mallcia 27.10.07, 21:26 Jest pani położną z Opola.Proszę mi powiedzieć jak poszukać połóżnej,która mi pomoże naturalnie urodzić? Teraz jestem 400 km od Opola i tutaj chodzę do lekarza,więc nie mam kontaktu z personelem szpitala w Opolu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota.m1976 Re: Pytanie o poród w Opolu 04.11.07, 21:15 Witam . ja też będę rodzić w Opolu. Może spróbuj znaleźć położną przez net, fundację położnych albo coś takiego www.rynekmedyczny.pl/pl/opole/ozimska/ZOZ/1545467,,/zaklad_uslug_polozniczo_pielegniarskich_zdrowa_rodzina_s_c_w_opolu Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_janiuk Re: Pytanie o poród w Opolu 05.11.07, 11:41 Zgodnie z obowiązującym prawem w szpitalu opolskim nie ma możliwości umówienia się z położną do porodu by mogła ona przyjmować poród. Za opiekę na sali porodowej zawsze odpowiada personel dyżurujący. Natomiast ma Pani możliwość przygotowania się do porodu i zapoznania z panującymi zwyczajami na sali porodowej, a także do opieki nad dzieckiem podczas spotkania z wybrana przez Panią położną rodzinną. Polecam podane wcześniej na forum namiary na stronę internetową lub telefon bezpośredni 77 44 18 000 w godzinach 8.00-10.00. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś