Dodaj do ulubionych

Dementownia plotek

07.04.07, 17:51
tu będziemy dementować plotki i pogłoski.
Obserwuj wątek
    • zielonamysz Re: Dementownia plotek 09.04.07, 08:45
      Że nie istniejesz.Widzialam cie na Brackiej:)
      • brezly Re: Dementownia plotek 09.04.07, 09:22
        Jak deszcz padał na tej Brackiej, Myszko? :-))

Nie pomoże dementownia, jak cementownia z montownią dzialają. Tylko skup mógłby
        coś pomóc. By kradli na potęge i dłużej jak pięc minut by żadna nie przeżyła.
      • mateuszwierzbicki Re: Dementownia plotek 09.04.07, 10:11
        kiedy Myszo? :)
      • brezly Dementownik wzorem obywatela 11.04.07, 08:21
        www.gazetawyborcza.pl/1,75480,4043366.html
    • brezly Re: Dementownia plotek 09.04.07, 09:49
      "Wielki dni małej ploty". "Druga mała plota".

To sie porusza zorganizowane w plotylle?
      • mateuszwierzbicki Re: Dementownia plotek 09.04.07, 10:12
        a każdy w plotylli ma plontony ratunkowe :)
        • zielonamysz Re: Dementownia plotek 09.04.07, 12:46
          Plot, jednym słowem
          W srode cie widzialam Siedzialam w Greencofee czy jak jej tam i patrze - a tu
          ulicą idzie Mateusz.Mysle sobie- chyba jakis plot...
          • mateuszwierzbicki Re: Dementownia plotek 09.04.07, 13:39
            i nie wyszłaś się przywitać? ;)
            • zielonamysz Re: Dementownia plotek 09.04.07, 16:52
              Chcialam , ale szybko przeszedles.Zresztą pewno bys mnie nie poznał i byłby
              ambarans .
              A ploter - czy to nie ladna nazwa??
              Płec męska..
              • mateuszwierzbicki Re: Dementownia plotek 09.04.07, 17:47
                Myszko, żeby jeszcze sie upewnić, czy to mnie widziałaś: o której mniej więcej
                to było i jak byłem ubrany? :)
    • olo53 Re: Dementownia plotek 09.04.07, 18:29
      Przyznaje sie, na Brackiej to ja bylem ostatnio
      • olo53 Re: Dementownia plotek 09.04.07, 18:30
        Ubrany bylem odpowiednio:)
        • zielonamysz Re: Dementownia plotek 09.04.07, 21:53
          No mogło mi sie pomylic jako ze cie widziałam rok temu z okladem i nie bylam ja
          do konca w on czas trzeżwą.
          Miales plaszcz w jodelke czy cos w tym guscie i byla godzina powiedzmy w pol do
          szostej...
          Pana Olka nie widzialam ale zobacze, bo kiedys do Krakowa zawedruje bez
          watpienia a wtedy nie ma zmiluj.
          Na razie sie wybieram do Wrocka. Miasta magicznego pana Nad dziewiarza Brezlyego.
          • mateuszwierzbicki Re: Dementownia plotek 09.04.07, 22:23
            Myszko, no wszystko się zgadza, szedłem sobie do Trafficu po płytę. A gdzie my
            się rok temu widzieliśmy? :)
            • mateuszwierzbicki aaa, już wiem, Purim! :) 09.04.07, 22:34

• zielonamysz Re: aaa, już wiem, Purim! :) 10.04.07, 07:48
                Ano.
                Tylko ty bys mnie nie rozpoznal jako ze bylam zmieniona na facjacie znacznie.

• immanuela Re: aaa, już wiem, Purim! :) 10.04.07, 11:38
                  to w Warszawie też jest Bracka? To plagiat!
    • funghettino Re: Dementownia plotek 10.04.07, 10:37
      chcialam zdementowac pogloski, ze niby nic mi sie nie chce. otoz to nie prawda
      jest zupelna. chce mi sie! spac! dziekuje za uwaga.
      • zielonamysz Re: Dementownia plotek 10.04.07, 11:44
        Chciałam zdementować wiadomości że Warszawa ściaga coś z Krakowa. To więcej niż
        plotka.To pomówienie.
        • immanuela Re: Dementownia plotek 10.04.07, 11:51
          a za co niby ten tam stoi na słupie?
          • zielonamysz Re: Dementownia plotek 10.04.07, 11:56
            Sam chciał.
            • zielonamysz Re: Dementownia plotek 10.04.07, 11:56
              Nikt mu nie kazał.
              • brezly Re: Dementownia plotek 10.04.07, 15:10
                A my musimy cierpiec.

Jak nikt mu nie kazal? Lekarze mu pobyt na wsi zalecili.
                • szubad Re: Dementownia plotek 10.04.07, 16:17
                  jeśli co przeskrobał, to gołębie juz go stukrotnie ukarały. Tego co na slupie.
                  • mateuszwierzbicki Re: Dementownia plotek 10.04.07, 16:20
                    mam nadzieję, że pogłowie srok wzrośnie do tego stopnia, że przetrzebi te hordy
                    żrących i wydalających na przemian gołębi :)
    • szubad Re: Dementownia plotek 10.04.07, 19:32
      ale mnie się wykombinowało, ze dementownia plotek upadnie jak nie będzie
      cementowni tychże

• szubad Cementownia plotek 10.04.07, 19:35
        potwierdzają się plotki płotek że grube ryby to także duże sumy
        • brezly Re: Cementownia plotek 10.04.07, 19:36
          Sezon na leszcze sie zaczal?
          • mateuszwierzbicki Re: Cementownia plotek 10.04.07, 19:59
            on trwa okrągły rok :)
            • immanuela w tem oto, jakże adekwatnym wątku, 11.04.07, 12:53
              obwieszczam wszem i wobec, że Mateusz nosi wąsy ;-)
              • brezly Re: w tem oto, jakże adekwatnym wątku, 11.04.07, 13:05
                A zadnego Ducha nie ma.
                Czesc Immi:-)
                • mateuszwierzbicki Re: w tem oto, jakże adekwatnym wątku, 11.04.07, 13:27
                  jest, to wąsów tylko nie ma :)
                  • cordatatilia szybko donoszę, com usłyszała, że.. 11.04.07, 13:51
                    Brezl-Y ma rude dredy na głowie
                    Pani Imka otulona warkoczem
                    A z bokserek Mata sprały się aniołki ;)
                    • brezly Re: szybko donoszę, com usłyszała, że.. 11.04.07, 13:54
                      cordatatilia napisała:

> Brezl-Y ma rude dredy na głowie

To jest fakt medialny:-)

> Pani Imka otulona warkoczem

W jednej z oficjalnie zaakceptowanych Wizualizacji (CK tradycja zobowiazuje)

> A z bokserek Mata sprały się aniołki ;)

Czego to sie o celebrities nie wypisuje...

>
                      • cordatatilia Re: szybko donoszę, com usłyszała, że.. 11.04.07, 13:55
                        ha, a jednak w każdej plotce ziarnko prawdy się uchowa;D
                        • immanuela Re: szybko donoszę, com usłyszała, że.. 11.04.07, 13:57
                          omatkokochana, ale Brezu rudy? :D:D:D
                        • cordatatilia dygresja do Breza 11.04.07, 13:57
                          nie śmiem zaśmiecać wuontku HW -Brez jak zwykle chylę czoła przed Twymi
                          talentoma pisarskimi;DD
                          • immanuela Re: dygresja do Breza 11.04.07, 13:59
                            te talenta to chyba w tych dredach ukryte :-)))
                            • immanuela Cordi, a skoro masz 11.04.07, 14:00
                              najświeższe info, to powiedz mi, czy Mat jeszcze wisi u Słoneczka na słomiance?
                          • brezly Re: dygresja do Breza 11.04.07, 14:00
                            cordatatilia napisała:

> nie śmiem zaśmiecać wuontku HW -Brez jak zwykle chylę czoła przed Twymi
                            > talentoma pisarskimi;DD
                            >

Ze bo co? Cisza, spokoj, klece. Nikt mi sie nie wkleca, smutno to jakies, w blog
                            blagalny sie zamienia.
                            • cordatatilia Re: dygresja do Breza 11.04.07, 14:46
                              Brez- czesem też coś tam skrobałam, ale ostatnio jakoś nie mam weny, zresztą po
                              Twoich wpisach to juz moje wypociny blednom,
                              Apropos HW - co się dzieje z Abem? dawno nie dział;/ coś wiesz?

Imciu - o Mata na Macie to trzeba by Słonko podpytać, w końcu to u niej ta mata
                              z Matem (łojoj, aż by się chciało dopisać "tratatata....";))
                              • brezly Re: dygresja do Breza 11.04.07, 14:52
                                cordatatilia napisała:

> Brez- czesem też coś tam skrobałam, ale ostatnio jakoś nie mam weny, zresztą po
                                > Twoich wpisach to juz moje wypociny blednom,

Kopnal cie ktos kiedys w pupe ostatnio? :-)) Razem ciongniem ten wozyk, to
                                razem, co jest, no?!

> Apropos HW - co się dzieje z Abem? dawno nie dział;/ coś wiesz?

Czarna dziura, kamien w wode. :-((

>
                                > Imciu - o Mata na Macie to trzeba by Słonko podpytać, w końcu to u niej ta mata
                                > z Matem (łojoj, aż by się chciało dopisać "tratatata....";))

Zaraz sie jej zapytam:-)
                              • brezly Cordatatilio! 11.04.07, 14:59
                                Sloneczko na orbicie zaraz bedzie:-)
                                • around_the_sun Jezdem 11.04.07, 15:06
                                  Otóż Matowi na macie aniołki na bokserkach wyblakli
                                  ale za to wąsy urośli i prawie do kolan sięgajom ;)
                                  • around_the_sun Dementuje 11.04.07, 15:09
                                    że Brez jakoby dredy rude pielęgnuje.
                                    No chyba, że ja przestarzałe informacje posiadam,
                                    gdyż albowiem ostatniom Breza w irokezie widziała dostojnym :)))
                                    • brezly Re: Dementuje 11.04.07, 15:11
                                      Mozesz tak do nich dlugo. Jak grochem o sciane. Juz raz pisalas i nic.
                                      • cordatatilia Brezz 11.04.07, 15:16
                                        Ty nasz pancurze nie denerwuj siem tak;)
                                        ale od mojej pupy wara! ;D

Wiat Słońce;) jakoś się jaśniej zrobiło, u mnie świecisz w monitor...
                                        • brezly Re: Brezz 11.04.07, 15:21
                                          cordatatilia napisała:

> Ty nasz pancurze nie denerwuj siem tak;)

Pancurze? W sensie co Gugiel mowi ze metalowiec?

> ale od mojej pupy wara! ;D

Wara, jasne, melduje jak najposluszniej. Jasne, to tylko taka przenosnia
                                          wirtualna. Ale bys sie mogla dolaczyc zas, nie?

>
                                          > Wiat Słońce;) jakoś się jaśniej zrobiło, u mnie świecisz w monitor...

Jak zwykle zreszta:-)) Slonce z wlosami na Angle Davis.
                                        • around_the_sun Re: Brezz 11.04.07, 15:21
                                          Witam, staram sie świecić z całej siły wszak wiosna podobno?
                                          Musze tylko uważać na Mata na macie coby doszczętnie nie wyblakł :)
                                          Za to irokez pana Breza bardzo w słonecznej aurze sie gustownie prezentuje :)
                                          • brezly Re: Brezz 11.04.07, 15:24
                                            Znaczy poprawiam: Angela Davis.
                                            • around_the_sun Re: Brezz 11.04.07, 15:28
                                              Ach panie Brezly, toz to wypisz wymaluj ja :)))
                                              Dokładnie tak wyglądam jak sie przez 2 miesiace zapominam uczesac :)))
                                              • brezly Re: Brezz 11.04.07, 15:31
                                                Pomnisz ja? Pierwsza milosc szkolna znaczek plastikowy od prywaciarza z nia
                                                nosila. I czlek nie wiedzial ze to System uzywa buntu do celow komercyjnch.
                                                • around_the_sun Re: Brezz 11.04.07, 15:36
                                                  Pomne, pomne :)
                                                  znaczki też miałam ale wtedy to był szpan nie skażony myslami o komercji.
                                                  Dzie te czasy Panie Brezly, dzie te nasze czasy młode durne i niechmurne ?
                                                  • brezly Re: Brezz 11.04.07, 15:40
                                                    Pod warstwa lez czystych, przejrzystych niewatpliwie. Niech leza:-))
                                                  • around_the_sun Re: Brezz 11.04.07, 15:42
                                                    rzęsistych.
                                                    Niech :)
                                                  • brezly Re: Brezz 11.04.07, 15:44
                                                    Dobrze konserwuja:-) Ladniejsze sie robi.
                                                  • around_the_sun Re: Brezz 11.04.07, 15:52
                                                    niczym górski kryształ albo i dyjament gwiaździsty.
                                                    Przechodzimy na Norwida?
                                                  • brezly Re: Brezz 11.04.07, 16:03
                                                    Pachnie to raczej mineralogia:-)
                                                  • around_the_sun Re: Brezz 11.04.07, 16:05
                                                    znaczy się kryształki soli? tez ładne :)
                                                  • brezly Re: Brezz 11.04.07, 16:08
                                                    Norwid jest OK, ale na hali nie wolno zeby lataly szamty zapalone. BHP zabrania.
                                                    Zadnego popiolu, diamenty tak.
                                                  • around_the_sun Re: Brezz 11.04.07, 16:50
                                                    Popiół poszedł w przepaść z burzą.
                                                    Został tylko diament.
                                                    i... wstążka błękitna :)
                                                  • brezly Re: Brezz 11.04.07, 17:03
                                                    W dawnej pracy w pl. zawsze kierowniczke magazynu tym zegnalem "nic juz nie
                                                    chce, sliczna panienko".
                                                  • around_the_sun Re: Brezz 11.04.07, 17:06
                                                    brezly napisał:

> W dawnej pracy w pl. zawsze kierowniczke magazynu tym zegnalem "nic juz nie
                                                    > chce, sliczna panienko".

i usuwałeś ramię? :)
                                                  • brezly Re: Brezz 11.04.07, 17:07
                                                    Ona pytala "usuwasz ramie?". A ja na to ze jak mam usuwac jak obie rece zajete
                                                    przze jej hojnosc.
                                    • immanuela Re: Dementuje 11.04.07, 17:02
                                      around_the_sun napisała:

> że Brez jakoby dredy rude pielęgnuje.
                                      > No chyba, że ja przestarzałe informacje posiadam,
                                      > gdyż albowiem ostatniom Breza w irokezie widziała dostojnym :)))

oraz to:
                                      Otóż Matowi na macie aniołki na bokserkach wyblakli
                                      ale za to wąsy urośli i prawie do kolan sięgajom ;)

Słoneczko, czy Ci już mówiłam, że Cię kocham? :D:D:D
                                      • around_the_sun :) 11.04.07, 17:04
                                        Immanuelo, ja Ciebie też.
                                        Prawie tak bardzo jak Rycerz Amtury z ktorym stawać w szranki niegodnam :)
                                      • brezly Re: Dementuje 11.04.07, 17:04
                                        immanuela napisała:

> Słoneczko, czy Ci już mówiłam, że Cię kocham? :D:D:D

Ja tez, was obie:-)))
                                        • immanuela Re: Dementuje 11.04.07, 17:05
                                          od nadmiaru wyznań aż me lica płoną jak dziewicy jakiejś :-)))
                                          • brezly Re: Dementuje 11.04.07, 17:07
                                            No pewnie, boc to trojkat sie zrobil.
                                        • around_the_sun oda 11.04.07, 17:08
                                          Brezliku, Brezliku, tez Cie kocham bez liku
                                          świeże liście laurowe zakładam na Twom głowe
                                          za dowcip i humor i mądrości krocie
                                          bo jesteś na forumie takie nasze łakocie :)
                                          • brezly Re: oda 11.04.07, 17:10
                                            Kurcze:-)))

Moge byc lakociem, pod warunkiem ze bez konserwantow i wzmacniaczy smaku, bo sie
                                            uekologiczniam:-))
                                            • around_the_sun Re: oda 11.04.07, 17:12
                                              a dzieżby tam wzmacniacze i konserwanty
                                              jakżeś ty łakoć sam w sobie :)
                                              • brezly Re: oda 11.04.07, 17:13
                                                A cholesterol i cukier?
                                                • around_the_sun Re: oda 11.04.07, 17:17
                                                  Lipidogram w normie, cukier słodki, ale tez w granicach :)
                                                  • brezly Re: oda 11.04.07, 17:18
                                                    To jak tak, to dobrze. Moge byc nawet Bio_Brezy, mnie tam ta za jedno. Widzialek
                                                    juz biomleko, biojaja i biomake. Niedlugo bedzie biobenzyna.
                                                  • around_the_sun Re: oda 11.04.07, 17:24
                                                    To być pan bio-cukierkiem. Wtedy sie zgodze. Bio-łakociem takim:)

A Immka czy aby sie nie zapaliła cała od tych lic płonących?
                                                    Bo cuś zamilkła?
                                                  • brezly Re: oda 11.04.07, 17:27
                                                    Gdzies tam za sciana sie przed chwila krecila, zarza tu powinna byc:-))
                                                  • immanuela Re: oda 11.04.07, 17:29
                                                    around_the_sun napisała:

> To być pan bio-cukierkiem. Wtedy sie zgodze. Bio-łakociem takim:)
                                                    >
                                                    > A Immka czy aby sie nie zapaliła cała od tych lic płonących?
                                                    > Bo cuś zamilkła?

abo też ode do Breza piszę :-)))
                                                  • immanuela Brezoda 11.04.07, 17:30
                                                    Brezliku, Brezliku
                                                    Weź mnie na stoliku
                                                    Weź ty mnie na stole
                                                    Bo nimb masz na czole
                                                    Weź ty mnie na trawie
                                                    (tyż bydzie ciekawie)
                                                    Weź ty mnie w sitowiu
                                                    W południe i w nowiu
                                                    Weź ty mnie za rękę
                                                    I przez Ostrołękę
                                                    Maszeruj na Kłaj
                                                    Wołając: AJ! AJ!
                                                  • brezly Re: Brezoda 11.04.07, 17:37
                                                    To sitowie i Ostroleka moga sprawic niejakie klopoty.
                                                    Aha, a co to jest nimb?
                                                  • immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 17:38
                                                    pl.wikipedia.org/wiki/Nimb
                                                    :-)
                                                  • brezly Re: Brezoda 11.04.07, 17:43
                                                    Aha, wiedzialem ze dzwoni:-)

Ale do tego sie nie przyznaje:
                                                    pl.wikipedia.org/wiki/NIMBY
                                                  • immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 17:45
                                                    to zupełnie inna kategoria nimbów. Ale szczerze mówiąc, pierwsze słyszę.
                                                  • brezly Re: Brezoda 11.04.07, 17:49
                                                    Ja kiedys czytalem o zjawisku. Bo klucz to ejst imbusowy nie nimbusowy, nie? A u
                                                    Niziurskiego byl Nygus.
                                                  • immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 17:53
                                                    i jeszcze jest Nimbus 2000. Oraz zapewne nowsze modele.
                                                  • brezly Re: Brezoda 11.04.07, 17:56
                                                    immanuela napisała:

> i jeszcze jest Nimbus 2000. Oraz zapewne nowsze modele.

Aaaa, faktycznie:-)))
                                                  • around_the_sun Re: Brezoda 11.04.07, 18:04
                                                    Nimbus 2000 to u mnie w garazu rezyduje bo uzywam od wielgiego dzwonu,
                                                    na co dzień model tradycyjny czyli z witkami brzozowymi :-D )))
                                                  • brezly Re: Brezoda 11.04.07, 18:06
                                                    around_the_sun napisała:

> Nimbus 2000 to u mnie w garazu rezyduje bo uzywam od wielgiego dzwonu,
                                                    > na co dzień model tradycyjny czyli z witkami brzozowymi :-D )))
                                                    >

Na Nimbusie tylko do kosciola?
                                                  • around_the_sun Re: Brezoda 11.04.07, 18:13
                                                    :))))))))))))))))))))))))))
                                                    a co? paradnie.
                                                    Fason trza trzymać :)))))
                                                  • brezly Re: Brezoda 11.04.07, 18:15
                                                    Na sume.
                                                  • immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 18:19
                                                    czy Nimbus w oryginale też jest nimbusem?
                                                  • brezly Re: Brezoda 11.04.07, 18:21
                                                    Aha, na 99%.
                                                  • immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 18:22
                                                    bo nazwa jest świetna. Przemawia :-)
                                                  • brezly Re: Brezoda 11.04.07, 18:24
                                                    Ale mnie brzmi troche jak Niziurskiego jednak. Pamietasz znachora Karolusa?
                                                  • immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 18:28
                                                    nie, wszystko przesłonił mi Inocynt Ankohlik. A mlekozę pamiętasz?
                                                  • brezly Re: Brezoda 11.04.07, 18:30
                                                    Nienosziur. I nagrywanie Anielka.
                                                    Znachor Karolus byl z "Jutro klasowka".
                                                  • immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 18:32
                                                    wiesz co? Zrobię zdjęcie mojego "Siódmego wtajemniczenia" i Ci prześlę. Aż nie
                                                    do wiary jak jest zaczytane :-)
                                                  • brezly Re: Brezoda 11.04.07, 18:34
                                                    Aha, a pamietasz klasyfikacje pijakow: na pergryznujacych i bodaj stacjonarnych.
                                                    i jak sie dzielili ci drudzy. Na podplotkowych i lesnych, jakos tak?
                                                  • around_the_sun Re: Brezoda 11.04.07, 18:41
                                                    Pijacy dzielą się na lokalowych i koczujących.
                                                    Lokalowi na pijaków barowych i kameralnych,
                                                    a koczujący to podpłotkowi, leśni, ogrodowi i łęgowi.
                                                  • brezly Re: Brezoda 11.04.07, 18:43
                                                    around_the_sun napisała:

> Pijacy dzielą się na lokalowych i koczujących.
                                                    > Lokalowi na pijaków barowych i kameralnych,
                                                    > a koczujący to podpłotkowi, leśni, ogrodowi i łęgowi.

Ajawlu cie, macz macz macz. Tak z glowy czy na polce stala ksiazka?
                                                  • around_the_sun Re: Brezoda 11.04.07, 18:46
                                                    z kajecika z notatkami :)
                                                    kajecik ma ze sto lat i jest w rozsypce ale wszystko w nim pod reka :)
                                                    Sentencje, smieszne wierszyki i rózne głupoty
                                                    które szybko wylatuja z głowy jesli nie zapisane :)
                                                    Książki zostały u rodziców. Tylko dzieci z Bullerbyn zawsze ze mną :)))
                                                  • immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 18:44
                                                    Pijacy dzielą sie na lokalowych i koczujących. Inocynt był typem pijaka
                                                    łąkowego, czyli koczującego. Badał to docent Cymba :-)))))))
                                                    A trumnę Klappera pamiętasz?
                                                  • brezly Re: Brezoda 11.04.07, 18:49
                                                    Odlozmy na bok trumne Klappera
                                                    Gdy nas to samo w bucie uwiera

Jakos tak?

O Dzieciach z Bullerbyn to na razie nci nie powiem. Do czasu, Brezly usmiechnal
                                                    sie tajmeniczo pod wasem, ktory mial.
                                                  • immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 18:52
                                                    i te skarby w trumnie, i Wielki Wander, ach!
                                                    Brezu, miałeś wąsy?
                                                  • brezly Re: Brezoda 11.04.07, 18:53
                                                    Mialem i mam. Taka forma gramatyczna, nie?
                                                  • around_the_sun Re: Brezoda 11.04.07, 18:55
                                                    Uffff, no tak to rozumiem :)
                                                  • brezly Re: Brezoda 11.04.07, 18:58
                                                    around_the_sun napisała:

> Uffff, no tak to rozumiem :)

Co rozumiesz "tak"? :-)

PS. Wyslalbym Immce swoja podobizne, ale obawiam sie ze popsuje zabawe dreadowa:-))
                                                  • immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 19:14
                                                    brezly napisał:
                                                    >
                                                    > PS. Wyslalbym Immce swoja podobizne, ale obawiam sie ze popsuje zabawe dreadowa
                                                    > :-))

wyślij Brezu, wyślij, to ja Ci prześlę mój warkocz :-)))
                                                  • brezly Re: Brezoda 11.04.07, 19:18
                                                    OK, idzie mejl.
                                                    www.lem.pl/polish/lemdraw/011.gif
                                                  • immanuela Re: Brezoda 11.04.07, 19:24
                                                    Brezu, nie uwierzysz, ale właśnie w tym typie sobie Ciebie wyobrażałam.
                                                    Dokładnie prawie :-)
                                                    Warkocze prześlę Ci nieco poxniej, bo zostalam gwaltownie wezwana jako kierowca.
                                                  • around_the_sun Re: Brezoda 11.04.07, 20:42
                                                    brezly napisał:

> around_the_sun napisała:
                                                    >
                                                    > > Uffff, no tak to rozumiem :)
                                                    >
                                                    > Co rozumiesz "tak"? :-)

no to, że masz dalej wąsy, bo bez nich sobie Cięu nie wyobrażam :)))
                                                  • around_the_sun Re: Brezoda 11.04.07, 18:54
                                                    Jak to "miałeś"???
                                                  • immanuela Słoneczko, a Ty kaj żeś poszła? 11.04.07, 17:49
                                                  • brezly Re: Słoneczko, a Ty kaj żeś poszła? 11.04.07, 17:50
                                                    www.nimbus.pl/
                                                    Rymuje gdzies:-))))
                                                  • immanuela Re: Słoneczko, a Ty kaj żeś poszła? 11.04.07, 17:54
                                                    a tam rymuje! Pewnie kłuje nieszczęśników w palec :-(
                                                  • cordatatilia Re: Słoneczko, a Ty kaj żeś poszła? 12.04.07, 08:09
                                                    ufff, ledwo to zczytałam, aleście sie rozpisali;)
                                                    pozdrawiam dziewiarski trójkącick (rteraz to juz plotka poszła w śwait, nie ma
                                                    co..;)

No i przynajmniej sprawa wąsów wyjaśniona -odklejamy je Matowi -doklejamy
                                                    Brezlymu, analogicznie irokez powinien przejść na Mata..;)
                                                  • jan.kran Re: dementuje 15.04.07, 09:48
                                                    ... ze tylko Brezly jest zainteresowany Wroclawiem:)
                                                  • szubad Re: dementuje 15.04.07, 12:08
                                                    dokładam cegiełkę demontażu: nie tylko, w tyralni szubad tyrają rodowici w. i k.
                                                    marzy im się przeprowadzka do W. a bynajmniej nie są parą, krąg się poszerza
                                                  • brezly Nieprawda jest jakobym 17.04.07, 14:59
                                                    nie mial jutro nad ranem wyjezdzac sluzbowo.
                                                    Jest to prawda i bede sluzbowo wyjechany.
                                                    Mam nadzieje ze sie jakos podlacze z hotelu.
                                                  • kanuk Re: Nieprawda jest jakobym 17.04.07, 15:06
                                                    Pitolusze wszystkich krajów ,łączcie się !
                                                    :)
    • cordatatilia że głośne dementi 20.04.07, 14:08
      jakobym tylko podrasowane trunki pijała..
      • brezly Stanowczo dementujemy 25.04.07, 07:54
        Jakoby pobieranie prowizji za wyplate w bankoamtach, jak rwoniez wziete z sufitu
        ceny niezdorwych napitkow i jedzen w automatach wrzutowych byly dziewiarstwem
        maszynowym.

Idzie tu o zdzierstwo maszynowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka