olo53 25.10.06, 05:55 Co poniektore robio sie ze zeschlych lisciow, a taka na przyklad glista wychodziz ziemi nawilglej, wnioski prosze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Genetyk 25.10.06, 06:03 skrety i wykrety,na wilgotno,z dymem. Kawiarnie XX wieku...ech... Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Genetyk 25.10.06, 06:13 Cos nie tak? Wyczowam nostalgie jesienna, bo inaczej to bys mnie spieronowala? Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Genetyk 25.10.06, 06:32 Niech Ci sie przysna dinozaury, te roslinozerne:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Genetyk 25.10.06, 07:13 Z zeschłych to ja prosze Ola pierwszego papierosa palilam za stodolom. Dzieki temu nie pale. Do glist mam stosunek mieszany( brzmi interesujaco,n'est pas?) - czyli ziemne lubiem acz bym zjadla jakby dali sprobowac.Natomiast te inne mnie brzydzom.. NO QUrcze!!! Piłę włączyli! Na dachu!!! Zamykam balkonowe. Ach! cale szczescie ze ujezdzam juz juz zaraz..za kwilke. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Genetyk 25.10.06, 07:28 Teoria sie potwierdza, no bo zielone myszy sa, to dlaczego nie nie smoki wawelskie? Zielona, ja Cie lubie, nie to ze mi do krzywej teorii pasujesz tylko tak po ludzku. Ciesze sie ze znasz Sapkowsiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Genetyk 25.10.06, 15:14 Dziekuje panie OLu,dziekuje.Chlapnelam,ze znam? Nie pamietam Znam. interesujacych(Ha!) pogladach. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Genetyk 26.10.06, 07:55 No. Polklam kawalek poprzedniego postu Nie byl smaczny ale juz nie pamietam jaki. Tez tak uwazam i zycie mi to potwierdza. To o bakteriach. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Genetyk 26.10.06, 08:09 Czesciej dziala to jakby bylo na odwrot. Zarazonych widze. Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Re: Genetyk 26.10.06, 08:22 Wędkarze to czymajo na ten przykład dajmy na to te białaski grubaski w kuchennych lodówkach. Pudełka jak od deserów. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Genetyk 26.10.06, 08:37 Mysmy tez kiedys w lodowce mieli, bo nam na balkon spadl malutki jaskolczak i trzeba go bylo dokarmiac. Dwuletnia wtedy P. okropnie ta puszka intrygowala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Re: Genetyk 26.10.06, 09:31 Nie dokonała zuchwałej ucieczki? Znaczy się puszka Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Genetyk 26.10.06, 14:12 Tez hodowalam zywiac szpaka ze zlamanym odnuzem. Przezyl. Podoba mi sie to tyrolskie kino moralnego niepokoju u pana panie Ab. Tez kiedys pamietam z mezem zesmy lubieli To jak Monty python tylko bardziej elitarne. Lata nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Genetyk 26.10.06, 21:58 Zawsze wiedzialem ze Zielona jest nasza, i lekko afrykanska, czyli jednak niech jej sie w ty Afryce wiedze.Najlepszego Zielona zycze Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Genetyk 31.10.06, 11:23 dzieki panie Olku, wpadlam i lece sie opalac acz chmurki sie pokazaly;ta klawiatura wymaga za duzo zachodu: pozdrawiam wszystkich goracoooo... Odpowiedz Link Zgłoś