maly.jasio ma Klacie 28.07.10, 12:37 jan_hus_na_stosie napisał: > [sonda=Lubisz zarost u facetów?] zdecydowanie. ale tylko na Klacie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: sonda ;) 28.07.10, 15:04 miało być "2-3 dniowy zarost" prowadzi w klasyfikacji, jak miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: sonda ;) 28.07.10, 15:06 Nie ogoliłeś się, niedbaluchu, i teraz się cieszysz ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: sonda ;) 28.07.10, 15:28 wczoraj się goliłem, golenie się codziennie to już nadgorliwość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milfur Re: sonda ;) 28.07.10, 15:06 a czemu na "wąsika" nikt nie głosuje? przecież pan z wąsem do idol dla kobiet młodych, wykształconych i z dużego miasta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: sonda ;) 28.07.10, 16:15 Gdyby ludzie głosując brali pod uwagę względy czysto fizyczne to mielibyśmy poważny problem z kandydatami Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: sonda ;) 28.07.10, 15:51 Sonda mi się nie wyświetla w tel. bo sobie obsługę JS i obrazki wyłączyłam więc nie wiem jakie są opcję. Jeśli chodzi o zarost na twarzy to wolę mały albo wcale. Przy czym niektórzy faceci z małym zarostem wyglądają jak kloszardzi. A na ciele: wolę umiarkowanie włochatych od łysych albo niedźwiedzi. :):) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: sonda ;) 28.07.10, 16:12 Kicha, nie można wybrać więcej niż jednej :( Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: sonda ;) 28.07.10, 16:31 No i zagłosowałam - obowiązek spełniony uffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: sonda ;) 28.07.10, 16:40 Pytanie jest nieprecyzyjne, bo jeszcze zależy do czego mi ten facet ma służyć. Jak mam tylko patrzeć na niego - to lubię z zarostem kilkudniowym, a jak do całowania - to wolę gładkiego, a do seksu oralnego na przykład alobo całowania piersi - to już gładziusieńkiego całkowicie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: sonda ;) 28.07.10, 17:22 dziękuję za precyzyjną odpowiedź ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: sonda ;) 28.07.10, 17:41 To do calowania mozna by go zabandazowac jakos (wiem, ze dziwny pomysl, ale jakie moze miec mumia?). Odpowiedz Link Zgłoś