Gość: Magda IP: 212.244.36.* 29.12.06, 15:41 Sienna Miller ma grac Edie Sedgwick, która nie dożyła trzydziestki, nigdy nie była facetem, chociaż faktycznie była niezła... Brawo:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inna Magda Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 15:50 O ile wiem, ten film został już nawet nakręcony, a dziś jest jego światowa premiera. Skąd gazeta czerpie takie fantastyczne newsy?? 60 - letni przystojniak Edie Sedgwick :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pirulo Re: Wódka odchudza Siennę Miller 29.12.06, 22:42 Bardzo mi się podobają założenia tej diety :) Patrząc na posturę panów z pod spożywczego- istotnie dieta przynosi niebywałe efekty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: claire Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 17:44 Gazeto, nie ośmieszaj się! Tłumacz się nie popisał, 60 lat - chodzi o lata 60-te, nie przystojniak tylko DZIEWCZYNA! pięknie, pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 18:59 rozmiar 32 ??? czyli XS ??? czy to jakaś inna numeracja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holly Golightly Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.12.06, 21:39 Nie gra z nim, ale jego... i on nie jest on, tylko ona... a poza tym wszystko się zgadza. Szczere gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: Wódka odchudza Siennę Miller 29.12.06, 23:46 co za pie..c to tłumaczył/redagował? a swoją drogą to fajna niby eddie była w clipie the cult. a ta też się nadaje - ma obłęd w oczach i skłonność do płynów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eno Wódka odchudza agę z szarych komórek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 00:32 "Jednak perspektywa grania u boku 60-letniego przystojniaka Ediego Sedgwicka w "Factory Girl"" Wiem, że to dział deser ale pisanie czegoś takiego na stronie internetowej było nie było największej gazety w kraju, należącej do dużego koncernu medialnego, to już porażka totalna. To postać którą gra Sienna Miller nazywa się Edie Sedgwick. I nie jest 60-letnim przystojniakiem, tylko dwudziestoparoletnią aktorką "ze stajni" Andy'ego Warhola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszum Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.csk.pl 30.12.06, 00:41 przebiliście pudelek.pl, który tylko pomylił się w nazywisku. do tego oni pisali o tym tydzień temu. skąd ten 60-letni przystojniak? no ratunku, silna, silna żeeenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulla Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 01:14 Faktycznie, kwas jak cholera - tłumaczowi reklamację i to już. Kogo Wy zatrudniacie do tłumaczenia tekstów??? Przedszkolaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tvrg Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.hsd1.mn.comcast.net 30.12.06, 07:24 jak to kogo - jada translatorem - 0 kosztow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulla Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 16:04 Gość portalu: Tvrg napisał(a): > jak to kogo - jada translatorem - 0 kosztow Z doświadczenia jednak wiem, że jadą niedouczonym tłumaczem. Może studentem pierwszego roku fryzjerstwa z roszerzonym zamiataniem? ;))) Na pewno nie translatorem. Albo pan dziennikarz poczuł się pewnie po pierwszym półroczu kursu angielskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aman Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.chello.pl 30.12.06, 04:42 Niezła informacja :))) Ciekaw jestem jak to bylo w oryginale, bo ktos chyba zmienil troszke sens :) PS Wg Wiki: Edith Minturn "Edie" Sedgwick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opierzon Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 12:50 Wódka ma mniej kalorii? Nie wydaje mi sie. Tzw pustych kalorii w przeliczeniu na ilosc alkoholu ma tyle samo. Chyba ze ta pani uznala ze bedzie pila słodkie wino. To sie zgadzam. O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 14:20 Akurat wódka ma więcej kalorii: www.zdrowe-diety.pl/porady_dietetyczne/tabela_kaloryczna/w-z/ Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Wódka odchudza Siennę Miller 30.12.06, 19:48 Gdyby to była prawda, ważyłbym 65 kg, a nie 105! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mio Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:55 jakość w ilości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doomdoom Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.dyn.optonline.net 30.12.06, 22:03 tak-zyjemy w erze dezinformacji, zenujace jest to, ze ktos bierze sie za tlumaczenie rzeczy, o ktorych nie ma pojecia i jeszcze bierze za to pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna o. Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.it-net.pl 31.12.06, 02:52 cholernie mnie bawi czytanie bełkotu. ale jak długo można - pytanie jak do mojej wypinającej d.... kotki z racji rui. z tym, ze tą rują jestem częstowana w necie - do diaska - ludzie - przeciez nikt nie jest anonimowy - jak wam nie w syd takie gnioty puszczać! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Wódka odchudza Siennę Miller 31.12.06, 17:30 "perspektywa grania u boku 60-letniego przystojniaka Ediego Sedgwicka w "Factory Girl" ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTFL Odpowiedz Link Zgłoś