Gość: Polak-ateista dobrze, ze nie chodzi w dziurawych butach:-) IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 28.04.07, 09:54 oj ci nasi "reprezentanci", wybrańcy narodu kiedys Wałesa podpisywał porozumienia długopisem z matką boską wielkosci kija od szczotki, a teraz ten pokazuje swiatu zegarek reklamówke za 30 zł:) ubaw po pachy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: 83.238.146.* 28.04.07, 11:35 lepszy taki zegareczek niż piękne drogie "prezenty" na ręku byłego prezydenta zmieniające się w rytm kolejnych "owocnych" bankietów :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Jakiego Zywca IP: *.acn.waw.pl 28.04.07, 12:46 Jakiego Zywca czy naprawde wszyscy sa tak durni i slepi i nikt nie zadal sobie trudu zeby sprawdzic co to za zegarek. Zobaczcie jak wyglada logo festiny. Z tego co mi wiedomo kilka lat temu wlasne takie logo bylo na zegarkach tej firmy. Ale jak ktos jest tlukiem i wszystko mu sie z piwem kojarzy... Ps Nie lubie kaczorow ale mozna operowac faktami a nie domyslami slepego alkoholika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny nie katol Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: 80.55.239.* 28.04.07, 13:10 Jemu i Rydzykowi wolno wszystko. Jego przydopasom i katabasom prawie wszystko. Reszta a zwłaszcza dziady i małpy w czerwonym spieprzać, bo teraz nadal k... MY, tylko MY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spin68 a dlaczego skoro zegarek jest na lewej ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 13:13 jest założony 'do góry nogami' czyli odwrotnie? przeanalizujcie Odpowiedz Link Zgłoś
milion Re: Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca 28.04.07, 13:14 A tak w ogóle to ten zegarek jest zalożony ODWROTNIE!!! Wszelkie regulacje w zegarku na ręke zawsze są umieszczane tak, aby mozna było drugą ręką nimi swobodnie manipilować. A tu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat do "milion" IP: *.acn.waw.pl 28.04.07, 13:38 czy ty nigdy zegarka ni miales? Koronkajest zawsze z prawej strony a zegarek nosi sie albo na lewej albo na prawej rece to rzecz gust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.eranet.pl 28.04.07, 14:07 czy to jest w pełni normalne ? "Najdziwniejsze jest to, że Kaczyński z upodobaniem (to nie przypadkowa pomyłka, mamy w archiwum kilka takich zdjęć) zakłada zegarek na odwrót. W taki sposób, że godzinę szóstą ma u góry zegarka, a dwunastą na dole. Przy takim ustawieniu aby prawidłowo odczytać wskazanie należy zsunąć zegarek na wewnętrzną stronę nadgarstka, a następnie złapać się za ucho. Wtedy nie ma błędów. Każdy z Was może to sprawdzić." Swoją drogą ja Żywca już do ust nie wezmę - skoro Kaczyński go pije, to ja na pewno nie będę. Człowiek ten budzi we mnie wyjątkową odrazę i kala wszystko, czego się dotknie lub co pochwali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 14:49 to co teraz? hymnu nie zaspiewasz bo kaczynski to robil, na hel nie pojedziesz bo kaczynski tam byl, nie wstaniesz rano bo kaczynski wstal? coraz wieksze 'debilizmy' pojawiaja sie na tym forum... nie lubie kaczora ale zeby oni mieli wplywac na moje preferencje smakowo-gustowe itd. to byloby juz chore... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.dsl.bell.ca 28.04.07, 16:07 Zegarek,jego rodzaj to nie sa niewazne dodatki zwlaszcza u premiera kraju. A "specjalista PR",ktory uwaza,ze kolor krawata nie ma znaczenia to kompromitacja fachowosci.Dlatego specjalista w cudzyslowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 17:17 Nie, poprostu został mu po imprezie u Gosiewskiego, kupił czeropak,a zegarek był w środku jako bonus ,chłop się ucieszył i zaraz założył,a my jako naród musimy się modlić by nie kupił paczki milek,bo tam jest polarowa czapka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Ciekawe, ile mu placa? 28.04.07, 18:04 A moze mu zaplaca w przyszlosci, gdy juz nie bedzie premierem i bedzie mogl spokojnie przyjac kase na konto? Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca 29.04.07, 00:41 pismaku ki h.j cie interesuje jaki zegarek nosi premier,nakisz jakie ty nosisz gacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.crowley.pl 29.04.07, 22:28 Prawie jak ROLEX prawie robi różnicę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatergg Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.icpnet.pl 30.04.07, 09:37 Czy Forum nie ma się czym zajmowac tylko takimi bzdetami?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demka Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 10:24 A może raz występuje Kaczyński J. a innym razem Kaczyński L.? - za kazdym raze w roli Kaczyńskiego J.- oczywiście?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 23:06 micha jesteś jebnięty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wat Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 23:09 Ja cię kręce ale wy macie problemy w tej wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś_taki Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 11:02 No to może teraz czytelnicy Gazety Wyborczej, ochoczo podejmą śledztwo w sprawie zegarka Kwaśniewskiego za 66 tyś zł... który to miał otrzymać od Dochnala, za pośrednictwem Pęczaka. Drodzy czytelnicy, powiem więcej - ktoś już Was wyręczył - takie zdjęcie już zrobiono, teraz czas na Wasze śledztwo, mam nadzieję, że nie będzie Wybiórcze... no comments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Prezio ma zegarek za 60 tys. zł, to Agora musiała IP: *.multimo.gtsenergis.pl 22.05.07, 20:56 ... koniecznie dowalić PiS-owi. Też zegarkiem. Ot, taka przyjacielska przysługa Michnika dla Kwaśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś