Dodaj do ulubionych

Serial o kręceniu seriali

21.09.06, 12:14
wczoraj oglądałam. emitowany jest na polszmacie. i podobał mi się. może
momentami głupawy ale generalnie fajny. "ilona łepkowska" genialna. kurowska
też.
Obserwuj wątek
    • Gość: brotherhood Serial o kręceniu seriali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:39
      Oglądałem i jest extra. Poza tym dla mnie to gra tam czołówka polskich
      satyryków - po prostu klasyk...
    • Gość: coza na zdjeciu nie jest Rewinski tylko ... IP: *.acn.waw.pl 21.09.06, 13:09
      gosciu z programu Majewski Show - Rozmowy w Tloku
      • Gość: Filip Re: na zdjeciu nie jest Rewinski tylko ... IP: 57.66.197.* 21.09.06, 13:19
        Właśnie chciałem dopisać post scriptum, ale już mnie uprzedziłeś. Obawiam się,
        że autor artykułu nie wie, jak naprawdę wygląda Janusz Rywiński, ale coś tam
        kojarzy, bo widział Szymon Majewski Show... Edukujcie się tam dziennikarzyny.
    • Gość: Filip Serial o kręceniu seriali IP: 57.66.197.* 21.09.06, 13:13
      Widziałem urywki pierwszego odcinka i nawet (choć nie znoszę tasiemców, a za
      serialami - z pewnymi wyjątkami - nie przepadam) da się oglądać. Są śmieszne
      momenty, aktorzy lepsi niż w niejednym polskim tasiemcu, no i jest "mistrz
      nad mistrze" Janusz Rywiński - zawsze śmieszny, zawsze w formie. Dla niego,
      myślę, warto się zobaczyć ten serial.
      • Gość: sabbatha Re: Serial o kręceniu seriali IP: *.chello.pl 21.09.06, 15:15
        REWIŃSKI <pac>
    • rudy_rudolf serial o serialu jak powstają seriale.. :((( 21.09.06, 16:54
      ojeeej, nie przesadzajcie, przecież tego niedługo nie będzie można, to jak z
      komisjami śledczymi-im ich więcej tym człowiek bardziej się gubi

kolorowy świat na
      www.asiaq.pl
      wygraj szkolenie na
      www.grupa-kreatywna.pl
    • Gość: S60otSS Serial o kręceniu seriali IP: *.stansat.pl 21.09.06, 22:16
      Obejrzyjcie "Studio 60 on the Sunset Strip". Dużo inteligentniejszy, ale trzeba się orientować w amerykańskim biznesie telewizyjnym. Co prawda puścili jak na razie pilot ale świtnie się oglądało :) Polecam zamiast polskich kaszanek.
      • Gość: Sasiad Re: Serial o kręceniu seriali IP: *.ipt.aol.com 22.09.06, 08:04
        Albo polecam obejrzec, jesli ktos znajdzie, bo do kin to u nas nie weszlo,
        "Ready when you are, Mr. McGill" - doskonaly brytyjski (BBC, tez smietanka
        aktorow gra) film o kreceniu serialu, zaleznosciach
        scenarzysta-producent-rezyser, itd. Niesamowity.
    • wojid Re: Serial o kręceniu seriali 17.09.13, 11:38
      Widzę, że ludziom coraz bardziej kończą się pomysły dotyczące fabuły serialów.

--
      balustrady nierdzewne warszawa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka