Dodaj do ulubionych

Pies Putina polubił Angelę Merkel

22.01.07, 12:43
Wielkie mi rzeczy, labrador i do tego suka - łagodnośc w genach, nawet naszego
premiera by polubiła. No chyba że kota by od niego poczuła...
Obserwuj wątek
    • Gość: walec_drogowy Pies Putina polubił Angelę Merkel IP: *.ztpnet.pl 22.01.07, 12:44
      Jak dobrze mieć przy sobie choć jedną istotę, która jest zawsze trzeźwa!
      • Gość: Grażyna Re: Pies Putina polubił Angelę Merkel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 13:03
        Najpiękniejszy i najmądrzejszy pies to moja wyżlica, ale Putin ma całkiem
        rozanieloną minę kiedy patrzy na swoją psicę.
        • robertw18 Re: Pies Putina poślubił Angelę Merkel? 22.01.07, 19:16
          A poprzedniczka pisze, że Putin z uwielbieniem patrzy na swoją psicę?
          Oby jej tylko nie lizał...
          Pozdr.
      • Gość: gocha Re: Pies Putina polubił Angelę Merkel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 14:13
        po czy wnosisz że była trzeźwa?
        znam psy które lubią sobie golnąć.
    • Gość: rozsądna Pies Putina polubił Angelę Merkel IP: *.zeto.opole.pl 22.01.07, 13:28
      Bardzo mi sie ta scena z psem podobała, to jest otwarcie na luz w
      rozmowach,inaczej sie każdy czuje jak wie,że tak wspaniałe psisko może
      pogłaskać,a głowa państwa nie ma nic przeciwko temu.To jest jakies nowe
      przesłanie jakby Putin mówił kochajcie zwierzęta, nie bojcie sie żeby były wokól
      was.To jest wspaniałe i zyskał w moich oczach dużo mimo,żei tak jest dla mnie
      świetnym politykiem i strategiem.Zawsze powtarzam,że szkoda że nie mamy takich
      polityków w Polsce.
      • Gość: ycbo Re: Pies Putina polubił Angelę Merkel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 13:39
        A wystarczył by powiedzieć Connysiad odejdź od pani kanclerz.
      • olias Re: Pies Putina polubił Angelę Merkel 22.01.07, 14:31
        moja mała córeczka uwielbiała małe kurczaki. Ukręcała im łebki.
        • Gość: psica Re: Pies Putina polubił Angelę Merkel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.07, 15:41
          ja tez uwielbialam kurczaki.
          sciskalam je w lapkach, bo mnie o to prosily (tak przynajmniej mowilam Mamie,
          kiedy na mnie krzyczala, ze je dusze) i uczylam latac, zeby biedaki nie byly
          gorsze od innych ptaszysk.
          w tym celu wlazlam na dach domu babci i rzucalam je z wysokosci. niestety, zaden
          sie nie nauczyl...
          a przed zabraniem na nauke nastepnej partii kurczat, juz mnie wujek dorwal
          wszystko oczywiscie z wielkiej milosci...
      • Gość: ludwigvanbeethoven Re: Pies Putina polubił Angelę Merkel IP: *.rev.stofanet.dk 22.01.07, 15:14
        a ja tam Wladzie kocham i jak sie jeszcze fajnie ubierze i zalozy okulary
        sloneczne to niewiele mu brakuje do Georga Clooney´a
      • Gość: ABS Re: Pies Putina polubił Angelę Merkel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 16:01
        pozniej nakazal zabic jakiegos dziennikarza, kogos innego otruc, etc.
        Taka stalinowska lagodnosc...

proroctwo.wordpress.com
        • starybaca Ech, dobrze, dobrze być cysorzem! 22.01.07, 18:09
          Gość portalu: ABS napisał(a):

> pozniej nakazal zabic jakiegos dziennikarza, kogos innego otruc, etc.
          > Taka stalinowska lagodnosc...

