlepsza jest mleczna z rumem!
                • Gość: Andrzej Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.unl.edu 07.11.01, 22:57
                  Jestem alkoholikiem, wiec szukam czegos do zaprawy bezalkoholowej, a Ty mi tu o
                  rumie. 10 minut po tej czekoladzie, bede juz szukal samego rumu.
                  Andrzej.
          • Gość: QRDE Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 213.76.157.* 31.01.02, 12:22
            To cos jak po marihuanie. Gdzies czytalem ze czekolada ma podobne skladniki co
            cannabiplanto.
            Ja tam lubie jedno i drugie :)
          • Gość: martynka Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.lukowa7.waw.pl 13.05.02, 18:02
            Podobno żeby "zaprawić się" czekoladą tzreba zjeść około 1000 tabliczek - ale
            tego chyba nikt nie jest w stanie dokonać - poza tym - ilośc cukri we krwi ...
        • Gość: rena Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 10.130.129.* 02.02.02, 18:49
          > A ja Wam zazdroszcze, bo mam na czekolade uczulenie...

sprobuj bialej - podobno ona nie uczula...
    • Gość: lalka Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 65.92.5.* 07.11.01, 23:18
      czekolada- och Tak.
      Gorzka, najlepiej wedlowska .Kostka zanurzana w goracym expresso, co by sie
      ciutke rozpuscila. mniam
      Wystarcza kosteczka tygodniowo,
      no ,moze tez byc biala Milka
      • Gość: kobitka Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.europolgaz.com.pl 08.11.01, 14:00
        Cóż za smakowity wątek! I nawet nikt nie bluzga, coś takiego. To znaczy, ze
        czekolada łagodzi obyczaje:-) Dla mnie najlepsza gorzka z miętowym nadzieniem
        ew. karmelowym, a najlepiej truflowym (Ritter Sport), albo jeszce z rodzynkami
        moczonymi w rumie, była kieyś taka nazywała się Riquetta, albo jakoś tak.
        Czasem nugatowa, ale za duzo może zemdlic, takie to słodkie, brr... Kiedys
        zażerałam się czekoladami z orzechami (koniecznie całymi) dopóki nie zobaczyłam
        jak z nieopatrznie pozostawionej na jakiś czas czekolady zaczęły się wylęgac
        takie piekne białe... Tu zakończę, bo zepsuję komuś apetyt (i obrzydzę wątek).
        Pozdrawiam,
        • Gość: majka KOSTECZKA TYGODNIOWO??? IP: *.ht.pl 08.11.01, 18:14
          KOSTECZKA TYGODNIOWO??? iiijezu tygodniowo to ja pozeram ze 3 czekolady nie
          liczac batonikow. Kostka tygodniowo to dobre dla masochistow bo tylko pobudzi
          chec na wiecej.
      • Gość: aga Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.toya.net.pl 12.11.01, 00:25
        Kosteczka dygodniowo ???!! Chyba na odwyku :))))
        Najlepsza dla mnie : milka z orzechami , cala !
        • Gość: Mar Wedel to syf - nie żryjcie tego!!! IP: 213.25.197.* 12.11.01, 05:14
          Najlepsza kiedyś była cudbury, ale już od paru lat jest do dupy. Teraz są dobre
          Lindt - ale broń Boże nie nadziewane. Od biedy można zeżreć Terravitę - ale
          tylko jedną na raz, bo ma w sobie coś sztucznego. Milka była dobra za komuny -
          bo wtedy wszystko co z pewexu było dobre. Teraz to jużs nie to samo. Jak się
          wpieprzy całą tabliczkę i popije kawą to lepsze jak wiagra albo działka
          amfetaminy. Aha - no i dobre są też Fazery.
          • Gość: Maciek Re: Wedel to syf - nie żryjcie tego!!! IP: 154.5.39.* 12.11.01, 07:32
            A ja jak wracam z corocznego urlopu w Polsce, wybieram sie do hurtowni i zakupuje:
            2x3kg sliwek w czekoladzie
            3 kg malagi
            3 kg czekoladek z plynnym alkoholem w srodku
            po pudelku batonikow maciek i pawelek
            3 kg krowek
            3 kg wisni alkoholizowanych w czekoladzie
            i jeszcze co mi wpadnie interesujaco wygladajacego w oko
            i to konsumuje przez caly rok rozczestowujac po trosze wsrod rodziny i znajomych
            oczywiscie, ze tu w Montrealu dokupuje sobie moje ulubione czekolady, szcegolnie
            belgijskie muszle i marki Leonidas - fantazja w gebie; polecam

ale dwa razy w roku robie tez moja sprawdzona diete 2-tygodniowa "Scarsdale", inaczej nie
            miescilbym sie do mojego lozka mimo, ze jest queen size :))))
            • zaza MACIEK!!!!!!!! 01.02.02, 22:15
              A CO TO ZA DIETA?
    • choco! Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 12.11.01, 11:54
      niedawno żyłam na samej czekoladzie ;) Nie jadłam nic innego, bo mi nie smakowało, tak, to jest
      nałóg i choroba :))) Najbardziej lubię Cadbury z migdałami, Milkę z drobnymi orzechami i od czasu do
      czasu Barona czarno-białego (jak oszczędzam) ;)) I jeszcze teraz rzuciłam się na Riesen,
      czekoladowe toffi w czekoladzie...
    • piri Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 12.11.01, 22:41
      Czekolada jest czad! Ostatnio dorwalam czekoladowe cukierki firmy FAZER o
      nazwie FANTAZJA-mniam zwlaszcza te z nadzieniem waniliowym i chrupkami
      kakaowymi.. kokosowymi tez nie pogardze. ;)
    • Gość: toms Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.pl 13.11.01, 07:32
      Czekolada czekolada
      a co powiecie na ptasie mleczko (wedlowskie) ?
      to jest dopiero nalog
      spyciarze sprzedaja to tylko w paczkach po pol kilo wiec jak sie otworzy to
      trza na serio mocno walczyc ze soba aby calego nie zjesc choc juz czlowiek nie
      moze i jest zaslodzony po 400g tego cuda to patrzy na to malutkie jedno i....
      jeszcze jeden malutki mietowy oplatek....:-))))
      ja preferuje czekolady nadziewane ale i tak ptasie ŻĄDZI (a tak dam sie wyżyć
      tym z forum zatytułowany "Ortografia całym moim życiem" :-)
      a przepis jak zjesc cale opakowanie ptasiego ?? po prostu trzeba przeplatac go
      z kiszonymi ogorkami wtedy czlowiek tak sie nie zaslodzi i cale 500g da rade
      zjesc :-))))
    • maxwella Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 13.11.01, 15:05
      Gość portalu: mać napisał(a):

> kocham pożerać czekoladę. szukam innych pobratymców, którzy również zajadaja
      > się tym cudeńkiem... wasze preferencje i doznania rozkoszy...poz,mać

przykro mi, nie lubię czekolady, chociaż kiedyś bardzo...Chyba przedawkowałam
      pozdrawiam, czekaoladowa abstynentka maxwella

• brutuska Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 13.11.01, 17:29
      nie jem czekolady często ok jedna tabliczka na tydzień
      najlepsze to amaretto albo truflowe, dobra jest też Fazer pełnomleczna, kocham
      też wszelkie cukierki: świetne są dumle bananowe
      acha pycha jest jeszcze czekolada kokosowa
      no i biała milka
      jeśli chodzi o bombonierki to wyjadam kokosowe i karmelowe dopiero jak te się
      skończą to zabieram się za resztę
      zapomniałabym jeszcze o pysznej gorącej czekoladce
      • cromm Re: pożeram pożeraczy czekolady 15.11.01, 17:57
        ummm...czekolada jest strasznie sexy, gdy się ją je we dwoje.
        Właśnie szukam jakiejś kobiety wielbicielki czekolady z Poznania...
        Odezwijcie się!!
    • Gość: agatka Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.wat.waw.pl 15.11.01, 20:57
      A ja uwielbiam mleczną Wedla z nadzieniem toffi.Potrafie zjeśc kilka i nigdy
      nie mam dość(ewentualne przesłodzenie przechodzi po jakims kwadransie)Dobra
      jest jeszcze taka o smaku kawy ze śmietanką.mmniammmmmmm.
      Pozdrawiam
    • Gość: mać Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 217.153.69.* 17.11.01, 13:11
      ja jak czasami zabraknie czekolady w domu to potrafię zeżreć kakao córki,
      wiecie takie w proszku prosto zze sloika. taki erzatz ale tez krzepi.

natomiast nie lubie wszelkich wyrobów czekoladopodobnych- to syf i
      świętokradztwo.
      • Gość: majka Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.ht.pl 18.11.01, 12:58
        Taaak, lata 80 i wyrób czekoladopodobny w opakowaniu zastępczym.. do dziś samą
        myśl o tym mam odruch wymiotny ;P ohyda!
        • Gość: ZINA Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.etob1.on.wave.home.com 20.11.01, 20:01
          Tak macie racje.Ja kocham Wedel choc mieszkam w Kanadzie.nie lubie tych ich
          przeslodzonych batonikow. Kocham sie w kokosowej i mlecznej. Podobno zjedzona
          czekolada powoduje w organizmie wydzielanie sie takiej substancji jak przy
          orgazmie ,przynajmniej troche . No i cudownie odpreza i uspokaja,ma duzo zelaza
          i jest zdrowa ale w normalnych ilosciach.Ja mam cos takiego ,ze czym wiecej
          jem ,tym mi sie wiecej chce.Kocham tez ptasie mleczko Wedla waniliowe.
    • Gość: m-unia Re: jestem poz˙eraczem czekolady, szukam innych fa IP: *.nyc.rr.com 20.11.01, 20:30
      o jak fajnie, a juz myslalam ze tylko j mam fizia na funkcie czekolady :-)
      Jako dzieciak nigdy nie mialam jej dosyc - wiadomo czekolada byla na
      kartki, bodajze 200 dkg na miesiac na lebka, czyli cale nic.
      Ja niestety nie mialam rodzicow ktorzy by przywozili z zagramanicznych
      podrozy slodkosci, i kazdy kes czekolady byl dla mnie wielkim swietem.
      Jakos tak chodzi mi po glowie taka fajna czekolada nadziewana z Chinka
      w slomianym kapeluszu na okladce .... albo Finezja (teraz zeszla na psy,
      niestety), niesmiertelne barylki (ach ten zapach) i cale mnostwo innych...
      Ja tam przepadam za czekolada i mleczna i (ostatnio) biala.
      Ktos wspomnial Milke jogurtowa - REWELACJA, uwielbiam poprostu,
      mniam :-P A probowaliscie milke tzw. strzelajaca? (tak fajnie pstryka i
      'strzela' w ustach ) jeszcze nie spotkalam dzieciaka , ktory by jej nie
      pokochal, a i sama tez bardzo lubie. Swego czasu byla taka niezla
      czekolada Nestle - mleczna, migdaly plus miod - nie wiedziec czemu juz
      jej nie produkuja...
      Niestety za wedlem nie przepadam, wole czekolady, ktore latwiej sie
      rozplywaja w ustach - no ale na przyklad ptasie mleczko i delicje - tylko
      wedla (swoja droga szkoda ze juz nie robia tych pysznych krowek
      waniliowych.....kiedys mieli taka czekolade z nadzieniem o smaku
      orzechow wloskich - niestety tez juz nie robia)
      Moje ulubione marki to Lindt , Fazer (oryginalny, finski), Milka, terravita tez
      jest zaskakujaco niezla wbrew temu na co wskazywaloby opakowanie.
      Batoniki Pawelki - hmmm....poezja...
      A swoja najgorsze czekolady robia amerykancy - obrzydliwosc poprostu,
      kazdy ktory probowal ich hershey'a wie co mowie... fuj...
      M&m's jeszcze da sie zniesc, ale poza tym - zero.
      Pozdrowienia dla wszystkich lasuchow :-)
      m-unia
    • Gość: roseanne Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.sympatico.ca 22.11.01, 16:03
      no co do amerykanskiej czekolady to podpisuje sie obydwoma nogami- to wolalam
      nawet wyroby czekoladopodobne, bo wiadomo bylo odrazu, ze to plastik.
      Czy probowaliscie czekoladki "After eight"-cudo
      • ksywa Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 23.11.01, 08:53
        Gość portalu: roseanne napisał(a):

> no co do amerykanskiej czekolady to podpisuje sie obydwoma nogami- to wolalam
        > nawet wyroby czekoladopodobne, bo wiadomo bylo odrazu, ze to plastik.
        > Czy probowaliscie czekoladki "After eight"-cudo

After Eight jak najbardziej, od dziecka. Dostawałam je z Niemiec i był to dla
        mnie szczyt luksusu - gorzka czekolada, miętowe nadzienie i kazda czekoladka -
        cienka jak płatek- w kopertce. Ech, cóz to była za jazda... A teraz jak nie mam
        tego pod reką, to zadowalam się polskim ersatzem Bon Voayage. Pozdr,
        • Gość: geronino Re: LIndt Thins i inne oraz mój szczyt dokonań! IP: *.ipartners.pl 28.05.02, 16:20
          Jest taki produkt Lindta nazywa się chyba Thins.Kwadraciki czekolady o grubości
          dwóch milimetrów o boku około 2,5 cm.Pakowane w gustowne pudełeczka.Kiedyś
          dostałem od kolegi - pracownika Lindta KARTON tego cudu!.Do dzisiaj wspominam
          ten dzień jako jeden z najszczęśliwszych w życiu.Oprócz Thins dostałem też
          karton ich czekolady z Irish Cofee i z migdałami.Czysty geniusz.Sam jadam
          wszelkie , ale ostatnio często Alpen Gold Fruktolada z nadzieniem
          wiśniowym.Zawsze chętnie Bounty tradycyjne - kiedyś mama kroiła jeden taki
          baton na 4 kawałki po dwa dla mnie i siostry.Szczytem moich dokonań było
          zjedzenie dwóch tabliczek Milki z prażonym ryżem ,złożonych jak kanapka i
          posmarowanych Nutellą!
    • Gość: Vika Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 195.72.79.* 23.11.01, 09:55
      Przeczytalam wszystkie listy i chce powiedziec ze KOCHAM POZERACZY CZEKOLADY!!!
      Tak trzymac!!!!
      Vika
    • Gość: mać Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 217.153.69.* 23.11.01, 18:21
      no nie spodziewałem się że nas jest tak dużo. ale jak właściwie robi się białą
      czekoladę? pozdrowienia dla wszysktich, mać
    • Gość: Renata28 Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.uio.no 29.11.01, 18:27
      A ja UWIELBIAM Wedlowska truskawkowa, mniammmmmm!!!!
      • Gość: jola Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.02, 12:49
        Gość portalu: Renata28 napisał(a):

> A ja UWIELBIAM Wedlowska truskawkowa, mniammmmmm!!!!

ja też!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: nube Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 00:27
      Proletaryusze wszystkich rodzajów czekolady - łączcie się!!!
    • mimoza Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 30.11.01, 12:37
      Zdecydowanie najlepsza jest MILKA JOGURTOWA. Jak zacznę ją jeść to popadam
      w "ciąg czekoladowy". Nie mogę przestać. Czy są odwykówki dla takich jak ja ?
      • jello_b Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 30.11.01, 15:39
        wedlowska mleczna z całymi orzechami to mój nałóg :-)))
        ostatecznie może też być z nadzieniem truskawkowym - ale to na deser po tej
        właściwej ;-)))

pozdro :-D

acha - ptasie mleczko waniliowe to też taki mały debeściaczek :-) ale tylko
        wedlowskie
      • Gość: m. Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 192.168.2.* 20.12.01, 16:45
        A my z mężem jemy nałogowo Nussbeissera (o tej czekoladzie chyba jeszcze nikt
        tu nie wspomniał). W domu zawsze musi być zapas, bo inaczej głupiejemy.
        Uwielbiam też czekoladę smietankową Wawela, a mój mąż wszelkie gorzkie,
        zwłaszcza Lindta.
    • Gość: wich Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 10.47.3.* 20.12.01, 11:17
      mój ranking wygrywa wielka czekolada Lindt'a z cynamonem i kolendrą (jest teraz
      w sklepach z okacji Wesołych Świątek).
      PYCHA !!!
      • Gość: Elvis CZEKOLADA czy KOBIETA ?????? IP: 212.244.27.* 20.12.01, 17:50
        CZEKOLADA czy KOBIETA ?????? to moj odwieczny dylemat:) 26 lat nie potrafie z
        niego wybrnac.Raz TO raz TAMTO. Czas najwyzszy polaczyc przyjemnosci.Mniaaam.
        • szecherezada Re: CZEKOLADA czy KOBIETA ?????? 04.01.02, 18:38
          Gość portalu: Elvis napisał(a):

> CZEKOLADA czy KOBIETA ?????? to moj odwieczny dylemat:) 26 lat nie potrafie z
          > niego wybrnac.Raz TO raz TAMTO. Czas najwyzszy polaczyc przyjemnosci.Mniaaam.

ja wybralabym czekolade, zwlaszcza czarna carte d' or ze skorka pomaranczy,
          rozplywa sie w ustach i wznosi na wyzyny, prowadzi na druga strone teczy jak
          najlepszy sex
          trzymaj sie
          szech
    • Gość: harcerka Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 213.173.209.* 16.01.02, 16:57
      Czekolada to coś cudownego- pychotka! Wyrobów czekoladopodobnych na szczęście
      nie dane mi było poznać.
      Uwielbiam Milkę ( najchętniej z orzeszkami oraz Lufle-tak się to chyba pisze),
      Alpen Gold i wyjadam bratu kakao, a bratanicy czekoladowe płatki do mleka na
      sucho.
      Pozdrowionka dla wszystkim amatorów czekolady, czuwaj!
    • Gość: Ulka Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 14:25
      Ja bardzo lubię czeską czekoladę Studencką
      • Gość: kas Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 17:57
        uwielbiam czekoladę nadziewaną, najlepiej kokosową albo orzechową Wedel, oprócz
        tego Michałki, Grześki i co prawda nie czekoladowe ale najlepsze na świecie
        cukierki ZOZOLE
        • Gość: kas Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 17:58
          a ZOZOLE oczywiście najlepsze są jabłkowe i cytrynowe
          pozdrawiam
    • marudus Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 20.01.02, 01:56
      A najlepsze połączenie to gorzka czekolada wedla + 100 g wyborowej. Umieszczamy
      w ustach 3 kosteczki gorzkiej, i powoli pijemy wódeczkę. Ten cudowny smak, jak
      się czekolada rozpływa w ustach pod wpływem wódeczki. TO JE ONO!
    • Gość: gruby Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.ok.wroc.pl 22.01.02, 11:10
      ktos wspomnial o goracej czekoladzie(czekoladzie na goraco)
      jesli jest ktos z Warszawy to mam prosbe - obok "domu chlopa"
      jest sklep firmowy Wedla a przy nim pijalnia czekolady(wlasciwie powinno byc na
      odwrot) ,wiec jesli ktos ociera sie o stolice to moze sprobuje czy ta czekolada
      nadal tam jest i czy smakuje tak cudownie tak obezwladniajaco pysznie tak
      ekstatycznie jak kilka lat temu .Zmierze sie z rzeczywistoscia jesli okaze sie
      ze to juz nie to , wtedy ogarnie mnie rozpacz za rzeczami ktore bezpowrotnie
      znikaja , tona w oceanie gowna jakie otacza nas zewszad. A zeby poglebic swoja
      rozpacz zjem ktorys z produktow Alpen Gold(sluzby specjalne torturuja nia
      przesluchiwanych) . Ale zeby wyjsc na prosta, wrzuce w siebie Milke cytrynowa
      ewentualnie cos bialego(i to nie bedzie amfa , nie tym razem)
      • gaba5 Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 22.01.02, 14:52
        Gość portalu: gruby napisał(a):

> ktos wspomnial o goracej czekoladzie(czekoladzie na goraco)
        > jesli jest ktos z Warszawy to mam prosbe - obok "domu chlopa"
        > jest sklep firmowy Wedla a przy nim pijalnia czekolady(wlasciwie powinno byc na
        > odwrot) ,wiec jesli ktos ociera sie o stolice to moze sprobuje czy ta czekolada
        > nadal tam jest i czy smakuje tak cudownie tak obezwladniajaco pysznie tak
        > ekstatycznie jak kilka lat temu .Zmierze sie z rzeczywistoscia jesli okaze sie
        > ze to juz nie to , wtedy ogarnie mnie rozpacz za rzeczami ktore bezpowrotnie
        > znikaja , tona w oceanie gowna jakie otacza nas zewszad. A zeby poglebic swoja
        > rozpacz zjem ktorys z produktow Alpen Gold(sluzby specjalne torturuja nia
        > przesluchiwanych) . Ale zeby wyjsc na prosta, wrzuce w siebie Milke cytrynowa
        > ewentualnie cos bialego(i to nie bedzie amfa , nie tym razem)

Przy firmowym sklepie Wedla nadal istnieje i świetnie funkcjonuje pijalnia
        czekolady.Niebo w gębie!!!!!Poza tym przyjemna atmosferka, piękny wystrój i miła
        obsługa. Gorąco polecam na chmurne, ale i na słoneczne popołudnie.

• Gość: gruby Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 62.233.144.* 23.01.02, 12:36
          dzieki za info, to bardzo budujace ze choc to jedno miejsce nie zeszlo na psy
          zdopingowalas mnie do jak najszybszej wyprawy do stolicy
          • Gość: gog Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 20:58
            a co z Toblerone???????????????????????!!!!!!!!!!!11
      • piotr_c Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 31.01.02, 11:48
        Mam wrażenie ze ta pijalnia nawet chyba sie rozrosła o sąsiedni lokal. Nie
        byłem w środku od 4 lat ale kiedys czekolada była świetna.
        Bardzo lubie Studencka z żelkami i bakaliami
    • Gość: bruksela A kto lubi czekoladki belgijskie ? IP: 10.34.16.* 30.01.02, 23:17

Godiva, Cote D'Ore, Leonidas..to jest to.
    • debe Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 31.01.02, 07:11
      Wedel i Lindt, tylko gorzka, ew. kawowa. Przynajmniej tabliczka na tydziej.
      Polecam tez artykul:
      polki.interia.pl/uroda/figura/artykul?art_id=14302
      Nie mam pojecia ile w nim prawdy, ale na pewno poprawi nastroj wielu pozeraczom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka