Dodaj do ulubionych

Wódka odchudza Siennę Miller

IP: 212.244.36.* 29.12.06, 15:41
Sienna Miller ma grac Edie Sedgwick, która nie dożyła trzydziestki, nigdy nie
była facetem, chociaż faktycznie była niezła...
Brawo:]
Obserwuj wątek
    • Gość: inna Magda Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 15:50
      O ile wiem, ten film został już nawet nakręcony, a dziś jest jego światowa
      premiera. Skąd gazeta czerpie takie fantastyczne newsy?? 60 - letni
      przystojniak Edie Sedgwick :DDDDDDD
      • pirulo Re: Wódka odchudza Siennę Miller 29.12.06, 22:42
        Bardzo mi się podobają założenia tej diety :) Patrząc na posturę panów z pod spożywczego- istotnie dieta przynosi niebywałe efekty :)
    • Gość: claire Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 17:44
      Gazeto, nie ośmieszaj się! Tłumacz się nie popisał, 60 lat - chodzi o lata 60-te, nie przystojniak tylko DZIEWCZYNA! pięknie, pięknie...
    • Gość: GOŚĆ Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 18:59
      rozmiar 32 ??? czyli XS ??? czy to jakaś inna numeracja?
    • Gość: Holly Golightly Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.12.06, 21:39
      Nie gra z nim, ale jego... i on nie jest on, tylko ona... a poza tym wszystko
      się zgadza.
      Szczere gratulacje.
    • bender_rodriguez Re: Wódka odchudza Siennę Miller 29.12.06, 23:46
      co za pie..c to tłumaczył/redagował?
      a swoją drogą to fajna niby eddie była w clipie the cult.
      a ta też się nadaje - ma obłęd w oczach i skłonność do płynów:)
    • Gość: eno Wódka odchudza agę z szarych komórek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 00:32
      "Jednak perspektywa grania u boku 60-letniego przystojniaka Ediego Sedgwicka w
      "Factory Girl""

Wiem, że to dział deser ale pisanie czegoś takiego na stronie internetowej było
      nie było największej gazety w kraju, należącej do dużego koncernu medialnego, to
      już porażka totalna. To postać którą gra Sienna Miller nazywa się Edie Sedgwick.
      I nie jest 60-letnim przystojniakiem, tylko dwudziestoparoletnią aktorką "ze
      stajni" Andy'ego Warhola.
    • Gość: oszum Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.csk.pl 30.12.06, 00:41
      przebiliście pudelek.pl, który tylko pomylił się w nazywisku.
      do tego oni pisali o tym tydzień temu.
      skąd ten 60-letni przystojniak?
      no ratunku, silna, silna żeeenada.
      • Gość: Kasiulla Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 01:14
        Faktycznie, kwas jak cholera - tłumaczowi reklamację i to już. Kogo Wy
        zatrudniacie do tłumaczenia tekstów??? Przedszkolaki?
        • Gość: Tvrg Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.hsd1.mn.comcast.net 30.12.06, 07:24
          jak to kogo - jada translatorem - 0 kosztow
          • Gość: Kasiulla Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 16:04
            Gość portalu: Tvrg napisał(a):

> jak to kogo - jada translatorem - 0 kosztow

Z doświadczenia jednak wiem, że jadą niedouczonym tłumaczem. Może studentem
            pierwszego roku fryzjerstwa z roszerzonym zamiataniem? ;))) Na pewno nie
            translatorem. Albo pan dziennikarz poczuł się pewnie po pierwszym półroczu
            kursu angielskiego...
    • Gość: Aman Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.chello.pl 30.12.06, 04:42
      Niezła informacja :))) Ciekaw jestem jak to bylo w oryginale, bo ktos chyba
      zmienil troszke sens :)
      PS Wg Wiki: Edith Minturn "Edie" Sedgwick
      • Gość: opierzon Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 12:50
        Wódka ma mniej kalorii?

Nie wydaje mi sie.
        Tzw pustych kalorii w przeliczeniu na ilosc alkoholu ma tyle samo.
        Chyba ze ta pani uznala ze bedzie pila słodkie wino.
        To sie zgadzam.

O.
        • Gość: gizmo Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 14:20
          Akurat wódka ma więcej kalorii:
          www.zdrowe-diety.pl/porady_dietetyczne/tabela_kaloryczna/w-z/
    • wlodwoz Wódka odchudza Siennę Miller 30.12.06, 19:48
      Gdyby to była prawda, ważyłbym 65 kg, a nie 105!
      • Gość: mio Re: Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:55

jakość w ilości
    • Gość: doomdoom Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.dyn.optonline.net 30.12.06, 22:03
      tak-zyjemy w erze dezinformacji, zenujace jest to, ze ktos bierze sie za
      tlumaczenie rzeczy, o ktorych nie ma pojecia i jeszcze bierze za to pieniadze
    • Gość: justyna o. Wódka odchudza Siennę Miller IP: *.it-net.pl 31.12.06, 02:52
      cholernie mnie bawi czytanie bełkotu. ale jak długo można - pytanie jak do mojej
      wypinającej d.... kotki z racji rui. z tym, ze tą rują jestem częstowana w necie
      - do diaska - ludzie - przeciez nikt nie jest anonimowy - jak wam nie w syd
      takie gnioty puszczać!
    • the_dzidka Wódka odchudza Siennę Miller 31.12.06, 17:30
      "perspektywa grania u boku 60-letniego przystojniaka Ediego Sedgwicka
      w "Factory Girl"

ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTFL
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka