kanuk 13.05.07, 11:26 Najechalem reklamujacej ja pani Munch kursorem w jame gebowa. Niechcacy,przepraszam. Nie bylem "oprocentowany". Mysle,ze w miare wzrostu zadluzenia spoleczenstwa, ten fachowy termin nabierze dodatkowego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Karta kredytowa Citibank 13.05.07, 12:21 "Panie typu Munch"! Jak ja szukałem własciwego okreslenia na te miny! Chyba jakiego "Złotego Kanuka" ufunduje. W moim Miejscu Pracy wiszą jakies lokalne panie Munch, co juz nie chą "randek w ciemno z potencjalnym pracodwacą". Ale one rozdziawiają sie tak abrdzo że im widać amalgamat. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Karta kredytowa Citibank 13.05.07, 12:59 A czasami nawet zoloundek. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Dalsza kolekcja Munchow 15.05.07, 14:42 Moze tak wlasnie powinnismy sie ustawiac do zdjec paszportowych ? Skladam wniosek w Ministerstwie Szczescia Wewnetrznego. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Dalsza kolekcja Munchow 15.05.07, 14:45 Na forum swiat wszyscy sa tacy .. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Dalsza kolekcja Munchow 15.05.07, 14:48 kanuk 15.05.07, 14:42 + odpowiedz Moze tak wlasnie powinnismy sie ustawiac do zdjec paszportowych ? Skladam wniosek w Ministerstwie Szczescia Wewnetrznego. • Re: Dalsza kolekcja Munchow zielonamysz 15.05.07, 14:45 + odpowiedz Na forum swiat wszyscy sa tacy .. ---------------------------------- Kocham was!!!! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Karta kredytowa Citibank 15.05.07, 16:14 IMHO pani najbardziej Munch reklamuje sklep RTV Saturn. Ja ją nazywam rozdziawionym bobrem. Odpowiedz Link Zgłoś