Gość: ewcia Re: Rocznica Komunii Sw. IP: 213.192.80.* 13.05.03, 07:26 Zostałam na te niedziele zaproszona na rocznice Komunii Św. ( msza, obiad) Jestem chrzestną . Jak myślicie jaki drobiazg jako prezent byłby najlepszy ? No chyba , że jakieś inne pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uncja Re: Rocznica Komunii Sw. IP: *.de.ibm.com 21.05.03, 11:48 Gość portalu: ewcia napisał(a): > Zostałam na te niedziele zaproszona na rocznice Komunii Św. ( msza, obiad) > Jestem chrzestną . Jak myślicie jaki drobiazg jako prezent byłby najlepszy ? > No chyba , że jakieś inne pomysły. Żaden według mnie. Nie dajmy się zwariować. Niedługo na komunię nie bedzie wypadało się pokazać bez kluczyków do Jaguara, na rocznicę jacht, a na wesele każdy będzie dostawał przynajmniej dom z basenem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkk Re: Rocznica Komunii Sw. IP: *.bos.lycos.com 21.05.03, 12:13 Czekolada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Rocznica Komunii Sw. IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.03, 14:49 Ha ha ha ha ha. No tak niedlugo beda co niektorzy obchodzic rocznice Pierwszek kupki zrobionej na nocniczek...pierwszego zabka albo innych takich bzdor. Ludzie czy wy nie umiecie korzystac z wlasnych szarych komorek???? jezeli takowe jeszcze macie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: Rocznica Komunii Sw. IP: *.kat.cdp.pl 21.05.03, 20:28 Wez dziecko swe chrzestne i jedzcie w Tatry na wikend, oczywiscie za pare tygodni, na wakacjach. ja za 4 lata tak zrobie Odpowiedz Link Zgłoś