psiakrewniebieska 25.10.07, 09:17 wiadomosci.onet.pl/1629786,327,item.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: dylemat s@lonu 26.10.07, 13:41 Dziś Go przepraszają, bez sensu było pisać idiotyzmy, a potem przepraszać krzywonosego. Odpowiedz Link
leftt Re: dylemat s@lonu 26.10.07, 13:59 Gdy przeczytałem tę wiadomość Roześmiałem się A potem pomyślałem - To przecież Unikalny przykład Lekkiego, finezyjnego wyrażenia swej woli i braku Uległości wobec narzucania kierownictwa - wszystko Jedno, czy to Tomasza Lisa, czy Ędwarda Ąckiego. Fatalne jest natomiast I żałosne zarazem Nie na miejscu Ergo Złe - przepraszanie Jaśnie pana I tylko za to można mieć pretensje Odpowiedz Link
p_k_79 Re: dylemat s@lonu 27.10.07, 19:37 Niestety I tym razem Ego urażonych Dobrym żartem Odebrało możliwość Cieszenia się z finezyjnej gimnastyki języka Ergo Nie dało się chyba nie przeprosić I Od tłumaczeń nie uciekło Nowatorskiemu autorowi żartu.. Ech! Jaki kraj, takie poczucie humoru.. Odpowiedz Link
menk.a Re: dylemat s@lonu 27.10.07, 19:48 sibeliuss napisał: > Dziś Go przepraszają, bez sensu było pisać idiotyzmy, a potem > przepraszać krzywonosego. Piszą, piszą. Bo papier wszystko przyjmuje. Odpowiedz Link