Dodaj do ulubionych

Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum

IP: 62.29.248.* 13.03.07, 09:22
Nic nie mam do tej dziewczyny, ale dla mnie jest jej poprostu wszędzie za
dużo. Zdobywała doświadczenie w liceum, wygrała casting do "M - jak miłość"
wzięła udział w "Tańcu z gwiazdami" i ogłoszona została GWIAZDĄ. Do tej pory
wydawało mi się, że na miano gwiazdy trzeba sobie zasłużyć wieloletnią pracą
i doświadczeniem, a nie ładną i wygadaną buzią.
Obserwuj wątek
    • Gość: :)) Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 09:44
      wg mnie jest to osoba bardzo "przesłodzona".. żadna z jej wypowiedzi nie
      dowodzi by Kasia była charakterną dziewczyną.. wręcz przeciwnie.. zwykle jest
      to w stylu "Bogu świeczkę i diabłu ogarek".. i oby mnie wszyscy lubili..
      A notabene.. jak słyszę określenie "gwiazda" w odniesieniu do kiczowatych
      serialowych "graczy" to aż mi się chce TV wyłączyć ;))
      • kszynka Re: Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum 13.03.07, 11:45
        za bardzo przycichło o gwiazdeczce?
        trzeba odgrzewać ten temat?
    • offtrendy Re: Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum 13.03.07, 09:54
      takie gwiazdy jaki kraj,
      nikomu by się chyba nie podobała taka nagonka,
      cóż na jej nazwisku różne tytuły robią kasę, płaci dziewczyna za popularnośc
      czyż to nie jest dziwne jednak, że JĄ po prostu widac bardziej i milej? w
      otoczeniu innych popularnych...

nie jestem fanką KC, ale panowie... kapelusze z głów za prowadzenie (w gruncie
      rzeczy nędznego) programu polsatowskiego

IMHO to nareszcie jest ktoś do rywalizacji z Grażyną Torbicką w konferansjerce
      mam rację czy nie?
      • Gość: illi Re: Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.07, 16:56
        bbuuhahahahahahaha nie masz racji!!!!!!!!!!!!!!!!a swoją drogą to G.Torbicka
        jest do d..y;D
      • Gość: mika Re: Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum IP: *.186-82-b.business.telecomitalia.it 13.03.07, 19:45
        hahahhahahahahahhehhehehehehehhuehuehuehue co jej do Torbickiej? tamta zna
        języki, jest śliczna i obyta, ma styl i klasę - być może po matce, być może po
        ojcu, na pewno coś od siebie dołożyła. i znajdzie się w każdej sytuacji. A ta
        Cichopek to zgodnie z nazwiskiem: pochodzenie plebejskie i małomiasteczkowa
        mysz. Przecież ona nic sobą nie prezentuje! buzia po solarium i tylko to się
        rzuca w oczy! infantylizm i żadnego wdzięku. nigdy nie wie co i jak, i
        Torbickiej, mimo że tamta 2x starsza, nawet figurą nie dorównuje ych
    • infomozg Polska scena. Śmiechu warte. 13.03.07, 10:03
      Nic dodać nic ująć. Poza gospodyniami domowymi już nikt tego nie ogląda.
    • Gość: demasssskatooorrrr Re: Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 10:34
      kurde kto z nas - Was - nie wysdtępował na akademiach? w liceum, podstawówce,
      przedszkolu? dlaczego media powołują się na coś, co nie jest niczym specjalnym!@
      to tak, jakby o najlepszym stomatologu napisać już w dzieciństwie mył zęby!!!!
      cholera, nie szukajcie na siłe w życiorysach, bo je tylko przerysowujecie!!!!
      wszyscy wysdtępowaliśmy, malowaliśmy laurki, większość pewnie pisywała wiersze
      do szuflady i śpiewała pod prysznicem. ale to NORMALNE a nie wybitne
      właściwości charaktery!
      a cichopek mi włazi do lodówki i jest lansowana na siłę, podobnie jak cielecka,
      jabłczyńska, doda, margaryna i tym podobne siuperstars....Boże, czy u nas w
      kraju naprawde nie ma się kim lub czym zachwycać......
      • Gość: KarolinaKuzka kasia mi pomogła i nie pozwole jej obrarzać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 10:44
        Żle sie wypowiadacie o siostrze Kasi bracia i siostry. Spotkałam jom na
        pielgzymce do Podgrodówka Małopolskiego (cudowny obraz dziewic niepokalanych).
        W trakcie wendrówki dostałam dziwnego krwawienia z okolic, które pżemilczę.
        Siostra Kasia poinformowała mnie o tym zjawisku, ponoc jest to normalne ???!!!
        Moze dla gżesznic, nie wiem. Ale on mi pomogła, dała mi taki jakby papierowy
        zwitek, mietki i mi pomogło to. Tak, że ona jest dobra i miła, fajnie że tesz
        w telewizji wystepuje, szkoda ino że nie w tym serialó co ja go lubie
        najwiencej, czyli plebanja. Pozdrawiam, Karolina gg 123666, czekam na kontakt
        ot fajnyh lódzi
    • skodabodzio Kim jest ta Cichopek? 13.03.07, 10:37
      Bo tu slysze ze jakies kursy tanca prowadzi, gdzies podobno w czyms gra,
      podobno tez spiewa, jest jakas gwiazda? Tylko ja jej nie kojaze ani z
      jakiegokolwiek dobrego a nawet miernego filmu, ani z zadnej ciekawej piosenki,
      ani chyba tez zadnego konkursu tanca nie wygrala. Wiec kim jest ta pani?
    • Gość: jagbia@poczta.onet Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum IP: *.telsat.wroc.pl 13.03.07, 10:43
      Jęśli ktoś mówi, ze nie rozumie popularności Kaśki, to kłamie i szalenie
      zazdrości. Na pierwszy rzut oka widać, że jest utalentowana i ciężko pracuje.
    • rynki Re: Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum 13.03.07, 10:52
      "Prowadziła większość imprez" tak Jej chyba zostało. Włączyłam telewizor żeby
      wyrobić sobie własne zdanie na temat tego, niestety, miernego programu; ale jak
      usłyszałam po raz enty; "i jak się z nami czujesz" to wymiękłam.
    • Gość: Gość Kasia Cichopierd IP: 193.109.212.* 13.03.07, 10:59
    • peerelski TV juz zdechla!! 13.03.07, 11:20
      to i Kasia sie przekreci
    • omcrew cichopek jest 13.03.07, 11:25
      bez wyrazu, przeslodzona i sztucznie ugrzeczniona.
      nie jest tez specjalnie atrakcyjna ale to juz moje prywatne zdanie
    • pavliktoja Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum 13.03.07, 11:33
      a ktory dzisiejszy aktor nie wystepowal na szkolnych akademiach?
      Fakt - szmatławiec.
    • Gość: blabla Re: Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum IP: *.12e.piotrkow.pilicka.pl 13.03.07, 11:35
      Kasia blabla jest nudna
      żadna z niej blabla gwiazda
      duży blabla biust
      niski blabla wzrost (teraz taka moda!)
      do wyrzygania blaaaaa
      • madoxxx1234567 cichopek... 13.03.07, 12:14
        właczasz tv cichopek,otwierasz lodówke cichopek,patrzysz przez okno cichopek
        wszędzie ta cichopek
    • Gość: left Rafał Mroczek był Pinokiem już w przedszkolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 14:02
      I cały czas jest drewniany.
    • Gość: rqrwtwtr1`` Re: Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum IP: 213.199.197.* 13.03.07, 14:05
      Ma super cycki. Uwielbiam ją.
      • knockout Re: Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum 13.03.07, 16:37
        podobno ona juz w wieku 2 lat sprawnie rozwiazywala caleczki, w wieku 3 lat
        latala nad miastem ku uciesze gawiedzi, pomagajac ludziom w ich codziennych
        sprawach, majac lat 4 skutecznie poprowadzila negocjacje rozbrojeniowe, 5 rok
        zycia przyniosl jej sukces w postaci zdobycia oskara w kategorii
        trzecioplanowej roli kobiecej w filmie o lekarzach wenerologach, itp itd.
        ogolnie - boska!
        • alicjamiodek Re: Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum 13.03.07, 16:59
          Czepiacie sie - byc moze nie jest jeszcze doswiadczona aktorka, ze wzgledu na
          wiek chociazby.. Ale jest bardzo ladna, inteligentna i co najwazniejsze -
          fascynujaca w swoich rolach.
          Powodzenia Kasiu!
          • skodabodzio Ha ha ha ha 14.03.07, 08:43
            Ale jest bardzo ladna

No na tym zdjeciu brzydko nie wyglada.

fascynujaca w swoich rolach.

Jakich rolach? W jakim filmie zagrala?
    • Gość: maledetta Re: Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum IP: *.186-82-b.business.telecomitalia.it 13.03.07, 19:36
      ładna buzia? ona jest PRZECIĘTNA, tylko wypindrzona i nienaturalna do granic fe
      mnie strasznie irytuje :/ jestem zdegustowana... gwiazda <hahaha>
    • Gość: Ewka Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum IP: *.stegny.2a.pl 13.03.07, 21:47
      Też bylam w tym chórze, tylko byłam od Kaśki dwa lata starsza. Faktycznie jest
      bardzo miła i fajna... ale nie przypominam sobie zeby jakoś szczególnie
      błyszczala na tle innych. No ale to tylko moja skromne zdanie...
    • Gość: ) Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 22:29
      Ta laska powinna zrobić jedną ważną rzecz: pokazać te wielkie bimboły w Plejboju
      u Mellera. Dziewczyna z takimi parametrami powinna być bardziej wyuzdana.
      Najlepiej byłoby zestawić jej ciało i temperament tej Liszowskiej: idealna
      pin-up girl dla naszych dzielnych chłopców szykujących się do Afganu.
    • Gość: tyszka Re: Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.07, 23:33
      No to jak napisano w artykule - skoro była już tą gwiazdą w liceum, to może już
      wystarczy....
      • Gość: Tina Re: Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.03.07, 00:05
        źle użyte jest tu słowo "gwiazda", bowiem oznacza ono osobę, która najpierw
        zyskuje uznanie w branży, później popularność a na koniec wizerunek.
        Zaś Kasia Cichopek, tak jak i wszystkie inne osoby znane z marnych produkcji
        albo "znane z tego, że są znane" powinny być określane mianem celebrity - to
        osoba, która najpierw zyskuje wizerunek, na tej podstawie popularność, a na
        koniec (ewentualnie) uznanie w branży. Niestety, dziennikarze b. często mylą te
        dwa pojęcia.

Kasia Cichopek nie istnieje bez magazynów plotkarskich,lub naciąganych
        artykułów, jak powyższy, zaś gwiazda jest znana przede wszystkim ze swojej
        wartościowej pracy.

Piszę pracę o "M jak Miłość" i obejrzałam kilka odcinków - nie mogę pojąć
        dlaeczego miliony chcą to oglądać. Podziwiam, swoją drogą, Ilonę Łepkowską,
        która od lat tak skutecznie spełnia potrzeby tej bezmyślnej tłuszczy.
    • yrzyk A kto to jest???? 14.03.07, 00:17
      Trochę rozumu... nic więcej.
      • sauternes Re: A kto to jest???? To Zydowka. 14.03.07, 05:51

nie ma sie czego wstydzic i takie rzeczy trzeba mowic glosno,no bo niby dlaczeo
        nie???
        Pewnie dlatego jest tak nachalnie promowana.Bez przesady!!!
        • amanasunta53 Oczywista... 14.03.07, 05:58
          sauternes napisała:

>
          >
          > nie ma sie czego wstydzic i takie rzeczy trzeba mowic glosno,no bo niby dlaczeo
          > nie???
          > Pewnie dlatego jest tak nachalnie promowana.Bez przesady!!!
          Bo w mediach, polityce i biznesie tylko sami Żydzi.Jak sie Polak do Sejmu
          dostanie to go do piwnicy i tam Rabin robi co trza ,żeby ..jak powyzej.My
          kobitki to mamy dobrze..na szczęscie żydowstwo nie robi tego co np. muslimy w
          Egipcie czy Somali...brrrrrr
    • amanasunta53 M jak mdłości do późnej starości.... 14.03.07, 06:09
      Kasia zestarzeje sie w serialu?Za 50 lat staruszka Katarzyna będzie wspominać
      jak to z gwiazdami tańczyła albo z Ibiszem( ....a moze Wojewódzkim babciu,tym co
      to reklamuje sokowirówke na całe jabłka bez krojenia?A może i tak dziecko a moze
      i z powiatowym... ) program prowadziła.Czy czeka ją los seniora rodu z serialu
      ,,Klan''?Alzheimer albo i inna franca?Kto dożyje zobaczy.
    • Gość: Kasia Cichopek Kasia Cichopek była gwiazdą już w liceum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 14:37
      Wiem że jestem głupia nie musicie mi o tym mówić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka