Gość: ja IP: *.crowley.pl 03.01.07, 15:42 No, mnie to już spadły kapcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond W. Rosati i Val Kilmer parą? 03.01.07, 15:45 łaaaaaaaaał ten temat nie ma jeszcze żadnej opinii ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Zawsze ją uważałem za b.mądrą dziewczynę 03.01.07, 21:09 i bardzo piękną. Mówiąc "ale jak zdradziła w jednym z wywiadów, ludziom "spadłyby kapcie", gdyby dowiedzieli się, z kim jest związana." objawia chyba jakies niepotrzebne kompleksy. I niestety nie wróże temu dobrze - chyba że ten "ktosik" ją z nich wyleczy lub sama zrozumie że nie jest gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podstepna Pomyslec ze ma tak madrych rodzicow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 09:16 jak widac nie zawsze jablko...pada....Takie bezmozgowie.......TRAGEDIA Odpowiedz Link Zgłoś
tessg Re: W. Rosati i Val Kilmer parą? 04.01.07, 00:19 Puste młode rozwydrzone zarozumiałe dziewcze .Nie ma o czym pisać.Rozlatana.Co to za kobieta .Zaliczać ...nie sztuka.Co na to rodzice ? wstyd im przynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jones Po Ojcu to ona IP: 62.29.137.* 04.01.07, 08:53 odziedziczyła tylko nazwisko. Gdy kiedyś przypadkiem widziałem ją w towarzystwie taty w jakimś programie TV i usłyszałem jak się wypowiada, to wtedy spadły mi papcie. Takiego braku rozeznania, ograniczonych horyzontów myślowych, problemów z wysławianiem się po polsku - tego wszystkiego nie spodziewałem sie po profesorskim dziecku. Ale to jej problem. W tej sytuacji pozostaje jej uwypuklić dosłownie i w przenośnie pozostałe atuty. kombinuje więc słusznie. Skoro natura poskąpiła jej inteligencji, nadrabia nogami. Takich kobiet jest na pęczki. Jak dobrze dają, to nawet potrafią próbować zrobić karierę w hollywod w superprodukcjach kategorii "b" i "c". Przecież to jasny układ. Weronika daje dumnie d..y Valowi (cóż za ironiczna zbieżność), a ten może wkręci ją w jakąś niesamowitą hollywódzką produkcję. Tymże Weronika poczuje się niczem Sophie Marceau polskiego kina, to jest wersja optymistyczna. Nie optymistyczna dla Weroniczki, to Val zmienia komórkę. Ładowarka Weroniki nie pasuje już do telefonu Vala. Val poznaje jakąś inną cielęcinkę do rżnięcia, która ratuje go ładowarką. Val ładuje kolejną cielęcinkę i komórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pykaczu W. Rosati i Val Kilmer parą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 15:46 Wysoko mierzy ta Weronika. Odpowiedz Link Zgłoś
t.g W. Rosati i Val Kilmer parą? 03.01.07, 15:46 Ech... właśnie spadły mi kapcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: W. Rosati i Val Kilmer parą? 03.01.07, 15:47 czy moze byc BUT z prawej nogi??? w pracy jestem Odpowiedz Link Zgłoś
szalicja Re: W. Rosati i Val Kilmer parą? 03.01.07, 15:48 Ja bym mogla chcieć mieć coś z Valem Kilmerem, ale może niekoniecznie 50- letnim...To co, Kolonko poszedł w odstawkę? Jakos nie jestem na bieżąco. Eh...Szkoda, że jestem akurat w butach na rzepy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay Juz jedna"artystka"straszyla,ze "spadna wam majtki IP: *.range86-129.btcentralplus.com 03.01.07, 15:47 jak ja zaspiewam.No i nie spadly.Bo spiewa od 30 lat stale te same teksty.Mnie troche dziwi,ze 24-letnia panienka szlaja sie po swiecie z facetami w wieku swojego ojca.Moze jeszcze nie jest to prostytucja,ale cos bardzo bliskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Juz jedna"artystka"straszyla,ze "spadna wam m 03.01.07, 15:50 czyli ze co.. zaczyna się od kapcia... a potem majty? :-o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrzesiuB Re: Juz jedna"artystka"straszyla,ze "spadna wam m IP: *.ds.ae.katowice.pl 03.01.07, 15:56 Nie no najpierw były majty bo ta artystka już to śpiewała a W. dopiero teraz o tym wspomina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bel-mond Re: Juz jedna"artystka"straszyla,ze "spadna wam m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 19:55 drzejns-bund napisal czyli ze co.. zaczyna się od kapcia... a potem majty? :-o --------------------- A co ty Bund nie wiesz? Ręce i majty opadają. Zaczęło się od ładowarki. Dziewczyny noście z sobą ładowarki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurt Re: Juz jedna"artystka"straszyla,ze "spadna wam m IP: *.catv.net.pl 04.01.07, 01:36 Po prostu ładujcie się, zanim cycki wam opadną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabka Re: Juz jedna"artystka"straszyla,ze "spadna wam m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 18:05 zgadzam się z "Enola Gay" Jak 24 latka moze sie puszczac z facetami starszymi od swoich rodzicow ! Rosatti nie ma za grosz wstydu. Zachowuje sie jak niektore 20-letnie lachociagi, ktore lapia starych dziadkow ( ok 40- 50 lat) na sponsoring. A ona na co w swiecie chce maly kurdupel zablysnac hahahaha pierw trzeba dorosnąc do tego. Fizycznie i psychicznie (stwierdzam to po wysluchaniu wielu wywiadow z panna Rosatti Weronika) Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok ty to nie masz za wysokiego iku 03.01.07, 18:12 oceniam, że jakies 50? A wulgaryzmy twoje i enoli - to takie piekne, poniewaz wredzizna wypływa z duszy. Ohyda. I ciul ci do tego kto z kim i w jakim celu (to w twoim jezyku, abys zajarzyła). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabka Re: ty to nie masz za wysokiego iku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 18:16 Wysokiego "iku" ??? o co ci chodzi ? Pozatym mógłbyś pisać po polsku, aby wszyscy mogli zrozumieć, a nie swoim dziwnym "slangiem". Co to znaczy "I ciul ci do tego..." Mało zrozumiały ten twój tekst :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bel-mont Re: ty to nie masz za wysokiego iku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:06 tenrok napisał: oceniam, że jakies 50? A wulgaryzmy twoje i enoli - to takie piekne, poniewaz wredzizna wypływa z duszy. Ohyda. I ciul ci do tego kto z kim i w jakim celu (to w twoim jezyku, abys zajarzyła). ---------------------- Żabcia ma iku poniżej50,ale wiek raczej powyżej - wnosząc z tego,że nie kuma.Demencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Juz jedna"artystka"straszyla,ze "spadna wam m IP: *.devs.futuro.pl 03.01.07, 22:31 hum, w sumie to niektórych ludzi nie rozumiem, ustawiona, znani rodzice, raczej sytułowani, mogłaby spokojnie sobie studiować co tam chce, latać na paralotni czy na czym tam lubi - a tu taki pęd do gwiazdorstwa i co z tego będzie mieć - pare rozwodów i troche pieniędzy jak to mówią za pieniądze można kupić pożycie ale nie miłość można kupić książkę ale nie inteligencję niech tam sobie żyje jak chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rty W. Rosati i Val Kilmer parą? IP: *.aster.pl 03.01.07, 15:53 To możliwe - Val bardzo podobny do Tete, jest więc w Jej typie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: W. Rosati i Val Kilmer parą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 15:55 A ja sprytnie przytrzymałem kapcie palcami, więc mi nie spadły! Odpowiedz Link Zgłoś
halev Re: W. Rosati i Val Kilmer parą? 03.01.07, 15:56 Ładowarka do telefonu i już romans gotowy. Jakie to proste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajki z Kaczolandu Re: Kto to jest Weronika Rosati??? IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 03.01.07, 16:00 A czy ta pani Rosati to tez jakas artystka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: W. Rosati i Val Kilmer parą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 16:07 Weronice spadły kapcie i oczom zgromadzonych ukazała się słoma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romekzanimrumru W. Rosati i Val Kilmer parą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 16:07 głupie puste dziewuszysko nie ma co robic hheeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Hela Re: W. Rosati i Val Kilmer parą? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 03.01.07, 16:12 Mie spadli juz kapcie i welniane skarpetki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: W. Rosati i Val Kilmer parą? IP: *.stat.gov.pl 03.01.07, 16:13 niesamotiwe buhahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goj W. Rosati i Val Kilmer parą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 16:23 To ona już spróbowała kameruńczyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ola W. Rosati i Val Kilmer parą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:03 panna Rosati ma najwyraźniej słabość do starszych od siebie mężczyzn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Na Interii moje komentarze o tym, że chyba IP: 193.109.212.* 03.01.07, 17:07 Val nie jest taki głupi są notorycznie usuwane. Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicole kidman Re: W. Rosati i Val Kilmer parą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:19 Powiedzcie mi, czy ona sama rozsiewa o sobie te ploty...? Czy ktoś za nią to robi? Koło Vala to może ona stała przez chwilę... Poprawiał sobie spodnie w kroku, upadł mu telefon, a Weroniczka już spieszy z pomocą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik W. Rosati i Val Kilmer parą? IP: 62.29.133.* 03.01.07, 17:25 widać laska ma wzięcie u pięćdziesięciolatków - niedługo może zacznie się spotykać z pensjonariuszami domów starców w hollywood Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krwawe Dziąsło Już gdzieś tam błyska płyta lotniska.... IP: 80.48.173.* 03.01.07, 18:02 Piosenki Taty Kazika zawsze na czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragiel K.... Jego Mać IP: *.welnowiec.net 03.01.07, 18:23 Osobiscie wolalbym byc pijaczyna niz interesowac sie takimi pie..mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox Jaki tata taka córuś IP: *.wroclaw.mm.pl 03.01.07, 18:24 Dla kariery robi się wszystko , ob tylko pisali . Wystarczy zapytać redakcje tabloidów jak długa kolejka polskich "wielkich" aktorów stoi pod ich redakcjami z tzw. newsami . To się przekłada np. na gaże reklamową itd. Ogólnie rynek i sprzedaż , jak z mydłem , np. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szakalaka Re: W. Rosati i Val Kilmer parą? IP: *.bb.online.no 03.01.07, 18:30 Mi tez spadly laczki i chyba slepne! Bo na Camerimage Kilmera nie widzialam, a chyba trudno go przeoczyc, hihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czerstwy.stefek W. Rosati i Val Kilmer parą? 03.01.07, 18:42 Ta ekskluzywna kurewka zmienia partnerów jak rękawiczki. Nie zdziwię się jak za tydzień będzie w związku z Gosiewskim albo Engelem - nawet wtedy kapcie mi nie spadną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck-the-duck Powinna się zainteresować Dziekanowskim - podobny. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.07, 19:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zly Pan Chwala Bogu ze nie mam nóg, to nie nosze kapci. IP: *.cable.ubr03.perr.blueyonder.co.uk 03.01.07, 19:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Jakie to związki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 19:37 Poprostu daje ciała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rararar A mni ni spodly kopcie bo sloma upchlem :D IP: *.acn.waw.pl 03.01.07, 19:45 Za kogo ona sie uwaza, ze niby ludzie tak beda reagowac. Wielka gwiazda. Swoja popularnosc zawdziecza jedynie swoim partnerom. Wielkie osiagniecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seconhandwoman Jednym spadają kapcie, a innym IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.07, 20:09 notowania na rynku używanych towarów. Nie każdy puchar przechodni jest w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORA W. Rosati i Val Kilmer parą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:12 Ta panienka koniecznie chce zaistnieć, nieważne co i gdzie i z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
tessg Re: W. Rosati i Val Kilmer parą? 04.01.07, 00:27 Dobry by był dla niej Kononowicz .Ta sama słoma z butów tylko inne województwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x A co tatus na to ze W daje na lewo i prawo? IP: *.crowley.pl 03.01.07, 20:35 ...a co na to Dariusz czyli tatus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: A co tatus na to ze W daje na lewo i prawo? IP: *.5.15.vie.surfer.at 03.01.07, 20:44 Weronika przegielas,wydalas cala prawde o mnie... Odpowiedz Link Zgłoś