Po obiedzie złota cytra
          Gra przemiłą melodyjke
          Cysorz bierze z szafy litra
          I odbija berłem szyjkę.

Potem żone otruć każe
          Albo cichcem zakłuć stryjca...
          Ech, dobrze, dobrze być cysorzem
          Choć to świnia i krwiopijca!
        • Gość: pisklę Re: Pies Putina polubił Angelę Merkel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:57
          Poczatek rozmów. Podanie dłoni. Zdjęcia. Merkel i Putin siadają.
          Wchodzi pies Putina. Wtedy prezydent odzywa się do pani kanclerz:
          - No, droga pani Angelo, to z kim pani chce rozmawiać - ze mną,
          czy na dole z psami?
      • olias Re: Pies Putina polubił Angelę Merkel 22.01.07, 18:01
        no. A taki batiuszka Stalin to dzieci brał na ręce. Oni wszyscy tacy kochani,
        ci władcy Kremla.
    • soulworm miała kotlet w kieszeni? :D 22.01.07, 13:57

• Gość: ludwigvanbeethoven Re: miała kotlet w kieszeni? :D IP: *.rev.stofanet.dk 22.01.07, 15:16
        Nie kotlet tylko udo kaczki he he
    • olias Pies Putina polubił Angelę Merkel 22.01.07, 14:29
      ma pies szczęście. Jakby nie polubił - Kołyma jak ament w pacieżu. Rąbałby drwa
      ze 6 lat za miskę zupy z łopianu.
      • Gość: Tomek Ciekawe czy kiedys polubi polskie mieso? IP: *.wolomin.net 22.01.07, 14:59
        • olias Re: Ciekawe czy kiedys polubi polskie mieso? 22.01.07, 18:06
          nie polubi, bo JUŻ LUBI. Oni mięsa naszego "nie chcą" ale za to kupują zywiec
          na potęgę. To całe zamieszanie to taki pic, typowa kłótnia w rodzinie. Wrzawa
          na pół wsi, ale nikt nikogo nie skrzywdzi. No przecież po dyskoterce
          ukraińskiej Putin musiał jakoś zareagować, nie?
          Kiedyś Niemcy myśleli że my i Ruscy to naprawdę się bijemy. Skończyło się to
          wspólną wizytą naszych w Berlinie. (ale następnym razem Włodimir, to za cholerę
          nie wyjdziemy z Berlina).
    • Gość: Zbliżenie! Pies Putin polubił Angelę Merkel IP: 213.17.166.* 22.01.07, 15:15
      Czy doszło do zbliżenia?
      • Gość: tvrg Re: Pies Putin polubił Angelę Merkel IP: *.hsd1.mn.comcast.net 23.01.07, 07:46
        uzgodnili poglady - niezle ja na 1 x
    • Gość: aro swoj do swego/// IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 16:01
      ciagnie...
    • Gość: ja Re: Pies Putina polubił Angelę Merkel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 16:13
      na 1szym zdjeciu pies jest strasznie podobny do putina

:D
    • jelophgw Z wzajemnością ? 22.01.07, 17:11
      jestem ciekawa
    • Gość: spanielka Re: Pies Putina polubił Angelę Merkel IP: *.merinet.pl 22.01.07, 17:24
      Wykluczone, naszego nie polubi ż a d e n pies. To mądre zwierzątka
    • Gość: Nelly-Rokita A Merkelowa powiedziala coś po rosyjsku o psie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 18:43
      Szkoda, że nie napisali co...

Tylko zrozumiałem: Sabaka. Ale trzeba przyznać, że akcent niemiecki ma ciężki na
      tym rosyjskim, nie to co my, nawet Fotyga :)

Co Słowianie, to słowianie jednak ;]
    • Gość: pobre diablo Re: Pies Putina polubił Angelę Merkel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:25
      dr_avalanche napisał:

> Wielkie mi rzeczy, labrador i do tego suka - łagodnośc w genach, nawet naszego
      > premiera by polubiła. No chyba że kota by od niego poczuła...

Naszego premiroprezydenta to nawet inne kaczki nie lubią, a co dopiero pies??
      Zresztą psy znają się na ludziach dlatego Jarek ma kota.

• Gość: ludwigvanbeethoven Re: Pies Putina polubił Angelę Merkel IP: *.rev.stofanet.dk 22.01.07, 22:42
        Oj gupis ty diablo gupi...koty sa jeszcze lepsze w rozpoznawaniu ludzi.Moj kot
        jak przychodzi ktos kogo on nie znosi to nawet potrafi nasikac do butow takiemu
        he he....
        • uwolnic_cyce Re: Pies Putina polubił Angelę Merkel 23.01.07, 09:23
          ludwigvanbeethoven napisał(a):

> Oj gupis ty diablo gupi...koty sa jeszcze lepsze w rozpoznawaniu ludzi.Moj
          kot
          > jak przychodzi ktos kogo on nie znosi to nawet potrafi nasikac do butow
          takiemu
          >
          > he he....

Kot to głupi jest, bo na polecenie "kotsiad" tego nie robi. hi hi
    • bebert007 Re: Pies Putina polubił Angelę Merkel 22.01.07, 19:34
      hehe suczki labradora już takie są :)
    • snorri696 Pies Jego Wysokości Cara polubiłpremiera Niemiec. 22.01.07, 19:57
      Jego wysokość Car wyrażą zadowolenie z tego faktu i pragnie podkreślić iż dzięki
      temu faktowi można liczyć na jego przychylność.

Ech... to już nawet nie komuna. To klasyczne XVIII stulecie.
      • Gość: ludwigvanbeethoven Re: Pies Jego Wysokości Cara polubiłpremiera Niem IP: *.rev.stofanet.dk 22.01.07, 22:45
        A co nie podoba ci sie Jego wysokosc car i jego podejscie do ludzi to nie
        czytaj o nim.Wladzia ma lepsze spojrzenie na swiat niz ty kiedykolwiek bedziesz
        mial.On mierzy miara serca do zwierzat pacanie....
    • Gość: webWAI Pies Putina polubił Angelę Merkel IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.07, 20:03
      Jaki Pan taki pies ;-) są troche podobni? No nie ;-) Mówie o psie i jego Panu.
    • Gość: olo Re: Pies Putina polubił Angelę Merkel IP: *.chello.pl 22.01.07, 20:25
      Zwykła solidarność jajników!
      • Gość: rt Re: Pies Putina polubił Angelę Merkel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 20:44
        Myślałem, ze Putin ma yorka.
    • kooopa A to pies! 22.01.07, 21:38
      Ciekawe skąd wiedzą ze Angela smakowała pieskowi? :>
    • Gość: KB Ależ nius... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 21:38
      Gdyby rosyjska suka pogryzła faszystkę... O, to by było warte wzmianki!

...
      Nowa książka, drugie miejsce na liście sprzedaży Empiku:
      Rafał Ziemkiewicz - Michnikowszczyzna. Zapis choroby.
      Polecam
    • gs-arts.net Gwalcil ja na wysokosci kolan Angelę Merkel 22.01.07, 22:56
      ..
    • Gość: kami To był Schroeder w przebraniu! IP: 62.233.164.* 23.01.07, 00:35
      To kamuflaż byłego Kanclerza, Putin pozwolił mu wziąść udział w
      spotkaniu "trójkąta moskiewskiego"

www.fototel.pl/
    • Gość: Poznaniak Kiedy Niemcy przestaną by pośmiewiskiem Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 02:49
      przecież nie wiadomo od dzić ,że Ruski szanują tylko tych co się ich nie boją
      np.Polaków a reszta to swołocz.
    • Gość: on Pies Putina polubił Angelę Merkel IP: *.coi.pw.edu.pl 23.01.07, 09:18
      a mój pies ciągle jej nie lubi, a robie co moge żeby to zmienić :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka