Dodaj do ulubionych

Zobacz, jak rapuje doradca Busha

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 08:28
Polski polityk zachowywał by się tak jak by miał za chwilę się
zes...ać,albo juz miał pełne portki.Kudy naszym do Amerykańców.
Obserwuj wątek
    • Gość: nawalony_badylek Zobacz, jak rapuje doradca Busha IP: *.ztpnet.pl 03.04.07, 08:46
      My mamy więcej szczęścia. Nasz minister rolnictwa też ogranicza się do biegania
      po scenie (politycznej) i wznoszenia okrzyków "Jestem Lepper", ale na szczęście
      woli odkręcać kapsle z butelek niż obrywać glowy zawierzakom:)
      • jago Kudy im wszyscy do sen. Bulwortha czyli 03.04.07, 09:02
        Warrena Beatty odtwarzajacego te postac w filmie o tym samym tytule - znakomita
        satyra na cynicznych politykow pod kazda szerokoscia geograficzna. Bulworth
        (Beatty) rapowal na temat chorej sytuacji politycznej, socjalnej i gospodarczej
        w USA. Verna veritas! Polecam!!1
    • zippopot Żenujący występ 03.04.07, 09:39
      Słabiutki był ten występ. I czym tu się zachwycać?
      • Gość: :O) Re: Żenujący występ zippopot? IP: 81.144.219.* 03.04.07, 13:13
        Czym sie zacghwycac? A tym ze politycy na zachodznie sa swiniami takimi jak w
        Polsce a mimo to maja troche lepsze poczucie humoru i wiecej luzu. Czyli mamy
        kontrast: (np USA) swinia ktora sie usmiecha, jest z reguly grzeczna i ciepla w
        kontaktach versus (Polska) swinia,ktora raczej nigdy sie nie usmiecha, burczy
        na wszystkoch wokol, jest arognacka, chamska itd.

Tym sie wlasnie powinnismy zachwycac, jezeli jeszcze tego nie zrozumiales
        szmaciarzu.
    • paskudek89 Zobacz, jak rapuje doradca Busha 03.04.07, 14:54
      Przypomniało mi się jak w "Mój pierwszy raz" rapował Cypyański. Sądziłam,
      że "Sacrum" Meza (choć inne jego teksty, takie jak np: "Żeby nie było",
      cz "Halo" są naprawdę dobre) to już naprawdę kiepska piosenka i gorzej być nie
      może. A jednak może być. To tak na marginesie. Cieszę się, że w Stanach
      politycy mają trozkę luzu. U nas też sięczasami takie rzeczy zdarzają, ale
      rzadko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka