Gość: mać IP: 217.153.69.* 04.11.01, 12:20 kocham pożerać czekoladę. szukam innych pobratymców, którzy również zajadaja się tym cudeńkiem... wasze preferencje i doznania rozkoszy...poz,mać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aina Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 13:58 hej, witam w klubie! Preferuję czekoladę gorzką (wedel), mam zamiar dorwać czekoladę Lindt z 99% kakao (tylko nie wiem gdzie to cudo można dostać) - to dopiero musi być jazda! Kakao też jest niczego sobie. Mniejsza z tym , że to tuczące hobby - jest proste, a cieszy - potem człowiek wygląda tak: :-)))) Pozdrawiam innych pożeraczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroppo LINDT 99% IP: *.peerte.com.pl 01.02.02, 10:52 Jadłem niedawno tą czekoladę. Jestem amatorem mlecznych, więc moje rozczarowanie widać właśnie z tego sie wzięło; ale ta 99% była tak cholernie gorzka i drażniaco wręcz zatykająca, twarda i strasznie trudno mięknąca w twarzy, ze nie mam pojęcia, za co mozna ją lubić :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maestro Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 10.10.65.* 03.02.02, 20:48 Uwielbiam czekolade !!! Najbardziej gorzka !!! Nie wyobrazam sobie zycia bez jedzenia czekolady , bez rozkoszowania sie jej smakiem..... Czekolada jest dobra na wszystko: na glod , na stres , na polepszenie nastroju... a co najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.02.02, 01:20 mój kotek pożera każdą ilość każdej czekolady a wygląda tak ________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 213.25.169.* 04.11.01, 22:04 Witam, witam! Właśnie siedząc przy forum zjadłem całą grubą tabliczkę czekolady. Czekolada to jest to, czego zabraknąć nie może. Zżerałem już potworne ilości będąc dzieckiem i do tej pory mi to nie minęło. Mój rekord to cztery tabliczki w ciagu jednego wieczora (chyba w tamtym roku). Teraz w sklepach czekolada jest taka, śmaka i owaka. Przed '89 moja mama jeździła na Węgry i stamtąd przywoziła czekolady, które później chowała w szafie, w maszynie do szycia, szafce z butami, segmencie, łóżku itp. skrytkach. Ale próżny jej wysiłek. Pochłaniając z jednej skrytki przechodziłem do drugiej. O konsekwencjach zaczynałem myśleć kiedy zostawała się już tylko jedna. Raz dostałem porządny opierdol, bo zjadłem dwie z trzech czekolad (z NRD!)schowanych w szafie, a zakupionych przez mamę na drobny prezent jakiemuś dziecku znajomej, które miało komunię. Pamiętam też wypasioną czekoladę z Jugosławii z ryżem, a był to rok bodajże '87. Ludzie! Dałbym się zarżnąć wtedy za tę czekoladę! Będąc z harcerzami na wakacjach w NRD też nieźle sobie podjadłem. Były tam takie automaty z przezroczystymi szyfladkami i w każdej z nich były słodycze, które w Polsce zdobywało sie cudem. Przy każdej szufladce był przycisk. Wystarczyło wrzucić 1 markę i słodycze twoje. Ale wykumałem że złotówka również pasuje, więc czyściliśmy dokładnie takie automaty do ostaniej czekolady i cukierka. W końcu byliśmy bratnimi narodami!:)) Preferuję czekolady mleczne. Naturalne mi nie smakują, a czekolady z nadzieniem typu truskawka, jabłko, czy jagoda uwazam za niodpowiedzialne wybryki. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 10.144.73.* 05.11.01, 14:45 A ja Wam zazdroszcze, bo mam na czekolade uczulenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.unl.edu 05.11.01, 19:47 Co sie dzieje z Wami po "secie" czekolady ? Czy zmienia sie wasz nastroj, jestescie odurzeni czy cos takiego ? czy mozna sie zaprawic czekolada ? Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.stacje.agora.pl 06.11.01, 23:14 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Co sie dzieje z Wami po "secie" czekolady ? Czy zmienia sie wasz nastroj, > jestescie odurzeni czy cos takiego ? czy mozna sie zaprawic czekolada ? Zaprawić nie, osiąga się raczej stan ogólnie błogiego zrelaksowania. Z wyrozumiałością spogląda się na bliskich, nabiera się ufności w sprawie przyszłości, ogólny luzik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.unl.edu 07.11.01, 15:11 A ile trzeba w siebie wrzucic tego raju ? I jaki to skladnik tak dziala ? Pozdro, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razdwa Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 20:50 Właśnie przed sekunda wrąbałęm Milkę jugurtową. Pyszności! Odpowiedz Link Zgłoś
nasionko Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 07.11.01, 22:54 Andrzej ty nie pytaj tylko spróbuj! P.S. Najlepsza jest mleczna z rumem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.unl.edu 07.11.01, 22:57 Jestem alkoholikiem, wiec szukam czegos do zaprawy bezalkoholowej, a Ty mi tu o rumie. 10 minut po tej czekoladzie, bede juz szukal samego rumu. Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QRDE Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 213.76.157.* 31.01.02, 12:22 To cos jak po marihuanie. Gdzies czytalem ze czekolada ma podobne skladniki co cannabiplanto. Ja tam lubie jedno i drugie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.lukowa7.waw.pl 13.05.02, 18:02 Podobno żeby "zaprawić się" czekoladą tzreba zjeść około 1000 tabliczek - ale tego chyba nikt nie jest w stanie dokonać - poza tym - ilośc cukri we krwi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 10.130.129.* 02.02.02, 18:49 > A ja Wam zazdroszcze, bo mam na czekolade uczulenie... sprobuj bialej - podobno ona nie uczula... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 65.92.5.* 07.11.01, 23:18 czekolada- och Tak. Gorzka, najlepiej wedlowska .Kostka zanurzana w goracym expresso, co by sie ciutke rozpuscila. mniam Wystarcza kosteczka tygodniowo, no ,moze tez byc biala Milka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobitka Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.europolgaz.com.pl 08.11.01, 14:00 Cóż za smakowity wątek! I nawet nikt nie bluzga, coś takiego. To znaczy, ze czekolada łagodzi obyczaje:-) Dla mnie najlepsza gorzka z miętowym nadzieniem ew. karmelowym, a najlepiej truflowym (Ritter Sport), albo jeszce z rodzynkami moczonymi w rumie, była kieyś taka nazywała się Riquetta, albo jakoś tak. Czasem nugatowa, ale za duzo może zemdlic, takie to słodkie, brr... Kiedys zażerałam się czekoladami z orzechami (koniecznie całymi) dopóki nie zobaczyłam jak z nieopatrznie pozostawionej na jakiś czas czekolady zaczęły się wylęgac takie piekne białe... Tu zakończę, bo zepsuję komuś apetyt (i obrzydzę wątek). Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka KOSTECZKA TYGODNIOWO??? IP: *.ht.pl 08.11.01, 18:14 KOSTECZKA TYGODNIOWO??? iiijezu tygodniowo to ja pozeram ze 3 czekolady nie liczac batonikow. Kostka tygodniowo to dobre dla masochistow bo tylko pobudzi chec na wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.toya.net.pl 12.11.01, 00:25 Kosteczka dygodniowo ???!! Chyba na odwyku :)))) Najlepsza dla mnie : milka z orzechami , cala ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Wedel to syf - nie żryjcie tego!!! IP: 213.25.197.* 12.11.01, 05:14 Najlepsza kiedyś była cudbury, ale już od paru lat jest do dupy. Teraz są dobre Lindt - ale broń Boże nie nadziewane. Od biedy można zeżreć Terravitę - ale tylko jedną na raz, bo ma w sobie coś sztucznego. Milka była dobra za komuny - bo wtedy wszystko co z pewexu było dobre. Teraz to jużs nie to samo. Jak się wpieprzy całą tabliczkę i popije kawą to lepsze jak wiagra albo działka amfetaminy. Aha - no i dobre są też Fazery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Wedel to syf - nie żryjcie tego!!! IP: 154.5.39.* 12.11.01, 07:32 A ja jak wracam z corocznego urlopu w Polsce, wybieram sie do hurtowni i zakupuje: 2x3kg sliwek w czekoladzie 3 kg malagi 3 kg czekoladek z plynnym alkoholem w srodku po pudelku batonikow maciek i pawelek 3 kg krowek 3 kg wisni alkoholizowanych w czekoladzie i jeszcze co mi wpadnie interesujaco wygladajacego w oko i to konsumuje przez caly rok rozczestowujac po trosze wsrod rodziny i znajomych oczywiscie, ze tu w Montrealu dokupuje sobie moje ulubione czekolady, szcegolnie belgijskie muszle i marki Leonidas - fantazja w gebie; polecam ale dwa razy w roku robie tez moja sprawdzona diete 2-tygodniowa "Scarsdale", inaczej nie miescilbym sie do mojego lozka mimo, ze jest queen size :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
choco! Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 12.11.01, 11:54 niedawno żyłam na samej czekoladzie ;) Nie jadłam nic innego, bo mi nie smakowało, tak, to jest nałóg i choroba :))) Najbardziej lubię Cadbury z migdałami, Milkę z drobnymi orzechami i od czasu do czasu Barona czarno-białego (jak oszczędzam) ;)) I jeszcze teraz rzuciłam się na Riesen, czekoladowe toffi w czekoladzie... Odpowiedz Link Zgłoś
piri Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 12.11.01, 22:41 Czekolada jest czad! Ostatnio dorwalam czekoladowe cukierki firmy FAZER o nazwie FANTAZJA-mniam zwlaszcza te z nadzieniem waniliowym i chrupkami kakaowymi.. kokosowymi tez nie pogardze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toms Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.pl 13.11.01, 07:32 Czekolada czekolada a co powiecie na ptasie mleczko (wedlowskie) ? to jest dopiero nalog spyciarze sprzedaja to tylko w paczkach po pol kilo wiec jak sie otworzy to trza na serio mocno walczyc ze soba aby calego nie zjesc choc juz czlowiek nie moze i jest zaslodzony po 400g tego cuda to patrzy na to malutkie jedno i.... jeszcze jeden malutki mietowy oplatek....:-)))) ja preferuje czekolady nadziewane ale i tak ptasie ŻĄDZI (a tak dam sie wyżyć tym z forum zatytułowany "Ortografia całym moim życiem" :-) a przepis jak zjesc cale opakowanie ptasiego ?? po prostu trzeba przeplatac go z kiszonymi ogorkami wtedy czlowiek tak sie nie zaslodzi i cale 500g da rade zjesc :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maxwella Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 13.11.01, 15:05 Gość portalu: mać napisał(a): > kocham pożerać czekoladę. szukam innych pobratymców, którzy również zajadaja > się tym cudeńkiem... wasze preferencje i doznania rozkoszy...poz,mać przykro mi, nie lubię czekolady, chociaż kiedyś bardzo...Chyba przedawkowałam pozdrawiam, czekaoladowa abstynentka maxwella Odpowiedz Link Zgłoś
brutuska Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 13.11.01, 17:29 nie jem czekolady często ok jedna tabliczka na tydzień najlepsze to amaretto albo truflowe, dobra jest też Fazer pełnomleczna, kocham też wszelkie cukierki: świetne są dumle bananowe acha pycha jest jeszcze czekolada kokosowa no i biała milka jeśli chodzi o bombonierki to wyjadam kokosowe i karmelowe dopiero jak te się skończą to zabieram się za resztę zapomniałabym jeszcze o pysznej gorącej czekoladce Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: pożeram pożeraczy czekolady 15.11.01, 17:57 ummm...czekolada jest strasznie sexy, gdy się ją je we dwoje. Właśnie szukam jakiejś kobiety wielbicielki czekolady z Poznania... Odezwijcie się!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.wat.waw.pl 15.11.01, 20:57 A ja uwielbiam mleczną Wedla z nadzieniem toffi.Potrafie zjeśc kilka i nigdy nie mam dość(ewentualne przesłodzenie przechodzi po jakims kwadransie)Dobra jest jeszcze taka o smaku kawy ze śmietanką.mmniammmmmmm. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mać Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 217.153.69.* 17.11.01, 13:11 ja jak czasami zabraknie czekolady w domu to potrafię zeżreć kakao córki, wiecie takie w proszku prosto zze sloika. taki erzatz ale tez krzepi. natomiast nie lubie wszelkich wyrobów czekoladopodobnych- to syf i świętokradztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.ht.pl 18.11.01, 12:58 Taaak, lata 80 i wyrób czekoladopodobny w opakowaniu zastępczym.. do dziś samą myśl o tym mam odruch wymiotny ;P ohyda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZINA Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.etob1.on.wave.home.com 20.11.01, 20:01 Tak macie racje.Ja kocham Wedel choc mieszkam w Kanadzie.nie lubie tych ich przeslodzonych batonikow. Kocham sie w kokosowej i mlecznej. Podobno zjedzona czekolada powoduje w organizmie wydzielanie sie takiej substancji jak przy orgazmie ,przynajmniej troche . No i cudownie odpreza i uspokaja,ma duzo zelaza i jest zdrowa ale w normalnych ilosciach.Ja mam cos takiego ,ze czym wiecej jem ,tym mi sie wiecej chce.Kocham tez ptasie mleczko Wedla waniliowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-unia Re: jestem poz˙eraczem czekolady, szukam innych fa IP: *.nyc.rr.com 20.11.01, 20:30 o jak fajnie, a juz myslalam ze tylko j mam fizia na funkcie czekolady :-) Jako dzieciak nigdy nie mialam jej dosyc - wiadomo czekolada byla na kartki, bodajze 200 dkg na miesiac na lebka, czyli cale nic. Ja niestety nie mialam rodzicow ktorzy by przywozili z zagramanicznych podrozy slodkosci, i kazdy kes czekolady byl dla mnie wielkim swietem. Jakos tak chodzi mi po glowie taka fajna czekolada nadziewana z Chinka w slomianym kapeluszu na okladce .... albo Finezja (teraz zeszla na psy, niestety), niesmiertelne barylki (ach ten zapach) i cale mnostwo innych... Ja tam przepadam za czekolada i mleczna i (ostatnio) biala. Ktos wspomnial Milke jogurtowa - REWELACJA, uwielbiam poprostu, mniam :-P A probowaliscie milke tzw. strzelajaca? (tak fajnie pstryka i 'strzela' w ustach ) jeszcze nie spotkalam dzieciaka , ktory by jej nie pokochal, a i sama tez bardzo lubie. Swego czasu byla taka niezla czekolada Nestle - mleczna, migdaly plus miod - nie wiedziec czemu juz jej nie produkuja... Niestety za wedlem nie przepadam, wole czekolady, ktore latwiej sie rozplywaja w ustach - no ale na przyklad ptasie mleczko i delicje - tylko wedla (swoja droga szkoda ze juz nie robia tych pysznych krowek waniliowych.....kiedys mieli taka czekolade z nadzieniem o smaku orzechow wloskich - niestety tez juz nie robia) Moje ulubione marki to Lindt , Fazer (oryginalny, finski), Milka, terravita tez jest zaskakujaco niezla wbrew temu na co wskazywaloby opakowanie. Batoniki Pawelki - hmmm....poezja... A swoja najgorsze czekolady robia amerykancy - obrzydliwosc poprostu, kazdy ktory probowal ich hershey'a wie co mowie... fuj... M&m's jeszcze da sie zniesc, ale poza tym - zero. Pozdrowienia dla wszystkich lasuchow :-) m-unia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.sympatico.ca 22.11.01, 16:03 no co do amerykanskiej czekolady to podpisuje sie obydwoma nogami- to wolalam nawet wyroby czekoladopodobne, bo wiadomo bylo odrazu, ze to plastik. Czy probowaliscie czekoladki "After eight"-cudo Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 23.11.01, 08:53 Gość portalu: roseanne napisał(a): > no co do amerykanskiej czekolady to podpisuje sie obydwoma nogami- to wolalam > nawet wyroby czekoladopodobne, bo wiadomo bylo odrazu, ze to plastik. > Czy probowaliscie czekoladki "After eight"-cudo After Eight jak najbardziej, od dziecka. Dostawałam je z Niemiec i był to dla mnie szczyt luksusu - gorzka czekolada, miętowe nadzienie i kazda czekoladka - cienka jak płatek- w kopertce. Ech, cóz to była za jazda... A teraz jak nie mam tego pod reką, to zadowalam się polskim ersatzem Bon Voayage. Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronino Re: LIndt Thins i inne oraz mój szczyt dokonań! IP: *.ipartners.pl 28.05.02, 16:20 Jest taki produkt Lindta nazywa się chyba Thins.Kwadraciki czekolady o grubości dwóch milimetrów o boku około 2,5 cm.Pakowane w gustowne pudełeczka.Kiedyś dostałem od kolegi - pracownika Lindta KARTON tego cudu!.Do dzisiaj wspominam ten dzień jako jeden z najszczęśliwszych w życiu.Oprócz Thins dostałem też karton ich czekolady z Irish Cofee i z migdałami.Czysty geniusz.Sam jadam wszelkie , ale ostatnio często Alpen Gold Fruktolada z nadzieniem wiśniowym.Zawsze chętnie Bounty tradycyjne - kiedyś mama kroiła jeden taki baton na 4 kawałki po dwa dla mnie i siostry.Szczytem moich dokonań było zjedzenie dwóch tabliczek Milki z prażonym ryżem ,złożonych jak kanapka i posmarowanych Nutellą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 195.72.79.* 23.11.01, 09:55 Przeczytalam wszystkie listy i chce powiedziec ze KOCHAM POZERACZY CZEKOLADY!!! Tak trzymac!!!! Vika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mać Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 217.153.69.* 23.11.01, 18:21 no nie spodziewałem się że nas jest tak dużo. ale jak właściwie robi się białą czekoladę? pozdrowienia dla wszysktich, mać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata28 Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.uio.no 29.11.01, 18:27 A ja UWIELBIAM Wedlowska truskawkowa, mniammmmmm!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.02, 12:49 Gość portalu: Renata28 napisał(a): > A ja UWIELBIAM Wedlowska truskawkowa, mniammmmmm!!!! ja też!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 00:27 Proletaryusze wszystkich rodzajów czekolady - łączcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mimoza Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 30.11.01, 12:37 Zdecydowanie najlepsza jest MILKA JOGURTOWA. Jak zacznę ją jeść to popadam w "ciąg czekoladowy". Nie mogę przestać. Czy są odwykówki dla takich jak ja ? Odpowiedz Link Zgłoś
jello_b Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 30.11.01, 15:39 wedlowska mleczna z całymi orzechami to mój nałóg :-))) ostatecznie może też być z nadzieniem truskawkowym - ale to na deser po tej właściwej ;-))) pozdro :-D acha - ptasie mleczko waniliowe to też taki mały debeściaczek :-) ale tylko wedlowskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 192.168.2.* 20.12.01, 16:45 A my z mężem jemy nałogowo Nussbeissera (o tej czekoladzie chyba jeszcze nikt tu nie wspomniał). W domu zawsze musi być zapas, bo inaczej głupiejemy. Uwielbiam też czekoladę smietankową Wawela, a mój mąż wszelkie gorzkie, zwłaszcza Lindta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wich Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 10.47.3.* 20.12.01, 11:17 mój ranking wygrywa wielka czekolada Lindt'a z cynamonem i kolendrą (jest teraz w sklepach z okacji Wesołych Świątek). PYCHA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elvis CZEKOLADA czy KOBIETA ?????? IP: 212.244.27.* 20.12.01, 17:50 CZEKOLADA czy KOBIETA ?????? to moj odwieczny dylemat:) 26 lat nie potrafie z niego wybrnac.Raz TO raz TAMTO. Czas najwyzszy polaczyc przyjemnosci.Mniaaam. Odpowiedz Link Zgłoś
szecherezada Re: CZEKOLADA czy KOBIETA ?????? 04.01.02, 18:38 Gość portalu: Elvis napisał(a): > CZEKOLADA czy KOBIETA ?????? to moj odwieczny dylemat:) 26 lat nie potrafie z > niego wybrnac.Raz TO raz TAMTO. Czas najwyzszy polaczyc przyjemnosci.Mniaaam. ja wybralabym czekolade, zwlaszcza czarna carte d' or ze skorka pomaranczy, rozplywa sie w ustach i wznosi na wyzyny, prowadzi na druga strone teczy jak najlepszy sex trzymaj sie szech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harcerka Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 213.173.209.* 16.01.02, 16:57 Czekolada to coś cudownego- pychotka! Wyrobów czekoladopodobnych na szczęście nie dane mi było poznać. Uwielbiam Milkę ( najchętniej z orzeszkami oraz Lufle-tak się to chyba pisze), Alpen Gold i wyjadam bratu kakao, a bratanicy czekoladowe płatki do mleka na sucho. Pozdrowionka dla wszystkim amatorów czekolady, czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 14:25 Ja bardzo lubię czeską czekoladę Studencką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 17:57 uwielbiam czekoladę nadziewaną, najlepiej kokosową albo orzechową Wedel, oprócz tego Michałki, Grześki i co prawda nie czekoladowe ale najlepsze na świecie cukierki ZOZOLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 17:58 a ZOZOLE oczywiście najlepsze są jabłkowe i cytrynowe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marudus Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 20.01.02, 01:56 A najlepsze połączenie to gorzka czekolada wedla + 100 g wyborowej. Umieszczamy w ustach 3 kosteczki gorzkiej, i powoli pijemy wódeczkę. Ten cudowny smak, jak się czekolada rozpływa w ustach pod wpływem wódeczki. TO JE ONO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.ok.wroc.pl 22.01.02, 11:10 ktos wspomnial o goracej czekoladzie(czekoladzie na goraco) jesli jest ktos z Warszawy to mam prosbe - obok "domu chlopa" jest sklep firmowy Wedla a przy nim pijalnia czekolady(wlasciwie powinno byc na odwrot) ,wiec jesli ktos ociera sie o stolice to moze sprobuje czy ta czekolada nadal tam jest i czy smakuje tak cudownie tak obezwladniajaco pysznie tak ekstatycznie jak kilka lat temu .Zmierze sie z rzeczywistoscia jesli okaze sie ze to juz nie to , wtedy ogarnie mnie rozpacz za rzeczami ktore bezpowrotnie znikaja , tona w oceanie gowna jakie otacza nas zewszad. A zeby poglebic swoja rozpacz zjem ktorys z produktow Alpen Gold(sluzby specjalne torturuja nia przesluchiwanych) . Ale zeby wyjsc na prosta, wrzuce w siebie Milke cytrynowa ewentualnie cos bialego(i to nie bedzie amfa , nie tym razem) Odpowiedz Link Zgłoś
gaba5 Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 22.01.02, 14:52 Gość portalu: gruby napisał(a): > ktos wspomnial o goracej czekoladzie(czekoladzie na goraco) > jesli jest ktos z Warszawy to mam prosbe - obok "domu chlopa" > jest sklep firmowy Wedla a przy nim pijalnia czekolady(wlasciwie powinno byc na > odwrot) ,wiec jesli ktos ociera sie o stolice to moze sprobuje czy ta czekolada > nadal tam jest i czy smakuje tak cudownie tak obezwladniajaco pysznie tak > ekstatycznie jak kilka lat temu .Zmierze sie z rzeczywistoscia jesli okaze sie > ze to juz nie to , wtedy ogarnie mnie rozpacz za rzeczami ktore bezpowrotnie > znikaja , tona w oceanie gowna jakie otacza nas zewszad. A zeby poglebic swoja > rozpacz zjem ktorys z produktow Alpen Gold(sluzby specjalne torturuja nia > przesluchiwanych) . Ale zeby wyjsc na prosta, wrzuce w siebie Milke cytrynowa > ewentualnie cos bialego(i to nie bedzie amfa , nie tym razem) Przy firmowym sklepie Wedla nadal istnieje i świetnie funkcjonuje pijalnia czekolady.Niebo w gębie!!!!!Poza tym przyjemna atmosferka, piękny wystrój i miła obsługa. Gorąco polecam na chmurne, ale i na słoneczne popołudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: 62.233.144.* 23.01.02, 12:36 dzieki za info, to bardzo budujace ze choc to jedno miejsce nie zeszlo na psy zdopingowalas mnie do jak najszybszej wyprawy do stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gog Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 20:58 a co z Toblerone???????????????????????!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 31.01.02, 11:48 Mam wrażenie ze ta pijalnia nawet chyba sie rozrosła o sąsiedni lokal. Nie byłem w środku od 4 lat ale kiedys czekolada była świetna. Bardzo lubie Studencka z żelkami i bakaliami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruksela A kto lubi czekoladki belgijskie ? IP: 10.34.16.* 30.01.02, 23:17 Godiva, Cote D'Ore, Leonidas..to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
debe Re: jestem pożeraczem czekolady, szukam innych fanów 31.01.02, 07:11 Wedel i Lindt, tylko gorzka, ew. kawowa. Przynajmniej tabliczka na tydziej. Polecam tez artykul: polki.interia.pl/uroda/figura/artykul?art_id=14302 Nie mam pojecia ile w nim prawdy, ale na pewno poprawi nastroj wielu pozeraczom. Odpowiedz Link Zgłoś