vaud 12.12.06, 22:34 pilnie potrzebne. Co się tu było działo? Usiadłabym, poczytała...ale przeprowadzka i 2 egzaminy przed BN jeszcze.:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Streszczenie 12.12.06, 22:54 Strasznie szybko sie sciemnia,streszczajcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Streszczenie 13.12.06, 00:32 Pani Wodko kochana ja też nie jestem w kursie dzieła... I do tego ani się nie przeprowadzam ani nie mam egazminów tylko ciągle śpię. Ale u nasz taki MROK ze ja nie wiem czy to jawa czy sen. Z szacunkiem. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Streszczenie 13.12.06, 07:16 Pani Kranikowa, siem nam zalęgła poetka i zawyża!! Co bardzo pobudzajacym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Streszczenie 13.12.06, 11:23 to bardzo miłe Pani Myszko. Bo ostatnio mię uznali za narybek! :> Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Streszczenie 13.12.06, 11:34 Nie wiem jak z poetkami ale poodbnoz jak sie poeci zalegna to nie jest za dobrze. U zanjomej sie kiedys zalagl poeta i nie szlo go niczym. Z kolei Mleczko keidys ladnie pokazal jak sie u pisarza zalegaja epigoni, to stadnie wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Streszczenie 13.12.06, 11:39 na poetów to Poetozol, natomiast na poetki to należy chuchać i dmuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Streszczenie 13.12.06, 11:44 Chyba ze batalistyczne poetki, to raczej z wyciorem do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Streszczenie 13.12.06, 11:52 brezly napisał: > Chyba ze batalistyczne poetki, to raczej z wyciorem do nich. aaa, to zpana dżentelman paniebrezly. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Streszczenie 13.12.06, 11:54 Przecie chuchac sie nie godzi gdy od damy prochem i siarka. Jak rowniez jej deptac po lontach. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Streszczenie 13.12.06, 11:57 lonty, suponujesz waćpan, się za taką wleką? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Streszczenie 13.12.06, 11:59 I na forkietach sie opiera. Moznaby ja jako walkirie przedstawic gdyby nie przeciwne to bylo swojskosci i gdyby walkirie smigaly w walonkach. Tyraliery metafor u takich - rzecz zwykla. Ide cos jesc, wracam za dluzsza chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Streszczenie 13.12.06, 12:03 system mnie wylogowywuje znienacka, więc nie wiem, czy wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Streszczenie 13.12.06, 15:27 Na poetów, to Poetaza, enzymatycznie rozkłada ich na obie łopatki. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Streszczenie 13.12.06, 17:56 pipetkom jak te psiekrwie do anemii nas doprowadzicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Streszczenie 14.12.06, 00:09 ja to mam żelazko co ma stopę ceramiczną, i tyle w niej żelaza, co nie przymierzając w rudzie radzieckiej, tak jak to się drzewiej mówiło. Że mniej niż w szpinaku, czy jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Streszczenie 14.12.06, 00:15 no to lecimy w tą ciemną noc trzymając się za ręce, pa :) Odpowiedz Link Zgłoś