Dodaj do ulubionych

Wymyśl hasło Wierzejskiemu

19.10.06, 11:15
Jako zawodowy reklamiarz wolę wymyślać hasła dla proszku do prania, niż dla
osoby pokroju Wierzejskiego. Z oczywistego powodu - proszek do prania
przyczynia się do zachowania czystości i porządku. Po działalności Wojciecha
Wierzejskiego i jego formacji można spodziewać się jedynie większego bałaganu
i nieudolności.

Pozdrawiam
Keep Rockin'
Obserwuj wątek
    • kfaker Wierzejski na prezydenta, młodzi na emigrację! 19.10.06, 11:22
      Albo np. zerżnąć hasło Tuska, tylko zamiast 'R' wstawić 'G' - będzie w twoim duchu, Wojtusiu :)
      • ohnedich Re: Wierzejski na prezydenta, młodzi na emigrację 19.10.06, 11:27
        kfaker napisał:

> Albo np. zerżnąć hasło Tuska, tylko zamiast 'R' wstawić 'G' - będzie w twoim du
        > chu, Wojtusiu :)
        >
        Z gazem to chyba więcej wspólnego ma Twój faworyt i jego dziadek....
        • kfaker Re: Wierzejski na prezydenta, młodzi na emigrację 19.10.06, 11:29
          Jaki mój faworyt? Gdzie ja pisałem o jakimś faworycie, pokaż mi proszę? Czy to może Głosy ci powiedziały?
          • qare [...] 19.10.06, 12:08
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: gosc Wyborcy! Blokujemy listę z PiS, a więc Kwak You! IP: *.aster.pl 19.10.06, 13:04
              ...
              • kfaker [...] 19.10.06, 13:14
                • kronopio77 bycie Wierzejskim powinno być surowo karane 19.10.06, 18:11
                  .
                  • zglosczeresniaka [...] 19.10.06, 20:29
                • Gość: wawak "Wierzejski - prezydent KL Warschau" IP: *.chello.pl 19.10.06, 23:29
                  Troche zerżnięte z Kaczora,ale co tam,mentalnie sa jak bracia,chyba by sie nie
                  obraził....
                  • badjuk "MNIEJ SZKÓŁ..." 20.10.06, 00:46
                    "MNIEJ SZKÓŁ, WIĘCEJ POPRAWCZAKÓW"
                    • Gość: molo "Wierzejski też człowiek" IP: 83.234.129.* 20.10.06, 08:01
                      :D
                      • ritterausleidenschaft "zbieram na operacje plastyczna" 20.10.06, 08:59
                        bo chce wygladac jak powazny mezczyzna ... hehehe
              • kfaker Re: Wyborcy! Blokujemy listę z PiS, a więc Kwak Y 19.10.06, 13:35
                Jest takie powiedzenie które pasuje do blokowania się z pisem: muchy zawsze lecą do... wiesz czego :)
      • Gość: antypedal Re: Wierzejski na prezydenta, młodzi na emigrację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 17:29
        wierzejski na tym zdjeciu wyglada jak pedal !!!!
      • Gość: Kreatywny Re: Wierzejski na prezydenta, młodzi na emigrację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 19:44
        W duchu idei rodziny LPR, proponowałbym "Razem...reszta do gazu" , "Razem
        pozbądźmy się Innych", "Teraz k**** zobaczycie p*****" "Inwestycje, turystyka,
        Inni...w*****lac!!" czy coś w tym guście/
    • kfaker Niepełnosprawni umysłowo - pełnosprawni w pracy 19.10.06, 11:23
      To najlepsze hasło dla Wojtka :)
      • mordor_o_poranku Re: Niepełnosprawni umysłowo - pełnosprawni w pra 19.10.06, 12:38
        Nie do-Wierzej mu.
      • Gość: Michał Re: Niepełnosprawni umysłowo - pełnosprawni w pra IP: 83.238.175.* 19.10.06, 17:47
        Dziękuję Ci bardzo za kilka minut zdrowego śmiechu. Choć, jak się dobrze
        zastanowić, to raczej smutne. Ale faktycznie pasuje do tego pana.
      • Gość: kot Re: Niepełnosprawni umysłowo - pełnosprawni w pra IP: *.crowley.pl 19.10.06, 19:21
        obrazasz osoby niepelnosprawne tym porownaniem
    • Gość: j23i1/2 dajcie mi władzę ... IP: 194.183.32.* 19.10.06, 11:24
      a ja was usadzę.
      • Gość: i ch.. Re: dajcie mi władzę ... IP: *.pl 19.10.06, 12:22
        CHasło
        Pyde Rup ino botków nie zamocz
    • ohnedich Wiara Miłość i Nadzieja kiedy słyszę głosWierzeja 19.10.06, 11:25
      Jeszcze coś o Ojczyźnie i Bogu by się przydało,lecz "wenę" mam dopiero w
      okolicach 13.00 gdy ogarnia mnie "dilbertoza"bądz po 4-tej kawie..

A wogóle to b.lubię Posła Wierzejskiego,polecam blog P.Posła
      A za ten tekst o "spedalonej Europie",to Pan Poseł Nobla powinien dostać(a
      Szymborskiej,kukiełce lewaków-która peany na czesc Stalina..ODEBRAĆ!!)
      • Gość: emeryt Re: Wiara Miłość i Nadzieja kiedy słyszę głosWier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 11:27
        "Pedały precz" - chyba wygrałem główną nagrodą? Z takim hasłem Wojtuś wyborów
        jednak nie wygra.
      • Gość: marcin olbrych Re: Wiara Miłość i Nadzieja kiedy słyszę głosWier IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 11:56
        raczej w morde powinien dostac. cegla.
        • Gość: moszym1 Warszawa dla Polaków? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 14:35
      • Gość: migg Re: Wiara Miłość i Nadzieja kiedy słyszę głosWier IP: *.saf.ic.ac.uk 19.10.06, 16:15
        och, to może ty mi wyjasnisz, co pan posel mial na mysli, mowiac "obła Europa"?
        Ze kantów tam nie robią?
    • Gość: jajaca Re: Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 11:26
      A dlaczego nie?
      Może takie: Spójrz w me szczere oczy - czy prócz tęsknoty za rozumem, widzisz
      coś jeszcze??? - egzaltowanie, z przydechem.
      Albo (za Dudkiem): Rozum pilnie poszukiwany! Pomocy Rodacy - Polacy!!!!! np. na
      plakatach wyborczych, z wyciągniętą w dramatycznym geście dłonią.
      itd., itp.
    • kfaker *** Jak wygram, to się powieszę *** 19.10.06, 11:28
      ... i 100% głosów na Wojtka :)
      • xa.very Re: *** Jak wygram, to się powieszę *** 19.10.06, 14:34
        No co ty? Przecież wszyscy wiemy, że oni nie dotrzymują obietnic
        przedwyborczych.
    • Gość: terence Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.ols.vectranet.pl 19.10.06, 11:30
      Jestem zamkniętym ksenofobem z wąskimi horyzontem myslowym, nie znam się na
      niczym ale to nieważne gdyż jestem tak zadufany w sobie że mnie to nie obchodzi.
      Młody wredny ambitny. Kandydat dla każdego... buca
    • Gość: screen małżeństwo gejów to nie rodzina ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 11:31

małżeństwo gejów to nie rodzina - z małżeństwa gejów nie ma syna

• kfaker Lepiej: praca czyni wolnym 19.10.06, 11:32
        Słyszałem że Wojtek chętnie sięga po sprawdzone wzorce ;)
    • Gość: Górof Wymyśl hasło Wierzejskiemu - IP: *.mofnet.gov.pl 19.10.06, 11:36
      Żeby partia rosła w siłe a JEJ ludziom żyło się dostatnio;))
      • Gość: kamilahelena Re: Wymyśl hasło Wierzejskiemu - IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.10.06, 16:36
        o to haslo z partia jest ladne, mozna powiedziec, ze tak "po linii partii"...
    • Gość: miechaw Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.link.unimaas.nl 19.10.06, 11:36
      No to geyah!
    • Gość: gość Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.europe.hp.net 19.10.06, 11:41
      A może takie:
      Lepszy smród miejski niż LPR i Wierzejski!
      • Gość: copyrighter Re: Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 11:51
        Nie masz cwaniaka nad LePeRzaka - to i dla Czarneckiego od razu-niech się
        zblokują.
    • Gość: gość Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.06, 11:50
      Pan Wierzejski to powinien skoczyć na głowe z Grota-Roweckiego to może mu się
      coś w głowie przestawi!!!
    • kinlej Re: Wymyśl hasło Wierzejskiemu 19.10.06, 11:50
      "PIERWSZY PEDOFIL RP"

Sory, ale gęba Wierzejskiego kojarzy mi się z niczym innym tylko pedofilią.
      • kfaker Re: Wymyśl hasło Wierzejskiemu 19.10.06, 11:53
        I całkiem słusznie, wpisz 'pedofil' w Google: www.google.pl/search?hl=pl&q=pedofil&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
        • Gość: KANDYDAT NA RADNEG Re: Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:02
          O WOJTEK,WOJTEK ,WOJTEK,JAK SŁODKO DLA CIEBIE UMIERAĆ!!
    • szarex Ja mu nie pomogę... 19.10.06, 11:53
      No cóż - jeśli nie ma się pomysłu na hasło wyborcze, to czy można mieć pomysł na normalą Polskę... Przeciez to dużo trudniejsza sprawa...
      • szarex Re: Ja mu nie pomogę... 19.10.06, 11:54
        "normalną" miało być.
    • Gość: JA Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.europe.hp.net 19.10.06, 11:54
      PROPONUJE "POLSKA DLA POLAKÓW ZIEMIA DLA ZIEMNIAKÓW" :) CALA FILOZOFIA LPR W
      JEDNYM HASLE
      • Gość: copyrighter Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 11:56
        "Każda świnia znajdzie swój chlew" - ale to cytat bez praw autorskich.
        • Gość: wz Re: Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:12
          Wojtek??Ja chyba coś takiego noszę w lewej nogawce moich portek.
          • Gość: wz Re: Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:23
            sorki panie Wojteczku -miałem na myśli gen. Jaruzelskiego.Ale się ubawiliśmy
            HA<HA<HA.
      • kfaker Warszawa: nie dla idiotów! 19.10.06, 12:00
        Moja propozycja ;)
      • xa.very Re: Wymyśl hasło Wierzejskiemu 19.10.06, 14:42
        chyba "Polska dla kartoflii"
      • etc_etc Re: Wymyśl hasło Wierzejskiemu 19.10.06, 21:24
        Ziemia dla ziemniakow, to bylo doskonale
    • Gość: Pisowiec Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:00
      Szkoda słów dla takiego warchoła.
    • Gość: znowu nie przeszlo Jestem świnia i łachmyta, przyspawana do koryta, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:02
      Jestem durny ponad miarę bo pokładam w Jarka wiarę.
      Lubie też machać mieczykiem, jestem nazimoherczykiem.
      • Gość: Oligatorek Hasło Wierzejski IP: *.ppcor.org.pl 19.10.06, 12:32
        Wierzejski!!!! Spieprzaj dziadu!!!!!!!
    • Gość: gość Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.europe.hp.net 19.10.06, 12:02
      Proponuję:
      Warszawa, też metropolia.... Wierzejski, też człowiek....
      • kfaker Re: Wymyśl hasło Wierzejskiemu 19.10.06, 12:05
        Od Warszawy się odczep, niczym sobie na taki los nie zasłużyła. Aktualny rząd to sami przyjezdni, zakompleksieni prowincjusze.
        • Gość: TwójPan Prawdziwa cnota itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:09
          Czemu się tak obruszyłeś o tą Warszawę, czyżbyś coś ukrywał?
          • kfaker Re: Prawdziwa cnota itd. 19.10.06, 12:12
            Śmieszy mnie tylko ta ironia na punkcie 'metropolii'. Rozumiem że autor mieszka conajmiej w Nowym Jorku?
            • megasceptyk Eee tam, Warszawa stała się symbolem Wiejskości 19.10.06, 14:40
              tak samo jak Białystok. Wiadomo, że są tam też ludzie myślący i ci nie powinni się gniewać bo nie o nich mowa.
            • Gość: gość Re: Prawdziwa cnota itd. IP: *.europe.hp.net 19.10.06, 15:29
              Nie kolego. Mieszkam tuż za płotem. Ale większość życia spędzam w "metropolii"...
        • Gość: kot Re: Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.crowley.pl 19.10.06, 19:28
          no to wierzejski z bialej pedalskiej pasuje jak ulał :)
      • skorek Re: Wymyśl hasło Wierzejskiemu 20.10.06, 07:51
        Wierzejski - prawie jak człowiek. Prawie, robi wielką różnicę.
    • Gość: Wierzący Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:07
      Uwierz Wierzejeskiemu, a nie uwierzysz ile przez taką wiarę możesz stracić.
    • Gość: LPR [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:12
    • oscarr1 [...] 19.10.06, 12:14
    • Gość: juniorX Re: Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.icpnet.pl 19.10.06, 12:23
      mam hasło

BATON W.W. NA PREZYDENTA. TWÓj NAJLEPSZY CZARNY KANDYDAT.

pzd

• denaturat_po_wuju Propozycja ideologicznie słuszna 19.10.06, 12:24
      Ja od małpy nie pochodzę
      Ale zdrowo Wam dogodzę!
    • Gość: Piotrus508 To proste IP: *.astra-net.com 19.10.06, 12:29
      "Polska dla Polakow" "Promocyjne bilety dla "odmiencow" w jedna strone".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka