Gość: anty-wierzejska Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.10.06, 20:17 jawne zarty, wszechpolakow trzeba wysiedlic z tego kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwierzejski Gazem rozwiążemy wszystkie problemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 20:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klopsik Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 21:03 Darwina nie ma, komuny nie ma, w zimie jest lato, a w lecie pada śnieg, w nocy świeci słońce, a ziemia jest płaska, diabełki istnieją. Jeżlei uważasz inaczej - jesteś przeciw!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Chce rządzić dwumilionowym miastem 19.10.06, 21:10 a nawet hasła nie potrafi wymyślić ! Warszawo - oparłaś się Ruskim i Niemcom, ale Lidze nie dasz rady !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: 83.238.122.* 19.10.06, 21:10 ten koles jest uposledzony. powinien byc internowany do krainy muminkow. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Wymyśl hasło Wierzejskiemu 19.10.06, 22:20 Gość portalu: ola napisał(a): > ten koles jest uposledzony. powinien byc internowany do krainy muminkow. No co Ty... tak źle życzysz Muminkom? Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar "Czas na IV RzeszęPospolitą" 19.10.06, 21:22 twarda głowa miękkie jaja Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Podnieśmy prawicę w geście hitlerowskiego pozdrowi 19.10.06, 21:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad [...] IP: 62.111.245.* 19.10.06, 21:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierszyk [...] IP: *.tpnet.pl 19.10.06, 21:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuptek z Eire Podam wam to hasełko już dziś:,,Gdyby głupota IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 19.10.06, 22:15 umiała mówić,to by przeze mnie wyła". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mity z gdyty Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.gdynia.mm.pl 19.10.06, 22:21 moje hasło dla gościa to: kupuje cegły bo chce se zbudować szope w stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIAD Re: Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 22:24 Proponuję SPIEPRZAJ DZIADU!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haslowy Duma Układność Patriotyzm Antykomuchowatość IP: *.tpnet.pl 19.10.06, 22:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Duma Układność Patriotyzm Antykomuchowatość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 22:49 A co powiecie na podpis: "A tylu wartościowych ludzi umiera za młodu..." ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Oglądałem reklamówkę LPR.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 22:51 jestem jednych z tych przed którymi zamknięto bramę szkoły. Dzisiaj jestem prezesem firmy AJM, mam czteroosobową rodzinę, wybudowałem dom, nagrałem płytę jazzową. Pozdrowienia dla outsaiderów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piarowiec [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 22:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 22:56 Może np. : "Zapylam irysy..." Odpowiedz Link Zgłoś
beatlemarek Wymyśl hasło Wierzejskiemu 19.10.06, 23:06 "Jak wybory wygra Hanna Gronkiewicz-Waltz na zawsze odchodzę z polityki." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozaJ Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 23:10 Marzenie łysego konia.Robienie kolejnych głupot będzie umożone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa Wymyśl hasło Wierzejskiemu IP: *.pronet.lublin.pl 19.10.06, 23:23 Mam pomysł na hasło: kretyni głosują na kretyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryq [...] IP: *.ztpnet.pl 19.10.06, 23:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Wierzejski = zakonsipirowany "ciepły chłopak" IP: *.jmdi.pl 20.10.06, 00:00 "Polska dla pedałów!" Odpowiedz Link Zgłoś
madissa Wymyśl hasło Wierzejskiemu 20.10.06, 00:32 Nowa, piękniejsza Warszawa. Będzie rosła. Na gruzach w pocie czoła własnoręcznie przez nas usypanych. Bez skompromitowanych i wplątanych w stary układ komunikacyjny warszawiaków (mówi pan W. z ręką uniesioną, z palcem wskazującym wygiętym,, jak na pamiętnym zdjęciu z ostatniej manifestacji, palec delikatnie podtrzymuje białą różę, symbol niewinności i szczęścia, w drugiej ręce trzyma kilof, jasne włosy Pana W powiewają(tu może być problem techniczy), kamera powoli odjeżdża pokazując pana W na tle herbu Stolicy, ale to już nie jest Syrenka :).Cięcie. Odpowiedz Link Zgłoś