Gość: sarhenziel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 08:28 Polski polityk zachowywał by się tak jak by miał za chwilę się zes...ać,albo juz miał pełne portki.Kudy naszym do Amerykańców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nawalony_badylek Zobacz, jak rapuje doradca Busha IP: *.ztpnet.pl 03.04.07, 08:46 My mamy więcej szczęścia. Nasz minister rolnictwa też ogranicza się do biegania po scenie (politycznej) i wznoszenia okrzyków "Jestem Lepper", ale na szczęście woli odkręcać kapsle z butelek niż obrywać glowy zawierzakom:) Odpowiedz Link Zgłoś
jago Kudy im wszyscy do sen. Bulwortha czyli 03.04.07, 09:02 Warrena Beatty odtwarzajacego te postac w filmie o tym samym tytule - znakomita satyra na cynicznych politykow pod kazda szerokoscia geograficzna. Bulworth (Beatty) rapowal na temat chorej sytuacji politycznej, socjalnej i gospodarczej w USA. Verna veritas! Polecam!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
zippopot Żenujący występ 03.04.07, 09:39 Słabiutki był ten występ. I czym tu się zachwycać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) Re: Żenujący występ zippopot? IP: 81.144.219.* 03.04.07, 13:13 Czym sie zacghwycac? A tym ze politycy na zachodznie sa swiniami takimi jak w Polsce a mimo to maja troche lepsze poczucie humoru i wiecej luzu. Czyli mamy kontrast: (np USA) swinia ktora sie usmiecha, jest z reguly grzeczna i ciepla w kontaktach versus (Polska) swinia,ktora raczej nigdy sie nie usmiecha, burczy na wszystkoch wokol, jest arognacka, chamska itd. Tym sie wlasnie powinnismy zachwycac, jezeli jeszcze tego nie zrozumiales szmaciarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek89 Zobacz, jak rapuje doradca Busha 03.04.07, 14:54 Przypomniało mi się jak w "Mój pierwszy raz" rapował Cypyański. Sądziłam, że "Sacrum" Meza (choć inne jego teksty, takie jak np: "Żeby nie było", cz "Halo" są naprawdę dobre) to już naprawdę kiepska piosenka i gorzej być nie może. A jednak może być. To tak na marginesie. Cieszę się, że w Stanach politycy mają trozkę luzu. U nas też sięczasami takie rzeczy zdarzają, ale rzadko Odpowiedz Link Zgłoś