Dodaj do ulubionych

Madonna: Chcę być jak Jezus

• gs-arts.net Co mozna chciec wiecej jak juz ma sie wszystko! 19.02.07, 18:04
      ...
    • onyx_70 A po co komu Chrystus?? 19.02.07, 18:11
      I te wszystkie religijne banialuki??
      • bluejay262626 lepsza Madonna od Jezusa!!! 19.02.07, 21:29
        !
    • tetradrachma Madonna: Chcę być jak Jezus 19.02.07, 18:32
      my mamy swoją malusią Nieznalską !
    • Gość: Amy a ja chce ,zeby ta baba nie pojawiała sie IP: *.Smoczka.ptc.pl 19.02.07, 18:40
      publicznie bo szkoda słów. Kobietko zgiń,zdechnij, nikt nie chce Cię słuchać i
      oglądać. Widać ,ze Madonna jest Michałem Wiśniewskim naszej Polski :/
    • Gość: Jasio Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 19:59
      Gdy Pan Bóg chce ukarać człowieka, to przede wszystkim odbiera mu rozum.
      Głupota i bezczelność, to główne cechy tej baby. Żeby chociaż dała się naprawdę
      ukrzyżować...
    • Gość: . nieważne jak, aby o nas mówili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 20:56
      to kliniczny przypadek, ona nawet niczego rozsądnego nie jest w stanie
      powiedzieć. choć jako piosenkarka jest ok.
    • Gość: jurdo Sie niech ukrzyzyje sie. IP: *.aster.pl 19.02.07, 21:01
      Ale tak na prawde, z gwozdziami.
    • Gość: Misiek Re: Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.x.pppool.de 19.02.07, 21:12
      Nie, wcale nie... Jej nie odbilo. To po prostu normalna kolej rzeczy. Lennon
      swego czasu tez stwierdzil, ze jego grupa stala sie bardziej znana od Jezusa.
      Inna sprawa, ze po takim stwierdzeniu trzeba sie liczyc z konsekwencjami.
      Lenonna ktos potem zastrzelil... Szalony, nie szalony, kto go tam wie... W
      kazdym badz razie Madonna musi uwazac. Nie mam nic przeciwko temu, zeby byla
      Jezusem naszych czasow. Jednak samo wejscie na krzyz niczego jeszcze nie
      znaczy. Madonna musi sie jeszcze wiele natrudzic. Raczej nie wroze jej sukcesu
      w tej kwestii
      • Gość: el_bigos Re: Madonna: Chcę być jak Jezus IP: 213.17.140.* 20.02.07, 09:02
        nie do końca się z tobą zgodzę, aczkolwiek wynika to z mojej własnej
        interpretacji tego co sama powiedziała (bo niczym innym nie dysponuję), rzeczą
        dla mnie oczywistą jest, że Madonnie nie chodziło o zdobycie popularności czy
        zapisanie się w historii na tak długo i z takimi uniwersalnymi wartościami jakie
        głosił Jezus, tylko bycie czymś w rodziaju autorytetem dlatego własnie sądze, że
        "babie po prostu odbiło", ale oczywiście mogę się mylic.
    • Gość: eeeee Re: Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.wolfson.cam.ac.uk 19.02.07, 22:00
      pewnie obejrzala niedawno film Koterskiego i sie wczula
    • adrian9968 Madonna: Chcę być jak Jezus 19.02.07, 22:07
      Przeciez to tylko rezyseria jej nowych wystepow na scenie a ze jest to do kogos
      lub czegosc podobne,to nietrzeba jej od razu tak krytykowac. Osobiscie jej
      nielubie ale sie tez nie przejmuje tym co robi.
      • Gość: orian_f Mali zapluci katoajatollachowie atakują Madonnę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 22:46
        Drobne, zakompeksione miernoty odreagowują w ten sposób swoje gó..ane żywoty.
        Obrzucanie błotem ludzi lepszych od siebie, bardziej utalentowanych i sławnych
        przynosi im chwilowe ukojenie frustracji. Toteż pławią się tu lubo we własnym
        obfitym jadzie...

Podajcie Ją do sądu koziołki matołki ! :D

...
        Jeżeli jesteś mądry, to czemu jesteś biedny ?
        • Gość: az Samemu Ci sie cos odreagowywuje, IP: *.ded.ameritech.net 19.02.07, 23:56
          czlowieku. A moze tez chcesz byc jak Bog, i czujesz w niej pokrewna dusze?
        • Gość: Pff Re: Mali zapluci katoajatollachowie atakują Madon IP: *.181.219.81.magma-net.pl 20.02.07, 01:13
          Dobry głos i kształtny tyłek nie są jeszcze pełnią wartości na tym świecie (na
          szczęście). Podobnie jak mądrość (niestety) rzadko chodzi w parze z bogactwem.
    • Gość: pipi britnej a jest chociaż żydówką? IP: *.icpnet.pl 19.02.07, 23:36
      :)
    • Gość: Zei Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.hsd1.nj.comcast.net 19.02.07, 23:54
      Im wszystkim /artystom/ popierd..... we Lbie
    • magdap7 Madonna: Chcę być jak Jezus 20.02.07, 00:25
      Gazeto
      Dlaczego podłaczacie Madonnę z tym tematem pod "Deser" i jeszcze razem z tym
      podtematem w stylu "Seks na drodze - para blokuje przejazd"?

Ta Kobieta ma ideały! Jeszce tego nie zauważyliście? Pobudza wrażliwość,
      otwiera umysły. Dlaczego zaraz mieszac Ją z błotem?
      Może i była krzykliwa, ale moze właśnie dorośleje!
      Dlaczego oceniacie na zapas i się wyśmiewacie?
      Wzywam też Szanownych Duchownych do rewizji Waszego spojrzenia.

Gdyby Ojciec Rydzyk wykorzystał podobne symbole religijne nawet do
      autoprezentacji, to ciekawe, gdzie by wypadła wzmianka prasowa, w którym dziale.
      Pewno w poprawnym politycznie i nie uwłaczającym godności WW Wielebnych.

Nie osoądzajcie, abyście....
      Magda Pejas

• Gość: ubu król Re: Madonna: Chcę być jak Jezus IP: 80.54.200.* 20.02.07, 09:47
        "Ta Kobieta ma ideały! Jeszce tego nie zauważyliście? Pobudza wrażliwość,
        > otwiera umysły. Dlaczego zaraz mieszac Ją z błotem?
        > Może i była krzykliwa, ale moze właśnie dorośleje!"
        buhaaaahaa, dorośleje w tym wieku? ciekawe czy dorośnie zanim do trumny wpadnie :)
    • Gość: grześ no chyba juz na to za późno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 00:53
      "jezusy" mają to do siebie że umierają w wieku 33 lat... trzeba było pomyśleć o
      tym wcześniej :]
      • mniklas5 Re: moze nie za pozno 20.02.07, 01:55
        ocenianie kogos jest wyrazem prymitywizmu oraz braku samokrytycznej oceny,
        najczesciej brak tolerancji cechuje ludzi psychicznie ulomnych lub
        skrzywdzonych
    • Gość: wesley usa Re: Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 20.02.07, 02:57
      za 50 lat nawet smrod po niej nie zostanie,a co dopiero za 2000 lat,oj durna
      babo
    • Gość: ciekawy Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.dsl.bell.ca 20.02.07, 05:36
      taka madra , a tacy "swieci" amerykanie pozwolili jej aby sie nazwala sw.
      imieniem - co za obluda i hipokryzja !?
      jakby czytala wiersze laureatki nagrody Nobla , to by wiedziala ze : "nic dwa
      razy sie nie zdarza..."
      • tepetoja niektórym nadmiar pieniędzy "bije na dekiel" 20.02.07, 07:13
    • ozyrys4 Obawiam się,że Najwyższy nie lubi takich żartów... 20.02.07, 07:41
      ...
    • Gość: chłop Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 07:49
      O tak ona będzie jak Jazus i psy będą ja lizać jak Willas.
    • Gość: hanka z gronia To proste... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 08:19
      Wybieramy Barabasza!!!!
    • Gość: gosik Madonna: Chcę być jak Jezus IP: 193.93.91.* 20.02.07, 08:20
      kryzys wieku sredniego;-)
    • macagulowie Madonna: Chcę być jak Jezus 20.02.07, 08:40
      Kurde stara juz jestem...Co by tu zrobic szokujacego, by jeszcze zarobic troche
      kasy...........-pomyslala.....
      blllllleeeeeeeeeeeeeeee
    • Gość: dr.kot na psy Madonna: Chcę być jak Jezus IP: *.aster.pl 20.02.07, 10:50
      Na starość już nie jednej odbiło. Np.jedną Francuskę i pewną Polkę dotknęła
      choroba zwana "psim pie..em". A im wiecej lat na karku tym gorsze objawy.
      • orian_f Ciekawostka psychiatryczna : 21.02.07, 00:46
        Największą nienawiscią do Madonny zioną tu zdeklarowani wyznawcy Chrystusa,
        który przecież nawoływał do miłowania innych ludzi, a nie do plucia w ich
        kierunku jadem...

Biedne, zaplute schizole...

:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka