Dodaj do ulubionych

Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca

• lolek0000 durnowata gw robi reklamę Kaczyńskiemu-większość 27.04.07, 08:55
      Polaków wie, ze nędzarzem nie jest. Dobrze, że się w rok po wyborach nie
      zmienił i nie zaczął nagle ubierać w sprzety diora, cartiera i lagerfelda. Ja
      się na to napatrzałem w poprzednich kadencjach: posłowie od aws-u do uw, nagle
      zaczynający ubierać się w garniaki za 8 tysiów i jeżdżący jaguarami.
      • Gość: kaczororydzk Re: durnowata gw robi reklamę Kaczyńskiemu-większ IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 27.04.07, 09:00
        kaczor zegarek z zywcem rydzyk z djamentem ale oszczedna ciotowska rodzina
      • Gość: poziom polactwa jest nędzarzem. przecież to chodząca IP: 62.233.211.* 27.04.07, 09:12
        intelektualna i emocjonalna nędza. ciekawe jak często zmienia majtki, pewnie
        nosi żótawo-szaro-brązowe pantalony, jak mami mu nie wypierze i nie karze
        zmienić.

oferma z elementarnymi problemami życiowymi premierem, druga oferma prezydĘtem.
        czyzby pasowali do większości polaków ???
        • Gość: ratio Re: jest nędzarzem. przecież to chodząca IP: *.tsi.tychy.pl 27.04.07, 09:32
          Śmieszycie mnie, sączycie jad dlatego że premier nosi tani zegarek??:) Ludzie
          opamiętajcie się przynajmniej nie ma ich 10 jak Kwachu, który dostawal kazdego
          w prezencie za załatwony "interes"... "Koszerna" tez sie popisała za niedługo
          zstanie sę niszową gazeta, tylko pogratulować naczelnemu...
          • Gość: nic nie kumają nic nie kumasz, chłopie IP: 62.233.211.* 27.04.07, 09:49
            zegarek jest jedynie kropka nad i - takie potwierdzenie ogólnej żałosnej
            degrengolady i buracta prezia.

nawet tego nie mozna o nim powiedzieć: "ale chociaż dobrze sie prezentuje" - po
            prostu wyjebka na caaałej linii. gość nie daje sobie (a przede wszystkim nam)
            żadnej szansy.
    • amagde Re: Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca 27.04.07, 08:55
      może został twarzą marki
    • Gość: poleautor Re: Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.57.jawnet.pl 27.04.07, 08:57
      TO WLASNIE PROPAGANDA .
      TO ZUPELNIE INNY ZEGAREK>
      ROZNI SIE CHOCIAZBY BRANSOLETKA
      ale juz jest sensacja
      • Gość: widz Re: Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 08:58
        Piękny artykuł i to na I stronie, Bravo bravo bravo!!!! A mnie to bawi -
        pozytywnie, Kaczor ma zakręt na max'a:))) Codiennie ktoś mu chce kilka świń
        podrzucić, codziennie jakieś "rewelacje" opozycyjne, ja sie w ogóle dziwie że
        on jeszce nieześwirował. Nie ma co jakby jeden z drugim forumowiczów miał tyle
        na głwoie, tez by pewnie założył spodnie na druga stonę:) ...widać człowiek
        nei przywiązuje wagi do tego, zegarek traktuje instrumentalnie. Pewnie że to
        zły PR ale dla mnie to jest zabawne.
        pozdrawiam
        A GAZETA zaczyna być = FAKTOWI
    • otryt Ludzie zacznijcie myśleć ! 27.04.07, 08:58
      Gazeta Wyborcza sięgnęła dna publikując taki artykuł. News wybity wielkimi
      literami jako hit dnia! KOLEJNA AFERA IV RP !!!! Premier dopuszcza się
      przestępstwa reklamując piwo! Obciach, bo tani zegarek! Fuj, cóż za wstyd!
      Jednak są idioci, którzy to kupią. Aż 82 % w ankiecie dołączonej do artykułu.
      Lepiej dyskutować o zegarku premiera niż o 50 miliardach złotych ukradzionych w
      aferze węglowej. Zamiast pokazać anatomię przekrętu, w którym kopalnie zdychały
      z głodu i były po kolei likwidowane a jednocześnie grupa pośredników dorabiała
      się kokosów na tym pośrednictwie. Pokazac ludziom, w jaki sposób wypływał
      pieniądze. Był już artykuł o reklamówce pani Kaczyńskiej na lotnisku, był inny
      artykuł o tym, jak dawni sąsiedzi Kaczyńskich ich nie lubią i tylko marzą o
      tym, kiedy się wyprowadzą. Proponuję fotoreporterom GW zajrzeć obiektywem do
      majtek premiera. Jak się nachyli może dojrzycie metkę. A nuż się okaże, że
      niewłaściwa firma je wyprodukowała. Ludzie, zacznijcie myśleć! Obyśmy tylko
      takie "afery" mieli.
    • Gość: janko Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.onspeed.com 27.04.07, 08:58
      Racja. Przeciez powinien to byc Swarzedz, nie?
    • Gość: boże zmiłuj się weźcie, zabierzcie tego buca, na arktykę z nim IP: 62.233.211.* 27.04.07, 09:00
      schować gdzieś mutanta gdzieś głęboko pod lodem żeby go nikt, nigdy więcej nie
      odkrył.
      • Gość: bak jesteś wiernym czytelnikiem Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:02
        prymityw jestes
        • Gość: do pustego baka trzeci rodzaj prawdy wg. Tischnera IP: 62.233.211.* 27.04.07, 09:16
          prymitywie.

"nie" i "nasz dziennik" to gazety które obchodzę łukiem. ten sam poziom.
          podobnie jak sbeckie "wprost" i rózne inne "expresowe" g.wna.

prymitywie z jedno wymiarową wizja świata.
          • Gość: dydy Masz racje ale w takim razie czytać? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.04.07, 09:27
      • Gość: widz jak niżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:37
        sam jesteś BUC i to nadęty :))))nie chciałbym Cie spotkac w rzeczywistości
        zyczę więcej optymizmu i poczucia humoru na przyszłość
        • Gość: do pustego baka śmiej się dalej, pusty baku, razem z preziem IP: 62.233.211.* 27.04.07, 09:57
          z takiego fajnego poczucia humoru.

rzeczywiście jest się z czego śmiać.
          na teraz, w kraju żondzonym przez kartofle i buraki optymizm jest towarem
          deficytowym, więc przyjmuję życzenia.

optymizm wróci mi natychmiast jak te kartoflane łby wyląduja na śmietniku
          historii - tam gdzie ich miejsce.
          • Gość: widz Re: śmiej się dalej, pusty baku, razem z preziem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:08
            z Ciebie też sie śmieję.... wspomnisz moje słowa: na śmietniku historii
            wylonduje postPZPR ,jeszce podziękujesz Pisowi. Sądząc po składni ortografii i
            wałkowanych powtarzanych w kółko haseł, którymi sie posługujesz stwierdzam że
            twoje zdanie jest mało ważne
            pozdr
            • Gość: do pustego baka postPZPR czyli piss - wystarczy popatrzeć IP: 62.233.211.* 27.04.07, 10:15
              w życiorysy i styl działania.
              kto ma odpowiedni wiek i brak sklerozy widzi powtórkę z rozrywki.

śmiej się śmiej, to jedyne co wam pozostało, czołobitni prezia :]
              • Gość: widz Re: postPZPR czyli piss - wystarczy popatrzeć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:31
                jakos prubuję doszukac sie podobieństw i nie mogę naprawdę!
                nie obrażaj mnie po akurat głosowałem na PO (zawiodłem sie na maxa) a teraz
                mamy demokratycznie wybrany Rząd. Który wybrali ludzie także wykształceni. a ty
                wszystko wrzucasz do jednego wora. Więc wrzuce Ciebie to wora z napisem
                czerwony frustrat:))
                pozdrawiam
                • Gość: do pustego baka odpowiedział wyborca piss... :D IP: 62.233.211.* 27.04.07, 10:54
                  poszukaj naiwnych gdzie indziej, pissducku, buhahaha... głosował na PO,
                  hahaha... i co zawiodłeś się maksymalnie na ich rządach? a gdzie i kiedy
                  rzadzili? yhyhy

weź się wypchaj tym swoim kitem i skikaj do bajorka z kaczkami, cienki bolku :D
                  • Gość: widz Re: odpowiedział wyborca piss... :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 12:31
                    zawiodłem sie na nich jako na opozycji ina tym w jaki głupi sposób zmarnowali
                    szanse na rządzenie. Nigdzie nie mówiłem "że rządzili" to ty sobie to
                    wyobraziłeś:)) w swoim zgąbczonym móżdżku. Naprawdę jesteś odrażający, powiedz
                    mi dlaczego mnie tak nienawidzisz? Dlaczego nazywasz mnie Pissduckiem?;)
                    chodziaz powiedziałem Ci że nie jestem zwolennikiem Rządu PiS-u? Oskarżasz Pis
                    o nietolerancje i ksenofobię. Spóż na siebie i na styl swojej wypowiedzi.
                    Hipokryzja po prostu.... życzę miłego weekendu
                    • Gość: do pustego baka nienawiść? gdzies to wyczytał, hihi IP: 62.233.211.* 27.04.07, 14:00
                      nie odróżniasz ironii i polewania od nienawiści?

skończ z ta sciemą, pissducku (wyborco pis), miłego weekendu i mniej kłamstw na
                      forum zyczę.
                      • Gość: widz Re: nienawiść? gdzies to wyczytał, hihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 14:44
                        BETON, normalnie BETON,
          • Gość: osiek Re: śmiej się dalej, pusty baku, razem z preziem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 13:03
            Gość portalu: do pustego baka napisał(a):

> z takiego fajnego poczucia humoru.
            >
            > rzeczywiście jest się z czego śmiać.
            > na teraz, w kraju żondzonym przez kartofle i buraki optymizm jest towarem
            > deficytowym, więc przyjmuję życzenia

Podobnie jak ynajomođ ortografii...
            • Gość: osiek Re: śmiej się dalej, pusty baku, razem z preziem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 13:06
              errata - miało być "znajomość" ;) układ klawiatury "się przestawił" (tak sam się
              przestawił, ja nie miałem z tym nic wspólnego ;)
    • Gość: cos Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: 80.48.166.* 27.04.07, 09:00
      i nosi go do gory nogami! zobaczcie na przyciski :)
    • Gość: gość a co to jest gadźet? IP: 82.177.55.* 27.04.07, 09:00
    • Gość: Leszek Bez przesady-może to dla niego nieistotny szczegół IP: 195.47.201.* 27.04.07, 09:02
      Premier nie jest typem playboya i showmana, ale to nie przekłada się przecież
      na pracę. Od premiera wymagam schludnego wygladu i zaangażowania w pracę ale z
      pewnością nie świecidełek, drogich zegarków. Są wazniejsze rzeczy i
      rzeczywiście widać, że zaczyna sie sezon ogórkowy. Sam miałem zegarek, który
      nosiłem 10 lat, a który miał maleńskie logo z króliczkiem ale za to był
      supercieńki, super dokładny, nie miał żadnych cyferek, tylko małe złote kropki
      na czarnym cyferblacie, szafirowe szkiełko, złotąkoperte i złoto-srebrna
      bransoletkę i wygladał 10 razy lepiej niż obecnie sprzedawane zegarki - mimo,
      że był niby reklamówką. Niestety sie powycierał. Gdybym znalazł taki nowy
      zegarek (kosztował 100 marek), to zdjąłbm kilka razy droższy obecnie noszony.
      • Gość: polska prolnia słusznie, to nie przekłada się na pracę IP: 62.233.211.* 27.04.07, 09:23
        jest w pracy tak samo tandetny jak ten zegareczek.

co do świecidełek - to właśnie nosi jedno na ręce. z tym że ma problem z
        uzyciem - nie powiedzieli mu jak TO się zakłada. dobrze że nie zawiesił go
        sobie na szyi.

skąd te kartofle wypadły?

jeden nie umi "obsłuzyć" słuchawek dowolnego typu, drugi nie umi załozyć
        zegarka. co za kartoflane przygłupy.
    • Gość: qbisses Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.acn.waw.pl 27.04.07, 09:02
      Temat jest żenujący. Wydaje mi się, że gazeta bardzo stara równać poziomem do
      faktu czy superexpresu. Jestem strasznie zawiedziony
    • binia Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca 27.04.07, 09:05
      zdolniacha z niego ze sprawdza ktora godzina na zegarku do gory nogami hehe :)))
    • Gość: Amanasunta A czy Jarek umie jesć bezy?Belka umiał...i dlatego IP: *.chello.pl 27.04.07, 09:05
      rząd PiS konsumuje tylko wzrost gospodarczy ciężko wypracowany przez SLD.
    • Gość: Ktoś No, to już lumpeninteligencji z Redakcji zupełnie IP: *.digis.net 27.04.07, 09:05
      ...palma odbiła. Co za Kaczor parszywy, zegarek za tani nosi. Doradzać Wam
      psychiatrę to byłby zbytek delikatności. W ŁEB SIĘ WALNIJCIE!
    • Gość: spokojny Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:06
      Już wyborcza naprawdę nie ma się czego czepiać,cała wasza ekipa to ludzie chorzy
      z nienawiści.Nie jestem zwolennikiem PiS-u,ani żadnej innej partii. spokojny
    • Gość: asdsas Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.net.autocom.pl 27.04.07, 09:07
      Wyborcza = FAKT
    • Gość: doda Re: Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 27.04.07, 09:08
      ludzie kurde wyjdzmy na ulice i krzyczmy nie dla zywca nie dla pisuarow i rydzykowania
      wytrzymajmy jeszcze troche aby do zimy kaczki odleca same a jak nie to pomozemy!!!!!!!!!!!!
    • xaliemorph Poniżej poziomu Faktu 27.04.07, 09:10
      Artykuł na pierwszej stronie poniżej poziomu Faktu. Gratulacje, mam nadzieję że wam spadnie drastycznie nakład za takie idiotyzmy. To jaki zegarek nosi to jego sprawa. Może zaraz wypatrzycie czy gacie zmienia codziennie? Żałosne.
      • Gość: lech jego brat Re: Poniżej poziomu Faktu IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 27.04.07, 09:15
        zadko zmienia bo zawsze smierdzialo w domu teraz wiesz wszycho
      • Gość: Tomek Glupio sie czepiacie IP: *.ppp.tiscali.fr 27.04.07, 09:16
        Nie lubie Kaczorow, ale obciach to sobie wy robicie wiekszy piszac takie
        bzdury. To jego sprawa jaki zagarek nosi. Ja sprawuje w firmie powazna funkcje
        i nosze taniego, podrapanego casio. Po prostu- mam do niego sentyment i to moja
        sprawa. Zaraz przeczytam na waszych stronach ze premier jest nieuczesany jak mu
        wiatr na lotnisku rozwial grzywke i to tez obciach.
      • Gość: wyjaśniam problem a należało by - bo pewnie nie zmienia IP: 62.233.211.* 27.04.07, 09:30
        premier jest buraczanym prolem - jak widać pasuje do wiekszości wspisujących
        się na forum.

i żeby było jasne tłuki kartoflane - nie chodzi tylko o zegarek, ciuchy itp. -
        raczej o to że one tylko potwierdzają niski poziom prezia.

przykładem że nie o ciuchy czy żegarek chodzi był nieodżałowany kuroń - zawsze
        w dżinkach, starym sweterku czy powycieranej dżinsowej koszulinie - ale On miał
        klase o jakiej te dwa kartofle mogłby tylkko pomarzyć - jak mocno zepną
        pułdupki to może sięgna wyobraźnią.
        fakt, kaczki nawet jakby ubrały się najlepsze garnitury i inne "patki" -
        pozostaną jedynie kartoflami ubranymi w garnitury.

• Gość: Tomek Re: a należało by - bo pewnie nie zmienia IP: *.ppp.tiscali.fr 27.04.07, 09:44
          Dzieki ze mi wyjasniles problem. Olek, Leszek i wielu innych facetow z klasa
          rzadzilo tym krajem skonczylo sie na rywinie, starachowcach, aferze paliwowej,
          weglowej, osoczu (dalej nie pisze bo szkoda czasu). Mieli fajne zegarki, super
          garnitury i nawalali sie dobra wodka (co kamery tez uchwycaly).

Zaznaczam ze nie glosowalem nigdy na pis (i pewnie nie zaglosuje) ale wole
          politykow ktorzy sa zapracowani i nie maja czasu na swiecidelka, niz tych
          dzentelmenow z klasa ktorzy w d... maja polske (co nawet Jozek potwierdzil)
          • Gość: cd wyjaśnień polecam postrzegać rzeczywistość mniej IP: 62.233.211.* 27.04.07, 10:07
            czarno-biało i naiwnie (albo złodziej w drogim garniturze, albo szlachetny
            myśliciel w jednej sznurówce - uwierz na słowo że w świecie występuja takze
            inne typy "osobowości")

kaczki są zapracowane tropieniem "układu" "szarej sieci" i niszczeniem
            wszystkich których, z róznych wzgledów, nienawidzą - a ponieważ sa wrażliwymi
            na swym punkcie paranoikami, trochę tych wrogów się w polsce nazbierało
            ("wykształciuchy", "zomo", lekarze-mordercy itd.)

też nie głosowałem na piss i nigdy na lsd z przystawkami - choć, mimo afer, lsd
            było mniej szkodliwe dla polski (nawet - nie do uwierzenia - w wykonaniu
            złodziejskiej spółki spod znaku millera)

po pissduckach zostaną z polski zgliszcza - dokończą co miller i s-ka zaczeli.
        • Gość: widz prezentujesz niski poziom kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:36
          jestes nietolerancyjnym frustratem - po prostu, nienawidzisz ludzi odmiennej
          opcji... niechiałbym Cie spotkac na ulicy ale Ci wybaczam bo co mam zrobić
          pozdr.
          • Gość: do pustego baka wsadź se głęboko te swoje wybaczyny IP: 62.233.211.* 27.04.07, 10:59
            moherze, idź pogadać o tolerancji z markiem jurkiem, kaczką i giertychem.
            tylko weź ze soba słownik byście mogli sprawdzić co znaczy słowo "tolerancja",
            hipokryci.

bez obaw, z mojej strony nic ci na ulicy nie grozi, radziłbym raczej uważać na
            łysych przydupasków giertycha... przyjacielu mojej chudej kozy.
            • Gość: widz Re: wsadź se głęboko te swoje wybaczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 12:42
              no jaki BETON, człowiek młotkiem wtłacza do głowy, że nie jest zwolennikiem PiS-
              u a ten cały czas to samo - jak mantrę. Marek Jurek i jarosław Kaczyński
              akurat, kilkakrotnie poziomem inteligencji i elokwencji przewyższa Twój
              intelekt, więc wolałbym raczej z nimi porozmawiać. Nazywasz mnie
              moherem:)))))) - to chyba tak z zasady, no nie? Nie słucham RM, mam 28 lat
              studia wyższe, dobrą pracę (to dla twojej wiadomosci) Bo dalej generalizujesz
              bezmyślnie.
              PS. Nie boję sie spotkać Ciebie na ulicy bo wiem że mi nic nie grozi, po prostu
              nie chę Cie nigdy spotkać bo i po co. Już wiem że nie jesteś osobą z która
              można w cywilizowany porozmawiać. Z frustratami nigdy nic nei wiadomo.
              PS. Nie znam Twojej narzeaczonej kozy.
              • Gość: do pustego baka tak przypuszczałem. młody i zielony :> IP: 62.233.211.* 27.04.07, 14:05
                jeśli nie ściemnia.
                jakoś mi twój niski poziom rozgarnięcia nie pasuje do 28 lat i studiów, choć w
                końcu studia orłem nie czynią.

bronisz tych swoich pissducków w prawie każdym poście... wyborco PO hehe :)
                • Gość: do pustego baka ach, napisałeś imię wodza przez małe jot IP: 62.233.211.* 27.04.07, 14:09
                  ale odsuwa...

popraw zanim zauważą.
                  • Gość: widz Re: ach, napisałeś imię wodza przez małe jot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 14:46
                    "J" widzisz potrafisz tylko inwektywami rzucać
                    nie gotuj sie tak
                    nie bronie patrze obiektywnie
    • Gość: spokojny Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:13
      Już wyborczej zabrakło tematów napaści na Kaczyńskich,więc szukają takich
      pymitywnych wiadomości.Jesteście chorzy z nienawiści.Nie jestem a żadnej partii.
      • Gość: you are ........ Re: Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 27.04.07, 09:17
        a ja jestem a pertii
    • Gość: Jula Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.lodz.mm.pl 27.04.07, 09:13
      Artykuł jest śmieszny. Może do Expressu by pasował, ale w Wyborczej?? ludzie, co
      z tego, że nosi taki zegarek, a nie inny? czy to takie ciekawe? wątpię.
      • Gość: wojciec rydzyk Re: Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 27.04.07, 09:22
        o kurde julka co ty ale szpan odwala nasza ciota kurde fajnie jest i tesz mnie wpienia jak glupie
        ludzie narzekajo bo on ten nasz ciot jest dobry i fajne zegarki nosi i tylko z kotem sypia bo kto by
        z nim spal????????????????????????????????????????????????????? chyba tylko jego brat
    • babaloo Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca 27.04.07, 09:14
      Nie dziwi nic.....
      A przeciez "Zywiec" wspolpracowal z UB.....
    • miki651 Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca 27.04.07, 09:16
      Rozumiem, że wg "Wybiórczej" powinien nosić zegarek za 500 000,00 USD. który
      otrzmał jako łapówkę. Jeśli Kaczyńskie nie afiszuje się z bizantynizmem, to
      wielki plus dla niego.
    • krychola szczególnie Kaczyński! 27.04.07, 09:16
      Specjalista rozwiał też nasze wątpliwości co do ewentualnych profitów Żywca. -
      Obecność logo w otoczeniu polityka nie jest dla firmy wielką korzyścią.
      Politycy są osobami kontrowersyjnymi i zazwyczaj nie cieszą się powszechną
      sympatią i poparciem - twierdzi Turzyński
    • Gość: Fryzjer Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: 157.25.31.* 27.04.07, 09:18
      I bardzo dobrze. Lepsze to niż Rolex od anonimowego sponsrora. Tak trzymać
    • Gość: życzliwy Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:18
      no i gdzie ot zdjęcie bo pod linkiem nie ma... już nie ma..czyżby interwencja
      rządowa..marna z was gazeta, że dajecie kasować materiały
    • Gość: masakra ale denny artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:18
      żenada i tyle...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka