Dodaj do ulubionych

Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca

• Gość: MAAAA ŻYWCA ??? IP: *.tvk.torun.pl 28.04.07, 09:54
      chyba tego rolnego
    • Gość: Polak-ateista dobrze, ze nie chodzi w dziurawych butach:-) IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 28.04.07, 09:54
      oj ci nasi "reprezentanci", wybrańcy narodu

kiedys Wałesa podpisywał porozumienia długopisem z matką boską wielkosci kija
      od szczotki, a teraz ten pokazuje swiatu zegarek reklamówke za 30 zł:)

ubaw po pachy
    • Gość: Autor Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: 83.238.146.* 28.04.07, 11:35
      lepszy taki zegareczek niż piękne drogie "prezenty" na ręku byłego prezydenta
      zmieniające się w rytm kolejnych "owocnych" bankietów :p
    • vidi12 Dorabia na kryptoreklamie... żałosne !!! 28.04.07, 11:38
    • Gość: mat Jakiego Zywca IP: *.acn.waw.pl 28.04.07, 12:46
      Jakiego Zywca czy naprawde wszyscy sa tak durni i slepi i nikt nie zadal sobie
      trudu zeby sprawdzic co to za zegarek. Zobaczcie jak wyglada logo festiny. Z
      tego co mi wiedomo kilka lat temu wlasne takie logo bylo na zegarkach tej firmy.
      Ale jak ktos jest tlukiem i wszystko mu sie z piwem kojarzy...
      Ps Nie lubie kaczorow ale mozna operowac faktami a nie domyslami slepego alkoholika
    • Gość: Normalny nie katol Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: 80.55.239.* 28.04.07, 13:10
      Jemu i Rydzykowi wolno wszystko. Jego przydopasom i katabasom prawie wszystko. Reszta a zwłaszcza dziady i małpy w czerwonym spieprzać, bo teraz nadal k... MY, tylko MY.
    • Gość: spin68 a dlaczego skoro zegarek jest na lewej ręce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 13:13
      jest założony 'do góry nogami' czyli odwrotnie? przeanalizujcie
    • milion Re: Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca 28.04.07, 13:14
      A tak w ogóle to ten zegarek jest zalożony ODWROTNIE!!! Wszelkie regulacje w
      zegarku na ręke zawsze są umieszczane tak, aby mozna było drugą ręką nimi
      swobodnie manipilować. A tu....
      • Gość: mat do "milion" IP: *.acn.waw.pl 28.04.07, 13:38
        czy ty nigdy zegarka ni miales?
        Koronkajest zawsze z prawej strony a zegarek nosi sie albo na lewej albo na
        prawej rece to rzecz gust
    • Gość: ja Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.eranet.pl 28.04.07, 14:07
      czy to jest w pełni normalne ?
      "Najdziwniejsze jest to, że Kaczyński z upodobaniem (to nie przypadkowa
      pomyłka, mamy w archiwum kilka takich zdjęć) zakłada zegarek na odwrót. W taki
      sposób, że godzinę szóstą ma u góry zegarka, a dwunastą na dole. Przy takim
      ustawieniu aby prawidłowo odczytać wskazanie należy zsunąć zegarek na
      wewnętrzną stronę nadgarstka, a następnie złapać się za ucho. Wtedy nie ma
      błędów. Każdy z Was może to sprawdzić."
      Swoją drogą ja Żywca już do ust nie wezmę - skoro Kaczyński go pije, to ja na
      pewno nie będę. Człowiek ten budzi we mnie wyjątkową odrazę i kala wszystko,
      czego się dotknie lub co pochwali

• Gość: j. Re: Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 14:49
        to co teraz?
        hymnu nie zaspiewasz bo kaczynski to robil,
        na hel nie pojedziesz bo kaczynski tam byl,
        nie wstaniesz rano bo kaczynski wstal?

coraz wieksze 'debilizmy' pojawiaja sie na tym forum...
        nie lubie kaczora ale zeby oni mieli wplywac na moje preferencje smakowo-gustowe
        itd. to byloby juz chore...
    • Gość: Piotr Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.dsl.bell.ca 28.04.07, 16:07
      Zegarek,jego rodzaj to nie sa niewazne dodatki zwlaszcza u premiera kraju.
      A "specjalista PR",ktory uwaza,ze kolor krawata nie ma znaczenia to
      kompromitacja fachowosci.Dlatego specjalista w cudzyslowie...
    • Gość: anita Re: Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 17:17
      Nie, poprostu został mu po imprezie u Gosiewskiego, kupił czeropak,a zegarek
      był w środku jako bonus ,chłop się ucieszył i zaraz założył,a my jako naród
      musimy się modlić by nie kupił paczki milek,bo tam jest polarowa czapka!!!!!
    • old.european Ciekawe, ile mu placa? 28.04.07, 18:04
      A moze mu zaplaca w przyszlosci, gdy juz nie bedzie premierem i bedzie mogl
      spokojnie przyjac kase na konto?
    • yxcv Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca 29.04.07, 00:41
      pismaku ki h.j cie interesuje jaki zegarek nosi premier,nakisz jakie ty nosisz
      gacie.
    • Gość: Zygmunt Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.crowley.pl 29.04.07, 22:28
      Prawie jak ROLEX
      prawie robi różnicę...
    • Gość: fatergg Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.icpnet.pl 30.04.07, 09:37
      Czy Forum nie ma się czym zajmowac tylko takimi bzdetami?!
    • Gość: demka Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 10:24
      A może raz występuje Kaczyński J. a innym razem Kaczyński L.? - za kazdym raze
      w roli Kaczyńskiego J.- oczywiście??
    • Gość: pako Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 23:06
      micha jesteś jebnięty
    • Gość: wat Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 23:09
      Ja cię kręce ale wy macie problemy w tej wyborczej.
    • Gość: ktoś_taki Premier Kaczyński nosi zegarek z logo Żywca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 11:02
      No to może teraz czytelnicy Gazety Wyborczej, ochoczo podejmą śledztwo w sprawie
      zegarka Kwaśniewskiego za 66 tyś zł... który to miał otrzymać od Dochnala, za
      pośrednictwem Pęczaka.

Drodzy czytelnicy, powiem więcej - ktoś już Was wyręczył - takie zdjęcie już
      zrobiono, teraz czas na Wasze śledztwo, mam nadzieję, że nie będzie Wybiórcze...

no comments
    • Gość: T-800 Prezio ma zegarek za 60 tys. zł, to Agora musiała IP: *.multimo.gtsenergis.pl 22.05.07, 20:56
      ... koniecznie dowalić PiS-owi. Też zegarkiem. Ot, taka przyjacielska przysługa
      Michnika dla Kwaśniewskiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka