lolek0000 durnowata gw robi reklamę Kaczyńskiemu-większość 27.04.07, 08:55 Polaków wie, ze nędzarzem nie jest. Dobrze, że się w rok po wyborach nie zmienił i nie zaczął nagle ubierać w sprzety diora, cartiera i lagerfelda. Ja się na to napatrzałem w poprzednich kadencjach: posłowie od aws-u do uw, nagle zaczynający ubierać się w garniaki za 8 tysiów i jeżdżący jaguarami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczororydzk Re: durnowata gw robi reklamę Kaczyńskiemu-większ IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 27.04.07, 09:00 kaczor zegarek z zywcem rydzyk z djamentem ale oszczedna ciotowska rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziom polactwa jest nędzarzem. przecież to chodząca IP: 62.233.211.* 27.04.07, 09:12 intelektualna i emocjonalna nędza. ciekawe jak często zmienia majtki, pewnie nosi żótawo-szaro-brązowe pantalony, jak mami mu nie wypierze i nie karze zmienić. oferma z elementarnymi problemami życiowymi premierem, druga oferma prezydĘtem. czyzby pasowali do większości polaków ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratio Re: jest nędzarzem. przecież to chodząca IP: *.tsi.tychy.pl 27.04.07, 09:32 Śmieszycie mnie, sączycie jad dlatego że premier nosi tani zegarek??:) Ludzie opamiętajcie się przynajmniej nie ma ich 10 jak Kwachu, który dostawal kazdego w prezencie za załatwony "interes"... "Koszerna" tez sie popisała za niedługo zstanie sę niszową gazeta, tylko pogratulować naczelnemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic nie kumają nic nie kumasz, chłopie IP: 62.233.211.* 27.04.07, 09:49 zegarek jest jedynie kropka nad i - takie potwierdzenie ogólnej żałosnej degrengolady i buracta prezia. nawet tego nie mozna o nim powiedzieć: "ale chociaż dobrze sie prezentuje" - po prostu wyjebka na caaałej linii. gość nie daje sobie (a przede wszystkim nam) żadnej szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
amagde Re: Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca 27.04.07, 08:55 może został twarzą marki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poleautor Re: Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.57.jawnet.pl 27.04.07, 08:57 TO WLASNIE PROPAGANDA . TO ZUPELNIE INNY ZEGAREK> ROZNI SIE CHOCIAZBY BRANSOLETKA ale juz jest sensacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 08:58 Piękny artykuł i to na I stronie, Bravo bravo bravo!!!! A mnie to bawi - pozytywnie, Kaczor ma zakręt na max'a:))) Codiennie ktoś mu chce kilka świń podrzucić, codziennie jakieś "rewelacje" opozycyjne, ja sie w ogóle dziwie że on jeszce nieześwirował. Nie ma co jakby jeden z drugim forumowiczów miał tyle na głwoie, tez by pewnie założył spodnie na druga stonę:) ...widać człowiek nei przywiązuje wagi do tego, zegarek traktuje instrumentalnie. Pewnie że to zły PR ale dla mnie to jest zabawne. pozdrawiam A GAZETA zaczyna być = FAKTOWI Odpowiedz Link Zgłoś
otryt Ludzie zacznijcie myśleć ! 27.04.07, 08:58 Gazeta Wyborcza sięgnęła dna publikując taki artykuł. News wybity wielkimi literami jako hit dnia! KOLEJNA AFERA IV RP !!!! Premier dopuszcza się przestępstwa reklamując piwo! Obciach, bo tani zegarek! Fuj, cóż za wstyd! Jednak są idioci, którzy to kupią. Aż 82 % w ankiecie dołączonej do artykułu. Lepiej dyskutować o zegarku premiera niż o 50 miliardach złotych ukradzionych w aferze węglowej. Zamiast pokazać anatomię przekrętu, w którym kopalnie zdychały z głodu i były po kolei likwidowane a jednocześnie grupa pośredników dorabiała się kokosów na tym pośrednictwie. Pokazac ludziom, w jaki sposób wypływał pieniądze. Był już artykuł o reklamówce pani Kaczyńskiej na lotnisku, był inny artykuł o tym, jak dawni sąsiedzi Kaczyńskich ich nie lubią i tylko marzą o tym, kiedy się wyprowadzą. Proponuję fotoreporterom GW zajrzeć obiektywem do majtek premiera. Jak się nachyli może dojrzycie metkę. A nuż się okaże, że niewłaściwa firma je wyprodukowała. Ludzie, zacznijcie myśleć! Obyśmy tylko takie "afery" mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janko Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.onspeed.com 27.04.07, 08:58 Racja. Przeciez powinien to byc Swarzedz, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boże zmiłuj się weźcie, zabierzcie tego buca, na arktykę z nim IP: 62.233.211.* 27.04.07, 09:00 schować gdzieś mutanta gdzieś głęboko pod lodem żeby go nikt, nigdy więcej nie odkrył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bak jesteś wiernym czytelnikiem Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:02 prymityw jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pustego baka trzeci rodzaj prawdy wg. Tischnera IP: 62.233.211.* 27.04.07, 09:16 prymitywie. "nie" i "nasz dziennik" to gazety które obchodzę łukiem. ten sam poziom. podobnie jak sbeckie "wprost" i rózne inne "expresowe" g.wna. prymitywie z jedno wymiarową wizja świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydy Masz racje ale w takim razie czytać? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.04.07, 09:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz jak niżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:37 sam jesteś BUC i to nadęty :))))nie chciałbym Cie spotkac w rzeczywistości zyczę więcej optymizmu i poczucia humoru na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pustego baka śmiej się dalej, pusty baku, razem z preziem IP: 62.233.211.* 27.04.07, 09:57 z takiego fajnego poczucia humoru. rzeczywiście jest się z czego śmiać. na teraz, w kraju żondzonym przez kartofle i buraki optymizm jest towarem deficytowym, więc przyjmuję życzenia. optymizm wróci mi natychmiast jak te kartoflane łby wyląduja na śmietniku historii - tam gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: śmiej się dalej, pusty baku, razem z preziem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:08 z Ciebie też sie śmieję.... wspomnisz moje słowa: na śmietniku historii wylonduje postPZPR ,jeszce podziękujesz Pisowi. Sądząc po składni ortografii i wałkowanych powtarzanych w kółko haseł, którymi sie posługujesz stwierdzam że twoje zdanie jest mało ważne pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pustego baka postPZPR czyli piss - wystarczy popatrzeć IP: 62.233.211.* 27.04.07, 10:15 w życiorysy i styl działania. kto ma odpowiedni wiek i brak sklerozy widzi powtórkę z rozrywki. śmiej się śmiej, to jedyne co wam pozostało, czołobitni prezia :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: postPZPR czyli piss - wystarczy popatrzeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:31 jakos prubuję doszukac sie podobieństw i nie mogę naprawdę! nie obrażaj mnie po akurat głosowałem na PO (zawiodłem sie na maxa) a teraz mamy demokratycznie wybrany Rząd. Który wybrali ludzie także wykształceni. a ty wszystko wrzucasz do jednego wora. Więc wrzuce Ciebie to wora z napisem czerwony frustrat:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pustego baka odpowiedział wyborca piss... :D IP: 62.233.211.* 27.04.07, 10:54 poszukaj naiwnych gdzie indziej, pissducku, buhahaha... głosował na PO, hahaha... i co zawiodłeś się maksymalnie na ich rządach? a gdzie i kiedy rzadzili? yhyhy weź się wypchaj tym swoim kitem i skikaj do bajorka z kaczkami, cienki bolku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: odpowiedział wyborca piss... :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 12:31 zawiodłem sie na nich jako na opozycji ina tym w jaki głupi sposób zmarnowali szanse na rządzenie. Nigdzie nie mówiłem "że rządzili" to ty sobie to wyobraziłeś:)) w swoim zgąbczonym móżdżku. Naprawdę jesteś odrażający, powiedz mi dlaczego mnie tak nienawidzisz? Dlaczego nazywasz mnie Pissduckiem?;) chodziaz powiedziałem Ci że nie jestem zwolennikiem Rządu PiS-u? Oskarżasz Pis o nietolerancje i ksenofobię. Spóż na siebie i na styl swojej wypowiedzi. Hipokryzja po prostu.... życzę miłego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pustego baka nienawiść? gdzies to wyczytał, hihi IP: 62.233.211.* 27.04.07, 14:00 nie odróżniasz ironii i polewania od nienawiści? skończ z ta sciemą, pissducku (wyborco pis), miłego weekendu i mniej kłamstw na forum zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: nienawiść? gdzies to wyczytał, hihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 14:44 BETON, normalnie BETON, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiek Re: śmiej się dalej, pusty baku, razem z preziem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 13:03 Gość portalu: do pustego baka napisał(a): > z takiego fajnego poczucia humoru. > > rzeczywiście jest się z czego śmiać. > na teraz, w kraju żondzonym przez kartofle i buraki optymizm jest towarem > deficytowym, więc przyjmuję życzenia Podobnie jak ynajomođ ortografii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiek Re: śmiej się dalej, pusty baku, razem z preziem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 13:06 errata - miało być "znajomość" ;) układ klawiatury "się przestawił" (tak sam się przestawił, ja nie miałem z tym nic wspólnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cos Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: 80.48.166.* 27.04.07, 09:00 i nosi go do gory nogami! zobaczcie na przyciski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Bez przesady-może to dla niego nieistotny szczegół IP: 195.47.201.* 27.04.07, 09:02 Premier nie jest typem playboya i showmana, ale to nie przekłada się przecież na pracę. Od premiera wymagam schludnego wygladu i zaangażowania w pracę ale z pewnością nie świecidełek, drogich zegarków. Są wazniejsze rzeczy i rzeczywiście widać, że zaczyna sie sezon ogórkowy. Sam miałem zegarek, który nosiłem 10 lat, a który miał maleńskie logo z króliczkiem ale za to był supercieńki, super dokładny, nie miał żadnych cyferek, tylko małe złote kropki na czarnym cyferblacie, szafirowe szkiełko, złotąkoperte i złoto-srebrna bransoletkę i wygladał 10 razy lepiej niż obecnie sprzedawane zegarki - mimo, że był niby reklamówką. Niestety sie powycierał. Gdybym znalazł taki nowy zegarek (kosztował 100 marek), to zdjąłbm kilka razy droższy obecnie noszony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polska prolnia słusznie, to nie przekłada się na pracę IP: 62.233.211.* 27.04.07, 09:23 jest w pracy tak samo tandetny jak ten zegareczek. co do świecidełek - to właśnie nosi jedno na ręce. z tym że ma problem z uzyciem - nie powiedzieli mu jak TO się zakłada. dobrze że nie zawiesił go sobie na szyi. skąd te kartofle wypadły? jeden nie umi "obsłuzyć" słuchawek dowolnego typu, drugi nie umi załozyć zegarka. co za kartoflane przygłupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbisses Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.acn.waw.pl 27.04.07, 09:02 Temat jest żenujący. Wydaje mi się, że gazeta bardzo stara równać poziomem do faktu czy superexpresu. Jestem strasznie zawiedziony Odpowiedz Link Zgłoś
binia Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca 27.04.07, 09:05 zdolniacha z niego ze sprawdza ktora godzina na zegarku do gory nogami hehe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanasunta A czy Jarek umie jesć bezy?Belka umiał...i dlatego IP: *.chello.pl 27.04.07, 09:05 rząd PiS konsumuje tylko wzrost gospodarczy ciężko wypracowany przez SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś No, to już lumpeninteligencji z Redakcji zupełnie IP: *.digis.net 27.04.07, 09:05 ...palma odbiła. Co za Kaczor parszywy, zegarek za tani nosi. Doradzać Wam psychiatrę to byłby zbytek delikatności. W ŁEB SIĘ WALNIJCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:06 Już wyborcza naprawdę nie ma się czego czepiać,cała wasza ekipa to ludzie chorzy z nienawiści.Nie jestem zwolennikiem PiS-u,ani żadnej innej partii. spokojny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdsas Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.net.autocom.pl 27.04.07, 09:07 Wyborcza = FAKT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 27.04.07, 09:08 ludzie kurde wyjdzmy na ulice i krzyczmy nie dla zywca nie dla pisuarow i rydzykowania wytrzymajmy jeszcze troche aby do zimy kaczki odleca same a jak nie to pomozemy!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Poniżej poziomu Faktu 27.04.07, 09:10 Artykuł na pierwszej stronie poniżej poziomu Faktu. Gratulacje, mam nadzieję że wam spadnie drastycznie nakład za takie idiotyzmy. To jaki zegarek nosi to jego sprawa. Może zaraz wypatrzycie czy gacie zmienia codziennie? Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech jego brat Re: Poniżej poziomu Faktu IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 27.04.07, 09:15 zadko zmienia bo zawsze smierdzialo w domu teraz wiesz wszycho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Glupio sie czepiacie IP: *.ppp.tiscali.fr 27.04.07, 09:16 Nie lubie Kaczorow, ale obciach to sobie wy robicie wiekszy piszac takie bzdury. To jego sprawa jaki zagarek nosi. Ja sprawuje w firmie powazna funkcje i nosze taniego, podrapanego casio. Po prostu- mam do niego sentyment i to moja sprawa. Zaraz przeczytam na waszych stronach ze premier jest nieuczesany jak mu wiatr na lotnisku rozwial grzywke i to tez obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjaśniam problem a należało by - bo pewnie nie zmienia IP: 62.233.211.* 27.04.07, 09:30 premier jest buraczanym prolem - jak widać pasuje do wiekszości wspisujących się na forum. i żeby było jasne tłuki kartoflane - nie chodzi tylko o zegarek, ciuchy itp. - raczej o to że one tylko potwierdzają niski poziom prezia. przykładem że nie o ciuchy czy żegarek chodzi był nieodżałowany kuroń - zawsze w dżinkach, starym sweterku czy powycieranej dżinsowej koszulinie - ale On miał klase o jakiej te dwa kartofle mogłby tylkko pomarzyć - jak mocno zepną pułdupki to może sięgna wyobraźnią. fakt, kaczki nawet jakby ubrały się najlepsze garnitury i inne "patki" - pozostaną jedynie kartoflami ubranymi w garnitury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: a należało by - bo pewnie nie zmienia IP: *.ppp.tiscali.fr 27.04.07, 09:44 Dzieki ze mi wyjasniles problem. Olek, Leszek i wielu innych facetow z klasa rzadzilo tym krajem skonczylo sie na rywinie, starachowcach, aferze paliwowej, weglowej, osoczu (dalej nie pisze bo szkoda czasu). Mieli fajne zegarki, super garnitury i nawalali sie dobra wodka (co kamery tez uchwycaly). Zaznaczam ze nie glosowalem nigdy na pis (i pewnie nie zaglosuje) ale wole politykow ktorzy sa zapracowani i nie maja czasu na swiecidelka, niz tych dzentelmenow z klasa ktorzy w d... maja polske (co nawet Jozek potwierdzil) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd wyjaśnień polecam postrzegać rzeczywistość mniej IP: 62.233.211.* 27.04.07, 10:07 czarno-biało i naiwnie (albo złodziej w drogim garniturze, albo szlachetny myśliciel w jednej sznurówce - uwierz na słowo że w świecie występuja takze inne typy "osobowości") kaczki są zapracowane tropieniem "układu" "szarej sieci" i niszczeniem wszystkich których, z róznych wzgledów, nienawidzą - a ponieważ sa wrażliwymi na swym punkcie paranoikami, trochę tych wrogów się w polsce nazbierało ("wykształciuchy", "zomo", lekarze-mordercy itd.) też nie głosowałem na piss i nigdy na lsd z przystawkami - choć, mimo afer, lsd było mniej szkodliwe dla polski (nawet - nie do uwierzenia - w wykonaniu złodziejskiej spółki spod znaku millera) po pissduckach zostaną z polski zgliszcza - dokończą co miller i s-ka zaczeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz prezentujesz niski poziom kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:36 jestes nietolerancyjnym frustratem - po prostu, nienawidzisz ludzi odmiennej opcji... niechiałbym Cie spotkac na ulicy ale Ci wybaczam bo co mam zrobić pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pustego baka wsadź se głęboko te swoje wybaczyny IP: 62.233.211.* 27.04.07, 10:59 moherze, idź pogadać o tolerancji z markiem jurkiem, kaczką i giertychem. tylko weź ze soba słownik byście mogli sprawdzić co znaczy słowo "tolerancja", hipokryci. bez obaw, z mojej strony nic ci na ulicy nie grozi, radziłbym raczej uważać na łysych przydupasków giertycha... przyjacielu mojej chudej kozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: wsadź se głęboko te swoje wybaczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 12:42 no jaki BETON, człowiek młotkiem wtłacza do głowy, że nie jest zwolennikiem PiS- u a ten cały czas to samo - jak mantrę. Marek Jurek i jarosław Kaczyński akurat, kilkakrotnie poziomem inteligencji i elokwencji przewyższa Twój intelekt, więc wolałbym raczej z nimi porozmawiać. Nazywasz mnie moherem:)))))) - to chyba tak z zasady, no nie? Nie słucham RM, mam 28 lat studia wyższe, dobrą pracę (to dla twojej wiadomosci) Bo dalej generalizujesz bezmyślnie. PS. Nie boję sie spotkać Ciebie na ulicy bo wiem że mi nic nie grozi, po prostu nie chę Cie nigdy spotkać bo i po co. Już wiem że nie jesteś osobą z która można w cywilizowany porozmawiać. Z frustratami nigdy nic nei wiadomo. PS. Nie znam Twojej narzeaczonej kozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pustego baka tak przypuszczałem. młody i zielony :> IP: 62.233.211.* 27.04.07, 14:05 jeśli nie ściemnia. jakoś mi twój niski poziom rozgarnięcia nie pasuje do 28 lat i studiów, choć w końcu studia orłem nie czynią. bronisz tych swoich pissducków w prawie każdym poście... wyborco PO hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pustego baka ach, napisałeś imię wodza przez małe jot IP: 62.233.211.* 27.04.07, 14:09 ale odsuwa... popraw zanim zauważą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: ach, napisałeś imię wodza przez małe jot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 14:46 "J" widzisz potrafisz tylko inwektywami rzucać nie gotuj sie tak nie bronie patrze obiektywnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:13 Już wyborczej zabrakło tematów napaści na Kaczyńskich,więc szukają takich pymitywnych wiadomości.Jesteście chorzy z nienawiści.Nie jestem a żadnej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: you are ........ Re: Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 27.04.07, 09:17 a ja jestem a pertii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.lodz.mm.pl 27.04.07, 09:13 Artykuł jest śmieszny. Może do Expressu by pasował, ale w Wyborczej?? ludzie, co z tego, że nosi taki zegarek, a nie inny? czy to takie ciekawe? wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciec rydzyk Re: Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 27.04.07, 09:22 o kurde julka co ty ale szpan odwala nasza ciota kurde fajnie jest i tesz mnie wpienia jak glupie ludzie narzekajo bo on ten nasz ciot jest dobry i fajne zegarki nosi i tylko z kotem sypia bo kto by z nim spal????????????????????????????????????????????????????? chyba tylko jego brat Odpowiedz Link Zgłoś
babaloo Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca 27.04.07, 09:14 Nie dziwi nic..... A przeciez "Zywiec" wspolpracowal z UB..... Odpowiedz Link Zgłoś
miki651 Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca 27.04.07, 09:16 Rozumiem, że wg "Wybiórczej" powinien nosić zegarek za 500 000,00 USD. który otrzmał jako łapówkę. Jeśli Kaczyńskie nie afiszuje się z bizantynizmem, to wielki plus dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola szczególnie Kaczyński! 27.04.07, 09:16 Specjalista rozwiał też nasze wątpliwości co do ewentualnych profitów Żywca. - Obecność logo w otoczeniu polityka nie jest dla firmy wielką korzyścią. Politycy są osobami kontrowersyjnymi i zazwyczaj nie cieszą się powszechną sympatią i poparciem - twierdzi Turzyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryzjer Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: 157.25.31.* 27.04.07, 09:18 I bardzo dobrze. Lepsze to niż Rolex od anonimowego sponsrora. Tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:18 no i gdzie ot zdjęcie bo pod linkiem nie ma... już nie ma..czyżby interwencja rządowa..marna z was gazeta, że dajecie kasować materiały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra ale denny artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:18 żenada i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś